HALAL EXPERTISE CERTIFICATION este o structură de certificare Halal bazată în Belgia și activă pe întregul continent european. Suntem specializați în certificarea produselor și serviciilor Halal. Certificăm atât companii mari, cât și mici întreprinderi. Certificarea Halal nu se limitează la alimentație, ci se extinde și la alte sectoare, cum ar fi cosmeticele, ambalajele, produsele chimice, supli...
Germania, Saarbrücken
...Echipele noastre experimentate colaborează pentru a produce accesoriile exacte necesare pentru husa dumneavoastră de protecție, asigurându-se că se potrivește perfect cu nevoile dumneavoastră. În plus, husele noastre de protecție sunt ventilate, ceea ce este util atunci când mașinile robotizate rămân în funcțiune pe perioade lungi. TEXPRAL-B, T1A și FPE respectă cerințele de reglementare FDA 21 CFR Cap. 1 - § 177.1600.
Estonia, Tallinn
...Felii de brânză cheddar Dana, ambalate individual, sunt cremoase și delicioase, fiind produse din produse lactate pure. Este un tip de brânză cu o atingere și textură foarte plăcute, fiind minunate pentru utilizarea în sandvișuri reci și calde pe tot parcursul anului. Felii de brânză sunt ambalate individual și apoi sunt grupate în pachete de 12. Fiecare pachet de 12 felii cântărește 200 de...
Grecia, Thessaloniki
...Gust de Mozzarella vegană brânză fără lapte preparată cu ulei de cocos Se topește uniform Fără gluten Fără soia Fără lactoză Fără produse lactate Ideal pentru pizza, plăcinte și salate...
...De la ierburi de Provence, la ciuperci și note fructate, oferim o selecție interesantă de arome. Cu cele mai diverse compoziții de extracte, veți oferi produsului dumneavoastră o notă specială. Extracte de condimente rafinate, disponibile atât sub formă de pulbere, cât și lichidă, sunt la dispoziția dumneavoastră pentru dezvoltarea produsului. De la unt cu ierburi până la iaurt. Oriunde este nevoie de o notă specială, produsele noastre sunt prezente.
Slovacia, Košice
... pentru a oferi o experiență bogată și satisfăcătoare de brânză fără neplăcerile rasei. Este o sursă excelentă de calciu și proteine, contribuind la o dietă sănătoasă. Indiferent dacă pregătiți o masă rapidă sau un preparat gourmet, Milkyland trappista rasă este o alegere fiabilă și delicioasă care va ridica gătitul dumneavoastră.
Spania, Sabadell
...Cu o gamă largă de origini și compoziții, PACS furnizează lapte praf și derivate lactate, cum ar fi brânză, unt și/sau substituenți economici pentru sectorul alimentar industrial, la nivel internațional, de înaltă calitate și valoare nutrițională. Produse lactate instant • Lapte praf instant cu grăsime vegetală • Lapte praf instant integral • Lapte praf instant degresat Produse lactate...
Spania, Villarrubia (cordoba)
... monomateriale ale SP Group. Se remarcă prin transparența sa, suportă tratamente termice precum pasteurizarea, umplerea la cald și microunde. Poate fi utilizat pentru produse din carne sau lactate, cum ar fi gustări de fuet sau brânză, pește și fructe de mare congelate, fructe și alimente uscate, de la condimente și superalimente până la cereale și leguminoase. În termeni de produse non-alimentare, are de asemenea multe posibilități, pentru produse de igienă, geluri și șampon sau produse de curățare, printre altele.
Germania, Dissen
...Super Trend Pulses Utilizarea leguminoaselor în industriile de snacks-uri, carne și lactate este în continuă creștere. Leguminoasele sunt semințe și plante care se dezvoltă într-o păstaie. Acestea sunt recoltate supracoapte, uscate și, dacă este necesar, decojite. Genul leguminoaselor include: mazăre, fasole, năut, linte, lupin, soia și arahide. Iată câteva idei de produse interesante pe această temă.
Polonia, Warszawa, Poland
...Caseina acidă se elaborează din lapte degresat coagulat cu acid clorhidric. După procesul de coagulare, caseina se separă de zer și apoi se concentrează și se usucă. Există multe aplicații pentru caseină, de exemplu, nutriția infantilă, suplimentele sportive, brânza procesată, băuturile, îndulcitorii pentru cafea, produsele din carne. Caseina obținută prin coagulare cu utilizarea acidului este...
... exemplu, umplutori suplimentari pentru cereale și produse vrac, precum și pentru umplerea sortată, stații de închidere, controlul etanșeității cupelor, aplicatoare de etichete sau de linguri/paie. Gama de produse a COMBISEPTIC include alimente lichide până la pastoase, cum ar fi iaurturi naturale și de fructe – inclusiv cu straturi multiple și cu bucăți – brânză de vaci, crème fraîche, smântână, brânză topită și proaspătă, dips, precum și deserturi precum budincă și mousse. Clase de igienă: curat, ultra-curat Înălțimea cupei: 50 - 130 mm Diametrul cupei: max. 110 mm...
Germania, Hüfingen
...Creează torturi în diverse arome și alege între cremă de brânză, cremă de fructe, cremă de nuci, cremă de ciocolată sau cremă complet neutră.
Țările de Jos, Nijkerk
...CLA (Acid Linoleic Conjugat) este un acid gras esențial, ceea ce înseamnă că organismul uman nu îl poate sintetiza și face parte din familia omega-6. CLA se găsește în principal în carne de vită, carne de miel și produse lactate, în special în unt și brânză. Deoarece organismul uman nu poate produce CLA pe cont propriu, acesta trebuie obținut prin aportul alimentar. CLA-4 Datorită potențialelor...
Italia, Alberobello
...Mașina este concepută pentru producția de fâșii de brânză topită folosite pentru a compune stracciatella, umplutura burratelor. Mașina este realizată integral din OȚEL INOX AISI 304, cu unele părți din POLIMERI speciali, adecvați pentru contactul cu alimentele. Mașina este BREVETATĂ și se distinge de alte similare disponibile pe piață prin: fâșie rugoasă cu aderență ridicată a smântânii...
...vitamine din grupul B, A, PP și C. În industria alimentară, este utilizat pentru producția de produse lactate (paste de brânză, înghețată, alimente pentru bebeluși), precum și pentru produse din carne (cârnați, pateuri etc.). În plus, produsul este adăugat la produsele de patiserie și cofetărie. Impulse Commodity Trading vinde diverse tipuri de lactat uscat – nivelul demineralizării poate fi între 30 și...
Germania, Hamburg
...Friso este o marcă de hrană pentru sugari, cunoscută pentru angajamentul său de a oferi o nutriție de înaltă calitate pentru bebeluși. Friso a fost dezvoltată de FrieslandCampina, o companie olandeză de produse lactate cu peste 140 de ani de experiență, și își propune să sprijine creșterea și dezvoltarea sugariilor prin gama sa de produse pentru hrana sugarilor. Rețeta Friso este realizată din ingrediente atent selectate, inclusiv lapte din fermele proprii de vaci ale FrieslandCampina. Marca respectă măsuri stricte de control al calității pentru a asigura siguranța și puritatea produselor sale.
...Idei proaspete pentru produse proaspete! Vehiculele de vânzare Esselmann pentru produse din brânză sunt concepute în mod consecvent pentru ușurința utilizării și operarea eficientă.
Turcia, Denizli
...Seria Dairy Wizard Master efectuează toate operațiunile de încălzire, amestecare, răcire și spălare complet automat. Puteți produce produse lactate delicioase cu seria Dairy Wizard Master cu o capacitate de 500 litri.
Ungaria, Celldömölk
...30 de ouă așezate pe tăvi din pulpă de hârtie. 12 tăvi ambalate în cutii de export rezistente cu 5 straturi. 360 de ouă pe cutie. Ouă de găină albe/ciocolatii Calitate superioară Preț accesibil Livrare la timp Ouă sănătoase și igienice Culoare: Ouă albe și ciocolatii Dimensiune: 50-55 g dimensiuni 55-60 grame 60-65 grame 65-70 grame 70-75 grame toate disponibile...
Bulgaria, Dobrich
...potrivit pentru toate mașinile de dozare pentru ulei, brânză de vaci, brânză topită - Compania "Pandur" SRL a dezvoltat și implementat o linie pentru sortarea, ambalarea, etichetarea și sigilarea uleiului. potrivit pentru - pachete ieșite de la FASA, TREPKO dozare 125 sau alt produs...
...Pentru lactate și producătorii de brânză care manipulează lapte sau produse grase similare cu și fără spirală. Ca un furtun spiralat, ușor și foarte flexibil pentru echiparea camioanelor de colectare a laptelui. Construcție: Tub NBR de culoare deschisă Inlay-uri din țesătură rezistente la tensiune și presiune Opțional: spirală de oțel ascunsă Îmbrăcăminte NBR albastră, rezistentă la abraziune și...
Franța, Creissels
...Brassaj pendular sau de suprafață adaptat tehnologiei lactatelor, care permite obținerea coafării boabelor • Vas semi-cilindric cu decapare geometrică și brassaj delicat • Volum de 2000 până la 6000 l • Decapare automată laterală și longitudinală • Posibilitate de extragere automată a serului • Rețete de fabricație cu gestionare prin cântare sau senzori de presiune • Curățare la fața locului (NEP) • Posibilitate de umplere pe fund...
Franța, Esquiule
...Brânză produsă de ciobanii care transhumă timp de 3 luni în pășunile de altitudine din Pirinei, între 1000 și 2300 m. Aproximativ 120 de ciobani transhumă în văile Ossau, Aspe, Barétous și în Țara Bascilor. Ei produc această brânză de excepție pe care o maturăm, apoi o livrăm în întreaga Franță.
Franța, LANGEAIS
...Soluțiile de turnare sunt potrivite pentru toate tipurile de utilizatori. Matricele de bloc sau matricele individuale cu suporturile lor dedicate permit procesarea rapidă și sigură a produselor dumneavoastră. Ø 65.5/50 MM - TIP STE-MAURE-DE-TOURAINE Ø 54 MM - TIP ROLĂ DE BRÂNZĂ DE CAPRĂ Ø 62/66 MM - TIP CHABICHOU Ø 59/65 MM - TIP CROTTIN...
...Adresa Naturală a Gusturilor Tradiționale: POLEN LAPTE Continuă să Servească cu Noua Sa Filială. O Companie Angajată în Producerea de Produse Naturale, Higienice și Fără Aditivi Continuă să Crească alături de Dumneavoastră în Anul Său 20...
Finlanda, Turku
...Cu notele sale picante, Roquefort Papillon este elegant echilibrat între finețe și sfărâmare. Acest brânză din lapte de oaie crud, maturată în peșteri naturale, te va transporta direct în peisajul din sudul Franței. Greutate: 100g...
Franța, Saint-Denis-De-Villenette
...Pentru a face brânza dumneavoastră proaspătă, începem prin pasteurizarea laptelui integral și degresat în funcție de conținutul de grăsime, adică îl încălzim la o temperatură foarte ridicată pentru o perioadă scurtă de timp. Apoi, adăugăm fermentii în brânza proaspătă și o lăsăm să fermenteze la temperatura camerei timp de câteva ore. Când laptele s-a coagulat, îl separăm de zer prin centrifugare (ca într-un storcător de salată). Brânza dumneavoastră proaspătă este ambalată în borcane de sticlă, gata de savurat.
Ucraina, Kiev
...lapte degresat și lapte praf 25 kg pungi. Putem livra lapte praf degresat cu următoarele caracteristici: Bună solubilitate, Bună dispersabilitate, Conținut scăzut de grăsimi, Gust pur. Utilizări sugerate: Produse recombinate; inclusiv lapte condensat îndulcit, lapte pasteurizat, iaurt și alte produse lactate fermentate, brânză de lapte, brânză de vaci, amestecuri pentru înghețată. Asigurarea...
... bucățile de carne * Reduce fosfații * Reduce pierderile de apă în timpul proceselor de gătire * Îmbunătățește textura finală în produsele cu sodiu scăzut * Îmbunătățește textura și elasticitatea * Crește forța gelului, facilitând pierderea de proteină * Reduce conținutul de gumă și gelatine etc. Cea mai frecventă aplicație este pentru: produse din carne, produse lactate, produse din fructe de mare, produse de panificație, produse din brânză/brânză de vaci, produse vegane.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play