Italia, Montoro
...8 Ciocolate Umplute cu pastă de castane și cremă de alune 8 Ciocolate Umplute cu pastă de castane și cremă de alune 8 Ciocolate Umplute cu pastă de castane și cremă de alune Carton cu 12 pachete de 200g Pachet de 12 bucăți de 200g Cutie de 12 bucăți de 200g Ref:0501292 EAN:8034125102259...
...Cafea de înaltă calitate, cu un gust neted și echilibrat, cultivată între 800 și 1300 de metri deasupra nivelului mării, cu un aromă marcată și delicată. Note de vanilie, fructe uscate și fructe deshidratate care se evidențiază pe un corp bine rotunjit și rafinat. O cafea care se remarcă prin bogăția și aciditatea fină, cu note manifeste de ciocolată îmbogățite cu nuanțe de caramel și un gust de pâine prăjită în postgust.
Italia, Guardiagrele
...Produs semi-finisat special formulat pentru realizarea pandișpanului cu ciocolată, ideal și pentru Swiss Roll, Tortă Margherita și Tortă Sacher. Format: 10 kg Dozare: 100%...
Italia, Lauro
...Nucile noastre decojite și prăjite sunt selectate cu atenție pentru a garanta cea mai bună calitate alimentară. În acest sens, deținem certificarea BRCGS, esențială pentru a putea exporta produsele și pentru a promova siguranța alimentară pe întreaga filieră. Delicioasa glazură de ciocolată mix face ca nucile noastre acoperite cu ciocolată să fie foarte gustoase. Poți folosi acest produs pentru a pregăti o confetă modernă, fiind o alternativă valoroasă la confetti tradiționali, sau le poți consuma ca gustare, fie singure, fie alături de iaurt.
Italia, Barletta
...Dragee umplute cu limoncello, alcool 25 %Vol, acoperite cu ciocolată galbenă, realizarea de praline cu lichioruri speciale furnizate în private label, valabilitate 24 de luni, fără gluten, vegan, disponibile: lichior Rhum (rom) ciocolată neagră, Irish cream ciocolată cu lapte, lichior Sambuca ciocolată albă și alte 40 de arome de lichior inclusiv grappa și vin italian.
Italia, Milano
... prăjită. Pe palat, este amar și evocă lichioruri precum genziana și rubarbar. Prezintă note de cafea, boabe de cacao și frunze de tutun. ASOCIERI Gustul său atât de peculiar permite asocieri cu alimente la fel de amare precum anghinare, țelină, cicorie; se potrivește cu brânzeturi de mare calitate, maturate îndelung, poate chiar picante; cu lardo de colonnata. Cu peștele, de încercat în asociere cu pește spadă și ton roșu; cu deserturile, pentru a garnisi mousse de ciocolată, în înghețată și în salata de fructe.
Italia, Andalo Valtellino
... un final și o aromă de alune. Honduras: Cafea echilibrată și cu un corp plin, cu un parfum dulce de lemn dulce. Costa Rica: Cafea excelentă cu o cremă de culoare alună și un parfum de mere și curmale. Aciditate ușoară. Peru: Cafea delicat structurată, cu un final fructat și de cacao. Prajirea specifică produce o cafea foarte bogată și texturată, cu un corp plin și un final persistent de flori și ciocolată.
Italia, Capo D'orlando
... naturale. In CUCINA Clementine delicioase pentru gustări, sucuri, Tortă de ciocolată cu aromă de clementine și coniac, Tortă de clementine. Clementinele se pretează la diverse rețete dulci, dar au și un loc special alături de crustacee și alte preparate sărate. INFORMAZIONI NUTRIZIONALI Clementina Nova este un fruct hipocaloric. O singură clementină asigură aproximativ 80% din necesarul zilnic de vitamina C. În plus, este o sursă bună de potasiu, magneziu, calciu și folati.
Italia, Savignano Sul Panaro
...Proaspăt și floral, dulce cu note de ciocolată neagră. Corp excelent și o aciditate aromatică bogată.
...Cafeaua cultivată de Carlos în plantația sa din Honduras are un profil aromatic și de gust destul de bogat. Datorită celor 48 de ore de fermentație naturală, cu această cafea putem savura atât note dulci de ciocolată cu lapte și caramel, cât și note mai fructate de portocală și măr verde. O combinație explozivă care se menține întotdeauna echilibrată cu o aciditate medie. Localitate: Corquin, Copan Finca: Carlos Estevez Mejia Altitudine: 1450 – 1550 msm Varietate: Red Catuai Proces: Fermentație Anaerobică 48 ore Profil organoleptic: Portocală, ciocolată albă, măr verde și caramel...
Italia, Castel Volturno
...Un Decaffeinato care nu își pierde tipica corpolență și intensitate a cafelei? Încearcă-l, dacă nu crezi. Gustul tradiției cu un procent de cafea care nu depășește 0.1 %. Cafeina este extrasă din bobul încă verde și netrăit, fără utilizarea solvenților nocivi. Tot gustul moale și catifelat al cafelei, fără cafeină. Cu note de caramel, ciocolată cu lapte și fructe uscate.
Italia, Trepuzzi
...LICOR DE GINJA PASSIONALE oferă pe palat aromele și parfumurile caracteristice ale fructului, accentuate mai ales dacă lichiorul este savurat rece, nu înghețat. Este foarte apreciat la finalul mesei, împreună cu ciocolată neagră, și este excelent dacă este amestecat pentru prepararea aperitivelor și cocktailurilor.
Italia, Radicofani
... încălzește până la o temperatură de 72°c. Umplute recipientele corespunzătoare, ricotta este transferată în camera de răcire pentru a reduce temperatura la 2°c în cel mai scurt timp. Excelentă natural, sau foarte gustoasă cu adăugare de ciocolată, zahăr sau rom. În bucătărie poate fi utilizată pentru a obține prăjituri delicioase sau tarte, dar și preparate sărate delicioase, cum ar fi ravioli și cannelloni umpluți cu ricotta și spanac. Disponibilă în caserole termosudate cu o greutate de kg. 0,150 la greutate fixă.
Italia, Brescia
...Gustul crocant al grissini-urilor se întâlnește cu cel mai bun ciocolată neagră. Zulù este gustarea inovatoare cu ciocolată, comodă de consumat în 6 pachete monoporție, fiecare conținând 2 grissini. Disponibil și în varianta de grissini din orez, fără gluten.
Italia, Nave
...La nas este cremos, cu note de sherry, ciocolată neagră și un fir de fum de turbă. Pe palat este bogat și siropos, cu note de caramel, malț, lemn de cedru și un gust de fum. Finalul este robust și complex, cu note picante și de sherry. Cod:00125 Categorie:Whisky Gradatie:43% Vol. Țară:Scotia...
Italia, Castegnato
...Castelvedere se ocupă cu producția, ambalarea și distribuția de idei delicioase pentru perioada sărbătorilor. Printre propuneri: botul uriaș plin de ciocolată, jucării cu dulciuri, bastoane de zahăr și marshmallow.
Italia, Messina
...Pignolata messinese este o rețetă tipică a tradiției siciliene, care este preparată în special cu ocazia sărbătorilor de Crăciun sau a Carnavalului. Este vorba despre bucăți mici de aluat care sunt prăjite (sau, în unele cazuri, coapte la cuptor) și glazurate, acoperindu-le cu două glazuri diferite, una albă cu aromă de lămâie și una neagră din ciocolată neagră. Combinația dublă de culori este una dintre caracteristicile indispensabile pentru a da viață acestui desert.
Italia, San Pietro Clarenza
... pentru a fi servite la mesele restaurantelor, barurilor, sălilor de ceai etc.) sau în ambalaje elegante de expus pe rafturi sau în colțuri. Ingrediente: Migdale siciliene, zahăr, Miere de pe Etna (floare de portocal) albume de ou (natural, nu liofilizat) Fistic, ciocolată / Vanilie...
Italia, Foggia
...Coș din fetru pentru umplerea cu ouă de ciocolată (nu sunt incluse). Diferite combinații de culori: verde, roz, galben. Specificați coșul dorit în notele comenzii atunci când faceți achiziția. MODEL:4810044...
Italia, Roma
...Alb, lapte, negru, aromatizat și nearomatizat. Cu etichetă personalizabilă.
...Il Cocozhi DXN este formulat cu cel mai bun cacao cu extract de Ganoderma. Este o băutură pulbere gata de consum care vă răsfață cu gustul de ciocolată. Pe lângă aroma fantastică de cacao, se poate beneficia și de Ganoderma. Trebuie doar să turnați conținutul într-o cană cu apă clocotită, să amestecați și puteți savura imediat o băutură tonifiantă potrivită pentru întreaga familie!
Italia, Padova