Italia, Massa Lombarda
...Monorigine Tanzania AA are o prăjire bună, o corporație pronunțată și o aciditate delicată, cu un gust de miere crudă în postgust. În ceașcă se prezintă cu o cremă închisă și reflexii aurii. Pe palat lasă un gust plăcut dulceag, note de ciocolată cu o bază plăcută de rubarbă, se observă câteva granule clare. Se poate savura în orice moment al zilei, în deplină liniște.
Italia, Corato
...Baton cu conținut ridicat de proteine, ideal ca sursă nutritivă imediat biodisponibilă sau în cazul unei creșteri organice a nutrienților conținuți după o activitate fizică intensă. Ciocolata este capabilă să stimuleze „hormonii fericirii”, influențând pozitiv serotonina și endorfinele. Crește tonul dispoziției și generează o senzație de bine psihic și fizic.
Produse corespunzătoare
Batoane proteice energetice PROLIVE
Batoane proteice energetice PROLIVE
Italia, S.spirito Di Bari
... iute, fructe dulci culese din câmpurile Văii d'Itria, amestecate cu grijă cu zahăr și supuse unei fierberi lente.","4":"MARMELADĂ DE SMochine, RUM ȘI CIOCOLATĂ\nCrema delicioasă de smochine, fructe dulci culese din câmpurile pugliese, amestecate cu grijă cu zahăr, rum și ciocolată."}...
...Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune "Piemonte" IGP. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu coji de lămâie confiate și stafide Sultanina. - Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune Piemonte IGP și cacao. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu ciocolată neagră. - Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de migdale. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu stafide Sultanina.
...Cafea în capsule compatibile cu Lavazza A Modo Mio@, 7,5g ambalate individual în atmosferă controlată. Amestec de Arabica de calitate superioară (90%) și Robusta de înaltă calitate (10%) pentru o cafea dulce cu o ușoară aromă de ciocolată.
Italia, Colle Di Val D'elsa
Familia Masoni Pietro activează din 1885 și se ocupă cu produse de patiserie. Îndelungata experiență și tradiție în arta patiseriei tipice senese o fac cunoscută pentru diverse produse, printre care: panforti, cantuccini, panpepati, torroni și biscotti. Clientul se poate răsfăța cu un moment de dulcețe sublimă, savurând ciocolata artizanală sau sorbind un cafea de calitate prăjită de noi. Pentru...
Italia, Sovicille
Cu dragoste, entuziasm și dedicare, așa cum se îngrijește o mică plantă, Fabbrica del Panforte s-a născut în 1994 cu scopul de a reintroduce și a face cunoscute dulciurile tradiționale senese în cea mai pură expresie a lor. Pentru fabricarea propriilor sale dulciuri, Fabbrica del Panforte se inspiră din trecut, folosind rețetele originale ale tradiției dulciarilor senesi, moștenite de la Mastri...
Italia, Martignacco
...Apropiere logistică de toate destinațiile din Europa de Est, Austria, Germania. Furnizarea etichetelor cu traducerile actualizate ale ingredientelor și valorilor energetice ale produselor, așa cum este cerut de diferitele legislații europene sau naționale. Clienții noștri sunt: importatori - angrosiști - lanțuri de mari distribuții - cash & carry - lanțuri de magazine independente - magazine cu...
Italia, San Giorgio Delle Pertiche
La Castelfood este o companie care produce gallette și snack-uri din orez, porumb și alte cereale, respectând cele mai stricte standarde de calitate și siguranță alimentară. Instalațiile noastre pot produce diverse tipuri de gallette și snack-uri din cereale, de la cele sărate la cele dulci: aromatizate sau acoperite cu ciocolată. Suntem specializați în dezvoltarea de noi linii de produse, care...
Italia, Bonate Sopra
...pigmenți și amestecuri personalizate pentru orice nevoie, precum și pentru a produce și ambala orice tip de produs în pulbere pentru terți.</p><p>Se ocupă de cacao, ciocolată, edulcoranți, conservanți, coloranți naturali, uleiuri esențiale naturale pentru industria conservelor, caseinati, preparate în pulbere pentru băuturi, îndulcitori, agenți de îngroșare și acidifianți chimici, baze pentru înghețată, vanilină, lapte praf degresat și suc de lămâie.</p>...
Italia, Sassello
Din 1860 au trecut decenii, dar producția artizanală continuă să fie filosofia noastră. Producția actuală, pe lângă amaretti moi, produse în diverse versiuni, dar întotdeauna în ambalajele originale cu fundiță dublă, include: baci di dama, prăjituri acoperite cu ciocolată fină, amaretti crocanți și, pentru sărbători, tradiționalele panettoni, pandori și colombe. Prețioasa experiență de peste un secol este o garanție a calității pentru dulciurile Virginia. Elegante și rafinate, ambalajele evocă imagini delicate dintr-o vreme trecută, amintiri dulci ale unei vieți frumoase.
Italia, Ferrazzano
... sunt obținute exclusiv din esențe sau ingrediente naturale. Ori de câte ori este posibil, creăm produse fără lactate și fără zahăr adăugat. Toate produsele noastre sunt, de asemenea, fără ulei de palmier și fără gluten. În ultimii ani, Shockino Mix Experience a fost protagonistul evenimentelor și degustărilor din întreaga Italie, începând cu EXPO2015 la Salone del Mobile și Salon du Chocolat din Milano, Cibus Parma și Vinitaly din Verona.
Patiseria noastră artizanală produce dulciuri tradiționale siciliene clasice, cum ar fi cannoli cu ricotta și cassata siciliană, dulciuri cu ricotta proaspătă, cu cremă, ciocolată, dulciuri cu fistic, dulciuri din pastă de migdale, și de asemenea Panettoni și Colombe Pasquali Artizanale. O producție limitată de dulciuri tipice siciliene, la îndemâna unei patiserii siciliene de familie, care...
Italia, S,egidio Alla V.
...Afacere artizanală de produse dulci tradiționale, realizate în mod natural, fără aditivi sau conservanți chimici. Particularitatea noastră sunt Sassi d'Abruzzo, un dulce tipic, fiind singurii producători ai rețetei originale din 1928. În plus, producem un crocant din migdale cu 90% conținut de migdale, care nu are egal, ciocolată neagră topită și temperată la temperaturi scăzute, răcită natural...
Italia, Novi Ligure
Industria dulciurilor. Producția de ciocolată. Ouă de ciocolată. La noi, prelucrarea ciocolatei se face cu dragoste și atenție, respectând tradiția și calitatea, și se adresează tuturor tipurilor de ciocolată, de la cea cu lapte la cea amară, trecând prin cea albă sau cu alune. Gambarotta srl efectuează lucrările sale și pentru terți: cacao pudră, ciocolată amară, gianduiotti, turron de ciocolată, ciocolată, bomboane de ciocolată, ciocolată cu alune, ciocolată tartinabilă, dulciuri și zahăr, tablete de ciocolată și ouă de ciocolată.
Italia, Aprilia
... achiziționează noi mașini, se mărește personalul și marca Cioccafè este înregistrată la nivel internațional. Maestrul Sor Felice, ajutat de copiii săi, Salvatore și Annalisa, dezvoltă Cioccafè-ul de astăzi. Cioccafè produce praline de ciocolată de diverse tipuri, boabe de cafea acoperite cu ciocolată, amaretti acoperite cu ciocolată, stafide aromatizate cu rom și ardei iute acoperite cu ciocolată, folosind materii prime selectate și de calitate. Comercializează produsele sale în Italia și în principalele țări din lume sub propria marcă, dar este capabil să realizeze tot ambalajul cu marcă privată.
Italia, Gussago
... proiecte pentru designul și producția de desene animate, jocuri video și produse editoriale destinate lumii copilăriei. Aceste proiecte sunt combinate cu designul și marketingul jucăriilor, îmbrăcămintei și accesoriilor sub marca logo. Pentru celălalt proiect, un front pur alimentar, Weataly nu își epuizează creativitatea, ci concepe și comercializează produse alimentare din ciocolată pentru...
Italia, Pisa
În inima Toscanei, aproape de Pisa, Amedei produce ciocolată italiană de înaltă calitate provenită din plantații selectate. Tablete, Napolitains, Trufe și Praline, Creme. Ciocolată neagră și extra neagră, ciocolată cu lapte și ciocolată albă, ciocolată cu alune, cu migdale, cu fructe și ciocolată ganduja, ciocolată cru monorigin. Pe lângă clasice, Amedei produce ciocolată Monorigin Cru din zone...
Italia, Trani
Produsează capsule de cafea Americano în K-cups compatibile cu sistemul Keurig 2.0. Gama de produse pentru aceste capsule este vastă: cafea americană, cafea aromatizată, ciocolată cu lapte și fondant, cappuccino, chai latte și o varietate largă de ceaiuri și infuzii. În plus, producem cafea măcinată, cafea instant și pungi de ciocolată cu lapte și fondant. Fabricile noastre se află în Italia și Vietnam, în timp ce punctele de logistică și distribuție sunt situate în SUA și Italia. Căutăm distribuitori și realizăm, de asemenea, Private Label.
Italia, Roma
Idroenergiaitalia este o companie de distribuție cu sediul în Roma și Lecce, specializată în electrovalve și valve pneumatice din alamă și oțel inoxidabil 316, pentru aer, apă caldă și rece, abur, apă supraîncălzită, autolavare, vending, benzină, motorină, hidrogen, gaz metan și GPL, propan, lichide alimentare, siropuri, vin, lapte, ciocolată, sânge, produse petro-chimice, pesticide, antiparaziti...
Italia, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUCȚIE la comandă (private label) de produse biologice dulci și sărate, companie de producție pentru terți care furnizează cele mai mari mărci din domeniul biologic, cu peste 30 de tipuri de produse biologice: batoane cu cereale, semințe și fructe uscate, batoane de ciocolată cu cereale, preparate în pulbere (budincă de cacao și vanilie, ciocolată caldă, preparate pentru prăjituri), ambalare de zahăr din trestie, etc. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
La Varesina Caffè propune clienților săi o gamă largă de cafea de înaltă calitate și cu un aromă unică. Continuând o tradiție începută în 1919, prăjitoria oferă amestecuri selectate de cafea verde și alte produse de bar. La punctul de vânzare veți putea găsi cafea crudă și prăjită, măcinată și decofeinizată. De asemenea, veți găsi ceaiuri deosebite, ciocolată, îndulcitori, zahăr și gadgeturi. La Varesina Caffè vă așteptăm în centrul din Varese.
Italia, Soiano Del Lago
... reutilizarea în ciclul de producție a materialelor plastice. Cabl-Ass s-a specializat de-a lungul anilor în mod deosebit în producția de închideri pentru pahare și borcane pentru alimente (ciocolată, înghețată, miere). Compania colaborează întotdeauna strâns cu clienții săi, începând de la proiectarea matriței până la definirea detaliilor de execuție.
Italia, Palagonia
... alimentare tipice siciliene, pateuri, condimente pentru paste sau pentru aperitive, ciuperci în ulei, măsline negre, măsline verzi, sparanghel, capere, roșii uscate, anghinare. Granite și înghețate siciliene: Granite de toate aromele, lămâie, migdale, fistic, duduri, ciocolată, portocale, rodie, cu smochine, cu alune, cu căpșuni etc.
Italia, Alba
Suntem producători de produse de panificație cu sediul în nordul Italiei. Capacitatea noastră acoperă întreaga gamă: Grissini Torinese disponibile în diferite arome, Biscuiți cu făină de porumb sau cu pastă de alune, Bruschetta tradițională cu ulei de măsline extravirgin și aromă picantă, Linia sănătoasă de grissini (fără drojdie, fără sare, din făină integrală), Praline de ciocolată artizanală disponibile în diferite arome (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Ciocolată neagră etc..)...
Italia, Belpasso
... instrucțiuni pentru preparare. Ambalajul nu necesită refrigerare și are o durată de 16 luni. Astfel, se facilitează transportul și consumul. Umplutura a fost realizată cu cele mai avansate tehnologii utilizate în procesarea ricottei, tocmai pentru a permite acesteia să se mențină pe termen lung, dar fără adăugarea de componente chimice. Fiecare consumator va găsi în interiorul ambalajului tot ce este...
Italia, Roma
... Activitatea principală a companiei se concentrează pe achiziția de produse de consum, de nișă și/sau de excelență, distribuite pe întreg teritoriul național și internațional, cum ar fi produse agroalimentare, gastronomie, rotiserie, măcelărie, patiserie, fructe și legume, mezeluri, lactate, ouă, uleiuri și grăsimi alimentare, zaharuri, ciocolată, dulciuri și produse de patiserie, cafea, ceai, cacao și...
... negre cât și albe, boaba fiind acoperită cu ciocolată neagră sau albă. O ciocolată crocantă la interior și moale la exterior. Amestecul de cafea este istorie și artă. Vizitând torrefacția noastră, veți avea ocazia să gustați amestecurile noastre și să cumpărați cafea din magazinul nostru.
... doar alte 3 ingrediente: zahăr, cacao (sau lapte) și vanilie. Torturi de alune (alune, zahăr, ouă) Ciocolată și ciocolățele asociate cu alune. Praline, tablete, tablete cu alune întregi, ouă de Paște. Putem oferi ambalaje potrivite pentru vânzarea cu amănuntul sau formate mai mari pentru patiserii și gelaterii. Pentru cantități semnificative, este posibil să personalizăm rețetele adaptându-le la nevoile clienților.
Compania noastră produce și comercializează produse pentru baruri, restaurante și hoteluri, cum ar fi cafea boabe - în capsule și în plicuri - cafea măcinată, cafea aromatizată precum cafea cu ginseng - cu alune - cu amaretto și cu vanilie, orz solubil, creme reci precum cremă de cafea - cremă de nutella - cremă de fior de lapte sau smântână, cremă de alune, ciocolată pudră în diverse arome atât...