... citric, vanilie ca îndulcitor natural.
Caracteristici ale produsului: Nu conține gluten (fără gluten).
Alergeni: Resturi de lapte, soia, lactoză.
Condiții de păstrare: A se păstra departe de lumina directă a soarelui, la temperatura camerei (18-24 °C) și în ambalajul original.
Durata de valabilitate: 12-14 zile...
... pentru soluții și siropuri fără zahăr
- Este un echilibrant eficient pentru produse alimentare și substanțe chimice industriale
- Oferă o senzație de prospețime în gură
- Are proprietăți de îndulcitor care nu cauzează carii dentare
- Este un agent de creștere a volumului
- Crește vâscozitatea în produsul final
- Previne cristalizarea în produsele în care este utilizat
- Asigură o distribuție...
... prime 100% fără zahăr, care au gust de batoane de ciocolată și sunt mai sănătoase pentru producția de wafere, batoane, ciocolată, prăjituri, biscuiți, fursecuri și chiar înghețată și biscuiți pentru bebeluși/copii. Unele dintre cele mai bine vândute produse ale noastre; SUC DE CURMALE: Sucul concentrat de curmale este produs direct din curmale și nu conține aditivi. Acest produs poate fi folosit ca...