...Uleiul biologic de Colletorto este uleiul extravirgin care închide puritatea naturii noastre. Este uleiul care respectă mediul în cele mai înalte principii și, mai ales, este uleiul complet lipsit de substanțe și compuși sintetici. În spatele produsului nostru biologic se află atenția olivicoltorilor noștri, care începe de la plantarea livezilor de măslini, pentru care se aleg exclusiv plante...
Franța, Saint Christol De Rodières
...Ingrediente: - Semințe de muștar* - Oțet de mere* - Sare - 4 % măsline negre* - Apă * produse provenite din agricultura ecologică Sfaturi de utilizare: Vinaigretă, carne la grătar și carne albă. Acest produs este disponibil și în borcan de 100 g.
Franța, Roubia
... influență picantă. În gură, o textură rotundă asociată cu o densitate aromatică susținută de un fruct elegant. Carnea este suavă. Vin feminin din regiunea Rhône.","ACCORDS METS-VINS":"Preparaturi de iarnă, carne marinată, coaste la grătar, vânat. Brânzeturi cremoase puternice. Vin de prestigiu. Ideal de consumat la 17°C.","Contenance (L)":"0,75"}...
... final aromatic lung. Vinul are un gust echilibrat cu note de fructe de pădure închise, coacăze negre și cireșe coapte. Vinul se potrivește perfect cu carne la grătar sau prăjită, condimentată bogat, și brânzeturi mature.
Germania, Kehl
...Piper Întreg Unul dintre cele mai bune tipuri de piper din lume. Crește pe sol vulcanic. Se potrivește excelent cu pește sau carne, în supe sau la grătar, precum și cu supe de legume. Indicație Geografică Protejată: Penja în Camerun...
Franța, Mandelieu
...Uleiul de măsline extravirgin François Roméo aromatizat cu ardei iute aduce căldură și gust care va da caracter preparatelor dumneavoastră. Uleiul de măsline cu ardei iute scoate în evidență toate dimensiunile preparatelor italiene: pizza, paste, carne la grătar, dar și supele dumneavoastră... Oferiți un plus de savoare rețetelor! Greutate netă: 0,250 KG Capacitate: 25 CL...
Italia, Conegliano
...Poate fi savurat atât în timpul aperitivelor, asociat cu focaccia sărată și biscuiți, cât și servit alături de feluri întâi pe bază de legume sau cu feluri principale de pește la grătar sau carne albă la cuptor.
Franța, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Sel de Camargue cu 3 piperuri bio. Gros sel de Camargue cu 3 piperuri biologice Compoziție : Sel 92%, 3 piperuri 8% (piper negru bio, coriandru bio, boabe roz bio) Greutate 125g cutie metalică Acest amestec a fost special conceput pentru carne și pește la grătar. O priză pe fiecare față de grătar va aduce o aromă excepțională. Rețetă autentică provençală, Acest gros sel din Mediterană...
Spania, Reus ( Tarragona )
...Cu Ulei de Floarea Soarelui · Cu Ulei de Măsline Allioli sau Alioli este un sos tipic din dieta mediteraneană, care se prepară cu usturoi și ulei. Datorită gustului său intens și aromat, este aliatul perfect pentru preparate cunoscute precum fideuá, codul gratinat sau cartofii cu allioli, precum și pentru carne la grătar sau fructe de mare. *Allioli cu Ulei de Floarea Soarelui: pentru cei care preferă un sos delicat. *Allioli cu Ulei de Măsline: pentru cei care se bucură de gustul intens al uleiului de măsline. VEGAN · FĂRĂ GLUTEN...
Franța, Saint-Omer
... la grătar. Cep este ideal pentru bucătăria din Sud-Vest, vânat, brânză proaspătă, supe și risotto. Conținutul setului: 3 Creioane de Condimente de tăiat Un ascuțitor Recomandare: 1 fulg pe o îmbucătură 5 până la 10 fulgi într-o farfurie Dimensiuni: 18,5 x 11,4 x 4,4 cm Greutate netă: 54g (3 x 18g)...
... organic Artem Oliva este certificat de organisme oficiale de inspecție și certificare, conform unor reguli și practici stricte legate de fertilizare și controlul bolilor. Uleiul de măsline extra virgin organic Artem Oliva are un nivel scăzut de aciditate, o culoare verde profundă și o textură catifelată în gură. Are un parfum ușor fructat și un gust ușor piperat în urma degustării. Poate fi folosit pentru gătit și coacere, stropit pe salate, ca parte a unui dressing, pe carne la cuptor, legume la grătar și, desigur, ca un sos pe cont propriu.
Austria, Wien
... Austria care poartă sigiliul de calitate austriac de aur. Se potrivește cu orice tip de carne la grătar sau prăjită, precum și cu cârnați, leberkäse, carne tocată și multe altele. Cu el se pot rafina maionezele sau se pot prepara remoulade. Pasta, sosurile precum cele de ouă, brânză de vaci sau sosul tartar primesc o rafinament special datorită lui. Este deosebit de potrivit pentru gătit. Rulourile de vită și șnițelele de vită preparate cu muștarul special englezesc Ramsa reușesc excelent. Distincție: Vegan...
Portugalia, Santarem
...Fumător vintage fabricat în Portugalia de teknipronto. Au fost folosite unele materiale reciclate, arzător cu grătar pentru grătar. Rafturi din aluminiu, vopsea rezistentă la temperaturi ridicate, lemn tratat.
Franța, Renaison
...Amestecul de condimente etiopian despre care toată lumea vorbește! Curry etiopian, folosit tradițional în tocănițe sau preparate gătite lent, pe carne la grătar, în supe, sosuri și chiar în pâine... lista este nesfârșită!
...Pur și simplu presărați sarea delicată și blândă pe salate, legume la grătar sau preparate din carne la grătar. Ingrediente: Sare de mare, paprika, chili Număr articol: 1804004khe1000 Ingrediente: Sare de mare, paprika, chili Cantitate / Conținut: 1 kg...
...Amestecul nostru de condimente Chakalaka este perfect pentru tocănițe de legume, la grătar, pentru a fi folosit ca dip și pentru a condimenta carne, pește și legume. Chakalaka este un sos de condimente tradițional african și unul dintre cele mai cunoscute preparate din această bucătărie. Amestecul nostru de condimente Chakalaka este perfect pentru tocănițe de legume, la grătar, pentru a fi...
Franța, Mietesheim
...Delicată, dulce și subtil aromatizată, această muștară este ideală pentru vinaigrete fine sau maioneză și ca acompaniament pentru carne albă sau păsări de curte reci. În mod special savuroasă cu porc sau vițel la grătar, sau pentru deglazarea tigăii cu smântână, ... subtilul aromă de nuci nu va înceta să te surprindă. Ingrediente: Semințe de muștar, apă, oțet, pastă de nuci (nuci fierte: 63%, apă, ulei de floarea-soarelui, aromă): 5%, sare, zahăr, aromă (nuci), conservant: bisulfit de sodiu Există și în găleată de 1,1 kg...
Tunisia, Hammam Sousse
... salatele noastre sunt făcute manual, urmând cultura tunisiană de recoltare și preparare a produselor, care are o tradiție de mii de ani. În întreaga Tunis, harissa este adesea preparată din timp și păstrată pentru a fi folosită în diverse feluri de mâncare. Acest sos de culoare portocalie-roșie este folosit nu doar ca un condiment pentru carne și pește la grătar sau amestecat în supe și tocănițe...
Franța, Auxerre
...{"viandes rouges, gibiers, viandes au barbecue, tapas":"carne roșie, vânat, carne la grătar, tapas","Nez":"Nas","Accord metvin":"Asocieri gastronomice","servir entre 17 et 19°C":"se servește între 17 și 19°C","Cépage:Grenache, Syrah":"Struguri: Grenache, Syrah","Macération semicarbonique. Après la fermentation, le vin est élevé en cuve inox jusqu’à sa mise en bouteille.":"Macerare semicarbonică...
Germania, Lübeck-Travemünde
... miere de flori de pădure din pădurile întinse din jurul Oulu. Această miere este deosebit de versatilă și aromatică în gust, fiind astfel tradițional foarte potrivită pentru această creație de miere extraordinară. În plus, în fiecare cutie se află un pachet cu condimente originale pentru grătar arctic, din 100% culturi nord-finnice, pentru a completa perfect și autentic deliciile delicioase la grătar.
Franța, Grigny
...Sosul olandez tradițional este o emulsie caldă de unt, gălbenușuri de ou și lămâie, și poate însoți pești, legume și chiar carne la grătar. Delicios cu fileuri de sole, somon, cod, midii, țelină, broccoli, conopidă, sparanghel, cartofi noi, scoici St. Jacques etc. De asemenea, este delicios ca garnitură cu o bucată la regină.
Franța, Lalinde
...Cuptorul de pizza Ooni Karu 16 este alimentat cu lemn, cărbune sau gaz. Acest lucru vă permite să preparați, în aer liber, pizza uriașe, dar și carne friptă, legume la grătar sau chiar pâine proaspătă. Gătitul cu lemn sau cărbune va oferi o aromă afumată alimentelor dumneavoastră. Control: Alimentarea cu gaz propan prin intermediul arzătorului Ooni Karu 16 vă asigură un control mai mare al...
Polonia, Warszawa
...100% ulei de măsline italian este obținut din măslinele soiurilor Ogliarola și Coratina: acest ulei ne fascinează cu notele sale picante și amare ale Coratinei, îmblânzite de prezența atingerii delicate a Ogliarolei, care creează un ulei cu un parfum și o fructuozitate intense, asemenea inimii Apuliei. ÎN COMBINATIE CU: Se potrivește foarte bine cu bruschetta cu roșii, carpaccio de ton, salate cu hribi, radicchio la grătar, supe de legume, preparate principale cu cârnați, caracatiță fiartă, carne roșie sau vânat, brânzeturi tari maturate.
Polonia, Węgorzewo
... tocată. Cu ajutorul lor, puteți pregăti, de asemenea, o marinadă pentru gâtul de porc sau porc la grătar, precum și delicioase cartofi prăjiți în stil restaurant. Condimentele selectate vă vor permite, de asemenea, să pregătiți preparate din bucătării din diverse țări, inclusiv exotice.
Franța, Auros
...chorizo în intestine naturale cu floarea sa, cârnați perche, ventrèche rulată (pancetta franceză) și plată. De asemenea, fabricăm și produse din carne gătite: cârnați de usturoi făcuți în casă, pate basc cu ardei Espelette, celebrul nostru pate bunica (cu coniac, smântână și ciuperci mici), jambon fiert, sânge cu carne béarnais, sânge galabar și sânge brasse cu carne, terrină de picior de porc. În plus, producem carne marinată pentru grătar, cum ar fi celebrul nostru jambon de grătar în stil Lomo și cârnați proaspeți.
Italia, Castelfidardo
...Ulei de măsline extravirgin cu un gust fructat de măsline și o notă de migdale verzi proaspete. Gust complex și rafinat, cu note vegetale de anghinare, salată și migdale. Are un aftertaste picant, bine echilibrat și armonizat. Recomandat pentru fripturi de carne, supe de legume, bruschete de pâine la grătar condimentate cu sare, roșii, usturoi și rucola.
Portugalia, Baleizao
... Tăieturi de pui Halal: - Picioare de Pui Grad A: Fragede și suculente, perfecte pentru creații culinare. - Picioare de Pui Grad A: Ideale pentru supe, tocănițe și preparate exotice. - Pui MJW (Mid Joint Wings) Grad A: Aripi delicioase de lins degetele. - Pui Întreg Grad A: Proaspăt și cărnos, gata de fript sau grătar. - Pui cu 3 Aripi Articulate Grad A: Perfect pentru aperitive și gustări...
Spania, Calahorra (la Rioja)
... acest sparanghel la ingredientele preparatelor tale. Sunt o idee grozavă atât reci, cât și calde, naturale sau cu sosuri precum vinaigreta, maioneza sau orice alt dressing îți trece prin minte. Sparanghelul nostru are o dimensiune senzațională pentru a se potrivi în nenumărate rețete, fie că vrei să-l prezinți ca fel principal, fie că vrei să-l folosești ca garnitură în meniuri de carne, pește...
Franța, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natures sau saucisses cu ierburi de 55 sau 90g, merguez de vită-oaie de 55 sau 90g, carne, umplutură, chorizo de grătar, etc. Gama creativă de săsărie include de asemenea cârnați și chipolatas cu muscadet, cu curé nantais și cartofi, cu legume la grătar, cu ceapă la grătar, cu piper d'Espelette, Chistorra, bască... Disponibilă la raionul de autoservire...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play