Franța, Mietesheim
...Această ulei bogat în arome oferă un gust foarte echilibrat, cu note delicate de trufă. Se potrivește de minune cu salate, paste sau risotto. Ingrediente: Ulei de măsline extravirgin 98,75%, Trufe de vară și trufe negre uscate 0,75% (echivalent cu 2% produse proaspete): trufă de vară (Tuber Aestivum Vitt) 0,6%, Trufă...
Franța, Talant
... ingrediente la esențial: o realizare impecabilă și fără greșeli pentru a vă bucura fără complexe de o bucătărie simplă, sănătoasă și savuroasă. Vă va aduce în față în acest volum preparate care vor impresiona prin simplitatea lor. Accesibilitate garantată, cu în farfurie: pot-au-feu, bourguignon, blanquette, dar și risotto, gratin dauphinois sau tartă cu maroilles, etc. AUTOR După ce a fost sociolog, DORIAN NIETO și-a deschis blogul de gătit "Dar de ce vă povestesc asta... doriancuisine.com" pentru a împărtăși Referință: BELSO17 În stoc: 1 Articol Limba: Franceză...
Finlanda, Turku
...Cinerino devine din ce în ce mai atrăgător în fiecare an, cu aromele sale de miere, flori albe și fructe citrice de o rară atracție. În gură, este bogat, rotund, catifelat și are o prospețime excepțională. Perfect pentru aperitive, se potrivește de asemenea bine cu pește, stridii și risotto. Delicios alături de brânzeturi moi, cu vene.
Franța, Boulogne-Billancourt
... o cuvée rară și excepțională, caracterizată printr-o textură catifelată și o paletă aromatică complexă, marcată de note de cireș negru, cuișoare, piper și lemn dulce. În gură, dezvăluie arome delicate de portocală, ciocolată și condimente lemnoase. '’The Old Garden' oferă o experiență gustativă unică și se potrivește perfect cu un miel la grătar cu rozmarin, un risotto cu ciuperci sălbatice sau ciocolată neagră cu flori de sare.
Franța, Issy-Les-Moulineaux
... piersici, caise și o notă de citrice. Întregul se combină minunat, creând această cuvée preferată care se va potrivi ideal cu păsări de curte sau cu un risotto de scoici Saint-Jacques. Delicios! Continut: 75cl Tip: Vin Alb Strugure: 100% Sauvignon AOC: Sancerre Păstrare: De consumat imediat și de păstrat până în 2031 Temperatura de servire: 11-13°C...
Franța, Boulogne-Billancourt
...Generos și aromatic, acest Viognier se exprimă prin note de fructe cu pulpă galbenă și o nuanță de flori albe. Ca aperitiv, se va potrivi perfect cu toasturi de capră și miere, un chec cu somon și mărar sau tartine cretane. La masă, asociați-l cu sepii la grătar, un risotto cu sparanghel, o pasăre la cuptor cu rozmarin sau cu gambas flambate. De asemenea, îl puteți savura simplu, rece, între prieteni, la aperitiv. Capacitate: 75 cl Grad alcool: 13 % VOL...
Germania, Freudenstadt
...Culoare intensă, aromă și parfum Lemberger din Württemberg, cu un gust puternic și picant, combinat cu note de piper și fructe de pădure, alături de sare de mare portugheză, culeasă manual, în mod tradițional! Nu doar că arată minunat, dar aduce o aromă intensă, de exemplu, la grătar, peste un risotto sau chiar pe o felie de conopidă prăjită... Ingrediente: Sare de mare naturală, culeasă manual din Portugalia, fără aditivi, vin roșu din Württemberg din soiul Lemberger (conține sulfiți)...
Franța, Auxerre
... sau risotto rustic, preparate rustice Ambalare Preț unitar, puteți combina cu celelalte cuvée-uri ale domeniului, vândut pe carton de 6 sticle cu transport gratuit Sfaturi de la oenolog: a se servi între 16 și 18°C Domeniu: Domeniul Brunely Denominație: Cairanne An de recoltă: 2019 Cultură: Înaltă Valoare Ecologică Etichetă: Denominație de Origine Controlată...
...Ingrediente: trufă neagră de vară (tuber aestivum Vitt.) 70%, ulei de măsline, sare, aromă. Sugestii: Ideal pentru aperitive, omlete, antipasti, preparate din paste, risotto, carne albă și salate. De asemenea, disponibil în format de 500 g.
Italia, Gussago
...Greco di Tufo Denominație de origine controlată și garantată Zona de producție: Campania Soi de struguri: Greco Gradul de alcool: 13% vol. Culoare galben pai Aromă plăcută, intensă, fină, caracteristică Gust sec, armonios Asocieri gastronomice risotto, preparate pe bază de pește, brânzeturi Temperatura de servire 8°- 10° C.
Germania, Hamburg
...Categorie: Condimente individuale Gust și aromă: miros lemnos-pământiu, cald-condimentat, aromă ușor piperată cu un gust amar Utilizare: Turmericul conferă multe preparate de curry culoarea sa aurie caracteristică, dar este folosit și pentru condimentarea preparatelor cu orez, risotto, supă de pește, chutney-uri și preparate cu miel din nordul Africii. Sfat: Pulberea nu trebuie să fie călită la...
Franța, Saint-Etienne
...Brânză cu pastă albă, netedă, cu deschideri ușoare și mucegaiuri. Dotată cu o textură pufoasă și un aspect cremos la cald, aduce generozitate și poftă în numeroase aplicații. Gustul său caracteristic îi permite să fie asociată cu multe rețete atât calde, cât și reci, în sosuri, pe pizza, în salate, în risotto...
...Funghi Porcini Secchi Le Foglie Verdi Ciuperci Porcini Uscate Sicilia Ambalaj - Funghi Porcini Secchi în ambalaje de 50 100 250 500g, excelente pentru risotto și preparate. Ciuperci Porcini Uscate 50 100 250 500 g ambalaj, cel mai bun produs pentru risotto și mâncăruri mixte generale.
Austria, Vienna
...Uleiul de trufe este un ulei de condiment delicat și aromatic. Este realizat dintr-un ulei de măsline de înaltă calitate, presat la rece, de la Primadonna. Uleiul de trufe este deosebit de potrivit pentru a rafina risotto și paste, carpaccio, ouă jumări, brânză, piure de cartofi, sosuri de smântână / sosuri ușor legate, ouă jumări / ou prăjit, ou moale / ou poșat / ou onsen și șuncă. Conținut: 150 până la 750 ml Gust: trufă neagră originală Gust prin felii naturale de trufă, cu un fin gust de măsline.
Italia, Trento
... de apă și lasă să fiarbă timp de câteva minute. Cubul poate fi, de asemenea, adăugat în alimente, pe parcursul gătitului și în cantitatea dorită, pentru a îmbogăți și a evidenția gustul supelor, ciorbelor, legumelor fierte, sosurilor, tocănițelor, cărnii, risotto-urilor, ouălor etc.
Polonia, Andrychów
... aduse la masă. Poți să le stropi suplimentar cu ulei de măsline extravirgin „MANZANO” și atunci poți aprecia pe deplin gustul lor. Măslinele sunt, de asemenea, un complement delicios pentru preparate. Se adaugă la carne, mezeluri, pește, paste, risotto, pizza, spaghetti și salate. Măslinele sunt bogate în vitaminele din grupul B, provitamina A, precum și vitaminele C și E, și minerale - în special fosfor, potasiu și fier. În același timp, sunt ușor digerabile.
Franța, Saint Lambert De La Potherie
... până la 140°C, să încălziți și să gătiți alimentele. Astfel, veți avea posibilitatea de a pregăti o multitudine de rețete calde sau reci și de a vă stimula imaginația, cum ar fi sosuri, creme, compoturi, terrine, risotto, aluat pentru choux,... Puterea Robotului Cook se bazează pe un motor industrial asincron de o robustete incomparabilă. Acesta îmbină eficiența cu minuțiozitatea, deoarece viteza sa de rotație de 4500 de rotații pe minut vă va asigura finețe și rapiditate în execuție. Dimensiuni: L226 x P338 x H 522mm...
Italia, Maruggio
...uleiul de măsline extra virgin de la Olive Armonico se potrivește cu preparate ușor savuroase. Ideal pentru utilizarea pe masa de dining, pentru a îmbogăți preparatele delicate precum Bresaola și salatele proaspete, este de asemenea excelent în bucătărie pentru a condimenta pește, risotto, paste și fripturi. Este recomandat pentru toate acele preparate în care uleiul are rolul de a îmbunătăți esența, fără a acoperi aromele.
Italia, Sassello
...Crema noastră de ciuperci cu trufe este un produs unic. Perfectă pentru a fi întinsă pe canapele sau crutoane ca aperitiv, ca condiment pentru paste, risotto, legume fierte / prăjite, pe carne sau în multe alte rețete. Se păstrează într-un loc răcoros, ferit de lumina directă. Odată deschisă, se păstrează la frigider acoperită cu ulei și se folosește în câteva zile. INGREDIENTE: Ciuperci, Trufe, ulei de măsline extra virgin, sare, arome naturale Durata de valabilitate: 30 de luni, formate diferite disponibile.
Italia, Città Di Castello
...Sos cu trufe negre și ciuperci. Fără conservanți și fără gluten. Perfect pentru paste, risotto, ouă, tartine, aperitive. Nu conține măsline negre pentru un adevărat gust de trufă! Sos cu trufe negre și ciuperci. Ideal pentru a îmbogăți diferite preparate, cum ar fi aperitivele, tartinele, felurile principale, sosurile, carnea, preparatele la cuptor și omletele.
Petline Pet Food este o marcă bine stabilită și experimentată care operează în multe țări, în special în Turcia, care conduce industria produselor pentru animale de companie din 2009. Petline Pet Food este o alegere preferată pentru proprietarii de animale de companie care se preocupă de sănătatea acestora, combinând un sentiment de calitate cu tehnologii moderne de producție și oferind o gamă lar...
Italia, Castel D'ario
...Riso Nuvola s-a născut dintr-o idee la Castel D'Ario (MN), un oraș faimos pentru "Risotto alla Pilota", pentru a face cunoscută cultura terenurilor locale. Orez urban cultivat, produs și transformat așa cum se făcea odinioară de agricultorii din Mantova, pentru a fi apoi ambalat și distribuit pe piață de către orezăria locală: Riso Nuvola snc.
...legume și fructe. * Leguminoase uscate și fierte. * Zahăr. * Orez. * Orez Basmati. * Orez lung. * Orez rotund. * Orez integral. * Orez Risotto. * Orez vaporizat. * Orez Marisma. * Orez Bomba. * Paste. * Năut. * Linte. * Fasole. * Gemuri. * Măsline. * Sosuri. * Gazpacho. * Pisto. * Salmorejo. * Chipsuri. * Snacks. * Bețișoare de pâine. * Produse ecologice. * Produse vegane. * Produse fără gluten...
Franța, Paris
... de caviar de ronțăit, feliile de „presat” de adăugat într-un croque-monsieur sau CaviarCream, un tarama „îmbunătățit”. O altă inovație: floarea de caviar uscată, de consumat măcinată sau întreagă pe un risotto sau ouă jumări... Dincolo de ouă și pești afumați, PETROSSIAN își extinde treptat sortimentul la alte produse festive: foie gras, trufe, ciocolată, precum și la anumite specialități rusești...
Italia, Asigliano Vercellese
...Afacerea noastră agricolă produce orez încă din primele decenii ale anilor '900 în Vercellese, o zonă întotdeauna dedicată cultivării celor mai buni orezuri italiene. În ultimii 10 ani ne-am specializat în rețete de risotto, supe și preparate funcționale, devenind cea mai apreciată companie de preparate de calitate. Avem un brand pentru piața națională și un brand pentru piața externă, o bună...
Franța, Liergues
Fondată în 1997, Cinque Terre Concetti este specializată în echipamente, amenajări complete, formare și consultanță în domeniul restaurantelor italiene. Compania noastră oferă o gamă largă de mașini pentru paste proaspete (presa, raviolatoare, gnoccatore și combinate), tot echipamentul necesar pentru gătirea pastelor, pizzei, precum și produse alimentare de calitate fabricate în Italia (sosuri pentru paste, risotto...). Cinque Terre Concetti dispune, de asemenea, de un centru de formare acreditat în bucătăria italiană.
Portugalia, Lisboa
Comercializarea orezului agulha, orezului carolino, orezului rotund, orezului integral, orezului vaporizat, orezului basmati, orezului pentru risotto, orezului sushi, orezului sălbatic, făinii de orez, trincă de orez. Comercializarea semolinei și a făinii de porumb. Comercializarea făinii de porumb pentru bebeluși și a făinii de orez pentru bebeluși.
Regatul Unit, Macclesfield
... de risotto în diverse arome în selecția bucătarului. La Mia Pasta oferă paste de înaltă calitate în toate formele și varietățile, folosind tehnica tradițională de preparare acasă, manual. Vă rugăm să vizitați http://www.spspa.it/index.php?lang=it pentru a avea o imagine mai bună și o înțelegere a produselor noastre, a sediului și așa mai departe. Există un scurt videoclip care arată cum se face...
Italia, Chioggia
Importăm și exportăm pește congelat, ambalăm preparate profesionale de calitate pentru sectorul HoReCa, căutăm noi parteneri serioși pentru a extinde produsele noastre în străinătate, salate de mare, diverse frituri de pește, preparate pentru risotto și fructe de mare cu rețete testate și adaptate pentru sectorul HoReCa, având ca scop reducerea timpilor de preparare și a costurilor de stocare, calitate, conveniență și practicitate împreună.
Locația, administrată de familia Zambon de patruzeci de ani, dispune de 50 de locuri în trei săli, plus alte o sută în grădina spațioasă din Campo Santo Stefano. Bucătăria propusă de chef este cea tradițională venețiană. O privire asupra meniului: aperitive mixte de pește și italienești, risotto-uri variate, linguine cu fructe de mare, grătare de pește; deserturi la pahar și tarte făcute în casă. Preparatele tipice sunt gnocchetti alla Santo Stefano și branzino la cuptor. O mare varietate de pizze completează un meniu deja foarte tentant.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play