...Porc alb în vârstă de peste 10 luni. Bilă mică de carne slabă, extrasă din maxilarul inferior al capului; cu o greutate de cel mult 150 de grame.
Italia, Castrovillari
...Coaja are o frumoasă culoare galbenă strălucitoare și este bogată în uleiuri esențiale, poate fi mai mult sau mai puțin subțire și de la foarte rugoasă la netedă. Gustul acestui fruct magnific este acru, deoarece conține acid citric. În interior, se prezintă cu o masă albă spongioasă numită albedo. Pulpa sa foarte suculentă este împărțită în opt-zece felii și este folosită pentru a da savoare diverselor preparate, atât pe bază de pește, cât și de carne.
Belgia, Bruxelles
...Tocator cu vacuum de 35 de litri Obțineți foarte repede o carne suculentă, mai fragedă și gustoasă, Și proaspătă comparativ cu metodele vechi de marinare este În sfârșit posibil datorită „creatorului de arome” tender star. Creatorul de arome tender star vă va ajuta să faceți marinade foarte repede pe care clienții dvs. le vor cere din nou și din nou. Foarte economic: economii semnificative în...
Germania, Bonn
... la două săptămâni, iar în frigider chiar patru până la șase săptămâni. Coaja sa robustă protejează pulpa de deshidratare, permițându-i să suporte și distanțe mai lungi de transport. 7. Utilizare și rețete Lămâile Lunero sunt foarte versatile. Aroma lor intensă le face ideale pentru sucul de lămâie, care este folosit în dressinguri, sosuri și deserturi. Coaja, bogată în uleiuri esențiale, este...
Belgia, Beringen
...Fileul de vită sau ruloul cub este situat între mușchii de chuck și striploin (siren) de-a lungul spatelui animalului și este o bucată de carne foarte fragedă, suculentă și plină de aromă, perfectă pentru o ocazie specială de friptură. Datorită naturii sale fragede, poate fi de asemenea tăiat în fripturi pentru grătar sau prăjit în tigaie sau fâșii pentru a fi sotat.
Germania, Berlin
... onora cererea dumneavoastră și ca carne Halal. La cerere, oferim, de asemenea, carne ambalată în tăvi pentru retailul alimentar. În principiu, produsele noastre beneficiază de o trasabilitate completă și transparență a originii. Carne de vițel albă: Carnea de vițel albă provine de la viței mai tineri, care, printr-o alimentație cu lapte sărăcă în fier, capătă o culoare foarte albă. Sacrificarea controlată are loc în primele opt luni. Carne de vițel roz: Carnea de vițel roz se referă la carnea suculentă a vițeilor tineri.
Franța, Rungis
... adesea supranumită „carnea plăcerii” de către marii cunoscători. Carnea sa este extrem de suculentă și are un gust pronunțat. Este o carne cu caracter, dar rămâne foarte delicată. Aroma sa iodată și ușor untos o face extrem de surprinzătoare la gust. Prețul său rămâne accesibil, făcând-o un preparat potrivit și perfect pentru o masă între prieteni sau în familie. Trei tăieturi sunt foarte răspândite pentru Aberdeen Angus: mușchiul, fileul și coasta. O carne cu care nu poți da greș, indiferent de bucata pe care o vei alege.
Țările de Jos, Bv Nijkerk
...Crabul de nămol este fructul de mare preferat al singaporezilor. Carnea de crab de nămol este foarte fragedă, dulce și suculentă. Capturat sălbatic din Sri Lanka sau Indonezia. Crabii noștri de nămol vii sunt verificați de către evaluatori experimentați pentru a asigura că crabii sunt proaspeți, de cea mai bună calitate și plini de carne! Alege între crabul de nămol masculin (de obicei mai cărnos și cu carne mai dulce) sau crabul de nămol feminin (de obicei plin de icre de crab, totuși supus sezonalității).
Franța, Issy-Les-Moulineaux
...Vinul: Les Graves este o cuvée suculentă și plină de viață, exprimându-se cu o intensitate foarte frumoasă pe fructe roșii și negre proaspete (zmeură, căpșuni, mure etc.). Degustarea este o mare plăcere datorită acestei purități a fructelor care se regăsește în toate cuvée-urile familiei Gasnier. Un adevărat Chinon frumos, suculent și cu caracter, ideal ca aperitiv alături de o platou de mezeluri...
Franța, Copponex
...Rochie roșie violet închis Carne crocantă, suculentă și foarte dulce Din noiembrie până în iunie Măr provenit din agricultură rațională, cultivat în livezi ecologice și certificat cu Înaltă Valoare Ecologică de nivel 3 (HVE3) Fruct stocat în cameră frigorifică, fără întreruperea lanțului de frig Sfaturile noastre de conservare: de preferat într-un loc răcoros, aerisit și ferit de lumină...
Țările de Jos, Halle
...Procurați carne de porc de la porci crescuți în aer liber, direct de la fermier. Carnea de porc este tăiată din gâtul/umerii porcului. Este o carne frumos colorată, de un roșu închis, și bine marmorizată. Procura este, de fapt, cotletul de umăr, dar fără os și adesea tăiat mai subțire. Este o carne foarte fragedă și suculentă, cu un gust intens. Vânzăm, de asemenea, bucăți mari de carne de porc...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play