România, Bucuresti
... doresc să folosească zahăr. Îndulcitorul granulat este ideal pentru îndulcirea în special a produselor care necesită un îndulcitor cu o masă similară cu cea a zahărului: produse precum blatul de tort, biscuiți, brioșe etc. Este de 3 ori mai dulce decât zahărul. Îndulcitorul a fost obținut prin CO-CRISTALIZARE, o metodă care ne-a permis să nu adăugăm agenți antiaglomeranți. Nu conține: maltodextrină, inulină, dextroză, lactoză sau îndulcitori artificiali precum aspartamul, zaharina sau ciclamatul. De asemenea, nu este o sursă de fenilalanină. Este natural și foarte bine tolerat de organism.
Ucraina, Novomoskovsk
... prăjit și multe altele. Compoziție: fibră cu efect prebiotic din amidon de porumb, ulei de floarea-soarelui high-oleic, alune de pădure prăjite și măcinate 16%, pudră de cacao cu conținut redus de grăsime, amarant aerat, îndulcitor maltitol, emulsificator lecitina de floarea-soarelui, extract de frunze de stevia 0.05%, extract de vanilie bourbon uscat.
Franța, Estillac
...Pudra de stevia bio este un îndulcitor natural extras din frunzele plantei Stevia rebaudiana, cultivată fără utilizarea pesticidelor sau a îngrășămintelor chimice. Aceasta este destinată să înlocuiască zahărul tradițional în diverse produse alimentare și băuturi, oferind în același timp o alternativă mai sănătoasă și fără calorii. Pudra noastră de stevia bio reprezintă soluția ideală pentru industriile din domeniul agroalimentar care doresc să ofere produse mai sănătoase fără a compromite gustul dulce apreciat de consumatori.
Țările de Jos, Nijkerk
...Acesulfam-K este un îndulcitor artificial fără calorii, de 200 de ori mai dulce decât zahărul, stabil la căldură. Ca îndulcitor non-nutritiv, este utilizat în alimente și băuturi în intervalul normal de pH, cu practic nicio schimbare în concentrație. Poate fi folosit în combinație cu alți îndulcitori, în special cu aspartam și ciclohexilsulfamat. SRS Nutrition Express oferă produse Acesulfam...
Germania, Uetersen
... reacție glicemică scăzută (19) • Solubilitate ridicată Domenii de aplicare: Produse de panificație Băuturi Produse de patiserie Produse lactate Suplimente alimentare Deserturi congelate Imagine utilizată: © elena_hramowa / Adobe Stock Țara de origine: Finlanda Fără OMG: DA Vegan & Vegetarian: DA Koșer & Halal: DA...
Spania, La Linea De La Concepcion
...NEOHESPERIDIN DIHYDROCHALCONE (NH-DC) este un îndulcitor și enhancer de aromă fără calorii. NH-DC este de 1.500-1.800 de ori mai dulce decât zaharoza la concentrația limită de prag. Este foarte importantă sinergia sa de îndulcire atunci când este combinat cu alți îndulcitori, atât în cantitate mare, cât și de intensitate ridicată. Cosmetic: Pasta de dinți, apă de gură, etc. Furaje: Adăugarea de NH-DC îmbunătățește gustul furajului și, prin urmare, aportul zilnic de furaje.
Polonia, Brzozów
...Xilitolul, alături de eritritol și manitol, face parte din grupul alcoolilor de zahăr numiți polioli. Este un îndulcitor din ce în ce mai popular care aduce dulceață preparatelor și nu crește prea mult valoarea sa calorică. Este recomandat pentru diabetici și persoanele cu o dietă hipocalorică. Avantajul său este că ridică glucoza din sânge foarte lent. Metabolismul său se produce aproape fără...
Franța, Warmeriville
... forma un sediment natural ușor, fără a afecta calitatea produsului. A se consuma înainte de: a se vedea fundul cutiei. Sfaturi de preparare: Se servește foarte rece. Valoare energetică (kcal) 20 kcal / 100g Datorie 0,01g / 100g Grăsimi 0g / 100g Zaharuri 4,5g / 100g Valoare energetică (kJ) 82 kJ / 100g Fibre dietetice 0g / 100g Proteine 0g / 100g Acizi grași saturați 0g / 100g Carbohidrați 4,6g / 100g Cod EAN:3502110005014 Cod produs:386280 Data medie de expirare:160 zile Țara de origine:FRANȚA Ambalare colet:2 UVC Ambalare palet:198 UVC (adică 99 colete) Marcă:LIPTON Cuvinte cheie:lipton...
Polonia, Warszawa, Poland
...Dextroza (d-glucoza) este un zahăr simplu, obținut în condiții industriale din amidon prin hidroliză acidă sau enzimatică. Dextroza este un pulbere albă cu structură cristalină, fără miros. Dextroza este populară în mai multe segmente de producție alimentară, deoarece îmbunătățește aroma și gustul, precum și o senzație de prospețime. În produsele de fermentație, dextroza este utilizată ca sursă de carbon și vehicul. În industria cărnii, dextroza permite o mai bună difuzare a sării și a nitratului în carnea procesată.
Franța, Nanteuil Les Meaux
...Vulcan este un dedurizator fără sare care tratează apa într-un mod ecologic. Această soluție protejează țevile și echipamentele dvs. de calcar și rugină. Metoda de tratament se bazează pe tehnologia brevetată Vulcan cu impulsuri și tratează apa fără a recurge la produse chimice sau sare. Aceste impulsuri electronice speciale modifică procesul de cristalizare al calciului conținut în apa dură și astfel îndepărtează particulele de proprietățile lor aderente. Dispozitivul Vulcan se instalează direct pe țeavă fără modificări ale instalației.
...Start 16 Training Booster pentru prepararea unei băuturi răcoritoare aromatizate. Conținut: 500g pulbere Isomaltuloză, BCAA, Glutamină, Arginină, Tirozină, Creatină, Taurină, Guarana, Beta-Alanină, Vitamina C, Tribulus, Maca, Ceai verde, Cofeină, Ginkgo Biloba, Zinc, Îndulcitor: Sucraloză, Acidifiant: Acid citric, Aromă: Portocală, Colorant: Allularot Amestecați 25g pulbere cu 250ml apă. Cel...
Belgia, Bruxelles
... trecerea de două ori prin același loc pe bucata de carne. Acesta poate oferi aproximativ o lovitură pe secundă pentru o tenderizare crescută de aproximativ 20%. Rezultatul este, așadar, optim, deoarece bucata de carne este mai suculentă și mai gustoasă, dar fără nicio marcă vizibilă de tenderizare. Fabricat din oțel inoxidabil și poliacetal, acest tenderizator Tenderstar se curăță rapid, iar piesele...
Belgia, Wingene
... noastră de colagen începe să scadă. Încercăm să ne creștem aportul de colagen într-un mod confortabil (prin ciocolată!) fără a fi nevoie să bem supă de oase toată ziua. Colagenul contribuie la crearea colagenului în organism și la funcționarea normală a oaselor și cartilajelor, unghiilor, pielii, țesuturilor și mult, mult mai mult! Pe lângă aceste „fraze de marketing pentru sănătate”, adevăratul...
Germania, Buxtehude
...Sacarina (E954) este un îndulcitor fără calorii, care este de aproximativ 550 de ori mai dulce decât zahărul. Sacarina nu cauzează carii dentare. Îndulcitorul este incolor, este rapid absorbit de corpul uman și este excretat neschimbat prin urină. Sacarina are practic un conținut energetic fiziologic nul și, prin urmare, ca toate îndulcitorii, este de asemenea potrivită pentru diabetici.
Germania, Oyten
...Erytritul nostru este obținut din porumb fără organisme modificate genetic și este un îndulcitor fără calorii, având aproximativ 70% din puterea de îndulcire a zahărului. Este fin și bine solubil, fiind ideal pentru coacere și gătit. Astfel, este alternativa perfectă la zahăr pentru tot ce dulce devine și mai gustos. Erytritul, cunoscut și sub denumirea de eritritol, este un alcool zaharat și...
Franța, Saint Orens De Gameville
...Această tabletă de ciocolată neagră 65% este denumită "Fără zahăr" deoarece zahărul clasic (sucroză sau zahăr din trestie, de exemplu) a fost înlocuit cu Maltitol, un îndulcitor cu un puternic gust dulce. Această ciocolată reprezintă, așadar, o alternativă interesantă pentru persoanele care doresc să evite sau să reducă consumul de zahăr, în timp ce savurează o ciocolată de înaltă calitate: ușor...
Belgia, Namur
... Cristalinn este furnizat cu tot materialul necesar și instrucțiunile pentru o instalare ușoară. Întreținerea Cristalinn constă în schimbul standard al mingii albastre, la fiecare 150 m³ sau la fiecare 2 ani maximum. Doriți să distribuiți Cristalinn? Doriți să oferiți o soluție naturală și ecologică clienților dumneavoastră? Contactați-ne fără întârziere și să discutăm despre proiectul dumneavoastră.
Țările de Jos, Maarssen
... non-cariogenic și are cea mai mare toleranță digestivă dintre polioli. Deoarece este natural, nu provoacă efecte secundare și are un gust aproape identic cu zahărul, fără calorii. Număr EC: 205-737-3 Formula moleculară: C4H10O4 Număr CAS: 149-32-6...
ufs.country_names.RU, Moscow
... patiserie, deserturi. Zero proteine, zero grăsimi, zero calorii. Și totuși, este o dulceață pură. Indicat pentru diabetici. Esențial pentru o dietă fără carbohidrați, pentru post alimentar, ajută la pierderea în greutate și menținerea formei. Greutate netă, kg: 0,55 Greutate brută, kg: 0,55 Dimensiuni (L * l * h), cm: 9 * 9 * 9 Ambalaj: greutate brută: 1,18 Dimensiuni (L * l * h), cm: 28 * 20 * 30 Număr de piese (kg) per palet: 1440 Număr de cutii per palet: 80...
...Delicii dulci fără zahăr și cu mult mai puține calorii – aceasta este o promisiune care cu siguranță va câștiga mulți clienți preocupați de sănătate și siluetă.
Germania, Hamburg
... zile în prevenirea cariilor. Un plus suplimentar: gustul său clar și ușor răcoritor. Apropo, poți doza xilitul exact ca zahărul, deoarece puterea sa de îndulcire este la fel de puternică ca cea a zahărului de uz casnic obișnuit. Aplicare: Înlocuiește zahărul de uz casnic în rețetele tale pur și simplu în raport de 1:1 cu xilit. Caracteristici ale produsului: Fără gluten, Fără lactoză, Vegan Etichetarea alimentelor: E967 Producție: Xilitul este obținut din scoarța copacilor și porumb.
Franța, Lécousse
... 4 persoane, doar 2/3 saci de sare de 25Kg pe an sunt suficienți. Aceste economii se datorează performanței ridicate a rășinii pe pat compactat. Consumul de sare este cu 40% mai mic decât cel al unui adoucisor clasic. Rășinile noastre sunt, de asemenea, aprobate de laboratoarele de igienă publică, permițând astfel consumul apei fără echipamente suplimentare. Performanța rășinii permite, de asemenea, reducerea clorului, bacteriilor și metalelor grele (cupru, plumb, ..). Livrat cu kitul complet de toate accesoriile necesare pentru montajul și reglarea aparatului.
Grecia, Peania
...ONSTEVIA ÎNDULCITOR NATURAL 250gr. Îndulcitor natural derivat din planta de stevia și alte ingrediente naturale Cu un gust uimitor în formă cristalină. Substitut pentru zahăr la fiecare utilizare Disponibil în pungi doypack de 250gr Același gust dulce și postgust ca zahărul (fără postgust amar) Aceeași utilizare ca zahărul (raport 1:1) Aceeași formă cristalină ca zahărul Aceeași solubilitate ca...
...MACUBA este siropul obținut prin macerarea și concentrarea pulpei de roșcovă organică siciliană, natural vegan și fără gluten. Este un excelent îndulcitor natural care poate fi adăugat în prepararea produselor de patiserie și cofetărie. Este perfect pentru marinarea cărnii, pe înghețată și clătite și poate fi folosit și ca ingredient în smoothie-uri și băuturi. În plus, siropul de roșcovă a fost...
Germania, Durach
...O băutură fără sedimente, cu aromă de struguri roșii, al cărei gust răcoritor combină aroma caracteristică a strugurilor roșii cu efectul îndulcitor al fructozei, dextrozei și extractului de frunze de stevia, împreună cu efectul revigorant al aronia dizolvată.
ufs.country_names.RU, Moscow
... umiditate relativă de maximum 75%. După deschidere, păstrați Valoare nutrițională per 100 gr.: Proteine - 3,2 g, grăsimi - 0,5 g, carbohidrați - 59 g Valoare energetică per 100 g de produs (kcal / kJ): 263 kcal (1101 kJ) Minerale mg per 100 g: Fe 1,18 K 11335 Ca 1513 Zn 3,2 Ingrediente: Carob, apă. Organic: Da Raw: Nu Fără gluten: Da...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play