...Piureul de roșii (sau passata) este un ingredient foarte versatil și unul dintre alimentele fundamentale folosite pentru a prepara multe rețete Made in Italy, precum și multe altele, de la sosuri pentru paste la condimentele de bază pentru pizza, fiind folosit și în diverse feluri principale pe bază de carne sau preparate vegetariene. Este realizat exclusiv din roșii proaspete, iar doar produse...
...BARBI Morellino Di Scansano DOCG Etichetta Rossa este un vin roșu premium din Toscana, Italia. Făcut din struguri 100% sangiovese, se mândrește cu o culoare rubinie profundă, taninuri echilibrate și un parfum complex de fructe roșii și condimente. Perfect pentru a fi asociat cu preparate din carne bogate sau brânzeturi maturate, această sticlă de 75 cl va ridica cu siguranță orice masă.
... pentru o piele sănătoasă. Conțin, de asemenea, potasiu, calciu și fibre, toate substanțe nutritive esențiale pentru organismul nostru. În plus, au un conținut scăzut de grăsimi și calorii, ceea ce le face o alegere ideală pentru cei care doresc să mențină o dietă echilibrată.
ÎN CUCINA
În bucătărie, pomelo Star Ruby pot fi folosiți în multe moduri diferite. Pot fi consumați proaspeți ca gustare, folosiți pentru a face sucuri sau adăugați în salate și preparate din carne sau pește pentru un strop de dulceață și aciditate.
...Tavă din polistiren alb, rezistentă la șocuri și sigură pentru alimente, cu dimensiunile 250x180x100, potrivită pentru a conține bucăți mari de carne albă sau roșie, părți pentru fiert sau pachete familiale de aripi și pulpe de pui, pane etc.
... nuanțe violacee, la nas se deschide măreț cu note de piatră de foc, grafit și mici fructe de pădure negre.
Pe palat își dezvăluie căldura, urmată de o textură de taninuri moi și catifelate, dezvăluind note de cacao neagră.
Vin nefiltrat, eventualele sedimente nu compromit calitatea, ci exalță tipicitatea și atestă integritatea și naturaletea procedurilor noastre enologice. Excelent în acompaniament cu preparate bogate și structurate, cum ar fi feluri principale din vânătoare, carneroșie și brânzeturi maturate.
...Ulei de măsline extravirgin realizat folosind măslinele parfumate tipice din Sicilia de Est, Nocellara Etnea.
Rezultatul este un ulei cu un gust armonios și catifelat, ușor fructat, cu o ușoară senzație de picant.
Îmbogățește fiecare preparat, fiind ideal pentru a condimenta paste, preparate din carne albă sau roșie și pește.
Ambalaje de: 0,75 cl; 1,00 lt; în sticle de sticlă.
Ambalaje de: 3,00 lt; 5,00 lt; în cutii metalice.
... este umplut în intestine și legat manual pentru a forma clasicul "sfoară de salsiccia". Maturarea are loc în medii cu umiditate și temperatură controlată timp de cel puțin 45 de zile. Recomandată ca antreu și ca ingredient pentru preparate principale (ex. Paste la cuptor).
Categorie: Salumi Calabresi
PESO: 300/350
Greutate: 0.300 kg
Ingrediente: Carne de porc, Sare, Arome naturale și condimente
Zaharuri: dextroză și zaharoză
Antioxidanți: E301
Conservanți: E250-E252...
...Semințele de fenicul sunt deosebit de bogate în substanțe benefice, printre care vitamine, uleiuri esențiale și fibre necesare organismului. În bucătărie, semințele de fenicul pot fi folosite pentru a aromatiza numeroase preparate, în special cele pe bază de carneroșie, dar sunt folosite și în aluat pentru a prepara delicioși grisine delicate, taralli și pentru a conferi personalitate pâinii și...
... gastronomică: vin rafinat recomandat pentru preparate din carneroșie, în special fripturi și tocănițe, brânzeturi maturate și preparate elaborate pe bază de fondue și trufe.
Se servește la o temperatură de aproximativ 18°C.
... intens fructat. O sos care unește două alimente cu adevărat speciale, două superalimente: sfecla este bogată în vitaminele din grupul B, acid folic și antioxidanți; oțetul de rodie, care poate reduce grăsimea la persoanele obeze, are o cantitate mare de potasiu, benefic pentru reglarea tensiunii arteriale și a activității cardiace. Se folosește ca un ketchup obișnuit în preparate din carne, în special albă, brânzeturi cu pastă moale, legume, seitan și tofu. Dar excelează la condimentarea preparatelor de sushi.
...mediu-intens, cu note de anghinare, migdale și iarbă proaspătă.
Acest ulei lasă un gust balsamic și proaspăt, fiind ideal pentru utilizarea la rece, asociindu-se cu aperitive din pește, supe și carneroșie. Uleiul de măsline extravirgin este, de asemenea, folosit, în loc de unt, și pentru preparate de patiserie în biscuiți, prăjituri și torturi.
...Macerarea pe pieli se desfășoară la temperatură controlată și durează 20 de zile. Vinul trece apoi în butoaie de lemn de stejar, unde se maturizează timp de cel puțin 12 luni, urmat de încă un an în sticlă pentru a obține un mare echilibru și bogăție aromatică. Barbera este generoasă și de mare structură, robustă, importantă, care fascinează prin notele complexe de condimente, fructe roșii mici, pădure, mentă, vanilie și lemn dulce. Barbera de excelență care se potrivește perfect cu carneroșie și brânzeturi maturate, pentru o experiență gastronomică încântătoare.
...AFFINARE
24 de luni în tonneaux de 5 hectolitri.
NOTE DE DEGUSTARE
Roșu granat, cu un nas exploziv și elegant, amintește de violete și impresionează prin mineralitatea sa pronunțată, alături de o prospețime și o plinătate bine echilibrate.
ASOCIERI SUGERATE
Excelent cu preparate pe bază de carneroșie și feluri de mâncare cu gătire îndelungată.
TEMPERATURA DE SERVIRE
16-18 °C
GRADUL DE ALCOL
14,50%...
...Ulei de măsline extra virgin cu fructe medii, cu tonuri erbacee și o notă de migdală verde. Potrivit pentru pește la cuptor, feluri principale, garnituri și carneroșie.
...Întâlnirea ciupercilor prataioli și a măslinelor cu trufele negre a dat naștere unei excelente creme cu un gust puternic și hotărât. Senzația de pădure se răspândește în jurul imediat ce deschizi borcanul.
Ingrediente: ciuperci prataioli cultivate (agaricus bisporus), măsline, trufă neagră de vară (tuber aestivum Vitt.).
Sfaturi: recomandăm Crema Noastră Tartufată cu carne, atât albă cât și roșie, cu ouă, delicioasă pe felii de pâine prăjită, tartine și biscuiți. Poate fi folosită și ca umplutură pentru tortellini și ravioli.
...Exquisit de puternic.
Bere cu fermentație înaltă, cu un corp plin și moale. Aroma sa este dulce și perfect echilibrată cu o spumă cremoasă și compactă.
Patru malțuri de orz special și două varietăți de hamei nobil îi oferă note elegante de fructe uscate și lemn dulce.
Excelentă alături de carneroșie gătită sau friptă, carne la grătar, pește afumat, brânzeturi maturate, brânzeturi de capră condimentate și tort Sacher.
...Vin obținut din vinificarea strugurilor Negroamaro (90%) și Malvasia Nera (10%). Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Îmbătrânire în barrique.
La olfactiv, se evidențiază note de fructe cu pulpă roșie coapte și gemuri, condimentate cu piper negru, lemn dulce, note prăjite și o notă balsamică de vegetație mediteraneană.
Ideal cu brânzeturi cu pastă tare precum Comtè, Gorgonzola, mezeluri precum Pancetta de porc, chorizo, capocollo și carneroșie la grătar.
...-soarelui. O granulare specială garantează solubilitate imediată, pentru un gust unic și inconfundabil.
Ideal pentru supe excelente, de adăugat și în ciorbe sau sosuri.
Pentru a obține o supă plăcută, 100% vegetală, dizolvați 4g de Granulat Vegetal Bio Bauer (1 linguriță de ceai) în 250ml apă și lăsați să fiarbă timp de câteva minute. Produsul poate fi adăugat în timpul gătitului la alimente (ciorbe, supe, sosuri, ragù, carne, pește, risotto, ouă etc.).
...Culoare: roșu rubin intens.
Arome: ample și persistente, cu un pronunțat parfum de cireșe și note de vanilie.
Gust: corpolent, rotund, cu taninuri moi și echilibrate.
Temperatura de servire: 16-18°C.
Asocieri: excelent pentru a acompania fripturi de carneroșie, vânat și brânzeturi maturate.
Vinificare: după desfacerea strugurilor, mustul rămâne în macerație cu cojile timp de 6-7 zile la o temperatură de 24-26°C. După finalizarea fermentației malolactice, o parte este maturată în barrique, iar cealaltă în oțel.
Capacitate de învechire: 2 ani și mai mult, în funcție de recolta.
...Roșu purpuriu
Buchet: Delicat, foarte caracteristic
Gust: Taninuri bune și structură, moale și
învăluitoare
Temperatura de servire (celsius): 16° - 18° C
Recomandat: Carneroșie, mistreț, brânzeturi picante,
carne, miel, sos de carne, carne la grătar, vită,
salamă, brânzeturi.
Comerț cu ridicata de carne albă (avicola, cunicola); Comerț cu ridicata de carneroșie (suină, bovină, ovină); Comerț cu ridicata de produse congelate (cartofi prăjiți, legume, pește, carne); Comerț cu ridicata de produse alimentare pentru catering. Compania noastră este situată în Bronte, la poalele Etnei și distribuie produse pe întreg teritoriul Siciliei de Est.