Franța, Brive La Gaillarde
...Ciocolată neagră cu zmeură. Un gust ușor acrișor datorită numeroaselor zmeure din Platourile Limousine. Ciocolată neagră 63 % (cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifiant: lecitină de rapiță, vanilie bourbon în păstaie), zmeură deshidratată 17 %. 100 g, termen de valabilitate 1 an.
Franța, Faverolles-Sur-Cher
...Un cacao picant exact cât trebuie pentru a realiza ciocolata caldă sau un sos de ciocolată pentru deserturile dumneavoastră! Ingrediente: Cacao pudră neîndulcită, zahăr, condimente (scorțișoară, cardamom, cuișoare, anason stelat), corector de aciditate carbonat de potasiu. A se păstra în loc uscat. Informații nutriționale Energie 965 KJ / 231 Kcal grăsimi 0.15 g din care acizi grași saturați 0.03 g Carbohidrați 56.0 g din care zaharuri 55.0 g Proteine 0.43 g Sare 0.01 g data limită de consum 12 luni...
Franța, Carpentras
...Pudră de cacao pură cu conținut scăzut de grăsimi, fără zahăr adăugat, pentru băuturi de ciocolată și produse de patiserie. INGREDIENTE: 0 POATE CONTINE URME DE NUCI, GLUTEN ȘI LAPTE. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, între 15 și 18 °C.
...Dispunem de nutella de 1 kg și 750 g în stoc pentru persoane fizice și profesioniști, cu o dată limită de consum până la 24.11.2024. Ambalat în 588 de borcane pe palet pentru 1 kg și în 768 de borcane pentru 750 g. Origine: Franța Comanda minimă este de un palet pe comandă.
Franța, Condom
... clar de restul. Nasul său fructat cu nuanțe de petale de trandafir dezvăluie dulceața caramelului sărat și a fructelor de pădure roșii, în special a zmeurei. În gură, finalul este remarcabil de lung, cu un gust delicat de piele, pudră de cacao și ceai negru. Acest armagnac emite nuanțe uimitoare de chihlimbar și cupru, dovadă a maturării sale pure în chais-urile noastre vechi de secole: butoaie din stejar francez, neatinse de caramel, boisé sau zahăr.
...Greutate: 150g de ceară + / - 30h de ardere Ceară de soia vegetală și parfum fabricate la Grasse, certificate conform normelor europene IFRA. Garantat fără substanțe CMR (Substanțe Cancerigene, Mutagene și Reprotoxice). Nu conține ftalați. *Toate lumânările sunt realizate manual, așa că produsul primit poate să nu semene exact cu fotografia. Piramida Olfactivă Note: Cafea / Gourmand / Vanilat Vârf: lapte/cremă Inimă: cafea/cacao pudră Bază: vanilie/zahăr...
Franța, Longwy
...Delicioase, reconfortante și complet naturale, cacaourile noastre sunt o adevărată plăcere pentru simțuri. Descoperiți toate aromele și lăsați-vă purtați de ceașca dumneavoastră de ciocolată caldă. Dulce și puternic, acest cacao brut este ideal pentru gătit sau pentru o trezire blândă. Subtil, profund, este perfect pentru a redescoperi și aprecia adevăratul gust al cacao-ului prăjit fin! Fără zahăr adăugat. Pachet de 60 gr.
Franța, Nice
... deloc THC, deci nu au niciun efect psihotrop! Cum să consumi Brownies Bloom&Cie? Deschide pachetul de prospețime de Ciocolată Bloom&Cie Mănâncă direct din tableta de ciocolată Nu uita să închizi ambalajul după consum Păstrează-ți Ciocolata Bloom&Cie maximum 30 de zile după deschidere Ingrediente Ciocolată neagră (pastă de cacao*, zahăr din trestie*, unt de cacao*), floare de sare, CBD (extract de cânepă cannabidiol), ulei de cocos MCT, terpene și multă dragoste! Gust: Ciocolată neagră 71% cacao & Floare de sare CBD: 50mg per tabletă...
Franța, Saint-Omer
...Specialitate angevină, Quernon d'Ardoise omagiază minele noastre de ardezie, imitând prin formă și culoare ardeziile care acoperă casele din oraș. Crocant și fondant, Quernon d'Ardoise te duce pe acoperișul deliciilor. A se păstra între 14 și 22°C, ferit de lumină. Dimensiuni 5 cm (p) x 6.5 cm (l) x 15.2 cm (h) Greutate netă 100g Lista ingredientelor zahăr, ciocolată albă (zahăr, unt de cacao, pudră de lapte integral, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), migdale, alune, zahăr brun, dextroză, concentrat de: spirulină, măr, ridiche și coacăze negre. Greutate netă: 100g...
Franța, Capdenac Gare
... potasiu. Acest oligoelement ajută la funcționarea sistemelor muscular și nervos și contribuie la menținerea unei tensiuni arteriale normale. Conținut de carbohidrați sub formă de zahăr din trestie organic: acest zahăr rafinat conține săruri minerale. Mai multe arome pentru băuturi (cacao, cafea [soia], fructe roșii [soia], ciocolată [proteină 100% din mazăre], desert vanilie [soia], desert cacao cu...
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ingrediente - 250 g de mascarpone - 2 ouă - 50 g de zahăr - 150 g de M&M's - 1/2 pachet de speculoos - 1 borcan de caramel cu unt sărat sau fă-l acasă - 1/2 linguriță de vanilie pudră...
Franța, Martigues
... asemenea, comercializăm: - băuturi non-alcoolice, - băuturi carbogazoase, - uleiuri de măsline, - salate compuse pe bază de măsline verzi, - măsline verzi și negre, - substituente de zahăr, - substituente de cacao, - siropuri, - și multe alte produse. În paralel, furnizăm ambalaje pentru sectorul de alimentație publică, pentru brutării și patiserii.
Franța, Clichy
... arabica, zahăr alb și unt de cacao. Suntem dedicați calității, durabilității și satisfacției clienților noștri. Colaborăm îndeaproape cu producătorii noștri pentru a garanta că fiecare produs pe care îl oferim este cultivat în mod responsabil și conform standardelor de mediu stricte. Misiunea noastră este de a furniza produse naturale de cea mai înaltă calitate, sprijinind în același timp...
Franța, Paris
Bine ați venit la LC COMMODITY, poarta dumneavoastră de încredere către produse agricole de primă calitate provenind din pământurile fertile ale Africii de Vest. Misiunea noastră este clară: să procurăm și să livrăm în mod durabil produse agroalimentare de primă alegere, inclusiv nuci de caju, soia, cafea, cacao, zahăr și o gamă de alte produse agricole. Angajamentul nostru neclintit față de...
Franța, Paris
Din 2022, ELITOPHE SAS este o companie specializată în comerțul cu produse alimentare. În principal, ELITOPHE SAS este furnizor de cacao, în special cacao în boabe și dezvoltă cacao bio în semințe. Compania furnizează, de asemenea, boabe de cacao, soia, susan și arahide la nivel internațional. Acestea sunt produse naturale, biologice și provin din țări africane precum Coasta de Fildeș, Guineea sau Benin. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații!
Franța, Tauxigny
... proiectelor dumneavoastră de subcontractare. Posibilitățile noastre de ambalare variază de la câțiva grame până la 25 kg, în serii medii sau mari. Cântărirea și amestecarea ingredientelor dumneavoastră înainte de umplere, suntem capabili să amestecăm și să ambalăm o gamă largă de produse destinate alimentației umane sau animale, cum ar fi cacao, zahăr, lapte praf, făinuri, leguminoase, texturante...
Franța, Chazelles Sur Lyon
... cacao și materii prime, fără coloranți, conservanți sau arome. Producător de paste de tartinat fără ulei de palmă, din cacao. Producător de pastă de speculoos, umpluturi cu alune, produse fără zahăr pentru diabetici etc. Creativitate fără limite, nebunie imaginară, accent pe gust, tradiție, meșteșug și secrete de producție dau naștere unor paste de tartinat efervescente, crocante, cu piper de Espelette AOC, caramel cu unt sărat, cremă de speculoos și altele.
Franța, Marseille
Specialități acoperite cu ciocolată (neagră, lapte, cremă de nugat, caramel, trufată etc.) și perle decorative (argintii, aurii, multicolore, umplute cu zahăr sau ciocolată), inimioare de ciocolată multicolore. Lucrăm cu migdale selectate: Avola, migdale din Franța și Spania, alese pentru originalitatea gustului lor. În ceea ce privește specialitățile noastre cu ciocolată, le preparăm cu ciocolată extra fină. Materia primă pentru drajeurile noastre cu ciocolată este pe bază de cacao 70%. Căutăm distribuitori pentru export.
Franța, TERRASSON
...cereale, fructe liofilizate, biscuiți… Câteva exemple de produse transformate: fructe uscate naturale, fructe uscate măcinate, fructe uscate prăjite, fructe uscate pasteurizate, fructe uscate antioxidante, fructe uscate decojite/blanșate, fructe uscate caramelizate, fructe uscate acoperite cu zahăr, fructe uscate acoperite cu ciocolată, amestecuri de fructe uscate, piureuri de fructe uscate, bucăți de fructe uscate/aglomerați de diferite dimensiuni, acoperiri de fructe liofilizate sau de fructe uscate.
Franța, Boulogne Billancourt
... în mod artizanal cu ingrediente simple și bune (făină, unt, zahăr, ouă proaspete, vanilie, cacao, condimente...), apoi decorat cu răbdare și delicatețe manual, pe baza unor modele originale (create cu imprimanta 3D). O PRIMĂ GAMĂ GOURMANDĂ PENTRU PERSOANE FIZICE ȘI ÎNTREPRINDERI Cutii delicioase în cutii frumoase de păstrat pentru toate sărbătorile și toate momentele vieții (aniversare, nuntă, naștere...), cutii tematice trendy și biscuiți de oferit ca dar de afaceri pentru a marca papilele gustative și mințile.
Franța, Bordeaux
...astfel compania a devenit unul dintre liderii pieței din Franța (1000 de tone de cafea, 150t de ceai, 1000t de zahăr și 100t de cacao). Destination propune o selecție riguroasă de produse provenite din agricultura biologică și comerțul echitabil. Cafea, ceai, cacao, zahăr, miere, deserturi din fructe, dulciuri, biscuiți, tartinabile, preparate gătite, vinuri, peste 500 de produse bio… Fiecare produs bio este selectat de experții de la Destination conform unui caiet de sarcini precis în ceea ce privește calitatea gustativă și trasabilitatea.
Franța, St Barthelemy D'anjou
Din 1868, Schneider Jaquet (SJC) concepe și fabrică mașini destinate procesului de stocare a cerealelor. Bogată în istoria și notorietatea sa, compania a devenit referința franceză pentru soluțiile de curățare, sortare, calibrate și cernere. Gama SNST de curățitoare separatoare permite satisfacerea unei clientele foarte diverse: organisme de stocare, agro-industrie, silozuri, CUMA, fermieri. Profitând de această experiență în domeniul cerealelor, SJC își dezvoltă expertiza în numeroase alte sectoare de activitate: lemn, deșeuri, minerale, struguri, zahăr, cacao, insecte, ...
...Chocolatier din 1948, Michel Cluizel face parte din rarele Cacaofèviers (transformatori de boabe de cacao) din lume. El elaborează astfel ciocolate de excepție în atelierele sale, situate în sudul Normandiei, unde lucrează 240 de persoane. Michel Cluizel se angajează în mod unic la calitate, depășind ciocolățile organice sau 'pur unt de cacao', garantând toate ciocolatele sale negre, albe și cu lapte. De la plantațiile de cacao, trestie de zahăr și vanilie, fabricarea ciocolatei este o mare aventură în care intervin experiența, expertiza și know-how-ul chocolatierului.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play