Franța, Clichy
...Untul de cacao este o grăsime naturală extrasă din boabele de cacao, în principal din soiurile Theobroma cacao, care sunt cultivate pe scară largă în Africa. Untul de cacao african este deosebit de apreciat pentru calitatea, puritatea și proprietățile sale unice, fiind utilizat în industria alimentară, cosmetică și farmaceutică.
Franța, Bellême
...Tablete de ciocolată cu lapte pur din origine Ghana, 40% cacao. Această ciocolată oferă arome frumoase de fructe roșii și castane, învăluite de un cacao puternic și note de biscuiți. Pentru a oferi produse de excepție, alegem cele mai bune materii prime. Greutate netă (G): 100...
Franța, Le Sen
... extrage boabele lor albe. Ele capătă o culoare brună și își dezvoltă aroma tipică după ce au fost fermentate, apoi curățate și uscate. Ref: CACAAB1 Familia de produse: CACAO Tip de extract: Absolut Cod INCI: EXTRACT 100% DE THEOBROMA CACAO Țara de fabricație: FRANȚA Partea plantei: Fava Categorie de utilizare pentru persoanele fizice: Aromă Nume botanic: Théobroma cacao L. Compoziție: 100% Pur și natural.
Franța, Montelimar
...O armonie perfectă între delicatețea nougatului și intensitatea ciocolatei. Această pastă de tartinat artizanală oferă o experiență gustativă excepțională, perfectă pentru a îmbunătăți tartinele, a acompania deserturile sau pur și simplu pentru o pauză delicioasă. Referință:502253 Greutate (în kg):0.22 Ambalare:12 TVA:5.5%...
Franța, Épaignes
Din 1960, echipa noastră de ciocolatieri produce mii de ciocolate în fiecare an, respectând întotdeauna tradiția artizanală cu răbdare și respect. La Royale Normande se angajează în favoarea excelenței prin fabricarea propriului praliné, ceea ce garantează arome unice și profunde pentru noi și pentru dumneavoastră. Avantajul acestei abordări este că putem supraveghea rețeta praliné-ului și calitat...
Franța, Brignais
... de ciocolată neagră* 7% (cacao: 57% min.)(masă de cacao*, zahăr din trestie pur*, unt de cacao*, vanilie pudră*), proteină din orez*, zahăr din trestie blond nerafinat*, zahăr brun din trestie*, alune măcinate*, nuci în bucăți*, praf de copt: bicarbonat de sodiu. *Ingrediente din agricultura ecologică. Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, lapte, soia. Greutate: 180g Bio: Da Vegan: Da...
... și nutriție tuturor tipurilor de piele, ci are și puternice proprietăți calmante și reparatoare. În plus, contribuie la combaterea îmbătrânirii cutanate datorită funcției sale antioxidante. Vrei să afli mai multe despre untul de cacao? Click aici! De asemenea, untul nostru de cocos 100% pur și organic, bogat în acizi grași, este recunoscut pentru acțiunea sa hrănitoare și relipidantă. Are numeroase proprietăți. Într-adevăr, untul de cocos este protector, emolient, dar și anti-radicali și antioxidant.
... utilizarea pesticidelor sau a îngrășămintelor chimice. Acest lucru garantează un produs pur, prietenos cu mediul și care păstrează aromele naturale și beneficiile vaniliei. 3. Aromă delicată: Găluștele de vanilie bio din Madagascar oferă o aromă delicată, atât florală, cât și dulce, cu o notă ușor lemnoasă. Parfumul lor captivant aduce o dimensiune senzorială unică preparatelor tale culinare. Origine: Madagascar - Regiunea SAVA Note aromatice: cacao, caramel Lungimea gouselor: 14 până la 16 cm...
Franța, Thonon-Les-Bains
...Hidratează, Hrănește și Protejează Un balsam de buze fabricat exclusiv din ingrediente naturale. Un tratament reparativ, protector împotriva agresiunilor iernii pentru buze sau zone iritate, datorită untului de cacao și de mango. Acest balsam este, de asemenea, calmant și cicatrizant datorită bisabololului vegetal pur (provenit din mușețelul sălbatic). Formulat, fabricat în Franța Economic...
Franța, Paray Vieille Poste
...Pentru acest produs, BIOVITAM ÎNLOCUIEȘTE APA UTILIZATĂ ÎN GENERAL PENTRU FABRICAREA COSMETICELOR CU SUCUL PUR DE ALOE VERA... Mâini moi și bine hidratate! HRĂNITOR cu unt de shea, unt de cacao și ulei de cocos 73% hidratare observată după 30 de minute de aplicare.
Franța, Camphin En Carembault
...Succesorul demn al vechiului nostru Ciocolată Neagră Pentru această rețetă reinterpretată, am decis să netezim colțurile. S-a terminat cu intensitatea cacao-ului pur de peste 20% fără nimic alături pentru a-l îndulci, acum ne bucurăm de o adevărată degustare gourmet: cea a unei ciocolate calde. Pentru a regăsi toate aromele caracteristice care fac acest amestec delicios, a trebuit să inovăm...
Franța, Thiais
...Evaluarea boabelor de cacao tăiate pe jumătate este un criteriu important pentru a estima calitatea. Această guillotină permite realizarea testelor de tăiere într-un timp foarte scurt și într-un mod simplu. Principiul este pur mecanic și poate fi utilizat oriunde.
Franța, Montivilliers
...Untul de cacao este o grăsime vegetală integrată în diverse produse cosmetice. Virtuțile sale sunt numeroase, la fel ca și proprietățile sale: cicatrizant, antioxidant, hidratant.
Franța, Arles
...Maison Lesage Assortiment de ciocolată fină. Greutatea medie a unei bomboane de ciocolată 13G Tip de ciocolată Pur unt de cacao Conservare Într-un loc uscat între 14 și 17°c Degustare A se savura la 20°c în termen de 8 săptămâni de la achiziție.
Franța, Saint Vincent De Lamontjoie
...GIN "Malt d'Orge" London Dry Gin Acest gin are particularitatea de a fi pe bază de orz malțat și de boabe de ienupăr, fiind elaborat în Lot-et-Garonne. Foarte puternic, este în același timp, dulce, fructat, floral, afumat, cu note de cacao și o nuanță de cafea, având caracterul pronunțat al orzului malțat. Este distilat de trei ori în alambic de cupru, pentru a deveni, în final, un London Dry Gin de excepție, ideal să fie savurat pur, cu gheață sau în cocktail.
Franța, Bessenay
...Săpunul vegan Douceur Verveine, fabricat manual prin saponificare la rece, bogat în ulei de măsline*, de alune* și de susan*, își vede potențialul de blândețe întărit prin adăugarea de lapte de ovăz* de casă, foarte concentrat. Marbrat cu argilă verde purificatoare și cu pudră de cacao pur*. Greutate: 100 Grame...
Franța, Saint Orens De Gameville
... iubitorii de citrice WASABI wasabi-ul a fost dozată cu măiestrie pentru a da naștere unei praline atât de delicioase, cât și irezistibile. Un coffret ideal pentru o întâlnire romantică, un cadou elegant sau pur și simplu pentru a te răsfăța! Conservați la temperatura camerei (18° până la 20°C). Pentru o aromă optimă, consumați rapid. Dimensiuni (LxlxH în cm): 12,3 x 12,3 x 3,2 DDM: aproximativ 6 săptămâni Greutate netă (g): 110...
Franța, Jarnac
... ÎL DEGUSTAȚI Pur Chiar dacă este consumat în cocktailuri sau diluat de secole, coniacul este tradițional degustat sec pentru a aprecia pe deplin notele sale aromatice bogate și complexe. Degustarea unui coniac este un moment de plăcere foarte personal, dar Patrice Pinet, maestrul nostru de cramă, vă oferă totuși trei sfaturi pentru a vă bucura pe deplin: Alegeți-vă paharul "Forma paharului are o...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
...Vinul: Cuvée Confidentielle de la domeniul Figuière este pur și simplu un mare vin roșu din Provence. Aromatica sa puternică combină arome de fructe negre coapte (cireșe, mure, prune) cu note delicioase de migdale prăjite și cacao, precum și note intense de condimente (piper, lemn dulce, garrigue). Un nivel înalt de complexitate se desprinde astfel din ansamblu, construind o cuvée de păstrare...
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
...Această prăjitură cu fudge și ciocolată se adresează cu adevărat adevăraților iubitori de ciocolată! Cu cele 4 straturi și glazura de fudge, această prăjitură este delicioasă, bogată, fără a fi prea dulce. Se servește cu o bilă de înghețată sau frișcă sau pur și simplu cu o ceașcă bună de cafea sau ceai!
Franța, Nice
...Toate produsele noastre sunt fabricate manual, în mod artizanal, în loturi mici pentru a garanta o calitate și o prospețime fără egal! Gust Ciocolată neagră 71% cacao & Floare de sare Fabricat în Franța 100% ingrediente naturale, fără conservanți, fără ulei de palmier CBD 50mg per tabletă Fără gluten Fiecare pachet conține 40gr de pur deliciu! Toate produsele noastre nu conțin absolut...
Franța, Domjean
...Fourrage crispie riz soufflé, caramel și ciocolată albă de acoperire pur unt de cacao cu o notă de ulei de rapiță pentru a înmuia textura. Fără ulei de palmier. Avantaje : Acest insert permite combinarea texturilor deserturilor, creând un contrast : mousse-ul topit cu biscuitul moale și insertul crispie. Orezul suflat prăjit, encapsulat în ciocolată, nu se înmoaie, rămâne crocant și zgomotos...
... ambalajul cu logo-urile companiilor. Punctele noastre forte: - Rafinat: Calitatea și autenticitatea caracterizează ciocolata noastră. Cu un gust îndelungat, elaborată cu cele mai bune soiuri de cacao și materii prime riguros selectate. Ciocolata este 100% unt de cacao pur. - Creativitate și originalitate: peste 50 de creații inedite sunt oferite clienților noștri, cu game de ganache și praline...
... agricole, comerciale, instituții și camere consulare (camera de agricultură, de comerț și industrie, meserii și diverse camere regionale). Căutăm furnizori de concentrat de suc de mere și concentrat de suc de portocale din Europa: în containere de 20 de picioare. Pentru importul în Europa, comercializăm produse alimentare și sucuri de fructe exotice din Coasta de Fildeș: suc pur de ananas, nuci de caju, suc de mere de caju, cacao etc. În curând, vom putea furniza piure de mango ambalat în butoaie de 200 de litri, în saci aseptici sau ambalaje personalizate în funcție de client.
Le chocolat des Français este o nouă marcă care oferă ciocolată artizanală, 100% unt de cacao pur și fabricată în Franța.
Franța, Marssac Sur Tarn
Ciocolățile YVES THURIES reprezintă măiestria unui chocolatier tradițional francez, Yves Thuriès. Ciocolateria produce ciocolată din unt de cacao pur. Aceasta produce tablete de ciocolată, cutii de ciocolată, macarons de ciocolată, bomboane de ciocolată și alte ciocolate rafinate cu rețete exclusive. Ciocolățile YVES THURIES sunt de o calitate excelentă și de o autenticitate deosebită. Acestea sunt comercializate în Franța și în întreaga lume.
...Chocolatier din 1948, Michel Cluizel face parte din rarele Cacaofèviers (transformatori de boabe de cacao) din lume. El elaborează astfel ciocolate de excepție în atelierele sale, situate în sudul Normandiei, unde lucrează 240 de persoane. Michel Cluizel se angajează în mod unic la calitate, depășind ciocolățile organice sau 'pur unt de cacao', garantând toate ciocolatele sale negre, albe și cu lapte. De la plantațiile de cacao, trestie de zahăr și vanilie, fabricarea ciocolatei este o mare aventură în care intervin experiența, expertiza și know-how-ul chocolatierului.
Franța, Narbonne
Veniți să descoperiți o gamă largă de ciocolată și arome la Le Temps du Chocolat, ciocolaterie din Narbonne, pe strada Jean Jaurès, nr. 54. Domnul Jérôme Bories, maestru ciocolatier de peste 30 de ani, vă propune creațiile sale ciocolatiere pe care le prepară el însuși din ciocolată de origine pură și unt de cacao pur: bomboane de ciocolată, bucăți de ciocolată, castane glazurate, macarons, înghețate artizanale, creme înghețate și sorbeturi.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play