Franța, Charbonnières-Les-Bains
... dacă preferați perlele de tapioca cu zahăr brun! Totul depinde de cantitatea de sirop și de dimensiunea ceștii pe care o folosiți. Rețeta de bubble tea cu zahăr brun recomandată de Bubble Tea Club: Puneți 1 lingură de sirop de zahăr brun în pahar. Puteți turna siropul de zahăr brun cu ajutorul unei linguri pe interiorul paharului pentru a obține un ceai cu lapte Tiger sau un ceai cu lapte cu zahăr brun, ca în magazine! Nu uitați să adăugați boba dedesubt pentru o adevărată experiență de bubble tea.
Lituania, Kaunas
...,,Dodo Cukrus“ Crystals de Cafea – aceste cristale, care sunt asemănătoare cu mici bucăți de chihlimbar, sunt o adăugare excelentă la cafea. Oferă cafelei o dulceață delicioasă și subtilă, deoarece zahărul se dizolvă lent și dezvăluie toată aroma și dulceața care rămâne în cafea pentru o perioadă mai lungă, lăsând un gust plăcut de sirop de melasă, echilibrându-se cu gustul și experiența plăcută a consumului de cafea.
Germania, Gnarrenburg
...BIO Zahar din Agave / BIO Sirop de Agave BIO Siropul de Agave sau BIO Siropul de Agave este, în mod standard, un sirop pur, subțire, de culoare aurie-maro, obținut din agave cultivate ecologic (DE-ÖKO-006). Pe lângă varianta standard aurie-maro, există sirop de agave pentru aplicații speciale, de la foarte deschis până la foarte închis. BIO Siropul de Agave este un îndulcitor alternativ, consumat...
... disponibil în diferite dimensiuni de ambalare, pentru a satisface nevoile dumneavoastră individuale. Este alegerea perfectă pentru toți cei care caută un zahăr de înaltă calitate și de încredere. Aveți încredere în calitatea zahărului nostru pentru a vă rafina preparatele.
...Sirop Organic de Rodie Acru Energie (kJ și kcal): 54 kJ Calorii kcal: 2,61 kcal Proteine (g): 14,11 g Carbohidrați (g): 13,13 g Zahar (g): 12,65 g Grăsimi (g): 0,29 g Colesterol (g): 0 mg Sodiu (g): 9 mg...
Ucraina, Novomoskovsk
...cu cireșe, semințe de susan, amarant aerat, 100g, Healthy Generation - Ingrediente: cacao rasă, unt de cacao, sirop de agave organic, cireșe uscate osmotice, semințe de susan prăjite, amarant aerat, sare, suc concentrat de mere, aromă naturală de vanilie. Conține îndulcitor Valoare nutrițională per 100 g de produs: Proteine – 7.5 g Grăsimi – 39.0 g Carbohidrați – 37.0 g Valoare energetică per 100 g de produs: 529 kcal (2215 kJ) Greutate: 100 g...
Franța, Privas
...Maroane Confiate Tăiate în Sirop Maroanele confiate tăiate pot fi folosite ca decor pe prăjituri, pe bușteni. Ele pot fi amestecate în preparate pentru a face înghețate, umpluturi, prăjituri. De asemenea, pot fi utilizate pentru a crea bucăți de maroane glazurate. Datorită faptului că se află într-un sirop de zahăr, au o durată lungă de conservare (5 ani). Pentru a obține o glazură bună pentru...
...Împreună cu partenerul nostru, livrăm aditivi pentru industria alimentară, cosmetică, farmaceutică și a furajelor. Dextroză, fondant, fructoză, sirop de glucoză, zahăr granulat, sirop de zahăr invertit, maltodextrine, zahăr pudră, zahăr rafinat fin, glucoză uscată, zahăr alb fin, amestecuri de zahăr / glucoză.
...Concentrați-vă pe B2B de volum mare, etichetare albă, îmbuteliere pe bază de contract. Soluții flexibile de ambalare Culoarea caramel (E 150d) este produsă sub certificarea FSSC 22000. Culoare caramel (E 150d): Sirop cu densitate mare a culorii și stabilitate excelentă la congelare datorită compoziției speciale a zahărului Gălbenuș de ou E 104/E 110: Galben Roșu cireș E123/E 124: Roșu Verde deschis E 104/132: Verde Albastru strălucitor E 133: Albastru Roșu căpșună E 104/E 124: Roșu deschis...
...Acest zahăr aromat delicios capturează aroma vie și acrișoară a coacăzelor negre, pentru o notă exquisă de adăugat la creațiile dumneavoastră culinare. Ingrediente de Calitate : Zahăr din Sfeclă de Zahăr Ne rafinat : Un zahăr de calitate, pentru o dulceață autentică. Aromă Naturală de Coacăze Negre : O aromă bogată și intensă, pentru o explozie de arome. Colorant Natural violet : Utilizarea unui...
Polonia, Brzozów
... glucoză din sânge nu va crește atât de mult ca atunci când se folosește zahărul tradițional. Acest îndulcitor este apreciat în special de vegani, deoarece înlocuiește mierea în dieta lor. Este o adăugare excelentă pentru ceai, băuturi și cocktailuri. Se dizolvă ușor chiar și în băuturi reci. Nectarul de culoare închisă este folosit în prepararea mai multor tipuri de deserturi, deoarece are un gust similar cu caramelul. Astfel, îl putem folosi și ca glazură pentru clătite sau vafe. De asemenea, funcționează bine ca acompaniament pentru fructele de mare. Siropul de agave poate fi încălzit.
Franța, Warmeriville
... contain nuts, made in france":"sirop de glucoză, concentrate de lapte degresat dulce, zahăr, ulei de palmier, pudră de cacao slabă, sare, emulsificatori (e471, lecitină de floarea-soarelui) arome, poate conține nuci, fabricat în Franța","Conditionnement colis:20 UVC":"Ambalare pachet:20 UVC","Allergènes :":"Alergeni :","Acides gras saturés 4 g / 100g":"Acizi grași saturați 4 g / 100g","Pays d’origine:FRANCE":"Țara de origine:FRANȚA","Marque:CARAMBAR":"Marcă:CARAMBAR"}...
... aciditate: citrat de sodiu, glucuronolactonă, aromă, sirop de glucoză-fructoză, cafeină 0,02%, coloranți: E150c și riboflavină, inozitol, îndulcitor: glicozide de steviol, niacină, acid pantotenic, vitamina B6, vitamina B12. Pasteurizat. O dietă variată și echilibrată, precum și un stil de viață sănătos sunt foarte recomandate."}...
Spania, Tarragona
... delicioasă și sănătoasă fără griji. Sugestie: Pune paiul într-un pahar (aproximativ 200 ml) de lapte la temperatura camerei și bucură-te de arome. Avertizări: Copiii sub 3 ani pot folosi doar sub supravegherea părinților! Nu tăia paiul. Ingrediente vanilie: Zahăr, sirop de glucoză, fructoză, Vitamine și minerale [gluconat de zinc, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), Vitamina D (colecalciferol)]. Aromă naturală, Colorant [carotenoide (β-caroten)].
Spania, Orkoien-Navarra
...Ingrediente Făină de GRÂU*, sirop de GRÂU*, glazură de ciocolată albă* (zahăr din trestie*, unt de cacao*, lapte praf integral*), uleiuri și grăsimi vegetale nonhidrogenate* (floarea-soarelui*, cacao*), OUĂ*, pudră de cacao fără grăsime*, aromă (extract natural de vanilie) și agent de dospire (bicarbonat de amoniu). Referință Grâu: Agcaccb-p2 Ean Grâu: 8413115002500 Valoare energetică Grâu: 2118 Kj / 505 Kcal Grăsime Grâu: 25,3 G Din care saturate 10,5 G Carbohidrați Grâu: 62,7 G Din care zaharuri 22,6 G Proteine Grâu: 6,6 G Sare Grâu: 0,08 G Ambalaje Grâu: Cutie cu 12 ambalaje de 250 G...
Franța, Saint Martin Belle Roche
...300 g de răsfăț. Și ce conține? Lapte integral proaspăt (origine Franța) 53%, zahăr, pastă de speculoos 12% [(speculoos 57% (făină de grâu, zahăr candi, margarină, zahăr din trestie, făină de soia, zahăr invertit, praf de copt (carbonat acid de sodiu), scorțișoară, nucșoară), uleiuri vegetale (palmier, rapiță, cocos), zahăr, emulgator (lecitină de rapiță)], lapte degresat în pudră 7%, sirop de...
Spania, Dicastillo, Navarra
... din zaharurile și îndulcitorii care se obișnuiesc a fi adăugați. Dispunem de mai multe arome, cum ar fi lămâie, mentă-ghimbir, hibiscus și putem elabora alte arome solicitate de clienți, cum ar fi cocos, mango, … Aceste băuturi probiotice se elaborează punând zahăr din trestie și sirop de curmale în apă, care sunt consumate de culturile probiotice. Se aromatizează datorită concentratului de lămâie. Ușor carbogazoasă (gaz produs natural în timpul elaborării, datorită fermentației). Băutură vie, nu se pasteurizează, conține tulpini de Lactococcus, Lactobacillus și Bifidobacterii.
Țările de Jos, Boxtel
...Pastă de zahăr flexibilă pentru stratificare și modelare. Disponibilă în mai multe culori. Fondantul întins poate fi produs sub marcă privată. De asemenea, cu diferite culori sau culori naturale și conform diferitelor rețete de pastă de zahăr. Ingrediente pastă de zahăr: Zahăr, sirop de glucoză, amidon de grâu, ulei vegetal (nucă de palmier, palmier), grăsime vegetală (palmier), apă, dextroză, emulgator E472c, agent de îngroșare E415, aromă, coloranți (diferit în funcție de culoare, se folosesc culori azo).
Polonia, Warszawa
...Carbune activ - Măceșe măcinate - Miere de curmale - Concentrat de suc de curmale - Zahăr lichid din curmale - Sirop de curmale - Floare de arnică uscată - Floare de nalbă neagră uscată - Fruct de mur uscat - Rădăcină de lemn dulce uscată - Floare de tei uscată - Floare de mușețel uscată - Petale de trandafir roșu uscate - Petale de floarea-soarelui uscate - Gamma orizanol - Miere granule - Extract de ceai verde - Floare de hibiscus - Zahăr din curmale cu fructoză mare - Probiotice - Fosfat de sodiu - Stevia - Glicozide steviol 95 REB-A 80 și REB-A 60 (Stevia) - Frunză de mur dulce...
Franța, Brignais
...*), stafide*, migdale* măcinate, făină de ovăz*, sirop de agave*, cacao*, orez expandat*. *Ingrediente provenite din agricultura biologică. Poate conține urme de alte nuci, lapte, soia. Valori nutriționale per bară Energie: 563 kJ / 134 kcal Grăsimi: 7 g (din care acizi grași saturați: 3 g) Carbohidrați: 14 g (din care zaharuri: 6 g) Fibre alimentare: 2,3 g Proteine: 3 g Sare: 0,021 g Greutate: 30g BIO: Da 100% Vegetal: Da...
Elveția, Wollerau
... extract uscat de cimbru, 20 mg de Vitamina C și Eucalipt. Au un gust natural de cimbru. Pastilele ThymoWell și ThymoPlus sunt fără zahăr și mentă, fără arome artificiale. Cod articol: SF-TWT Numele produsului: ThymoWell Greutate brută [KG]: 0.05 Greutate netă [KG]: 0.027...
Italia, Giuliano
...Pan di spagna, amestec de ouă pasteurizate, zahăr, făină "00", făină americană, apă, arome. FARCITURA: Smântână proaspătă, sirop de glucoză, zahăr, tuorle de ou pasteurizat, dextroză, alcool, amidon de orez, stabilizator, aromă de lămâie. GLASSA: Smântână proaspătă, ciocolată albă 60%, tuorle de ou pasteurizat, zahăr. BAGNA: Apă, zahăr, aromă de lămâie.
Ucraina, Pervomaysky
...O mixtură de fulgi (55.2% - într-o proporție variabilă: ovăz, speltă, porumb), sirop de glucoză-fructoză (13.8%), o mixtură de fructe confiate (16.2% - într-o proporție variabilă: bucăți de pomelo, pepene galben, ananas, portocală), fulgi de nucă de cocos (5.5%), smochine uscate în bucăți (3.5%), zahăr (2.8%), ulei de floarea-soarelui rafinat și deodorat, sare himalayană, vitamina E.
Țările de Jos, Etten-Leur
...SIROP DE FRUCTOZĂ ÎNALTĂ, MALTITOL, MALTODEXTRINĂ, SORBITOL LICHID, ÎNDULCITORI - Oferim un produs de calitate alimentară realizat prin cristalizarea unui sirop purificat și filtrat, obținut din sfeclă de zahăr sau trestie de zahăr, care este apoi uscat și cernut pentru a produce cele mai populare grade de zahăr. Este de culoare albă și are un conținut de sucroză de 99,85 procente. Acest produs poate fi denumit Zahăr Granulat Fin sau Zahăr Granulat Extra Fin, în funcție de locația de pe piață. OFERIM TOATE TIPURILE DE ÎNDULCITORI LA PREȚURI ACCESIBILE.
...agent de glazurare: E904 (îmbrăcăminte), E414 (gumă arabică), sirop de glucoză, zahăr. Poate conține urme de gluten, arahide și alte tipuri de nuci. Origine India este principalul producător de caju. Alte țări de origine includ Brazilia, Mozambic, Kenya, Tanzania, Vietnam și Sri Lanka.
Franța, Bourgbarré
...Sirop de vanilie de diluat cu apă foarte rece sau ideal cu o salată de fructe proaspete.
...Sirop de Rodie cu 100% zaharuri naturale din fructe, fără adaos de zahăr sau alți îndulcitori artificiali. Ambalaj: 300g...
Franța, Montelimar
... numeroaselor rețete de nougat cu fructe. Nougat cu caramel și sare din Guérande, ambalat într-un pachet de 200g cu fund de carton, care conține papiloanele de nougat. Ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, miere, migdale, caramel cu unt sărat (8,7%), zahăr pudră, amidon de cartofi, pâine nedospită (apă, ulei de măsline, făină), albușuri, extract natural de vanilie. Mod de preparare: mierea și siropul de glucoză sunt fierte în cazan, albușurile sunt completate cu zahăr fiert, vanilie, migdale și caramel. Alergeni: migdale, ouă, posibile urme de fructe cu coajă.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play