Spania, Monroyo (teruel)
... scăzut de sare, cu o greutate medie și un procent moderat de grăsime. Toate produsele noastre sunt elaborate printr-un proces integrat al întregii lanț de producție, prin care noi înșine ne fabricăm furajele, creștem animalele, le sacrificăm și maturăm produsul final în uscătorul nostru, cu toate avantajele pe care acest lucru le aduce pentru calitatea finală a produsului. Un control mai mare al alimentației, sănătății și geneticii animalelor noastre, și prin urmare o mare regularitate în produsul final care ajunge la clienții noștri.
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Piesă provenită din porci iberici, hrăniți cu cereale. Elaborată din pachetul muscular format din mușchii spinal și semiespinal ai toracelui, precum și din mușchii longisimus, lombar și toracic ai porcului, sărată, condimentată și umplută în intestin, care a trecut printr-un proces adecvat de maturare-curare cu un timp minim de 70 de zile. Proces de Elaborare: Macerare, condimentare, umplere...
Spania, Guijuelo (salamanca)
... sezoane. Cu un conținut de acid oleic de peste 56% și un proces de maturare lent în cea mai bună pivniță de granit a noastră, sub supravegherea maeștrilor noștri în șuncă, timp de peste 48 de luni de dedicare și efort, am reușit ca fiecare dintre aceste 300 de bucăți să fie o operă de artă și un cadou pentru simțuri. În plus, oferim șunca noastră „Premium Reserve” cu un cod QR din care puteți accesa fișa de trasabilitate și proprietăți a fiecărei bucăți. SKU:628000 weight:8 – 8.5 kg...
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Amestec de carne tocată sau tăiată, adăugat cu sare, boia și condimente, frământat și umplut în intestine naturale de porc (calibru 60/65 și lungime între 35 și 55 cm), care a trecut printr-un proces de maturare-uscare. Referință: l0003...
Spania, Hernialde
... Peru (Junín), unde doar iarba alpină și tuberculii amari pot supraviețui. Se dezvoltă în soluri bogate ale cordilerei Andine și este recoltată în momentul său natural optim de maturare, urmând metoda agricolă tradițională Inca de profund respect față de mama pământ și mediu (1 cultură pe sol, la fiecare 8 ani). Este uscată la soare și selectată cu grijă, înainte de a fi procesată. Maca a fost folosită timp de cel puțin 3000 de ani de către popoarele indigene din regiune ca superaliment.
... mai bune membre posterioare datorită formei și distribuției grăsimilor, acestea fiind ulterior supuse acțiunii sării. În timpul procesului de uscare și maturare, sunt verificate și clasificate cu acea grijă specială care caracterizează Jamón Sybaris. Trecerea lentă a timpului în cramele noastre le conferă caracteristici speciale și proprietăți nutritive care le fac nu doar potrivite pentru consumul uman, ci și unul dintre cele mai mari plăceri pe care gastronomia noastră le poate oferi astăzi. Dedicat în special palatelor cele mai exigente.
Spania, Peligros
...Amestec de aditivi, condimente și condimente, de uz pentru mezeluri, pentru elaborarea produsului din carne netratat termic denumit „Chorizo” sau „Longaniza” de calitate „Extra”, maturat printr-un proces de maturare-desicare de maximum 30 de zile. Format: Pachet de 3kg.
Spania, La Lastrilla
... atelierul nostru nu elaborăm produse cu alți alergeni, așa că nu există posibilitatea de contaminare încrucișată. Brânzeturile noastre vegane sunt împărțite în 4 varietăți: Brânză Originală - are un gust delicios de brânză moale semi-maturată, rezultat al procesului artizanal de elaborare și maturare. Brânză Afumată - trece printr-un proces de afumare naturală cu diferite tipuri de lemn pentru a-i...
Spania, Martinamor
... depășește cu mult jambonul, varietatea de mezeluri permite fiecărui oaspete să găsească o mușcătură pe măsura gustului său. De la bucăți de mușchi umplut, chorizo sau salam, până la produse care păstrează istoria unei întregi regiuni, cum ar fi morcón sau sobrasada. Grija în creșterea animalelor, împreună cu munca meticuloasă în selecția, tocarea și condimentarea cărnii fac diferența. Timpul de maturare completează un proces din care rezultă bijuterii gastronomice și nutritiv foarte interesante care nu trec neobservate pe palat.
Spania, Requena-Valencia
... vinificare foarte atent, urmat de o maturare a vinurilor noastre timp de 18 luni în butoaie de stejar francez. Cava noastre Art Pur și Castell dels Sorells sunt de excelentă calitate; Brut și Brut Nature Reserva și Gran Reserva. Rezultatul este perfect, oferindu-ne vinuri de mare calitate, așa cum o confirmă premiile obținute în concursuri internaționale și scorurile ridicate primite de la ghidul...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play