Ați vrut să spuneți: produse de patiserie?
Italia, MILANO
...Nutella este un produs iconic al Ferrero, cunoscut pentru crema sa tartinabilă pe bază de alune și cacao. Introducerea sa pentru prima dată în 1964, Nutella a devenit un simbol al dulceaței și gustului la nivel global, apreciată atât pentru mic dejun, cât și pentru gustări și deserturi. Rețeta sa include o combinație unică de alune prăjite, cacao și ingrediente selectate, menținând un echilibru...
Italia, Guardiagrele
...Produs semi-finis complet pentru producția de pâine, chifle și gustări sărate cu quinoa. Excelentă sursă naturală de minerale și antioxidanți. Format: 10 kg Dozare: 100%...
Italia, Bronte
...Produs semifinit, 100% alun, origine străină...
Italia, Giuliano
...Pan di spagna, amestec de ouă pasteurizate, zahăr granulat, făină "0", făină americană, apă, cacao amar 22/24%, arome. FARCITURA: Smântână proaspătă, mascarpone pudră (33%), gălbenuș de ou pasteurizat, zahăr. BAGNA: Apă, zahăr, aromă cafea 70°, cafea liofilizată. Conservare la -18° Produs de decongelat.
Italia, Marmirolo
...Amestec auto-îndesat de făină de grâu moale și amidon de orez, potrivit pentru producția de aluaturi emulsionate. Nu conține arome adăugate. Este deosebit de potrivit pentru producția de pandișpan și prăjituri pufoase. 10KG...
Italia, Martina Franca
...Panzerottini cu umplutură de caise sunt delicioase prăjituri de patiserie, perfecte pentru o pauză gustoasă. Aceste panzerottini sunt realizate cu un aluat sfărâmicios și o umplutură dulce și suculentă de caise coapte. Sunt ideale de savurat la micul dejun, la gustare sau ca desert, însoțite de o ceașcă de ceai sau cafea. Panzerottini cu umplutură de caise sunt un produs artizanal, preparat cu ingrediente de înaltă calitate pentru a garanta un gust autentic și irezistibil.
Italia, Marciano Della Chiana
...Panzuppo Al Caffè Nero. Panzuppo Al Caffè Nero, de la Patiseria Fabio și Gianni, este o variantă a Panzuppo-ului toscan, un desert apreciat în întreaga Italie care amintește de panettone sau colomba. Ca și acestea din urmă, Panzuppo este un desert care evocă sărbătorile și este încheierea ideală pentru cinele în familie sau cu oaspeți. Acest produs de patiserie își are originea în creativitatea...
Italia, Monterotondo
... Este un aliment versatil, un excelent substitut vegetal pentru unt în aluaturi, produse de panificație și preparate de patiserie, având numeroase utilizări atât dulci, cât și sărate, pentru a adăuga o notă exotică și aroma caracteristică.
...„Nocciola Piemonte I.G.P.”, zahăr din trestie, cacao, vanilie Bourbon. Poate conține urme de alte nuci, lapte și gluten. Conservați într-un loc răcoros și uscat pentru o perioadă maximă de 9 luni. Valori Nutriționale pentru 100g de produs: Energia 544 kcal / 2276 kj Grăsimi 38g din care saturate 4g Carbohidrați 45g din care zaharuri 37g Proteine 10g Fibre 7g...
Italia, Giarre
...Fragola di Marsala este un produs al culturii agricole siciliene, cultivată în întregime în câmpiile din Trapan. Fructul are o culoare roșie aprinsă și un gust foarte dulce, potrivit pentru a fi servit la masă și pentru utilizarea în bucătărie. Perioada de producție maximă se întinde de la luna martie până în luna mai.
Italia, SALZANO
... pentru a obține 2 kg de migdale caramelizate: - 1 kg de migdale; - 850 gr de zahăr; - 250 ml de apă. Opțional, se pot adăuga și vanilie sau scorțișoară Dimensiuni mașină cm 70x45x70 Dimensiuni ambalaj cm 80x60x95 Greutate mașină kg 23 Greutate cu ambalaj kg 27 Capacitate de gătire produs max Kg 2 Timp de gătire pentru încărcare max. min 25 Putere electrică nominală W 3400 Tensiune electrică nominală 230 V Frecvență Hz 50...
Italia, Casoria
...orice produs din patiseria napoletană. livrare la câteva ore după producție, întotdeauna proaspătă, nu comercializăm produse congelate. ne bazăm pe producția unui renumit laborator de patiserie situat în Napoli, cu toate garanțiile și igiena certificată. Printre produse: pastiera, baba', caprese, deserturi, mică patiserie, sfogliatelle ricce și frolle, tiramisu', pizze cu cârnați și friarielli, casatiello, migliaccio, taralli, rustici, torturi baba', torturi de vitrină și torturi de orice tip. cu alte cuvinte, tot ce poți găsi într-o mare vitrină a unei patiserii din străduțele din Napoli...
Italia, Ventimiglia Di Sicilia
...mediu-intens, cu note de anghinare, migdale și iarbă proaspătă. Acest ulei lasă un gust balsamic și proaspăt, fiind ideal pentru utilizarea la rece, asociindu-se cu aperitive din pește, supe și carne roșie. Uleiul de măsline extravirgin este, de asemenea, folosit, în loc de unt, și pentru preparate de patiserie în biscuiți, prăjituri și torturi.
Italia, Bronte
...Produs doar cu fistic verde Bronte DOP (50%), ulei Nocellara dell’Etna și zahăr. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, maximum un an. Odată deschis borcanul, se consumă în termen de o lună.
Italia, Lauro
...Granulația de alune caramelizate este un produs obținut din selecția de alune de excelență, prăjite, măcinate și caramelizate. Aluna a găsit întotdeauna un loc între cremele utilizate în patiserie și înghețată, în combinația tradițională cu ciocolata. Granulația de alune prăjite caramelizate este utilizată de obicei pentru garnisirea și decorarea preparatelor delicioase, asigurând rezultate optime și constante.
Italia, Palagianello
...Migdale produse în Puglia. Aproape organice datorită creșterii naturale și fără tratamente chimice sau artificiale. Produs Made in Italy, delicios și pur.
... întotdeauna folosit ca remediu natural pentru a ameliora tusea și durerea în gât. Pentru realizarea MACUBA, ILCAR a decis să opteze pentru gătirea sub vid, o tehnică care, spre deosebire de gătirea tradițională, permite atingerea concentrației dorite menținând o temperatură mai scăzută, astfel încât să păstreze toate caracteristicile organoleptice și aromatice ale roșcovului, oferind un produs de înaltă calitate, bogat în vitamine, săruri minerale și polifenoli, antioxidanți puternici.
Italia, Turin
... bandaj, cilindru sau tambur (fructele și legumele sunt încălzite și apoi măcinate) - Uscate prin pulverizare (sucul este pulverizat printr-un duză la o temperatură ridicată pentru a produce un produs uscat). - Uscate în vid (încălzite în vid, ceea ce înseamnă o temperatură mai scăzută necesară pentru evaporarea apei) - Dehidratate în congelator (congelate într-o cameră de vid, ceea ce înseamnă că...
...Produs artizanal de patiserie fără gluten. Un dulce gustos, dospit, pe bază de făină de cartofi, zahăr, amidon de porumb, cacao slabă, uleiuri vegetale și unt. Gustându-l, veți putea recunoaște aromele de caramel, fructe cu coajă lemnoasă și condimente, datorită unei preparări atente și riguroase care păstrează complexitatea aromatică naturală a cacao-ului de calitate. Disponibil în porții practice de 35g cu forme de hârtie, ideale pentru a fi luate mereu cu sine pentru o pauză bogată și delicioasă.
Italia, San Pietro Clarenza
... pentru a fi servite la mesele restaurantelor, barurilor, sălilor de ceai etc.) sau în ambalaje elegante de expus pe rafturi sau în colțuri. Ingrediente: Migdale siciliene, zahăr, Miere de pe Etna (floare de portocal) albume de ou (natural, nu liofilizat) Fistic, ciocolată / Vanilie...
Italia, Gravina di Catania
...Marmelada de portocale roșie bio este produsul perfect pentru un mic dejun autentic și sănătos. Portocalele roșii biologice folosite pentru prepararea marmeladei sunt cultivate fără utilizarea pesticidelor și a îngrășămintelor chimice, garantând astfel un produs complet natural. Ideal pentru a decora și/sau umple alte produse de patiserie, inclusiv torturi și tarte. După deschidere, păstrați în...
...Produs de patiserie parțial copt congelat. Umplut cu ulei de măsline extravirgin și sare. Formă rectangulară.
Italia, Villafranca Di Verona
La Tubini Forni, fondată în 1970 de Tubini Remo, se află în Villafranca di Verona și a fost înființată ca o afacere de familie dedicată prelucrării cuptoarelor alimentare pentru coacerea produselor de patiserie, pâine, grissini și, în general, pentru toate produsele de panificație. De-a lungul anilor, a proiectat și realizat un produs propriu care o face una dintre cele mai recunoscute companii din domeniu: este vorba despre un cuptor în tunel care se distinge prin calitatea și fiabilitatea extrem de ridicate.
Italia, Somma Vesuviana
... diferite nevoi de piață: linia Ambient, cu o durată de valabilitate de 90 de zile, și linia Frozen, care poate fi păstrată până la 12 luni. Fiecare produs este realizat conform rețetelor tradiționale, folosind ingrediente selectate și procese de producție certificate. Experiența noastră de treizeci de ani și capacitatea de export global ne fac partenerul ideal pentru distribuitorii alimentari, lanțurile de restaurante și retailerii internaționali în căutarea gustului autentic italian.
Italia, Gazzada Schianno
... printr-o creștere exponențială, experiența acumulată, propunerile de noi designuri de tendință fac ca fiecare produs al nostru să fie perceput nu ca un punct de sosire, ci ca un punct de plecare. De fapt, marca Gold Plast încorporează un amestec echilibrat de ingrediente strategice care o fac un simbol al inovației: tehnologie, cercetare, design, calitate, atenție la detalii, bogăție de gamă. O creativitate pur italiană, o capacitate de producție cu respirație europeană, o forță distributivă multidirecțională. Distribuție capilară pe teritoriul național și internațional, pentru en-gros și en-detail.
... tradiție patiseră salentină cu entuziasm și inventivitate, oferind, alături de produsele clasice, o gamă continuu îmbogățită cu noi propuneri delicioase care, în fiecare moment al zilei, transformă un produs Basile într-o emoție „dulce” de savurat. Datorită experienței acumulate, Antonio Basile a demonstrat că știe să dozeze cu tot mai multă măiestrie fiecare element, de la bogăția și...
Italia, Belpasso
... necesar pentru a realiza singur cannolo-ul tipic sicilian. Pe portalul nostru www.mrfoodsicily.it și pe canalul nostru de YouTube, la acest link, va fi posibil să vizionați un tutorial video care arată cum să realizați produsul folosind kitul în cauză. Acesta va fi, așadar, ușor de utilizat de oricine, indiferent de abilitățile lor de patiserie, pentru a permite tuturor să realizeze și să se bucure de aceste dulciuri tipice care - între timp - au devenit o marcă globală a Siciliei: apreciate, iubite și...
Italia, Capranica
Din pasiunea artizanală și abilitatea unor mâini iscusite, s-a născut patiseria „La Dolce Tuscia”. Continuând tradiția seculară a unui teritoriu, dintotdeauna dedicat producțiilor de calitate, compania noastră se prezintă cu o gamă de produse de patiserie de înaltă calitate congelate, destinate profesioniștilor din canalul Horeca. Toate produsele noastre sunt „rigoros făcute manual” în respectul celei mai bune tradiții de patiserie. Fiecare produs este realizat cu utilizarea celor mai fine materii prime și lucrat cu priceperea artizanală a celor care au făcut din patiserie o artă.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play