Italia, Nave
... Carne roșie, vânat, ciuperci porcini, trufe și brânzeturi maturate. Note Conține sulfiți. Capacitate: 0.75l Cod: 07003 Categorie: Roșii Gradare: 15% vol. Națiune: Italia Regiune: Piemonte Viței: Nebbiolo 100% Culoare: Granat intens...
Italia, Rivoli
... intens fructat. O sos care unește două alimente cu adevărat speciale, două superalimente: sfecla este bogată în vitaminele din grupul B, acid folic și antioxidanți; oțetul de rodie, care poate reduce grăsimea la persoanele obeze, are o cantitate mare de potasiu, benefic pentru reglarea tensiunii arteriale și a activității cardiace. Se folosește ca un ketchup obișnuit în preparate din carne, în special albă, brânzeturi cu pastă moale, legume, seitan și tofu. Dar excelează la condimentarea preparatelor de sushi.
Franța, Castelnaudary
...Cassoulet artizanal o porție 100% făcut în casă Ingrediente: Fasole lingot, carne de rață confiată, cârnați din carne de porc, carne de porc cu șorici, Sos de gătit: ceapă, usturoi, roșie, sare, piper, condimente, Coloranți: caramel, URME DE SULFITE. 650g net minim. 12.50€ porția. GREUTATE: 21 kg...
Spania, Altea, Alicante
... combinația ideală pentru carne roșie, sosuri, picante, brânzeturi puternice sau pești mai intensi, cum ar fi somonul, etc. Cel mai bine este că, fiind fără alcool, nu trebuie să te mai îngrijorezi decât să te bucuri. INGREDIENTE: Apă, malț de orz, hamei și drojdie. ALERGII: Orz ISTORIE: IPA sau India Pale Ale este unul dintre stilurile de bere care a câștigat cea mai mare popularitate în ultimii ani și pentru noi, fără îndoială, stilul IPA este unul dintre stilurile esențiale, iar pentru a te putea bucura de ea în orice moment, această bere o facem FĂRĂ ALCOOL.
Franța, Mietesheim
...Muștarul Dijon Bio este o rețetă puternică și savuroasă. Semințele de muștar, coapte și umflate, sunt măcinate la piatră, eliberând tot picantul lor care va face ca papilele tale gustative să danseze alături de carne roșie sau albă, legume și quiche-uri. Ingrediente: Semințe de muștar*, oțet de alcool*, apă, sare. *: Ingrediente provenite din agricultura ecologică...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
....) aduse de un lemn deosebit de nobil. Acest an 2018 distilează de asemenea deja câteva note de evoluție pe piele și humus. Taninurile sunt puternice, dar mature și vor continua să se îmblânzească dacă aveți răbdarea de a lăsa această superbă sticlă să se odihnească încă câțiva ani în pivniță. Un vin mare care trebuie neapărat asociat cu carne roșie, vânat, rață etc.! Contență: 75cl Tip: Vin roșu Soiuri: 90% Tannat, 10% Cabernet-sauvignon AOC: Madiran Păstrare: De băut imediat și de păstrat până în 2050 Temperatura de servire: 16-18°C...
Spania, Olite, Navarra
...Culoare: un vin roșu rubiniu atrăgător cu o margine ușor cărămizie. - Arome: arome intense, atât de complexe încât combină toate notele tipice de învechire în stejar în armonie cu nuanțele de fructe coapte. - Gust: gustos și elegant în gură. O expresie fructată amplă cu fructe foarte coapte și taninuri dulci care se echilibrează cu notele prăjite ale învechirii în butoi. Un vin rotund, structurat, cu un final lung, perfect pentru a însoți carne roșie și brânză maturată.
Tunisia, Hammam Sousse
... salatele noastre sunt făcute manual, urmând cultura tunisiană de recoltare și preparare a produselor, care are o tradiție de mii de ani. În întreaga Tunis, harissa este adesea preparată din timp și păstrată pentru a fi folosită în diverse feluri de mâncare. Acest sos de culoare portocalie-roșie este folosit nu doar ca un condiment pentru carne și pește la grătar sau amestecat în supe și tocănițe...
Franța, Malataverne
... gustative. Servirea vinului roșu cu un fel principal Trebuie să știți că un vin roșu se potrivește ideal cu carnea roșie, preparatele gătite, gratinurile de carne, anumite tipuri de pește, păsările de curte, roșiile, pizza și multe alte alimente. Carnea este un preparat ideal pentru a scoate cele mai bune sticle la o masă. Carnea, cum ar fi rața, mielul sau vita, poate fi servită cu un vin de Bordeaux de calitate pentru a evidenția aromele cărnii. Roșia gătită este un aliment care se potrivește ideal cu vinul roșu.
Belgia, Arlon
...Acest sortiment de ciuperci și legume a fost special conceput pentru gătitul la wok. Se compune din ciuperci blonde, ciuperci pleurotus, varză albă, ardei roșii, ardei galbeni și ceapă roșie. Sfaturi de preparare Aceste legume sunt „gata de utilizare”. Pentru a le savura pe deplin aroma, vă recomandăm gătitul la wok, adăugând, în funcție de gusturile și creativitatea dumneavoastră, carne...
Franța, Copponex
...Rochie roșie violet închis Carne crocantă, suculentă și foarte dulce Din noiembrie până în iunie Măr provenit din agricultură rațională, cultivat în livezi ecologice și certificat cu Înaltă Valoare Ecologică de nivel 3 (HVE3) Fruct stocat în cameră frigorifică, fără întreruperea lanțului de frig Sfaturile noastre de conservare: de preferat într-un loc răcoros, aerisit și ferit de lumină...
Polonia, Bydgoszcz
... soluție excelentă pentru bucătarii care doresc să răspundă cerințelor chiar și celor mai pretențioși clienți. Datorită acestora, este posibil să pregătiți o varietate de feluri de mâncare, atât tradiționale, cât și moderne. În plus, se poate economisi timp și reduce risipa alimentară, deoarece se utilizează doar numărul de porții necesar în acel moment. Restul poate fi păstrat congelat pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, proprietarii de cantine recurg din ce în ce mai des la porțiile de pește congelate ca alternativă la carnea roșie sau la carne de pasăre.
Italia, Ventimiglia Di Sicilia
...mediu-intens, cu note de anghinare, migdale și iarbă proaspătă. Acest ulei lasă un gust balsamic și proaspăt, fiind ideal pentru utilizarea la rece, asociindu-se cu aperitive din pește, supe și carne roșie. Uleiul de măsline extravirgin este, de asemenea, folosit, în loc de unt, și pentru preparate de patiserie în biscuiți, prăjituri și torturi.
Italia, Barletta
...Macerarea pe pieli se desfășoară la temperatură controlată și durează 20 de zile. Vinul trece apoi în butoaie de lemn de stejar, unde se maturizează timp de cel puțin 12 luni, urmat de încă un an în sticlă pentru a obține un mare echilibru și bogăție aromatică. Barbera este generoasă și de mare structură, robustă, importantă, care fascinează prin notele complexe de condimente, fructe roșii mici, pădure, mentă, vanilie și lemn dulce. Barbera de excelență care se potrivește perfect cu carne roșie și brânzeturi maturate, pentru o experiență gastronomică încântătoare.
Elveția, Schongau
...Milerb Grill Mix adăugă o notă de aromă mediteraneană preparatelor tale la grătar. Se potrivește excelent cu carne albă și roșie, precum și cu păsări de curte.
Polonia, Warszawa
...100% ulei de măsline italian este obținut din măslinele soiurilor Ogliarola și Coratina: acest ulei ne fascinează cu notele sale picante și amare ale Coratinei, îmblânzite de prezența atingerii delicate a Ogliarolei, care creează un ulei cu un parfum și o fructuozitate intense, asemenea inimii Apuliei. ÎN COMBINATIE CU: Se potrivește foarte bine cu bruschetta cu roșii, carpaccio de ton, salate cu hribi, radicchio la grătar, supe de legume, preparate principale cu cârnați, caracatiță fiartă, carne roșie sau vânat, brânzeturi tari maturate.
Italia, Gussago
...AFFINARE 24 de luni în tonneaux de 5 hectolitri. NOTE DE DEGUSTARE Roșu granat, cu un nas exploziv și elegant, amintește de violete și impresionează prin mineralitatea sa pronunțată, alături de o prospețime și o plinătate bine echilibrate. ASOCIERI SUGERATE Excelent cu preparate pe bază de carne roșie și feluri de mâncare cu gătire îndelungată. TEMPERATURA DE SERVIRE 16-18 °C GRADUL DE ALCOL 14,50%...
...Maïski sos de ciuperci de pădure, acest sos clasic cremos de iarnă cu ciuperci de pădure prăjite este plin de aromă. Se potrivește excelent cu carne roșie prăjită, păsări de curte crocante, dar adaugă și o notă suplimentară preparatelor din vânat. Pe fotografia principală, am finisat acest sos cu brânză cu mucegai albastru, cum ar fi Gorgonzola sau Blauwe Achelse, bucăți de alune și frunze de rozmarin. În a doua fotografie, poți vedea spate de iepure prăjit, biluțe de cartofi, mere Maïski cu merișoare și sosul nostru de ciuperci de pădure!
Franța, Arles
...Conserve Guintrand Reîncălziți ratatouille-ul nostru niçois într-o cratiță, la foc mic, și acompaniați-l cu carne roșie sau albă, adăugându-i sucul de gătire pe care l-ați rezervat. Dacă nu aveți carne ca acompaniament, ratatouille-ul nostru niçois va fi o delicatesă simplu reîncălzit, stropit cu un fir de ulei de măsline. Rece sau ușor răcorit, va fi foarte plăcut apreciat ca atare, în mesele de vară, ca antreu sau legume, îmbogățit de asemenea cu un fir subțire de ulei de măsline crud și fructat.
Germania, Castrop-Rauxel
...E1-Kisten, E2-Kisten, Palete din plastic E1-Kisten E1-Kisten (E1-Containere, cutie de carne) Cumpărați noi sau folosite Dimensiuni 600 mm x 400 mm x 125 mm Conținut aproximativ 20 l Greutate aproximativ 1,5 kg Culoare roșie Material HDPE (Adecvat pentru alimente) Fund închis, neted E2-Kisten E2-Kisten (E2-Containere, cutie de carne) Noi sau folosite Dimensiuni 600 mm x 400 mm x 200 mm...
Bulgaria, Haskovo
Germania, Hamburg
... nostru Schanzen începe cu o notă dulce-picantă și încântă fanii chili-ului cu un final lung, cu adevărat picant! Perfect pentru Chili con Carne, Bolognese, carne la cuptor și fripturi rapide. Super condiment pentru carne la grătar și sosuri. Ingrediente: Chili măcinat (20 %), fulgi de jalapeño verzi (14 %), granulat de ardei roșu, ghimbir, granulat de ardei verde, sumac, scorțișoară, granulat de ceapă, granulat de usturoi, cuișoare. Atenție pentru alergici: Poate conține urme de fructe cu coajă, arahide, susan, muștar și țelină. Conținut: 36 g în cutie roșie din tablă.
Italia, Castelfidardo
...Ulei de măsline extra virgin cu fructe medii, cu tonuri erbacee și o notă de migdală verde. Potrivit pentru pește la cuptor, feluri principale, garnituri și carne roșie.
Franța, Brissac Loire Aubance
... roșie puternică, granat. Nas fin, arome delicate de fructe roșii, coacăze și zmeură. Structură plăcută și echilibrată. ASOCIERI CU MÂNCAREA: Mezeluri, carne roșie, brânzeturi blânde. TEMPERATURA DE SERVIRE: Între 15 și 17°C. Cutie cu 6 sticle de 75cl...
Belgia, Zwijndrecht
... manipulării. Aplicații tipice Structură tipică (în / out) Pungă/pachet laminat cu barieră înaltă PET/PE/legătură/EVALâ„¢/legătură/EVA Carne roșie proaspătă, pește, brânză PET/PE/legătură/EVALâ„¢/legătură/PE/PE PA/PE/legătură/EVALâ„¢/legătură/PE Structuri formabile cu barieră înaltă PA/EVALâ„¢/PA/legătură/PE Paste proaspete, pâine semi-coaptă PA/EVALâ„¢/PA/legătură/lonomer PE/legătură/PA/EVALâ„¢/PA...
Franța, Passa
...100% Carignan Acest vin din Carignan provine din vieți centenare, cules la maturitate optimă, din soluri argilo-sablonoase, situate la poalele Albères și ale vârfului Canigou. Nas cu arome piperate. Lung în gură, rotund și echilibrat. De savurat alături de antreuri calde, carne roșie, preparate în sos și platouri cu brânzeturi. Certificare: bio...
Franța, Saint Cannat
... 3 săptămâni în cuve termo-regulate la aproximativ 25°C. Îmbătrâniți în butoaie de stejar timp de 18 luni. Vinul poate fi păstrat 8-10 ani. NOTE DE DEGUSTARE Culoare roșie profundă, nas intens și arome foarte fine de fructe roșii, taninuri fine cu o lungime plăcută. Asocieri culinare: veți aprecia în mod deosebit vinul nostru roșu Bandol cu carne de vânat, tocănițe, brânzeturi… Temperatura ideală de degustare: între 16° și 18°C. Deschideți cu 1-2 ore înainte de degustare.
Italia, Firenze
...Întâlnirea ciupercilor prataioli și a măslinelor cu trufele negre a dat naștere unei excelente creme cu un gust puternic și hotărât. Senzația de pădure se răspândește în jurul imediat ce deschizi borcanul. Ingrediente: ciuperci prataioli cultivate (agaricus bisporus), măsline, trufă neagră de vară (tuber aestivum Vitt.). Sfaturi: recomandăm Crema Noastră Tartufată cu carne, atât albă cât și roșie, cu ouă, delicioasă pe felii de pâine prăjită, tartine și biscuiți. Poate fi folosită și ca umplutură pentru tortellini și ravioli.
Țările populare pentru acest termen de căutare