Franța, Clichy
...Zahărul brun este o varietate de zahăr care conține o anumită cantitate de melasă, ceea ce îi conferă culoarea sa brună și aroma caracteristică. Poate fi produs în două moduri principale: prin adăugarea de melasă la zahărul alb rafinat sau prin rafinarea mai puțin a zahărului pentru a păstra o parte din melasa sa naturală.
...Datorită unui proces ancestral, melasa de mure albe obține o culoare miere și ambră. Aceasta dezvoltă arome caramelizate și mieloase, amintind de un concentrat de cireșe negre, fără niciun adaos de zahăr, colorant, îngroșător sau conservant. Producătorul nostru presează fructele pentru a recupera sucul. Apoi, acesta este fiert în cazan și redus timp de câteva ore. Utilizare: Melasa de mure albe...
Franța, Trebedan
...Descriere Potasa organică obținută din transformarea sfeclei se folosește pentru toate tipurile de plantații: pomi fructiferi, legume și flori; Legumele și fructele dumneavoastră sunt puțin productive, lipsesc de zahăr și de aromă? Potasa este esențială pentru producția de fructe și legume: numărul și calitatea fructelor în concentrația de zaharuri (roșii, ardei, vinete, fasole, mazăre, dovlecei...
...Zahărul alb din trestie de zahăr este un zahăr cristalizat, care a fost rafinat. Rafinarea are scopul de a albi zahărul, de a elimina impuritățile și de a îndepărta orice melasă. Aceasta are ca rezultat diminuarea prezenței vitaminelor și mineralelor. Prin urmare, este recomandat să nu fie consumat în exces și să fie consumat în cantități moderate din cauza conținutului său ridicat de zaharoză. Are un puternic putere de îndulcire și un gust foarte discret.
Franța, Fleury Les Aubrais
... exportului, este rafinat în alte țări. 2) Zahăr cristalin : apreciat pentru textura sa granuloasă, este utilizat frecvent în bucătărie și pentru băuturi. 3) Zahăr alb rafinat : produs rafinat, lipsit de melasă și impurități, folosit adesea ca zahăr de masă. 4) Demerara și zahărul brun : zaharuri parțial rafinate, care păstrează urme de melasă pentru un gust unic, ideale în patiserie. Pe lângă locul său esențial în industria alimentară, zahărul brazilian este, de asemenea, un subprodus strategic al fabricilor de bioetanol, de unde provine importanța trestiei de zahăr în sectoarele de producție.
Franța, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Bidaia, "călătoria" în bască, este un rom cubanez unic în felul său. După o maturare de 3 ani în Cuba, romul nostru a fost rafinat în butoaie de Armagnac și vin alb Irouleguy Domaine Arretxea în locațiile noastre din inima Țării Bascilor. Fără zahăr adăugat, Bidaia este un rom din melasă deosebit de aromatic, care sfidează convențiile cu o maturare inedită! Acest dublu finisaj îndrăzneț este o...
Franța, Paris
... animalelor. Sucroza și zaharurile invertite sunt direct și ușor asimilabile. De asemenea, producem melasă. Energizantă și plină de oligoelemente, este perfectă ca supliment alimentar în hrana cailor sau a bovinelor dumneavoastră. ** Faceți clic pentru a afla mai multe **...
Franța, Biguglia
...Le cheesecake Reinette Cerise Piment Recetă pentru 6 persoane ● 75g de unt ● 1 borcan de Gem Reinette Corse Cerise & Piment d’Espelette O Mà! ● 2 linguri de melasă ● 175 g de Cukizzi Castagna Nuci Ciocolată cu lapte O Mà! ● 150 g de smântână lichidă integrală cu 35% grăsime ● 300 g de brânză proaspătă ● 50 g de zahăr ● 200 g de brânză de vaci Topiți untul și melasa cu Cukizzi O Mà...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
... și picante (piersică, caise, vanilie, scorțișoară, miere) precum și o notă de trestie de zahăr construiesc astfel palatul care oferă, de asemenea, un echilibru foarte plăcut. Călătorie plăcută! Casa: Fondată în 2013 de Alexandre Sirech și Jean Moueix, compania Les Bienheureux are ambiția de a fi un actor de referință pe piața vinurilor și băuturilor spirtoase. Concepe, produce și comercializează propriile mărci de rom, gin și whisky, iar casa se bazează pe un principiu fondator: inovația prin excelență. Tip: Rom alb Conținut: 70cl Grad alcoolic: 40%...
...Polietilena clasică este produsă prin rafinarea petrolului, o materie fosilă neregenerabilă. Polietilena vegetală este produsă din deșeuri de trestie de zahăr, o materie vegetală regenerabilă. Trestia de zahăr este măcinată pentru a obține atât zahăr, cât și un reziduu siropoasă: melasa. Fermentarea acestei melase permite producerea etanolului, care, odată deshidratat, devine etilenă...
Franța, Pont D Ain
...Această nouă cuvée de la Diplomatico, destinată pasionaților, este rezultatul amestecului de romuri din miere de trestie de zahăr în principal (90%) și melasă. Distilate în alambic de cupru și în Batch Kettle, aceste romuri au fost maturate în butoaie de bourbon și sherry. Stare: Produs nou Țară: Venezuela Denominație: Rom Alcool: 43° Conținut: 70cl...
Franța, Reignac
...Nutrimel este o melasă de zahăr din sfeclă de zahăr, energizată printr-un proces special. Valoarea energetică ridicată a NUTRIMEL® permite garantarea unei bune nutriții a solului și a plantei. NUTRIMEL® asigură o nutriție fragmentată, în doze mici, pe parcursul întregului ciclu de vegetație. Este combustibilul ideal pentru bacterii. Se recomandă o aplicare la fiecare 15 zile, având următoarele...
Franța, Paris
...zahăr și banane, și ocupă 50% din populația activă. Rhumurile guatemaleze au particularitatea de a fi învechite la altitudini mari în munți. De obicei distilate din melasă sau miere de trestie (sirop de trestie), aceste rhumuri sunt învechite prin metoda solera. Recunoscută la nivel mondial pentru producția sa de rhumuri de calitate. „RON” din Guatemala Rhum de melasă din Guatemala: distilare în coloană, învechit 2/3 ani în butoi de stejar american ex-Bourbon. A-l degusta este o invitație la călătorie!
Franța, St Léger de Linières
...1. Rom produs în Anjou (pe bază de melasă de trestie de zahăr importată din Martinica) Sticlă de 70cl la 40 de grade...
... toate gusturile. Zahăr pentru industriile alimentară, chimică și farmaceutică (Melasă și sirop 0, Zahăr biologic, Zahăr obișnuit, Zahăr lichid și invertit, Zahăr din trestie pură, Vinasse). Produse zaharoase pentru profesioniști în sectorul HoReCa și Food Service Zahăr pentru restaurante (bucăți ambalate, cuburi de zahăr pudră), Trestie pură Produse gourmet, zaharuri pentru patiserie, zaharuri pentru distribuția automată (special concepute pentru aparatele de distribuție automată).
Franța, Tournan En Brie
... canale largi, fiind astfel deosebit de potrivit pentru fluide încărcate, cum ar fi melasa din industria zahărului. În plus, clienții noștri provin din domenii diferite: industrie de zahăr, agroalimentară, chimie, farmaceutică, petrochimie etc. Pentru Weplex, știm să oferim o expertiză reală, precum și un know-how dovedit, ceea ce ne permite să furnizăm soluții personalizate, adaptate fiecărui...
Franța, Argenteuil
POMPES BROQUET este o companie specializată în proiectarea și fabricarea pompelor destinate transferului de paste și lichide vâscoase, în special în domeniul agro-alimentar. POMPES BROQUET oferă o soluție perfect adaptată diferitelor tipuri de meserii și aplicații. Aceasta propune proiectarea și fabricarea pompelor volumetrice pentru transferul lichidelor vâscoase și încărcate: zahăr pentru fluide intermediare (siropuri, sucuri, melasă); zahăr în parte cristalizată (magma și mase coapte); ciocolaterii.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play