Franța, Saint-Martin-Du-Vivier
...Burgundia sau vinuri din alte regiuni, fiecare vin roșu exprimă caracteristicile unice ale terroir-ului său. Consumate alături de carne roșie, preparate cu sos sau brânzeturi maturate, vinul roșu este alegerea perfectă pentru a însoți mese bogate și gastronomice.
Produse corespunzătoare
Vin Roșu
Vin Roșu
Alte produse
Tequila
Tequila
... în elaborarea acestui Merlot. Totul este pus în aplicare pentru a vă garanta un vin de calitate care respectă tipicitatea soiului său. DÉGUSTATION Robe: roșu intens cu reflexe violacee. Nez: expresiv cu note de fructe roșii confiate. Bouche: generoasă, rotundă și cărnoasă cu arome de fructe proaspete accentuate de o notă de condimente dulci. Un Merlot gurmand pe deplin! ACCORDS METS & VINS Le Star Merlot se va asorta minunat cu o farfurie de mezeluri, grătare, carne albă în sos, fish and chips și brânzeturi de caracter.
...Retea 4G Stație de încărcare Buton SOS de urgență la spate Ecran QQGA de 2.8' Dual Sim Procesor TI07 Unisoc Cameră foto UXGA Memorie de stocare extensibilă până la 32 Go Memorie RAM de 48 Mo Memorie RAM de 128 Mo Bluetooth 3.0 Baterie de 1700 mAh Referință:KSEN280N_RED Model:Konrow Senior 280 Next Dimensiuni (lxlxh) în mm:143 x 58 x 13.6 mm Greutate netă în g:116 g Rezoluție ecran:240 x 320 pixeli...
... recoltei, micile fructe sunt de un roșu rubiniu și pline de suc. Producătorul sortează fructele, le spală, apoi le așează pe site foarte mari pentru a facilita uscarea acestora. Utilizare: Spina vinette este un fruct cu multiple caracteristici. Această mică baie acrișoară, foarte apreciată în Iran, poate fi consumată ca atare. De asemenea, le puteți găti pentru a aromatiza orezul, pentru a acompania vânatul sau o carne în sos și chiar pui. Pentru cei care apreciază salatele, aceasta își va găsi de asemenea un loc foarte bun.
Franța, Grigny
...Sosul mascarpone rosso este un sos cremos pe bază de mascarpone roșu, presărat cu bucățele mici de ierburi și legume verzi. Acest sos delicios este ușor de utilizat și de păstrat datorită pachetului său de înaltă performanță, care stă în picioare și permite încălzirea conținutului la microunde. Păstrare: La temperatura camerei timp de 24 de luni. 3 zile în frigider după deschiderea pachetului.
Franța, Volgelsheim
...). Compoziție: Conține CMR (Substanțe Cancerigene, Mutagene și Reprotoxice); aportul indirect este tehnic inevitabil în bunele practici de fabricație. Referință: PB-2213544-30 Prezența Vanilinei: Nu Note: Fruct roșu, Fructat, Ierbacee aromatică, Verde Cap: căpșună/cardamom/mentă Inimă: căpșună de pădure/granat/sos de zmeură Fund: vanilie/zahăr de fruct/boabe proaspete...
Franța, Auxerre
...Degustare Acest vin are o frumoasă culoare aurie, cu un nas foarte fructat de tip piersică-abricot, urmat de note de smochină, gutuie și violetă. Un an de recoltă care păstrează o frumoasă prospețime în gură. Vinificare Presare ușoară timp de 3 ore. În rezervor, fermentație malolactică efectuată. Maturare pe drojdie fină timp de 12 luni în rezervor și butoi. Asociere mâncare-vin pește în sos...
Franța, Castelnaudary
...INGREDIENTE: Smântână, fond de vițel, hribi 10%, amidon de porumb, porto roșu (urmă de sulfiți), usturoi, armagnac, sare și piper...
Franța, Brissac Loire Aubance
... NOTE DE DEGUSTARE : Culoare roșie intensă. O frumoasă expresie aromatică de fructe roșii și negre. Gust voluptuos și complex, îmbinând coacăze negre, violete și note lemnoase. ACORD MÂNCARE/VIN : Mezeluri, carne gustoasă, vânat, preparate cu sos și brânzeturi. TEMPERATURA DE SERVIRE : 17°C. Carton cu 6 sticle de 75cl...
Franța, Saint Cannat
... Malbec (bogăție și complexitate) cu o notă de Syrah pentru fruct și condimente. Lăsați-l să vă încânte nasul și să vă surprindă papilele, va fi partenerul ideal pentru un brânză de capră sau o carne roșie la grătar sau în sos. Proba prin pahar! Ideal servit la 12°C-14°C...
Franța, Brue Auriac
... condimente dulci și vanilie. Evoluează apoi spre note de condimente piperate și boabe roz. În gură, atacul este rotund și cărnos, cu note picante, apoi evoluează spre note delicioase de fructe negre și note lemnoase care susțin o finală frumoasă și lungă. ACORD MÂNCARE-VIN: Carne roșie, carne în sos, ciuperci, brânzeturi SERVIRE: 18-20°C CONSERVARE: De băut acum sau va continua să se îmbunătățească în următorii 5 ani...
Franța, Boulogne-Billancourt
...Vinurile de la Kanonkop sunt celebre în toată Africa de Sud pentru garanția lor de calitate, puritate și finețe. Cabernet sauvignon-ul proprietății este închis la culoare, având arome incredibil de complexe precum tutun umed, condimente de stejar, piure de mure, ceai chai și pământ proaspăt. Palatul este la fel de variat - poți distinge note de zmeură dulce și vișină cu boabe de cafea prăjită. Taninurile sunt directe și echilibrate. Se recomandă a fi savurat alături de preparate cu sos sau o bucată frumoasă de vită.
Franța, Nîmes
...Exercițiu: Săriți cu picioarele împreună peste fiecare bară. Realizat din lemn de pin nordic roșu din Finlanda, categoria 5 (garanție de stabilitate și rezistență ridicată). Tratament autoclave sub presiune, clasa 4, soluție apoasă fără crom sau arsenic. Rondin cu diametrul de 120 mm. Modul Sărituri de broască livrat cu panoul de instrucțiuni. Zona de implantare și siguranță: 4,60 x 4,60 m...
Franța, Passa
...100% Carignan Acest vin din Carignan provine din vieți centenare, cules la maturitate optimă, din soluri argilo-sablonoase, situate la poalele Albères și ale vârfului Canigou. Nas cu arome piperate. Lung în gură, rotund și echilibrat. De savurat alături de antreuri calde, carne roșie, preparate în sos și platouri cu brânzeturi. Certificare: bio...
Franța, Paris
...Semolă de grâu dur, Ouă 30%, Pătrunjel roșu pudră, Vin Barolo DOCG 2%. Poate conține urme de moluște. Pentru aproximativ 3/4 persoane. 6/7 minute de gătire aproximativ în cantitate mare de apă clocotită sărată. Scurgeți și asezonați. Vă recomandăm o sos de trufe (albe sau negre), cu carne, cu legume. Un vin roșu (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) sau un vin alb (Roero Arneis, Gavi di Gavi) din aceeași zonă va forma un acord perfect. Ean13:3701511702359 Referință:TagliatelleBioVinItalia1...
Franța, Parnac
...Cercuri și Cahors structurat Intens și fin echilibrat. Roșu adânc și strălucitor, foarte aromatic (mure, humus...), cu taninuri bine echilibrate și o impresie finală plăcută în gură. Se servește decantat (sau deschis cu câteva ore înainte) înainte de a fi savurat la aproximativ 15-16°. Sugestie de acompaniament: păsări de curte la cuptor, carne la grătar, pește în sos de vin roșu. Premii: • Medalie de argint la Concursul Mondial de Bruxelles 2013.
Franța, Roubia
... prăjite structurează generos acest vin.\nACCORD METS-VINS\nBucată de cerb cu sos grand veneur.\nTournedos Rossini și legumele de sezon.\nBrutăria Xavier recomandă un Cantal.\n\nContență (L): 0,75\nGreutate brută (Kg): 1,5\nGrad alcool (%): 14,5"}...
Franța, Malataverne
...Acest vin roșu de țară poate fi pe mesele de iarnă pentru a însoți carnea roșie în sos și la sfârșitul mesei cu brânză de vacă. Se servește la 16°.
Franța, Saint Romain La Motte
...Pimentul d’Espelette A.O.P. este un ardei roșu cu note fructate, având un picant pronunțat, dar ușor, care este tipic pentru bucătăria franceză și, mai ales, pentru cea bască. Provenind din orașul Espelette din sud-vestul Franței, această pastă de ardei va adăuga o notă fructată și picantă preparatelor tale în sos sau poate fi folosită pur și simplu ca un condiment picant. Ardeiul este o sursă excelentă de vitamina C, dar și un adevărat impuls antioxidant. Ardeii sunt surse reale de nutrienți buni și contribuie la întărirea sistemului digestiv! Greutate netă: 100 g Origine: Franța...
Franța, Levallois Perret
...Este un amestec armonios de mai multe condimente, dintre care principalele sunt: coriandru, usturoi, turmeric, mentă, ardei roșu și sare. Utilizări ale condimentelor pentru carne în bucătărie: Indiferent dacă sunt gătite la tigaie, la cuptor, pe grătar, în preparate cu sos, supe, sau sub orice formă de gătire, acest amestec este perfect! Ungeți carnea cu ulei (de măsline) și adăugați condimentele...
Franța, Cénac
... elegante, cu un final plin de rotunjime. Impresie generală Acest vin se va potrivi foarte bine cu Tajine sau preparate în sos. Produs: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Maturat în butoaie de stejar Suprafață: 0.5 ha Culoare: 100% Merlot Terroir: sol argilo-calcaros - Platou Aspect: Roșu închis...
Franța, Sos
...Culoare: Roșu Clasa 1 Dimensiuni: 50-80mm Ambalare în sac de plasă 10kg Container 40ft: 27 tone (20 paleți) Sezon: (Mai-Sep)...
Franța, Livry Gargan
Burçak Baharat este o companie turcă renumită pentru istoria sa îndelungată. Ne specializăm în fabricarea și exportul unei varietăți de condimente (de la 100 de grame la 25 kg), inclusiv piper roșu, cafea și produse de patiserie (frișcă, cacao, vanilină dulce, praf de copt, sos de ciocolată, varietăți de amidon), sirop de rodie, oțet de mere și oțet de struguri, precum și băuturi aromatizate...
Țările populare pentru acest termen de căutare