Italia, Giuliano
...Pan di spagna, amestec de ouă pasteurizate, zahăr granulat, făină "0", făină americană, apă, cacao amar 22/24%, arome. FARCITURA: Smântână proaspătă, mascarpone pudră (33%), gălbenuș de ou pasteurizat, zahăr. BAGNA: Apă, zahăr, aromă cafea 70°, cafea liofilizată. Conservare la -18° Produs de decongelat.
Italia, Guarene
...SISTEM DE DOZARE CU AUGER SERIA FLG PENTRU PUDRE Dozare volumetrică verticală cu auger pentru pudre neaderente, cum ar fi făina, cacao, zahăr, condimente măcinate, cafea, substanțe chimice, amestecuri pentru construcții, înghețată sau sorbet etc. Capacitate de la 100 la 5000 ml - Oțel inoxidabil robust cu o prezentare generală de bază - Hopper de încărcare a produsului din oțel inoxidabil AISI304 cu ușă de inspecție - Pornire cu pedală electrică - Panou electric cu PLC Model exemplu: FLG-2000A Putere: 1200 W Capacitate de ambalare: 200-2000 ml Capacitate: 6-8 saci/min...
Italia, MILANO
... praf degresat, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea-soarelui, aromă vanilină), granulație de biscuiți Pan di Stelle 2% [făină de grâu, zahăr, ulei de floarea-soarelui, unt, lapte proaspăt pasteurizat de înaltă calitate, cacao, ciocolată (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, aromă naturală de vanilie, emulgator: lecitină de soia), ouă proaspete, miere, alune, amidon de grâu, agenți de dospire...
Italia, Acerra
...Crema de alune FĂRĂ GLUTEN (gluten free) ideală pentru a decora și a adăuga aromă cafelei tale, deserturilor, iaurtului și înghețatei. Agită înainte de utilizare. INGREDIENTE: zahăr, ulei vegetal (floarea-soarelui, palmier), alune (8%), lapte praf degresat, cacao slabă 10-12% unt de cacao, lactoză, emulgator: lecitină de soia, aromă, aromă naturală de vanilie, antioxidant: extract de rozmarin. Poate conține urme de alte nuci.
Italia, Barletta
...Creăm tablete de ciocolată artizanală în diverse arome, produse și ambalate manual, reflectând cultura ciocolateriei italiene. Peste 50 de arome disponibile, inclusiv fără zahăr, fără gluten și în marcă privată.
...Produse noi în categoria biscutilor, pentru a crește opțiunile celor care caută fără gluten și vegani. Biscuiți fără gluten, fragili, ușori și parfumati, îmbogățiți cu cacao și migdale, fără lactoză și ouă. Preparati artizanal cu un aluat pe bază de făină de orez, amidon de porumb și zahăr, cu adăugarea de fibre vegetale. Disponibili în porții practice de 38g sau în ambalaje de 150g.
...CHOCAR este făina obținută prin deshidratarea și super micronizarea pulpei de carob sicilian, fiind în mod natural vegană și fără gluten. Datorită culorii și a gustului său, făina de pulpă de carob CHOCAR este utilizată ca o alternativă mai sănătoasă la cacao și, datorită conținutului său ridicat de zahăr, poate limita adăugarea de zahăr în aluat. Fără grăsimi și substanțe stimulante, își găsește...
...„Nocciola Piemonte I.G.P.”, zahăr din trestie, cacao, vanilie Bourbon. Poate conține urme de alte nuci, lapte și gluten. Conservați într-un loc răcoros și uscat pentru o perioadă maximă de 9 luni. Valori Nutriționale pentru 100g de produs: Energia 544 kcal / 2276 kj Grăsimi 38g din care saturate 4g Carbohidrați 45g din care zaharuri 37g Proteine 10g Fibre 7g...
...Ambalaj de 6 bucăți Ingrediente: Făină "00" – Zahăr – Margarină – Ouă – Sare – Arome naturale – Migdale – Cacao pudră – Umplutură de pastă de migdale...
Italia, Castel D'azzano
... mici, și la care nici măcar cei mari nu vor putea rezista! Ciocolată superioară cu lapte (cacao: 31% min.) Zahăr, unt de cacao, lapte praf, pastă de cacao, emulgator: lecitina de soia, arome. Poate conține fructe cu coajă. Fără gluten.
Italia, San Pietro Clarenza
... pentru a fi servite la mesele restaurantelor, barurilor, sălilor de ceai etc.) sau în ambalaje elegante de expus pe rafturi sau în colțuri. Ingrediente: Migdale siciliene, zahăr, Miere de pe Etna (floare de portocal) albume de ou (natural, nu liofilizat) Fistic, ciocolată / Vanilie...
Italia, Novi Ligure
Industria dulciurilor. Producția de ciocolată. Ouă de ciocolată. La noi, prelucrarea ciocolatei se face cu dragoste și atenție, respectând tradiția și calitatea, și se adresează tuturor tipurilor de ciocolată, de la cea cu lapte la cea amară, trecând prin cea albă sau cu alune. Gambarotta srl efectuează lucrările sale și pentru terți: cacao pudră, ciocolată amară, gianduiotti, turron de ciocolată, ciocolată, bomboane de ciocolată, ciocolată cu alune, ciocolată tartinabilă, dulciuri și zahăr, tablete de ciocolată și ouă de ciocolată.
Italia, Ferrazzano
... sunt obținute exclusiv din esențe sau ingrediente naturale. Ori de câte ori este posibil, creăm produse fără lactate și fără zahăr adăugat. Toate produsele noastre sunt, de asemenea, fără ulei de palmier și fără gluten. În ultimii ani, Shockino Mix Experience a fost protagonistul evenimentelor și degustărilor din întreaga Italie, începând cu EXPO2015 la Salone del Mobile și Salon du Chocolat din Milano, Cibus Parma și Vinitaly din Verona.
Italia, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUCȚIE la comandă (private label) de produse biologice dulci și sărate, companie de producție pentru terți care furnizează cele mai mari mărci din domeniul biologic, cu peste 30 de tipuri de produse biologice: batoane cu cereale, semințe și fructe uscate, batoane de ciocolată cu cereale, preparate în pulbere (budincă de cacao și vanilie, ciocolată caldă, preparate pentru prăjituri), ambalare de zahăr din trestie, etc. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Italia, Savona
... tartinabile fără ulei de palmier, fără lactoză cu alune și cacao, migdale. Creme tartinabile cu lapte de bivoliță și cu lapte de cămilă. Creme dulci pentru umplutură. Biscuiți extrudați umpluți cu cremă de alune sau migdale, fără gluten. Extrudate din orez, sorg, hrișcă, mei, fără gluten. Băuturi energetice și pentru sport.
Italia, Ozzano Dell'emilia
Drojdie pentru dulciuri și sărate Preparări pentru creme Preparări pentru budinci - Făină de cartofi Cacao amar și îndulcită Zahăr vanilat și zahăr pudră...
Italia, Eboli
Angajamentul nostru pentru valorificarea specificității produselor este constant însoțit de respectul pentru mediu, prin utilizarea unui sistem solar pentru apă caldă și, în curând, a unui sistem fotovoltaic pentru energie electrică, precum și de respectul pentru drepturile civile, prin utilizarea de produse precum cafea, ceai, zahăr, cacao și arome provenite din comerțul echitabil. În jurul...
Italia, Rossano
...PEPERCHOC (ciocolată și ardei iute). În plus, prezentăm o gamă de grappe cu aromă de dafin, fenicul și lemn dulce. Ca noutate, avem LIQUIRIZIA ȘI SAMBUCA. Producția noastră se desfășoară riguros artizanal în fiecare etapă a procesării. Lichior de lemn dulce 25% vol; Cremă de lemn dulce 18% vol. (ingrediente: lapte; zahăr; alcool; lemn dulce pur); Lichior de ciocolată (ingrediente: apă, zahăr, alcool, lemn dulce pur, cacao, arome naturale). Fenicul (ingrediente: apă, zahăr, alcool, fenicul sălbatic). De asemenea, gustul armonios este foarte special.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play