...), Tuber Aestivum (trufade vară), Tuber Uncinatum (trufadetoamnă) și exclusiv Tuber Magnatum. Trufa noastră, recoltată în Spania, cu o atenție specială asupra trufei negre din Aragón, ajunge pe cele mai bune piețe gastronomice din lume. Ne specializăm în importul și exportul de alimente, asigurând prospețimea și calitatea fiecărei livrări, fiind un distribuitor de trufe de încredere atât pentru...
... toate având valoare culinară. Una dintre cele mai importante este trufade iarnă „Tuber Melanosporum”, care prezintă o textură rugoasă, formă rotundă și nu cântărește de obicei mai mult de 200 de grame. Tonalitatea sa exterioară variază de la maro la negru, în funcție de gradul de maturare, iar interiorul este negru cu ramificații fine albicioase (gleba).
„Tuber aestivum” (trufade vară), „Tuber uncinatum” (trufadetoamnă), „Tuber melanosporum” (trufade iarnă) și „Tuber magnatum” (trufa albă).
...Trufele detoamnă, proaspete de la Maison Caudalie, cu arome intense și lemnoase, accentuate de o notă de alune prăjite, sunt rezultatul unei selecții stricte. Lucrate manual în atelierele noastre și la comandă, acestea sunt ambalate sub vid, în pungi de diferite dimensiuni, începând de la 30G. Produs natural. Toate coletele noastre sunt transportate la temperaturi controlate; calitatea este o valoare cu care Maison Caudalie nu face compromisuri!
...Trufa Burgundy, cunoscută și sub numele detrufadetoamnă, este recoltată în Franța, Spania, Italia și în unele țări din Europa de Est, cum ar fi Bulgaria.
Are un parfum ușor mai intens și un caracter mai puternic decât verișoara sa, trufade vară. Inițial, are un gust amar, dar acesta cedează în fața unor arome mai subtile de alune și ciuperci.