Spania, Monroyo (teruel)
... scăzut de sare, cu o greutate medie și un procent moderat de grăsime. Toate produsele noastre sunt elaborate printr-un proces integrat al întregii lanț de producție, prin care noi înșine ne fabricăm furajele, creștem animalele, le sacrificăm și maturăm produsul final în uscătorul nostru, cu toate avantajele pe care acest lucru le aduce pentru calitatea finală a produsului. Un control mai mare al alimentației, sănătății și geneticii animalelor noastre, și prin urmare o mare regularitate în produsul final care ajunge la clienții noștri.
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Piesă provenită din porci iberici, hrăniți cu cereale. Elaborată din pachetul muscular format din mușchii spinal și semiespinal ai toracelui, precum și din mușchii longisimus, lombar și toracic ai porcului, sărată, condimentată și umplută în intestin, care a trecut printr-un proces adecvat de maturare-curare cu un timp minim de 70 de zile. Proces de Elaborare: Macerare, condimentare, umplere...
Italia, Misano Adriatico
...PERONI Gran riserva este o bere premium produsă cu ingrediente italiene de înaltă calitate și cu un proces de maturare de 10 luni. Cu un gust puternic și robust, această bere este perfectă pentru a însoți preparatele din bucătăria italiană și pentru ocazii speciale. Încearcă gustul autentic al Italiei cu PERONI Gran riserva.
...EXALASE poate fi utilizat pentru a cataliza decarboxilarea alfa-acetolactatului direct în acetoin încă de la începutul excreției alfa-acetolactatului de către drojdie. Perioada de maturare ar putea fi eliminată în ceea ce privește diacetilul. TEMPERATURA Temperatura optimă pentru această enzimă este în jur de 30-40°C, iar la temperatura normală de fermentare a lager-ului, enzima funcționează la...
Spania, Guijuelo (salamanca)
... sezoane. Cu un conținut de acid oleic de peste 56% și un proces de maturare lent în cea mai bună pivniță de granit a noastră, sub supravegherea maeștrilor noștri în șuncă, timp de peste 48 de luni de dedicare și efort, am reușit ca fiecare dintre aceste 300 de bucăți să fie o operă de artă și un cadou pentru simțuri. În plus, oferim șunca noastră „Premium Reserve” cu un cod QR din care puteți accesa fișa de trasabilitate și proprietăți a fiecărei bucăți. SKU:628000 weight:8 – 8.5 kg...
Franța, Cognac
...Brandies sunt băuturi spirtoase rafinate, distilate din vin și învechite în butoaie de stejar pentru a dezvolta arome bogate și complexe. Acest proces de maturare le conferă o adâncime a gustului care încântă iubitorii de băuturi spirtoase din întreaga lume. Brandies sunt adesea degustate ca digestiv, dar pot fi, de asemenea, utilizate pentru a îmbunătăți cocktailuri sofisticate. La CFC Comptoir...
Produse corespunzătoare
Brandy
Brandy
Alte produse
Lichior Yosu
Lichior Yosu
Franța, Bordeaux
... ingenios, permite o reglare naturală a temperaturii și o livrare gravitațională a recoltei. Numai drojdiile prezente în mod natural pe boabe vor declanșa fermentația. Pe parcursul întregului proces de vinificare și maturare, un enolog profesionist asigură monitorizarea. O gestionare impecabilă a stării sanitare permite reducerea considerabilă a cantității de sulf necesară pentru o bună păstrare a vinului. Culoare: Merlot (95%), Cabernet Franc (5%) Producător: Familia Schmid-Haguenin din Saint-Germain-de-la-Rivière (33240) Formate și ambalaje: Sticlă (75cl) - Cutie de 6 - 2019...
...Linia de șlefuire / tăiere produce produsul final care va fi vândut / baza pentru procesele ulterioare – de exemplu, laminarea – din placa principală. Suprafațe foarte netede și dimensiuni precise pot fi realizate cu o mare acuratețe. Linia de șlefuire poate fi instalată separat sau combinată cu linia de tăiere ca un concept închis. Mașina de șlefuire, feroneria și celelalte componente de proces...
... De asemenea, celula de combustie poate fi testată, de exemplu, din următoarele puncte de vedere: - Conexiune directă a alimentării cu aer cu celula de combustie - alimentare cu aer de proces necondiționată în camera de testare - alimentare cu aer de proces pregătită în camera de testare, precum și hidrogen temperat.
Austria, Klagenfurt Am Wörthersee
... comparativ cu producția tradițională. Pentru delicatese aromate și cu gust bine definit. Cameră de maturare climatică Produseți carne sau cârnați artizanali? Salam, slănină, șuncă sau delicatese similare care trebuie să maturizeze mai mult pentru a-și dezvolta pe deplin gustul? Atunci, camera de maturare de la KKT Lackner este exact ceea ce aveți nevoie. O cameră de maturare asigură umiditatea și temperatura dorite și setate pe parcursul întregului proces de maturare. Produsele dumneavoastră pot dezvolta uniform gustul și aroma și sunt protejate de fluctuațiile de temperatură și...
Portugalia, Trofa
... distilate. Caracteristici ale Butoaielor de Porto Butoaie de Porto Tawny: - Vârstă și Maturare: De obicei, mai vechi, rezultând într-o lemn mai poros care permite o oxidare lentă. Acest lucru favorizează un proces de învechire prelungit, dezvoltând note complexe de fructe uscate, miere și condimente. - Gust și Aromă: Tawny-urile prezintă arome blânde și rotunde, cu note de caramel, nuci și...
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Amestec de carne tocată sau tăiată, adăugat cu sare, boia și condimente, frământat și umplut în intestine naturale de porc (calibru 60/65 și lungime între 35 și 55 cm), care a trecut printr-un proces de maturare-uscare. Referință: l0003...
Ungaria, Szeged
...Următoarea este o traducere a textului: Următoarea este o traducere a textului: „Fekete fokhagyma” este rezultatul unui proces de prelucrare care transformă radical „fehér fokhagyma”. În timpul perioadei de maturare, conținutul de zahăr al „fokhagymă” crește natural, în timp ce gustul său puternic și picant se transformă în arome dulci și caramelizate. „Fekete fokhagyma por” este o variantă...
Franța, Le Plessis Robinson
... elegantă, al cărei proces de maturare lent de 30 de zile echilibrează intensitatea și aroma sa. Maturarea la uscat în cameră frigorifică este controlată zilnic de măcelari ale căror virtuozitate oferă cărnii textura sa mătăsoasă, care anunță finețea dulceaței sale în gură. Grand Caractère a ales tehnologia Skin Pack transparentă pentru ambalajele sale. Aceasta se conturează în jurul cărnii și vă permite să vedeți produsul direct pe raft pentru a face alegerea în funcție de preferințele dumneavoastră: striuri de grăsime, culoare, formă, ... .
Franța, Riec Sur Belon
...-3 / Ambalare: x12p-24p-36p-48p-96p • Stridia din Bretania – La Gauloise THAERON: după ce a fost crescută timp de 4 ani, stridiile noastre speciale La Gauloise beneficiază de un proces de maturare de cel puțin 6 luni în Belon. Această etapă în râu conferă acestei stridii o carne fermă și voluptoasă, un gust subtil cu o notă dulce la final. Conținutul de carne este superior de 13%. / Calibre: nr. 2-3 / Ambalare: x12p-24p-48p...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
...Ce delicios Crianza El Andén de la Estación (Peronul stației) de la casa Muga reprezintă un raport excelent calitate-preț pentru a te familiariza cu plăcere cu vinurile din această regiune emblematică, Rioja. Aici, fructul și eleganța sunt puse în valoare și subliniate de un proces de maturare de 14 luni în butoaie de stejar. Textura este catifelată, taninurile sunt rotunde, iar o aromă bogată și...
Franța, Lys Haut Layon
...Saumur BRUT sau 1/2 sec AOP Metodă Tradițională VINIFICARE: Saumur Brut este elaborat conform metodei tradiționale. Acest vin beneficiază apoi de un proces de maturare pe drojdii important de 24 de luni în cramele noastre subterane: această alegere calitativă ne permite să obținem o finețe mare a bulelor și o eleganță aromatică. Această asamblare originală între Chenin Blanc, Cabernet Franc și...
Franța, Les Eyzies De Tayac
...Un caviar tânăr, cu o prospețime surprinzătoare care dezvăluie gustul natural al ouălor ușor sărate. Cu un proces de maturare scurt de 2 săptămâni până la 2 luni. Datorită sării pure, a dezvoltat deja arome de iod și pește, păstrând în același timp gusturi de nuci și alune la final. Pentru a garanta acest produs fără conservanți, impunem o Dată Limită de Consum de 2 luni după ambalare. Transport...
...Poziționat într-un segment mai gourmet și cu o textură fină, brânza Senras Premium trece printr-un proces de maturare de 6 luni, care îi conferă un gust puțin mai intens și prelungit. Greutate: 0,5 kg Greutate: 0,8 kg Greutate: 1,2 kg...
Germania, Steinach
... fazei de maturare a betonului sunt eliminați. Utilizatorul primește o notificare imediat ce valoarea țintă este atinsă sau când diferența de temperatură internă este prea mare. Pentru a garanta o calitate optimă a betonului, temperatura betonului poate fi controlată și ajustată cu ajutorul unui sistem de comandă a instalațiilor de încălzire și răcire, indiferent de locul în care se află utilizatorul.
Italia, Noci
...Caciotta fior di bontà este un brânză proaspătă cu adăugare de fermenti lactici, supusă unui scurt proces de uscare. Deși este o brânză cu coajă semidură, în interior se prezintă cremoasă și cu un gust dulce/puțin acrișor și extrem de savuroasă. O producem și în variante cu ardei iute și măsline. Este un produs excelent de savurat singur sau însoțit de pâine sau crutoane, sau în combinație cu salate sau aperitive.
...relativ puțin acide. Aceste vinuri corpolente și structurate, cu taninuri totuși destul de moi, pot beneficia de un proces de maturare în lemn. Aromele sunt complexe și elegante. Aptitudini culturale și agronomice Merlot N este o soi de struguri cu vigurozitate medie spre mare, care tinde să emită multe lăstari și lăstari neproductivi. Portul său semi-vertical spre orizontal necesită un sistem de...
Franța, Saint-Vérand
...Recolta este realizată manual. Pentru această Cuvée, reținem doar primele prese din cele mai bune cuvée-uri ale noastre. Un proces de fermentare în cuvă exclusiv în timpul primei fermentații alcoolice, timp de aproximativ 3 luni, urmat de îmbuteliere cu a doua fermentație pentru a crea bule fine. Apoi, un proces de maturare pe lattes de minimum 1 an este necesar pentru o calitate optimă...
...Crudu toscan, cu o formă neobișnuit de rotundă și o culoare roșie vie, se caracterizează printr-un proces de maturare cu adevărat unic și prin factorii de mediu în care este prelucrat, care contribuie la conferirea cărnii unui gust inconfundabil, delicat, sărat, parfumat.
...Se usucă în mod natural în aer liber timp de 24-36 de luni, sub ploaie, ninsoare, vânt și soare. Acest proces dematurare a lemnului” în combinație cu prăjirea oferă vinurilor complexitatea aromatică dorită. Producția de barrique-uri este certificată conform ISO 9001 și ISO 22000. De ani de zile, vinificatori renumiți din întreaga Austrie folosesc aceste butoaie și au obținut rezultate excelente. Capacitate de 225 litri Diferite tipuri de prăjire...
...Un aspect deosebit și o raritate este lemnul nostru vechi. Lemn de stejar, care este depozitat în condiții climatizate timp de decenii. Aspectul său excepțional și plin de caracter nu este generat artificial, ci este rezultatul unui proces natural de maturare. Acest material special este folosit în special în construcția de obiecte sau magazine.
Spania, Hernialde
... Peru (Junín), unde doar iarba alpină și tuberculii amari pot supraviețui. Se dezvoltă în soluri bogate ale cordilerei Andine și este recoltată în momentul său natural optim de maturare, urmând metoda agricolă tradițională Inca de profund respect față de mama pământ și mediu (1 cultură pe sol, la fiecare 8 ani). Este uscată la soare și selectată cu grijă, înainte de a fi procesată. Maca a fost folosită timp de cel puțin 3000 de ani de către popoarele indigene din regiune ca superaliment.
Franța, Jarnac
... spirtoase (IWSR, San Francisco Spirits Competition…). Vechi porto Această aromă provine din lungul proces de maturare. În tot acest timp, eaux-de-vie se evaporă lent și sunt necesare aproximativ trei sticle de eaux-de-vie pentru a produce o sticlă de Initiale Extra. Trufă Cramele umede, cu un sol identic de secole, în care maturăm Initiale Extra permit aromei de trufă să se dezvolte lent. Acordăm...
... mai bune membre posterioare datorită formei și distribuției grăsimilor, acestea fiind ulterior supuse acțiunii sării. În timpul procesului de uscare și maturare, sunt verificate și clasificate cu acea grijă specială care caracterizează Jamón Sybaris. Trecerea lentă a timpului în cramele noastre le conferă caracteristici speciale și proprietăți nutritive care le fac nu doar potrivite pentru consumul uman, ci și unul dintre cele mai mari plăceri pe care gastronomia noastră le poate oferi astăzi. Dedicat în special palatelor cele mai exigente.
Belgia, Les-Isnes
...Bariera epidermică suferă o reînnoire continuă printr-un proces numit homeostază, în timpul căruia celulele stem epidermice furnizează noi keratinocite care vor trece printr-un proces complex de maturare pentru a înlocui corneocitele care sunt pierdute constant în timpul descuamării și turnover-ului tisular. Ingredientele active cu un efect asupra homeostazei epidermice pot fi evaluate prin...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play