...legumele, risotto-urile sau chiar pentru a presăra delicat pe preparatele din fructe de mare. Aroma sa subtilă și culoarea strălucitoare vor adăuga o notă de sofisticare fiecărei îmbucături. Referință:SELSAFRAN...
Franța, Paris
...Un set frumos compus dintr-un Assaisonnement à tailler Cèpe și un taille-crayon conform normelor alimentare. O rețetă naturală, vegetală și fără gluten gătită cu drag la Alès în Cévennes. Ideal pentru bucătăria din Sud-Ouest, vânat, brânză proaspătă, supe și risotto. Un Assaisonnement de 18g, adică 120 de fulgi pentru farfuriile dumneavoastră. A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină. Dimensiuni: 9,5 x 11,4 x 4,4 cm Greutate netă: 18g...
...Există atât de multe rețete posibile cu orez... Este clar, trebuie să știi cum să-l gătești. Renunță la ideea că este doar un garnitură, cu noi, orezul devine un fel de mâncare în sine: Risotto, îmbrăcat în diverse moduri pentru a defila pe mesele tale mereu la modă. De la savoarea intensă și rafinată a trufei, la căldura și îmbrățișarea celor 4 brânzeturi, trecând prin gustul rafinat al șofranului și BIO, Casa Di Cecco îți prezintă risottourile sale: toate diferite, dar fiecare cu propriul stil.
Franța, Villeneuve Sur Lot
Franța, Malataverne
...Fără conservanți și cu mai puțin de 1,5 % grăsimi. Acest risotto vă va încânta papilele gustative. Materiile prime utilizate sunt cele mai bune disponibile pe piață (orez Carnaroli, ciuperci extra, legume tocate deshidratate). Folosim bucăți de legume în loc de pulberi de legume. Ambalajul a fost ales pentru a face conținutul vizibil și atrăgător. Gama de risotto vă permite să păreți un adevărat bucătar în doar 16 minute de gătire.
Franța, Valréas
...O ulei de măsline extravirgin biologic selectat pentru bogăția sa aromatică, sublimat datorită parfumului delicat al trufei (Tuber Melanosporum), adevărata bijuterie neagră a terroir-ului provençal! Sfaturi de degustare: Pe o salată, carpaccio, risotto, paste proaspete sau un piure de cartofi.
Franța, Mietesheim
...Această ulei bogat în arome oferă un gust foarte echilibrat, cu note delicate de trufă. Se potrivește de minune cu salate, paste sau risotto. Ingrediente: Ulei de măsline extravirgin 98,75%, Trufe de vară și trufe negre uscate 0,75% (echivalent cu 2% produse proaspete): trufă de vară (Tuber Aestivum Vitt) 0,6%, Trufă...
Franța, Talant
... ingrediente la esențial: o realizare impecabilă și fără greșeli pentru a vă bucura fără complexe de o bucătărie simplă, sănătoasă și savuroasă. Vă va aduce în față în acest volum preparate care vor impresiona prin simplitatea lor. Accesibilitate garantată, cu în farfurie: pot-au-feu, bourguignon, blanquette, dar și risotto, gratin dauphinois sau tartă cu maroilles, etc. AUTOR După ce a fost sociolog, DORIAN NIETO și-a deschis blogul de gătit "Dar de ce vă povestesc asta... doriancuisine.com" pentru a împărtăși Referință: BELSO17 În stoc: 1 Articol Limba: Franceză...
Franța, Boulogne-Billancourt
... o cuvée rară și excepțională, caracterizată printr-o textură catifelată și o paletă aromatică complexă, marcată de note de cireș negru, cuișoare, piper și lemn dulce. În gură, dezvăluie arome delicate de portocală, ciocolată și condimente lemnoase. '’The Old Garden' oferă o experiență gustativă unică și se potrivește perfect cu un miel la grătar cu rozmarin, un risotto cu ciuperci sălbatice sau ciocolată neagră cu flori de sare.
Franța, Issy-Les-Moulineaux
... piersici, caise și o notă de citrice. Întregul se combină minunat, creând această cuvée preferată care se va potrivi ideal cu păsări de curte sau cu un risotto de scoici Saint-Jacques. Delicios! Continut: 75cl Tip: Vin Alb Strugure: 100% Sauvignon AOC: Sancerre Păstrare: De consumat imediat și de păstrat până în 2031 Temperatura de servire: 11-13°C...
Franța, Boulogne-Billancourt
...Generos și aromatic, acest Viognier se exprimă prin note de fructe cu pulpă galbenă și o nuanță de flori albe. Ca aperitiv, se va potrivi perfect cu toasturi de capră și miere, un chec cu somon și mărar sau tartine cretane. La masă, asociați-l cu sepii la grătar, un risotto cu sparanghel, o pasăre la cuptor cu rozmarin sau cu gambas flambate. De asemenea, îl puteți savura simplu, rece, între prieteni, la aperitiv. Capacitate: 75 cl Grad alcool: 13 % VOL...
Franța, Auxerre
... sau risotto rustic, preparate rustice Ambalare Preț unitar, puteți combina cu celelalte cuvée-uri ale domeniului, vândut pe carton de 6 sticle cu transport gratuit Sfaturi de la oenolog: a se servi între 16 și 18°C Domeniu: Domeniul Brunely Denominație: Cairanne An de recoltă: 2019 Cultură: Înaltă Valoare Ecologică Etichetă: Denominație de Origine Controlată...
Franța, Saint-Etienne
...Brânză cu pastă albă, netedă, cu deschideri ușoare și mucegaiuri. Dotată cu o textură pufoasă și un aspect cremos la cald, aduce generozitate și poftă în numeroase aplicații. Gustul său caracteristic îi permite să fie asociată cu multe rețete atât calde, cât și reci, în sosuri, pe pizza, în salate, în risotto...
Franța, Saint Lambert De La Potherie
... până la 140°C, să încălziți și să gătiți alimentele. Astfel, veți avea posibilitatea de a pregăti o multitudine de rețete calde sau reci și de a vă stimula imaginația, cum ar fi sosuri, creme, compoturi, terrine, risotto, aluat pentru choux,... Puterea Robotului Cook se bazează pe un motor industrial asincron de o robustete incomparabilă. Acesta îmbină eficiența cu minuțiozitatea, deoarece viteza sa de rotație de 4500 de rotații pe minut vă va asigura finețe și rapiditate în execuție. Dimensiuni: L226 x P338 x H 522mm...
Franța, Paris
... de caviar de ronțăit, feliile de „presat” de adăugat într-un croque-monsieur sau CaviarCream, un tarama „îmbunătățit”. O altă inovație: floarea de caviar uscată, de consumat măcinată sau întreagă pe un risotto sau ouă jumări... Dincolo de ouă și pești afumați, PETROSSIAN își extinde treptat sortimentul la alte produse festive: foie gras, trufe, ciocolată, precum și la anumite specialități rusești...
Franța, Liergues
Fondată în 1997, Cinque Terre Concetti este specializată în echipamente, amenajări complete, formare și consultanță în domeniul restaurantelor italiene. Compania noastră oferă o gamă largă de mașini pentru paste proaspete (presa, raviolatoare, gnoccatore și combinate), tot echipamentul necesar pentru gătirea pastelor, pizzei, precum și produse alimentare de calitate fabricate în Italia (sosuri pentru paste, risotto...). Cinque Terre Concetti dispune, de asemenea, de un centru de formare acreditat în bucătăria italiană.
Franța, Blagnac
... trufe de vară, verine pe bază de trufă întreagă sau de coajă sau fulgi de trufă. De asemenea, veți descoperi mici plăceri pentru a îmbogăți preparatele dumneavoastră de zi cu zi, datorită uleiului sau oțetului de trufă, tartinadelor, condimentelor sau chiar preparatelor precum risotto, paste sau polenta. Pentru a adăuga o notă de trufă preparatelor dumneavoastră, puteți alege creme sau sosuri. În...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play