...8 Ciocolate Umplute cu pastă de castane și cremă de alune 8
Ciocolate Umplute cu pastă de castane și cremă de alune
8 Ciocolate Umplute cu pastă de castane și cremă de alune
Carton cu 12 pachete de 200g
Pachet de 12 bucăți de 200g
Cutie de 12 bucăți de 200g
Ref:0501292
EAN:8034125102259...
...Cafea de înaltă calitate, cu un gust neted și echilibrat, cultivată între 800 și 1300 de metri deasupra nivelului mării, cu un aromă marcată și delicată. Note de vanilie, fructe uscate și fructe deshidratate care se evidențiază pe un corp bine rotunjit și rafinat. O cafea care se remarcă prin bogăția și aciditatea fină, cu note manifeste de ciocolată îmbogățite cu nuanțe de caramel și un gust de pâine prăjită în postgust.
...Produs semi-finisat special formulat pentru realizarea pandișpanului cuciocolată, ideal și pentru Swiss Roll, Tortă Margherita și Tortă Sacher.
Format: 10 kg
Dozare: 100%...
...Nucile noastre decojite și prăjite sunt selectate cu atenție pentru a garanta cea mai bună calitate alimentară. În acest sens, deținem certificarea BRCGS, esențială pentru a putea exporta produsele și pentru a promova siguranța alimentară pe întreaga filieră.
Delicioasa glazură de ciocolată mix face ca nucile noastre acoperite cuciocolată să fie foarte gustoase.
Poți folosi acest produs pentru a pregăti o confetă modernă, fiind o alternativă valoroasă la confetti tradiționali, sau le poți consuma ca gustare, fie singure, fie alături de iaurt.
...Dragee umplute cu limoncello, alcool 25 %Vol, acoperite cuciocolată galbenă,
realizarea de praline cu lichioruri speciale furnizate în private label,
valabilitate 24 de luni, fără gluten, vegan, disponibile: lichior Rhum (rom) ciocolată neagră, Irish cream ciocolatăcu lapte, lichior Sambuca ciocolată albă și alte 40 de arome de lichior inclusiv grappa și vin italian.
... prăjită.
Pe palat, este amar și evocă lichioruri precum
genziana și rubarbar. Prezintă note de cafea, boabe
de cacao și frunze de tutun.
ASOCIERI
Gustul său atât de peculiar permite asocieri cu
alimente la fel de amare precum anghinare, țelină, cicorie;
se potrivește cu brânzeturi de mare calitate, maturate
îndelung, poate chiar picante; cu lardo de colonnata.
Cu peștele, de încercat în asociere cu pește spadă
și ton roșu; cu deserturile, pentru a garnisi mousse de
ciocolată, în înghețată și în salata de fructe.
... un final și o aromă de alune.
Honduras: Cafea echilibrată și cu un corp plin, cu un parfum dulce de lemn dulce.
Costa Rica: Cafea excelentă cu o cremă de culoare alună și un parfum de mere și curmale. Aciditate ușoară.
Peru: Cafea delicat structurată, cu un final fructat și de cacao. Prajirea specifică produce o cafea foarte bogată și texturată, cu un corp plin și un final persistent de flori și ciocolată.
... naturale.
In CUCINA
Clementine delicioase pentru gustări, sucuri, Tortă de ciocolatăcu aromă de clementine și coniac, Tortă de clementine. Clementinele se pretează la diverse rețete dulci, dar au și un loc special alături de crustacee și alte preparate sărate.
INFORMAZIONI NUTRIZIONALI
Clementina Nova este un fruct hipocaloric. O singură clementină asigură aproximativ 80% din necesarul zilnic de vitamina C. În plus, este o sursă bună de potasiu, magneziu, calciu și folati.
...Cafeaua cultivată de Carlos în plantația sa din Honduras are un profil aromatic și de gust destul de bogat. Datorită celor 48 de ore de fermentație naturală, cu această cafea putem savura atât note dulci de ciocolatăcu lapte și caramel, cât și note mai fructate de portocală și măr verde. O combinație explozivă care se menține întotdeauna echilibrată cu o aciditate medie.
Localitate: Corquin, Copan
Finca: Carlos Estevez Mejia
Altitudine: 1450 – 1550 msm
Varietate: Red Catuai
Proces: Fermentație Anaerobică 48 ore
Profil organoleptic: Portocală, ciocolată albă, măr verde și caramel...
...Un Decaffeinato care nu își pierde tipica corpolență și intensitate a cafelei? Încearcă-l, dacă nu crezi.
Gustul tradiției cu un procent de cafea care nu depășește 0.1 %.
Cafeina este extrasă din bobul încă verde și netrăit, fără utilizarea solvenților nocivi.
Tot gustul moale și catifelat al cafelei, fără cafeină. Cu note de caramel, ciocolatăcu lapte și fructe uscate.
...LICOR DE GINJA PASSIONALE oferă pe palat aromele și parfumurile caracteristice ale fructului, accentuate mai ales dacă lichiorul este savurat rece, nu înghețat. Este foarte apreciat la finalul mesei, împreună cuciocolată neagră, și este excelent dacă este amestecat pentru prepararea aperitivelor și cocktailurilor.
... încălzește până la o temperatură de 72°c.
Umplute recipientele corespunzătoare, ricotta este transferată în camera de răcire pentru a reduce temperatura la 2°c în cel mai scurt timp. Excelentă natural, sau foarte gustoasă cu adăugare de ciocolată, zahăr sau rom. În bucătărie poate fi utilizată pentru a obține prăjituri delicioase sau tarte, dar și preparate sărate delicioase, cum ar fi ravioli și cannelloni umpluți cu ricotta și spanac. Disponibilă în caserole termosudate cu o greutate de kg. 0,150 la greutate fixă.
...Gustul crocant al grissini-urilor se întâlnește cu cel mai bun ciocolată neagră. Zulù este gustarea inovatoare cuciocolată, comodă de consumat în 6 pachete monoporție, fiecare conținând 2 grissini. Disponibil și în varianta de grissini din orez, fără gluten.
...La nas este cremos, cu note de sherry, ciocolată neagră și un fir de fum de turbă. Pe palat este bogat și siropos, cu note de caramel, malț, lemn de cedru și un gust de fum. Finalul este robust și complex, cu note picante și de sherry.
Cod:00125
Categorie:Whisky
Gradatie:43% Vol.
Țară:Scotia...
...Castelvedere se ocupă cu producția, ambalarea și distribuția de idei delicioase pentru perioada sărbătorilor. Printre propuneri: botul uriaș plin de ciocolată, jucării cu dulciuri, bastoane de zahăr și marshmallow.
...Pignolata messinese este o rețetă tipică a tradiției siciliene, care este preparată în special cu ocazia sărbătorilor de Crăciun sau a Carnavalului. Este vorba despre bucăți mici de aluat care sunt prăjite (sau, în unele cazuri, coapte la cuptor) și glazurate, acoperindu-le cu două glazuri diferite, una albă cu aromă de lămâie și una neagră din ciocolată neagră. Combinația dublă de culori este una dintre caracteristicile indispensabile pentru a da viață acestui desert.
... pentru a fi servite la mesele restaurantelor, barurilor, sălilor de ceai etc.) sau în ambalaje elegante de expus pe rafturi sau în colțuri.
Ingrediente:
Migdale siciliene, zahăr,
Miere de pe Etna (floare de portocal)
albume de ou (natural, nu liofilizat)
Fistic, ciocolată / Vanilie...
...Amestec de cafea echilibrat între corp și arome, aciditate bună, cremos și dulce cu nuanțe de ciocolată. Ambalaj cu 100 de capsule de cafea din amestec clasic.
...Coș din fetru pentru umplerea cu ouă de ciocolată (nu sunt incluse). Diferite combinații de culori: verde, roz, galben. Specificați coșul dorit în notele comenzii atunci când faceți achiziția.
MODEL:4810044...
...Il Cocozhi DXN este formulat cu cel mai bun cacao cu extract de Ganoderma.
Este o băutură pulbere gata de consum care vă răsfață cu gustul de ciocolată.
Pe lângă aroma fantastică de cacao, se poate beneficia și de Ganoderma.
Trebuie doar să turnați conținutul într-o cană cu apă clocotită, să amestecați și puteți savura imediat o băutură tonifiantă potrivită pentru întreaga familie!