Spania, Guijuelo-Salamanca
... bou. 100% ingrediente naturale. Fără E-uri artificiale. Greutate: 0,280 Kg Condiții de distribuție și transport: La temperatura camerei nu există restricții. Dacă este ambalat sub vid la Tª sub 5ºC. Pentru consum, temperatura recomandată este de 15º-18ºC. Procesul de Elaborare: Selecție, tocare, frământare, umplere și maturare. Ingrediente: Carne de porc iberic de bellota, sare, zaharuri, condimente naturale, proteină vegetală Greutate: 0,280 Kg...
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Lomo nostru din carne de porc iberic hrănit cu ghinde, cu 75% carne, oferă o culoare roșie burgundă intensă, cu dâre de grăsime de nuanță perlata, o textură netedă și unctuoasă, un gust intens și persistent, și un aromă plăcută. Procesul lent de uscare naturală și marinada din paprika și condimente naturale folosită de familie timp de trei generații, conferă Lomo-ului nostru un buchet incomparabil. SKU:510000 Greutate la expediere:0.7 kg...
Spania, Peligros
...Amestec de condimente (fără sare) pentru condimentarea și marinarea oricărui tip de carne (păsări, porc, miel, vită etc.) și pentru prăjirea ulterioară (grătar, cuptor sau tigaie). Format: Cutie 4 kg, Borcan 600g, Recipient 130...
...Este este partea porcului cea mai apropiată de cap. Este considerată o parte slabă (cu mai puțină grăsime) și este ideală pentru a fi coaptă întreagă cu condimente și slănină pentru a forma o crustă crocantă și delicioasă. Trebuie gătită foarte bine pentru a nu rămâne crudă în interior. Odată coaptă, se lasă să se răcească înainte de a fi tăiată, pentru a nu se rupe în bucăți mici și a avea o prezentare perfectă. Se recomandă gătirea fără decongelare. Ca toate produsele noastre, nu conține alergeni și doar ingrediente naturale.
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Produs elaborat cu o selecție atentă de carne tocată / tăiată, adăugată cu sare, boia și alte condimente, apare Chorizo Sarta Ibérico Extra. O adevărată delicatesă pentru papilele gustative care, fără îndoială, nu va lăsa indiferent pe nimeni care îl gustă. Porcii iberici Brisa Porcii iberici Brisa au caracteristici peculiare care îi disting semnificativ de restul, rezultând produse iberice de...
Spania, Alhama De Murcia
...Pentru prepararea cărnii de burger, fie că este vorba de vită, porc, pasăre sau mixtă, dispunem de o gamă variată de preparate, printre care se numără și diferite arome precum BBQ, kebab, ierburi fine... Toate produsele noastre sunt realizate din materii prime de înaltă calitate, garantând astfel un gust excepțional la fiecare mușcătură. Îndrăznește să încerci opțiunile noastre delicioase de carne de burger și bucură-te de o experiență culinară unică!
...Chorizo delicios, realizat din cele mai bune cărnuri și condimente naturale, este ideal pentru tocănițe, grătare etc.
Spania, Valencia
... A ÎNDEPLINI EVENIMENTUL DUMNEAVOASTRĂ ÎN ORICE PUNCT DIN SPANIA CU TOATE GARANȚIILE DE SUCCES. RELAȚIA NOASTRĂ CALITATE - PREȚ ESTE INSUPERABILĂ. SOM PROFESIONISTI. cu sare grosieră și ulei de usturoi. 2 ore de gătire. -Cotele și Michanas, condimentate cu sare și piper. PORC: - Purcei întregi, la cruce sau la grătar, condimentate cu saramură, vin, lămâie și ierburi aromatice. 4 ore de gătire. •-Coaste iberice la grătar, condimentate cu sare și piper și chimi churri. 3 ore de gătire. -Picior la grătar, umplut cu slănină și condimentat cu sare, piper și condimente.
...Preparat din bucăți slabe selectate și carne marmorizată de porc iberic. Condimentat cu condimente selectate (boia pentru chorizo iberic roșu) și uscat într-o uscătorie naturală.
Spania, Sant Feliu de Pallerols
FONT-SANS este o afacere de familie specializată în cele mai bune cârnați uscați. În Pirinei din 1917, folosim doar carne proaspătă de porc de cea mai bună calitate provenită de la furnizori locali, amestecată cu condimente selectate și ingrediente gastronomice. Clima din Pirinei permite un proces natural de uscare, pentru a oferi o savoare, un aromă și o textură autentice. Controlate manual una câte una, produsele FONT-SANS garantează un cadou perfect, o experiență culinară excepțională.
Spania, Pobladura de Pelayo García
La Ferju, tradiția noastră meșteșugărească ne susține, având cunoștințe despre cele mai ancestrale tehnici de preparare a cârnaților și a sării. Materia primă este fără îndoială cea mai importantă parte pentru a obține un produs de înaltă calitate, de aceea punem un accent deosebit pe selectarea celor mai bune cărnuri, condimente și ingrediente, și, desigur, pe sărarea și maturarea naturală...
Spania, Castellón de la Plana
Ajutăm la exportul în Ucraina, Rusia și alte țări din est, vinuri din diferite denumiri de origine, lichioruri, brandy, uleiuri, măsline și murături, cosmetice, fructe, în special portocale, produse conservate din fructe și legume, pește, condimente, carne proaspătă și congelată de porc, vită, miel, pui, importăm argilă pentru ceramică, caolin pentru industria farmaceutică și ceramică, case din lemn, paleți și europaleți, case din lemn, parchet, lemn pentru fabricarea mobilei.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play