Spania, Orkoien-Navarra
... paste*, cocoa butter*, emulsifier (SOY lecithin), natural vanilla extract*)":"ciocolată în bucăți* (zahăr din trestie*, pastă de cacao*, unt de cacao*, emulsificator (lecitină de SOIA), extract natural de vanilie*)","Wheat Carbohydrates":"Carbohidrați Grâu: 64,33 G. Din care Zaharuri 22,81 G","Spelt Salt":"Sare Spelt: 0,2 G","BARLEY malt extract*":"extract de malț de ORZ*","Gaeecc-g":"Gaeecc-g...
Ucraina, Novomoskovsk
... praf degresat, caise uscate măcinate, făină de amarant, făină de porumb, cacao rasă, alune prăjite tocate, zer de lapte uscat, pudră de cacao cu conținut redus de grăsime, zmeură fără sâmburi uscați, emulsificatori (lecitină de soia, E476), sare, aromă naturală "Zmeură", extract de frunze de stevia. Conține îndulcitor.
Franța, Brignais
...*), stafide*, migdale* măcinate, făină de ovăz*, sirop de agave*, cacao*, orez expandat*. *Ingrediente provenite din agricultura biologică. Poate conține urme de alte nuci, lapte, soia. Valori nutriționale per bară Energie: 563 kJ / 134 kcal Grăsimi: 7 g (din care acizi grași saturați: 3 g) Carbohidrați: 14 g (din care zaharuri: 6 g) Fibre alimentare: 2,3 g Proteine: 3 g Sare: 0,021 g Greutate: 30g BIO: Da 100% Vegetal: Da...
Germania, Nürnberg
... Biscuit Oreo sunt fabricate dintr-o combinație de pudră de cacao, făină, zahăr și ulei vegetal. Umplutura de cremă este, de obicei, realizată dintr-un amestec de zahăr pudră, extract de vanilie și grăsime vegetală. Rețeta exactă poate varia ușor în funcție de regiune sau de variația specifică a produsului. Biscuiții Oreo sunt cunoscuți pentru designul lor distinctiv, având o margine ondulată și un logo embosat pe o parte a waferului. Aceștia sunt savurați de oameni de toate vârstele și pot fi consumați ca o gustare de sine stătătoare sau folosiți în diverse rețete de desert.
Franța, Rouen
... uscate. Nucile noastre de caju pot fi, de asemenea, utilizate în industria alimentară ca ingredient de calitate în alte produse, cum ar fi unt, făină, lapte, produse de patiserie, produse de panificație și ciocolată. Oferim oportunitatea de a integra nucile de caju din Tanzania, care sunt mai mari și mai dulci decât cele asiatice, în oferta dumneavoastră de fructe uscate. Beneficiile nucilor de...
Ucraina, Pervomaysky
...Amestec copt (90.4%) (fulgi de ovăz, bile de porumb (măcinat de porumb și făină, zahăr), miere naturală, ulei de floarea-soarelui rafinat și deodorat, extract de malț de orz, sare himalayană, vitamina E), bucăți de ciocolată neagră (3.5%) (zahăr, cacao rasă, unt de cacao, pudră de cacao, emulgator lecitina de soia, extract de vanilie), fulgi de migdale (3.5%), nuci de alune prăjite (2.5%).
Spania, San Vicente Del Raspeig-Alicante
... creațiilor lor. Prin încorporarea Praliné de Almendra în rețetele tale, alegi un produs care nu doar că îmbunătățește gustul creațiilor tale, dar adaugă și o valoare nutrițională semnificativă. Această pastă este ideală pentru cei care caută opțiuni sănătoase fără a compromite gustul. În plus, utilizarea sa în bucătăria modernă devine din ce în ce mai populară, remarcându-se prin capacitatea de a evidenția prezentarea și gustul preparatelor.
Italia, Giuliano
...Pentru cunoscători ai combinațiilor și gusturilor assortate, iată o noutate care îi mulțumește pe toți. Glazura roz, bulinele de ciocolată și cireșica fac din acest panettone un desert perfect. Fructele de pădure și ciocolata se scufundă în făina integrală, creând un salt impecabil. Un vârtej de emoții de savurat! Cod: BOPA05 Greutate: 900 g...
Franța, Objat
...Ingrediente: Ciocolată cu lapte 38% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, emulsifiant: lecitină de rapiță, smarties (zahăr, unt de cacao, lapte praf degresat, pastă de cacao, unt de patiserie, făină de grâu, zer filtrat praf, amidon de orez, emulsifianți: lecitine; concentrate de fructe și plante: Carthage, ridiche, morcov negru, lămâie, hibiscus: concentrat de spirulină, agenți de glazurare: ceară de carnauba, ceară albă de albine, aromă naturală de vanilie. Sucărică neagră smarties Ingrediente: Ciocolată neagră 63% (zahăr, unt de cacao, emulsifiant: lecitină de rapiță, vanilie bourbon...
Franța, Appietto
... crocantă și varietatea importantă de rețete propuse. (făină de castane, lămâie, alune, vin alb, anason etc...). Canistrelli din Afa, o adevărată specialitate corsică, nu vă vor lăsa indiferenți! Greutate: Pungi de 250 g Ingrediente: Făină de grâu, Zahăr, Ulei de floarea-soarelui, Alune tocate 3,5% Conservare: A se păstra într-un loc uscat și ferit de căldură Declarație nutrițională pentru: 100 g Energie: 1975 kJ (470 kcal) Grăsimi: 20 g Acizi grași saturați: 2,4 g Carbohidrați: 67 g din care Zaharuri: 30 g Proteine: 6,4 g Sare: 0,71 g...
Franța, Malataverne
...Moelleux-ul de ciocolată este o rețetă specială de tort de ciocolată. Nu trebuie confundat cu fondant-ul de ciocolată, care conține mai multe ouă și mai puțin făină. Datorită compoziției sale, un moelleux de ciocolată este puțin uscat dacă este prea copt. Toată lumea cunoaște moelleux-ul de ciocolată, acest tort cu miezul topit care încântă papilele gustative ale iubitorilor de ciocolată. Dar...
Franța, Faverolles-Sur-Cher
...Pâine de condimente cu bucăți de ciocolată 250g, Miere din regiunea Centru 50%, făină de grâu și secară din Sologne, ouă, unt, bucăți de ciocolată 5%, praf de copt bicarbonat de sodiu, sare, condimente anason stelat, scorțișoară, cardamom, cuișoare. Conține gluten. Posibile urme de fructe cu coajă. A se păstra într-un loc uscat, ferit de căldură. Energie 1292 KJ / 309 Kcal grăsimi 0.5 g din care...
Spania, Sabadell
... pădure feliate • Pudră de alune de pădure • Piure de alune de pădure Nuci: • Nuci în coajă • Jumătăți de nuci • Sferturi de nuci • Nuci rupte • Cuburi de nuci • Făină de nuci • Nuci caramelizate Nuci de fistic: • Nuci de fistic în coajă • Nuci de fistic prăjite • Nuclee de fistic, crude • Nuci de fistic, decojite • Fistic feliat • Pudră de fistic Cantitate minimă: 2 TONE...
Franța, Talant
...Ca alternativă la pasta de zahăr, puteți folosi această Pastă de Ciocolată de modelat - Ciocolată. Cu parfumul său delicios de ciocolată, este ușor de lucrat, iar creațiile dumneavoastră se pot lipi ușor fără aditivi. Ingrediente: Zahar, Sirop de glucoză, Unt de cacao, Făină de cartofi, cacao 22-24%, apă, emulgator E422 și E415, conservant E202, aromă. Posibile urme de: Gluten, Ouă, Arahide...
ufs.country_names.RU, Moscow
Polonia, Wrocław
...Ingrediente: ciocolată (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsificator: lecitină de soia), aromă), cremă de ciocolată (pudră de ciocolată 35% (zahăr, cacao cu conținut ridicat de grăsime), grăsime vegetală (ulei de floarea-soarelui, grăsime de palmier), zahăr, agent de îngroșare (amidon modificat), emulsificator (lecitină de soia), arome), făină de arahide, arahide prăjite (5%). Conține arahide, soia. Poate conține ouă, lapte, susan, alte nuci. Set: Folclor...
Polonia, Brzozów
... măcinător, iar astfel făina rezultată este folosită pentru coacerea fără gluten, clătite și pancakes. În grâul de hrișcă, vom găsi multe proteine, care se compară cu proteinele din leguminoase și fibre. Hrișca este bogată în magneziu, având mai mult decât ciocolata neagră. Grâul de hrișcă conține aminoacizi esențiali: lizina, care îmbunătățește absorbția calciului, întărind imunitatea, și triptofanul, necesar pentru producția de serotonină. Hrișca conține o cantitate mare de potasiu, vitaminele B - B1, B2, B3, B6, PP, vitamina E.
Franța, Tassin-La-Demi-Lune
...Pudra de măsline din Boemia sau pudra de sinjid este o pudră obținută din fructul măslinului din Boemia, fabricată în mod artizanal. Este naturală și nu conține conservanți sau aditivi. Această pudră aduce, de asemenea, o notă acrișoară prăjiturilor dumneavoastră. În Iran, la fel ca în Afganistan, această pudră este adesea combinată cu ciocolată. Această pudră este o alternativă foarte bună la făina de grâu. Prin urmare, este ideală pentru dietele fără gluten, vegane și vegetariene.
Slovenia, Krmelj
... ciocolată bogat, combinate cu fructe de pădure proaspete și smântână, sau folosite ca bază pentru deserturi decadente, aceste fettuccine cu ciocolată ridică creațiile tale dulci la un nou nivel. Răsfață-te cu gustul excepțional și versatilitatea fettuccine-urilor cu ciocolată, realizate din făină de spelt cu o infuzie de cacao, și lasă-ți pofta de dulce să se bucure de combinația armonioasă...
Italia, MILANO
... praf degresat, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea-soarelui, aromă vanilină), granulație de biscuiți Pan di Stelle 2% [făină de grâu, zahăr, ulei de floarea-soarelui, unt, lapte proaspăt pasteurizat de înaltă calitate, cacao, ciocolată (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, aromă naturală de vanilie, emulgator: lecitină de soia), ouă proaspete, miere, alune, amidon de grâu, agenți de dospire...
Franța, Saint Orens De Gameville
...Brownie cu ciocolată neagră elaborat în atelierul nostru conform rețetelor noastre artizanale. IMPORTANT: ACEST PRODUS FIIND FRAGIL, LIVRAREA PRIN POȘTĂ NU ESTE POSIBILĂ (NUMAI ÎN RETRAGERE BOUTIQUE SAU CURIER) Ingrediente: ou, unt, făină de GRÂU, Greutate Netă (G): 400 Energie: 1806kJ / 434kcal Grăsimi: 28g Din care acizi grași saturați: 13g Carbohidrați: 34g Din care zaharuri: 29g Proteine: 8,7g Sare: 0,09g Dimensiuni (LxlxH În Cm): 5 x 25 x 5...
Grecia, Veria
...Amestec pentru prepararea tortului de ciocolată în sac de 10 kg sau conform cerințelor dumneavoastră. Contactați-ne pentru mai multe detalii și prețuri.
Franța, Arles
...Maison Lesage Alune din Piémont, prăjite, caramelizate și acoperite cu pralină Gianduja, de savurat fără moderație. Ingrediente: ALUNE din Piémont, zahăr, unt de cacao, LAPTE integral pudră, pastă de cacao, aromă naturală de vanilie Bourbon, emulgator lecitina de SOIA.
Franța, Vourles
... vegană. Compoziție: Făină de grâu*, zahăr*, bucăți de ciocolată* (23%), făină de drojdie brună (provenită din malț de cereale)* (13%), praf de copt* (amidon de porumb*, bicarbonat de sodiu, acid tartaric), sare de Guérande AOP. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologică). Valori nutriționale medii pentru 100 g: Energie 407,1 kcal/1713,7 kJ - Grăsimi 10,4 g - din care grăsimi saturate 5,8 g...
Franța, Furiani
...Ingrediente Nuci 49.44%, zahăr, feuilletine 6.10% (făină de grâu, proteină din lapte, sare, făină de orz și malț, praf de copt, E500ii), ciocolată cu lapte (pudră de cacao slabă, pudră de lapte degresat, emulgator: lecitină de soia). Referință:NUTLTFEU...
...Biscotti fără gluten cu aluat artizanal pe bază de făină de orez, făină de hrișcă, zahăr, ouă, unt, miere și bucăți de ciocolată neagră. Clasici și delicioși în același timp datorită adăugării de miere și ciocolată neagră. Fragili și gustoși pentru mic dejun sau pentru o pauză în timpul zilei. Disponibili în porții practice de 38g sau în ambalaje de 150g.
Țările de Jos, Amsterdam
...) Patru ouă mari Șase linguri de zahăr Trei linguri de făină Deși 30 de secunde este puțin o exagerare, adevărul este că poți pregăti acest tort de ciocolată foarte repede. Puținele ingrediente de care ai nevoie sunt ciocolata, ouăle, zahărul și făina.
Franța, Valence
...Întregi și prăjite, sub formă de pastă, făină sau măcinat, alunele Rogelfrut sunt pregătite să vă ajute să vă îndepliniți toate visele. Unitate de vânzare Alune întregi prăjite, măcinat și caramelizat în pungi vidate de 1 kg și 500 g Făină de alune în pungi vidate de 500 g Pastă de alune în conserve de 5 kg sau găleți de plastic de 10 kg Alune Premium Alune întregi prăjite, Măcinat de alune, Paste de alune, Alune decojite Alune Extra Alune întregi prăjite, Măcinat de alune, Paste de alune, Alune decojite, Făină de alune, Măcinat de alune caramelizat...
Produse corespunzătoare
Fructe Uscate
Fructe Uscate
Alte produse
Cais
Cais
...Pudra de malț uscat este extrem de versatilă. Este deosebit de importantă în fabricarea berii acasă și în coacere. Datorită conținutului ridicat de maltoză, extractul de malț uscat este o alternativă naturală la zahăr pentru alimente precum dulciuri, cereale, musli sau ciocolată. În plus, extractele de malț foarte închise oferă o alternativă la caramel și sunt lipsite de E-uri.
...Ingrediente: 27% Croissant umplut cu sos de ciocolată și alune: făină de grâu, ulei vegetal (palmier, soia, floarea-soarelui), zahăr, sirop de glucoză, agent de reținere a umidității (glicerol), ulei vegetal (palmier), drojdie, lapte praf degresat, ulei vegetal (rapiță, floarea-soarelui, palmier), ou, emulgator (mono și digliceride ale acizilor grași vegetali), dextroză, lapte de zer praf (lapte...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play