... la maturitate optimă\n Macerație rece înainte de fermentare timp de 48 de ore\n Vinificare pe parcelă\n Vechime lungă în butoaie timp de 3 săptămâni\n Fermentație malo-lactică în butoaie\n Îmbătrânit în butoaie de stejar francez timp de 12 luni","TASTING NOTES":"\nCu o robe frumoasă, clară, de culoare granat, vinul roșu Château Lalande dezvăluie un buchet încântător de fructe roșii...
Italia, Marmirolo
...W: 340 ÷ 360. Făinurile de grâu moale cu o refinare scăzută, cu germeni de grâu, oferă un concentrat de nutrienți perfect pentru o piață din ce în ce mai atentă la calitățile sănătoase ale alimentelor. Se adaptează la diferite tipuri de preparare, fiind ideale pentru un produs ușor și alveolat. Anniversario, născute la un an după sărbătorirea a 90 de ani, interpretează memoria, istoria și competiția morii noastre prin intermediul centrului său de cercetare. Anniversario PIETRO este ideal pentru aluaturi cu fermentație lungă. 25KG...
Franța, Bordeaux
... conform tradiției bordelese, cu o fermentație alcoolică naturală, controlul temperaturilor, o macerare lungă (18 zile) și 2 remontări pe zi pe toată durata fermentației. Aceste demersuri permit extragerea maximă a calității fructelor: culoare, arome și structură. Îmbătrânirea vinului se face apoi în butoaie de stejar, dintre care o treime este din lemn nou, timp de 12 luni. Degustare La vedere...
Grecia, Athens
... Indicație: Tratarea defectelor comune de frumusețe facială Corectarea ridurilor și pliurilor Restaurarea volumului localizat Pachetul Include: 2 x 1ml Seringi 4 x 27G x 13mm – 19mm Ace Durata rezultatelor: În general, rezultatele sunt de lungă durată și durează între 6 și 12 luni. Durata depinde Producător: IBSA Derma...
... de aplicații cu geometrie dreaptă. Avantaje 1-Tratament special al suprafeței 2-Design adecvat și personalizabil 3-Durată lungă de viață 4-Durabilitate ridicată – întreținere redusă 5-Filtrare eficientă Aplicații 1-Procesarea alimentelor și mineralelor 2-Curățarea apei 3-Aplicații miniere 4-Separație prin vibrație 5-Fermentație 6-Tratarea apei Oțelul inoxidabil cu diferite grade și materiale...
...nu folosim nimic altceva decât apă și sare. Produsele noastre nu conțin substanțe chimice, conservanți sau aditivi. Măslinele sunt fermentate doar cu sare și apă, timp de până la un an, înainte de a fi ambalate. • Fermentare naturală, • Fără utilizarea de substanțe chimice, • Conținut ridicat de aromă, • Fermentate în mod natural, lăsate să se odihnească o perioadă lungă fără aditivi, câștigând astfel gust și rafinament, • Produsul rezultat este de înaltă calitate.
Franța, Cavignac
...Conform istoricilor, drojdiile sunt primele microorganisme folosite de om. Deși procesul de fermentație nu era înțeles pe atunci, oamenii le utilizau pentru a obține alimente și băuturi mai ușor digerabile, cu un gust mai plăcut și cu o durată de conservare mai lungă. Fermentația a fost mult timp considerată de oameni un fenomen divin. Sfaturi de utilizare 3 până la 6 capsule/zi, de înghițit...
Franța, Lomme
Coreea de Sud, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
...<Descrierea Produsului> 94% ingrediente naturale - substanțe naturale care protejează dinții tăi 11 substanțe chimice excluse Lichid de fermentație cu Lactobacillus inclus Îngrijire pentru respirație proaspătă - prospețime de lungă durată după periaj <Informații despre Companie> EQ Maxon oferă clienților și consumatorilor cele mai bune produse de igienă personală și orală, împreună cu alte...
Franța, Saint Cannat
...{"CÉPAGES":"CULTIVARURI\nGrenache 75%\nMourvèdre 15%\nSyrah 10%\n\nVINIFICARE\nRecoltare manuală. La primirea în cramă, strugurii sunt zdrobiți și dezgălburiți. Fermentație tradițională în rezervor la temperatură controlată, cu o macerație lungă (minimum 3 săptămâni) pentru a obține o extracție optimă a culorii și a compușilor organoleptici. Fermentație malo-lactică, urmată de asamblare, apoi o...
Franța, Le Puy Ste Reparade
... potențialul marelui nostru terroir. VINURILE NOASTRE: Vinificăm în mod tradițional, cu maturare pe drojdii fine, fermentație lungă la rece, gestionarea oxigenării și a temperaturilor, aporturi limitate de sulfite și de inputuri. Aici, cuvântul de ordine este: strugurele mai întâi! CAVITATEA: Simbol al locului, turnul nostru de vinificare pe 4 etaje este un concept unic în Franța. Inovatoare, permite o vinificare prin gravitate într-un spirit de calitate: "Aici, coborâm în mod circular, cu blândețe". Obiectivul nostru: a oferi vinuri de plăcere și de împărtășire...
Germania, Düsseldorf
Suntem specialiștii dumneavoastră în materie de materii prime de înaltă calitate, fermentație, plante medicinale, substanțe vegetale, precum și extracte pentru domeniile suplimentelor alimentare, alimentelor funcționale și extractelor vegetale. Ca furnizor de servicii complete, cu o experiență de lungă durată în domeniul Private Label și dezvoltării de produse, suntem bucuroși să vă sprijinim în...
Belgia, Warsage
Este în inima Euregio, în micuțul sat Warsage, unde sunt produse berile noastre artizanale. În stilul tradițional: la cuptor pe flacără vie! Produse din beri de fermentație înaltă, care provin din lunga tradiție de fabricare a berii belgiene. Sunt naturale, nefiltrate, nepasteurizate și refermentate în sticle. Berile noastre: Bere de Warsage Triple, Bere de Warsage Brune, Bere de Warsage Blonde.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play