...Ciocolata noastră este o adevărată plăcere pentru toți iubitorii de ciocolată. Fabricată din cele mai bune boabe de cacao, oferă un gust bogat și cremos, care se topește pe limbă. Ciocolata noastră este disponibilă în diferite sortimente, de la ciocolată neagră la ciocolată cu lapte, pentru a încânta orice papile gustative. Ciocolata noastră nu este doar delicioasă, ci și produsă în mod sustenabil. Ne asigurăm că toate ingredientele provin din surse corecte și prietenoase cu mediul. Savurați gustul luxos al ciocolatei noastre și răsfățați-vă cu un moment de bucurie.
Ucraina, Novomoskovsk
...GRANOLA Cireșe&Ciocolată cireșe, semințe de chia, ciocolată neagră fără zahăr, 300 g - GRANOLA Cireșe&Ciocolată fără zahăr 300 g Ingrediente: Fulgi de ovăz integrali fără gluten, miere naturală, ulei de floarea-soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, stafide, amarant aerat, cireșe uscate, semințe de chia, ciocolată neagră fără zahăr (îndulcitor maltit, cacao rasă, pudră de cacao alcalinizată...
Franța, Brignais
...zahăr din cocos*, pudră de cacao*, ciocolată neagră* 20% [cacao: 88% minim] (masă de cacao*, unt de cacao*, zahăr din cocos*) *Ingrediente provenite din Agricultura Biologică. Poate conține urme de nuci, lapte, soia. Valori nutriționale pentru 100 ml de produs finit** Energie: 276 kJ / 66 kcal Grăsimi: 2,4 g (din care acizi grași saturați: 1,5 g) Carbohidrați: 7,1 g (din care zaharuri: 6,8 g) Fibre alimentare: 0,7 g Proteine: 3,6 Bio: Da Format: 300g, 1kg, 5kg 100% Vegetal: Da...
Bulgaria, Rose Valley, Bulgaria
... pune în ciocolata noastră. Acesta este un proces extrem de lent și muncitor, dependent de condițiile meteorologice. Sâmburii sunt apoi zdrobiți și curățați manual după zdrobire astfel încât să rămână doar cei mai buni nuci. Odată ce am extragerea celei mai dulci și utile pulpe de cais, o am amestecat cu celelalte ingrediente magice și obținem această ciocolată unică pe care o ții în mâini și care îți va aduce o experiență gustativă uimitoare. Fără zahăr. Fără ulei de palmier. Fără conservanți. O poți consuma cu o conștiință curată. Este bogată în vitamine și esențiale.
Germania, Frankfurt Am Main
... bune alternative pentru a nu neglija gustul de ciocolată în deserturile tale preferate. Aceasta este o opțiune mai sănătoasă decât cacaoa sau ciocolata instant, care sunt de obicei rafinate și conțin zahăr. Fiind pură, proprietățile sale antioxidante care previn îmbătrânirea și deteriorarea celulară rămân intacte. De asemenea, este foarte energetică datorită nivelurilor de teobromină. Cacaoa noastră...
Spania, Orkoien-Navarra
...Ingrediente Făină de GRÂU*, sirop de GRÂU*, glazură de ciocolată albă* (zahăr din trestie*, unt de cacao*, lapte praf integral*), uleiuri și grăsimi vegetale nonhidrogenate* (floarea-soarelui*, cacao*), OUĂ*, pudră de cacao fără grăsime*, aromă (extract natural de vanilie) și agent de dospire (bicarbonat de amoniu). Referință Grâu: Agcaccb-p2 Ean Grâu: 8413115002500 Valoare energetică Grâu: 2118 Kj / 505 Kcal Grăsime Grâu: 25,3 G Din care saturate 10,5 G Carbohidrați Grâu: 62,7 G Din care zaharuri 22,6 G Proteine Grâu: 6,6 G Sare Grâu: 0,08 G Ambalaje Grâu: Cutie cu 12 ambalaje de 250 G...
Belgia, Wingene
... pesticidele și îngrășămintele chimice nu erau disponibile. În 2015, aceasta a fost oficial certificată organic pentru Europa, SUA și Japonia! Electricitatea pentru centrul de fermentare Kokoa Kamili provine din energie solară. Origine: Tanzania Regiune: Valea Kilombero Varietate: Trinitario și Neo-național Arome: Fructe roșii, florale (violet), nuci SKU: 5430002193199 CIOLATĂ PURĂ: 100% boabe de cacao Energie: 550Kcal, 2300kJ Grăsimi totale: 52g din care Grăsimi saturate: 31g Carbohidrați: 5g din care Zahar: 0g Proteine: 15g Sare: 0g...
Franța, Saint Orens De Gameville
... acrișoară, accentele fructate se îmbină cu aromele prăjite pentru a lăsa să se exprime o amăreală dulce subtil, lemnoasă. Ingrediente: boabe de cacao, îndulcitor: maltitol, unt de cacao, emulgator (lecitină de SOIA), extract natural de vanilie. Alergeni: Prezență posibilă de FRUCTE CU COAJĂ, LAPTE și OU, GLUTEN și ARDEI, ingrediente utilizate în atelierul de fabricație. Valori nutriționale (pentru...
Germania, Aachen
...Zdrobit și apoi măcinat fin, produce pudră de cacao fără zahăr.
Slovacia, Presov
...Nutella® are un gust pur de alune și cacao, care este subliniat și de consistența sa cremoasă. Este atât de delicioasă încât chiar și o cantitate mică te va sătura: 15 g/1 lingură din această cremă de ciocolată cu produse de patiserie sunt suficiente pentru a garanta un gust de neegalat și o experiență plăcută. Compoziție: Zahăr, ulei de palmier, ALUNE (13%), lapte praf degresat (8.7%), pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi (7.4%), emulgator: lecitină (SOIA), vanilină.
Bulgaria, Veliko Tarnovo
...Hunkar Maraslim 500 gr Înghețată cu Cacao Conținut: Produsul este preparat folosind lapte proaspăt de vacă, pudră de cacao naturală și zahăr natural. Nu conține aditivi. Greutate: 500 de grame Gust: Distins prin gustul său intens de cacao. Complementând textura sa cremoasă, pudra de cacao naturală îmbogățește gustul înghețatei. Oferă o plăcere echilibrată cu note de gusturi dulci și amare...
Franța, Montelimar
...Sachet de Nougat de Montélimar DUR, în pachet de 1 kg, apreciat pentru savoarea sa și pentru textura foarte crocantă. Nougatul dur de Montélimar de la casa Diane de Poytiers a fost creat pe baza unei rețete care, conform tradiției, este compusă în principal din miere, migdale, fistic, zahăr, albușuri bătute și vanilie. Referință: 107302 GREUTATE (în KG): 1.000 Ambalare: 6 TVA: 20.0%...
...Doriți să oferiți clienților dumneavoastră un gust intens de cacao? Atunci ciocolata caldă este exact ceea ce căutați. Spre deosebire de alte băuturi pe bază de cacao, pudra de ciocolată caldă conține cel puțin 25% cacao real, având astfel un gust mai bogat decât majoritatea celorlalte băuturi cu cacao. Ciocolata caldă conține două componente diferite: zahăr și cacao cu 20 până la 22% grăsime...
Spania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... (polifenoli din măsline) și ceai fermentat, cunoscut comercial sub numele de Cold brew Kombucha, care este preparat prin înmuierea frunzelor de ceai în apă rece. Se adaugă zahărul consumat pentru fermentare, culturile probiotice și sucul de măsline la ceaiul obținut. Este ușor gazificat (gazul este generat natural în procesul de producție). Băutura este vie, nu este pasteurizată, conține Lactococcus, Lactobacillus și Bifidobacteria, precum și antioxidanți naturali (polifenoli din măsline). Putem crea și alte arome solicitate de clienți, cum ar fi lămâie, mentă-ghimbir, hibiscus, cacao, mango, ...
... resigilabil pentru o conservare optimă a prospețimii și a aromei. Ingrediente : Zahăr din sfeclă nerafinat, aromă naturală de mentă, pudră de cacao. Utilizare : Ideal pentru a îndulci băuturile calde, a presăra peste deserturi sau a integra în rețetele de patiserie pentru o notă de ciocolată și prospețime. Referință:SUCRE00040B...
Franța, Warmeriville
... contain nuts, made in france":"sirop de glucoză, concentrate de lapte degresat dulce, zahăr, ulei de palmier, pudră de cacao slabă, sare, emulsificatori (e471, lecitină de floarea-soarelui) arome, poate conține nuci, fabricat în Franța","Conditionnement colis:20 UVC":"Ambalare pachet:20 UVC","Allergènes :":"Alergeni :","Acides gras saturés 4 g / 100g":"Acizi grași saturați 4 g / 100g","Pays d’origine:FRANCE":"Țara de origine:FRANȚA","Marque:CARAMBAR":"Marcă:CARAMBAR"}...
Italia, Giuliano
...Pan di spagna, amestec de ouă pasteurizate, zahăr granulat, făină "0", făină americană, apă, cacao amar 22/24%, arome. FARCITURA: Smântână proaspătă, mascarpone pudră (33%), gălbenuș de ou pasteurizat, zahăr. BAGNA: Apă, zahăr, aromă cafea 70°, cafea liofilizată. Conservare la -18° Produs de decongelat.
Germania, Nürnberg
... Biscuit Oreo sunt fabricate dintr-o combinație de pudră de cacao, făină, zahăr și ulei vegetal. Umplutura de cremă este, de obicei, realizată dintr-un amestec de zahăr pudră, extract de vanilie și grăsime vegetală. Rețeta exactă poate varia ușor în funcție de regiune sau de variația specifică a produsului. Biscuiții Oreo sunt cunoscuți pentru designul lor distinctiv, având o margine ondulată și un logo embosat pe o parte a waferului. Aceștia sunt savurați de oameni de toate vârstele și pot fi consumați ca o gustare de sine stătătoare sau folosiți în diverse rețete de desert.
Spania, Tarragona
... Sip te bucuri de o experiență delicioasă și sănătoasă fără griji. Sugestie: Pune paiul într-un pahar (aproximativ 200 ml) de lapte la temperatura camerei și bucură-te de arome. Avertizări: Copiii sub 3 ani pot folosi doar sub supravegherea părinților! Nu tăia paiul. Ingrediente biscuit: Zahăr, Fructoză, Cacao degresat în pulbere, Sirop de glucoză, Vitamine și Minerale [gluconat de zinc, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), Vitamina D (colecalciferol)]. Arome naturale, Colorant [Carotenoide (β-caroten)].
România, Bucuresti
...Ciocolată belgiană fără zahăr, sub formă de butoane, îndulcită cu STEVIA, potrivită pentru bomboane de ciocolată, creme, glazură pentru prăjituri, biscuiți, înghețată etc. Cacao 38%, lapte 25,8%. Fără vinovăție și delicioasă! REDUSĂ ÎN ZAHĂR, RICHI ÎN FIBRE, FĂRĂ GLUTEN, FĂRĂ CONSERVANȚI Eticheta disponibilă în orice limbă la cerere.
Polonia, Warszawa, Poland
...Nutella® este o pastă de cacao îndulcită populară din nuci de alune, care este utilizată pe scară largă în sandvișuri, prăjituri și alte preparate dulci. Este cunoscută pentru gustul său delicios, dulce și de nuci și nu conține coloranți artificiali sau conservanți. Pasta de tartinat este compusă din mai multe ingrediente, inclusiv zahăr, ulei de palmier, nuci de alune, cacao pudră cu conținut...
Ucraina, Odesa
Polonia, Brzozów
...Nutadella a fost fondată în colaborare cu Vivio de Anka Dziedzic. Este un înlocuitor excelent pentru cremele de ciocolată, neavând zahăr sau ulei de palmier. Ingredientele atent selectate fac ca produsul să fie bogat în substanțe nutritive, plin de proteine, fibre, vitamine și minerale. <Span class = "Apple-Converted-Space"> </span> Crema include grăsime de shea, alune, cacao și eritritol ca...
...Informații despre produs Caju proaspăt acoperit într-un amestec fin de iaurt și ciocolată creează o adevărată delicatesă. Ciocolată super cremoasă cu dulceața nucilor de caju. O gustare care poate deveni adictivă. Ingrediente Ciocolată albă (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, pudră de zer, emulgator: lecitina de soia E322, aromă naturală de vanilie), caju, aromă de iaurt, ulei de palmier...
Ucraina, Pervomaysky
...Amestec copt (90.4%) (fulgi de ovăz, bile de porumb (măcinat de porumb și făină, zahăr), miere naturală, ulei de floarea-soarelui rafinat și deodorat, extract de malț de orz, sare himalayană, vitamina E), bucăți de ciocolată neagră (3.5%) (zahăr, cacao rasă, unt de cacao, pudră de cacao, emulgator lecitina de soia, extract de vanilie), fulgi de migdale (3.5%), nuci de alune prăjite (2.5%).
Franța, Lattes
...Paletă de nutella 1kg Ambalare pe paletă 588 borcane Preț 3€ DLC 12/11/2025 Nutella este o marcă de pastă de tartinat creată pe 20 aprilie 19641. În Italia, în regiunea Piemonte, de către compania de industrie agroalimentară italiană Ferrero2. Este compusă din zahăr, ulei de palmier, alune, cacao, lapte, zer și emulgatori. Această marcă domină piața mondială a pastelor de tartinat. În Franța, reprezintă aproximativ trei sferturi din piața pastelor de tartinat.
Țările de Jos, Amsterdam
...În general, boabele de cacao sunt integrate în alte produse din ciocolată sau pur și simplu acoperite cu ciocolată și vândute ca gustare. De asemenea, sunt vândute separat și sunt destinate ca ingredient pentru produse de patiserie, batoane, granola sau dulciuri. Ca majoritatea produselor din cacao, boabele de cacao au numeroase beneficii pentru sănătate. Ele conțin multe fibre, proteine, grăsimi sănătoase și fier, dar și puțin zahăr.
Germania, Bad Bentheim
... crude, organice sunt libere de pesticide adăugate, zahăr și grăsimi. Cacaoa crudă conține minerale și oligoelemente, inclusiv cupru, zinc, mangan, magneziu și crom. Cum se folosesc boabele de cacao? Boabele de cacao crude sunt ușor de procesat în smoothie-uri, cafea, deserturi, yo...
Franța, Biguglia
...Plăcile Zuccaru Pruneaux Cacao Rețetă pentru 8 persoane ● 60 g de migdale feliate ● 120 g de zahăr U Zuccaru Zahăr Gourmet cu prune corsicane și grăunțe de cacao O Mà! ● 40 g de făină ● 4 albușuri de ouă ● 60 g de unt ● 1 vârf de cuțit de sare Preîncălziți cuptorul la 180°C. Amestecați Zahărul Gourmet cu prune corsicane și grăunțe de cacao O Mà! cu făina, migdalele feliate și sarea într...
Italia, Guarene
...SISTEM DE DOZARE CU AUGER SERIA FLG PENTRU PUDRE Dozare volumetrică verticală cu auger pentru pudre neaderente, cum ar fi făina, cacao, zahăr, condimente măcinate, cafea, substanțe chimice, amestecuri pentru construcții, înghețată sau sorbet etc. Capacitate de la 100 la 5000 ml - Oțel inoxidabil robust cu o prezentare generală de bază - Hopper de încărcare a produsului din oțel inoxidabil AISI304 cu ușă de inspecție - Pornire cu pedală electrică - Panou electric cu PLC Model exemplu: FLG-2000A Putere: 1200 W Capacitate de ambalare: 200-2000 ml Capacitate: 6-8 saci/min...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play