Spania, Guijuelo (salamanca)
Jamones y embutidos Ibéricos. Produsele noastre iberice sunt reflecția mediului în care se dezvoltă: dehesa, un dar al naturii unde exemplarele noastre cresc și se dezvoltă pentru a oferi cele mai bune produse iberice. La Castro y González, prioritatea noastră este îngrijirea și dezvoltarea durabilă a acestei surse de viață și suntem conștienți că fiecare dintre pârâurile, stejarile, cork oaks, c...
Spania, Nigrán-Pontevedra
GAICTECH, lider în fabricarea de mașini pentru industria conservelor, se specializează în procesarea tonului, peștilor pelagici și fructelor de mare. Experiența noastră vastă ne-a permis să ne poziționăm ca un reper mondial, având o prezență în peste 45 de țări. Lideratul nostru provine din proiectarea de soluții tehnice superioare, precum și din fabricarea de mașini de conserve ușor de întreținut...
Italia, MILANO
... baza sa osoasă, tăiat astfel încât să capete o formă „în formă de pară”. Sărarea se face exclusiv prin metoda uscată, ambalarea se face în vezică naturală, iar legarea se efectuează manual cu sfoară. Ingrediente: pulpă de porc, sare, condimente. Conservant: nitrat de potasiu. KG 2,676 GREUTATE NETĂ PREȚ PE KG EURO 29,00 IMBALARE 2 PZ MINIM DE COMANDĂ 50 IMBALAJE DIN 2 PZ DATA LIMITĂ 26/04/2025...
Italia, Pasturo
...Este un brânză moale D.O.P. produsă exclusiv din lapte de vacă integral pasteurizat. Are formă cilindrică cu fețe plate, margine dreaptă și o greutate medie de cca. 12 kg, cu variații în funcție de tehnicile de producție. După sărarea uscată timp de câteva zile, formele sunt plasate în spații adecvate de maturare; în această perioadă, care poate dura între două sau trei luni, pasta este perforată...
Germania, Reinbek
Planificăm, dezvoltăm, fabricăm, livrăm, montăm și întreținem instalații și componente pentru tehnologia aerului, căldurii și aspirației, prăjitoare inovatoare pentru alimente și mașini de uscare, precum și mașini pentru prelucrarea alimentelor. (Pistachii, migdale, nuci de caju, cafea, cereale etc.). Cele mai recente dezvoltări sunt mașini de pasteurizare și uscare pentru alimente bio și alte pr...
Franța, Soreze
...Pompa manuală de sărare, concepută pentru utilizare profesională în măcelărie și mezelărie, permite sărarea unui sau două jambonuri simultan. Această pompă, simplă și ușor de utilizat, dispune de un rezervor pentru saramură din polipropilenă alimentară de 1,5 litri, transparent, care permite vizualizarea nivelului. Este potrivită pentru saramuri lichide pentru a săra jambonurile. Acul de injecție este din inox 316L. REF:PMPSAMAN Capacitate (l.):1,5 l Fabricat în:Franța Înălțime:32 cm Alte dimensiuni: Lungimea injectorului: 14 cm Greutate netă: 475 g...
Franța, Creissels
...Bac pentru sărarea brânzeturilor prin imersie Dimensiuni de adaptat la numărul de stive Filtrare la ieșirea prin debordare Bac tampon pentru saturația sării Pompa de circulație cu difuzare pe fundul bacului Structură cu palan pentru susținerea stivei Posibilitate de răcire...
...Încă puțin cunoscut publicului larg, sarea de Kampot este recoltată în mod tradițional pe insula Koh Trey, formată de delta râului Kampot, în sudul Cambodgiei. Khla a selectat producătorul său dintr-o mică fermă de familie. Sărarea de Kampot este irigată atât de apele marine ale golfului Siam, cât și de apele dulci ale râului. mică fermă de familie Sub acțiunea naturală combinată a soarelui și...
Spania, Santoña-Cantabria
...Anchoas Angelachu poartă sigiliul CC Calitate Controlată ‘Anchoa de Cantabria’ pentru că îndeplinesc trei cerințe: materie primă din Marea Cantabrică, capturată în sezonul de primăvară și elaborată integral în Cantabria. Începem procesul de elaborare a sării prin sărarea, eviscerarea și ambalarea peștelui în butoaie. Ne îngrijim cu atenție de evoluția acestuia. Cu aceeași grijă, și odată ce s-a...
Italia, Mesoraca
...Prosciutto crudo este un produs tradițional italian obținut prin sărarea la uscat a pulpei de porc, în special de la animale care au atins o greutate de aproximativ 130 kg. Carnea este masată cu atenție manual, este tăiată pentru a-i da forma dorită și apoi este condimentată conform rețetei noastre vechi. Perioada de uscare a prosciutto-ului depășește 180 de zile și este cea mai delicată fază...
Germania, Hamburg
...Cea mai frecventă utilizare a acestei substanțe este sub formă de îngrășăminte. Acesta conține toți macronutrienții necesari pentru creșterea plantelor. Potasiul este esențial pentru dezvoltarea plantelor, iar azotul contribuie la maturizarea completă a acestora, în loc să le întârzie creșterea. Utilizarea nitratului de potasiu ca agent de conservare a alimentelor a fost foarte răspândită în Evul Mediu. Astăzi, acesta este folosit în multe procese, cum ar fi sărarea cărnii, prepararea saramurii și pregătirea cărnii de vită corned.
Italia, Annone Di Brianza
...Mașini ideale pentru laboratoare sau producții mici. Mașini ideale pentru laboratoare sau producții mici. Studiate atât pentru masaj, cât și pentru sărarea cărnii, cum ar fi: șuncile de gătit, carnea albă etc. În plus, este posibil să o folosiți, datorită accesoriilor incluse, pentru amestecarea condimentelor și/sau drogurilor. Echipament electric de comandă cu reglare electronică a vitezei și setarea timpilor ciclurilor de lucru prin PLC. Seria ME-V cu posibilitate de vid.
Efor Nuts Roasting Machines este o companie care produce mașini pentru procesarea nucilor și boabelor de cafea, cum ar fi prăjirea nucilor, sărarea, acoperirea cu dragee; mașini pentru prăjirea cafelei și altele. Există diverse opțiuni de tip de combustibil și opțiuni de material, în funcție de dorințele dumneavoastră. Mașinile beneficiază de garanție, iar o echipă va fi întotdeauna disponibilă pentru a ajuta în cazul în care întâmpinați o problemă după achiziție.
Italia, Montelibretti
... semi-maturată, potrivită pentru consumul la masă și comercializată după câteva săptămâni de maturare. Sărarea la uscat și maturarea în spații naturale o fac unică datorită caracteristicilor sale senzoriale.
Turcia, Konya
...Sarea este utilizată în toate ramurile sectorului alimentar ca aditiv industrial și alimentar în procesul de producție. De asemenea, este esențială în bucătăriile noastre (este folosită ca sare pentru măsline, murături, saramură etc.). Are un rol foarte important în sărarea și conservarea pielii. Este utilizată în multe companii chimice, în sectorul detergenților; este folosită la diluarea detergentului lichid și în mașinile de spălat vase, precum și în mari companii chimice pentru separare. Este utilizată în sistemele de purificare a apei.
Luxemburg, Soleuvre
... solurilor (linoleum, parchet, teracotă, beton…); cristalizarea și întreținerea marmurei și granitului; tratamentul anti-mucegai; crearea și întreținerea spațiilor verzi și plantărilor; transportul și gestionarea deșeurilor; curățarea geamurilor interioare și exterioare și a fațadelor; deszăpezirea și sărarea căilor de acces și a parcărilor; și nanotehnologia.
Spania, Pobladura de Pelayo García
La Ferju, tradiția noastră meșteșugărească ne susține, având cunoștințe despre cele mai ancestrale tehnici de preparare a cârnaților și a sării. Materia primă este fără îndoială cea mai importantă parte pentru a obține un produs de înaltă calitate, de aceea punem un accent deosebit pe selectarea celor mai bune cărnuri, condimente și ingrediente, și, desigur, pe sărarea și maturarea naturală...
Italia, Cremona
...dar toate sunt neprețuite, ca în rețetele de odinioară. Maturarea îndelungată, zi de zi, la „distanța potrivită” pentru a oferi un parfum și un gust inconfundabile, cu sărarea și legarea manuală. Controalele zilnice ale calității, atenția maniacală pentru îngrijirea excelenței, alegerea exclusivă a cărnii nobile de înaltă calitate italiană selectată. Ingrediente valoroase pe care le punem în...
Lituania, Vilnius
... furaje, fermele de acvacultură, prelucrarea peștelui congelat și refrigerat, precum și ambalarea pentru retail și export. În plus, folosim diverse tehnici pentru a procesa produsele noastre din pește, inclusiv afumarea, filetatul, sărarea, uscarea și congelarea. Concentrarea noastră pe calitate și prospețime ne permite să câștigăm încrederea partenerilor renumiți, cum ar fi Bonesca și DaySeaDay. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații!
Suntem specializați în produse din carne de porc, pui, curcan, vită, vițel și oaie, sărate, fierte și afumate. Produse delicioase din carne cu un gust tipic, realizate prin diferite procese. Cum ar fi marinarea, sărarea, condimentarea, fierberea, prăjirea și coacerea. Astfel, aveți posibilitatea de a adapta un produs 100% la gustul dumneavoastră. Dispunem de un aparat de producție modern, care ne...
Turcia, Istanbul
... pentru a evita orice tăietură sau gaură. În procesul de vopsire a stratului de finisaj al ceasurilor din piele naturală se folosesc pigmenți. Pielea naturală este pregătită în trei etape. Prima etapă constă în răcirea pielii și sărarea acesteia. Această procedură va asigura distrugerea microorganismelor. A doua etapă este procesul de tăbăcire a pielii. Vizitați pagina noastră pentru a cumpăra curele de ceas.
...tăierea copacilor, poteci, servicii de iarnă, îndepărtarea zăpezii și sărarea etc., avem competențele necesare pentru a executa sarcina. La Anlægsgartnerfirmaet PO amenajare și întreținere, obiectivele ambițioase merg mână în mână cu servicii și îngrijire a clienților la cel mai înalt nivel. Căutăm întotdeauna să fim cu un pas înainte în dezvoltare și să ne îmbunătățim competențele în ceea ce...
Franța, Carentan
...Societatea William & James este situată în Carentan, Normandia. Este specializată în afumarea somonului și a păstrăvului de înaltă calitate. De la peștele întreg până la ambalarea somonului afumat, trec câteva zile în care se efectuează o selecție riguroasă, urmată de sărarea cu sare uscată, apoi afumarea la temperatură scăzută și, în final, tăierea feliilor subțiri cu cuțitul. Aceste etape diferite asigură calitatea produselor William & James, care se bazează pe un meșteșug artizanal (Label Maître Artisan), prospețimea și calitatea materiilor prime.
Belgia, Bruxelles
La Saveurs Gourmandes, somonul afumat este fabricat artizanal în atelierele lor, fiind importat direct din Norvegia. Toate etapele de fabricație, cum ar fi filetatul, sărarea, uscatul, afumarea și felierea, sunt realizate complet în atelierele noastre de producție. Felierea se face exclusiv manual pentru a obține un rezultat de excelență! Atelierele noastre de producție sunt autorizate de AFSCA pentru a vă garanta prospețimea și trasabilitatea lanțului alimentar.
Turcia, Cihanbeyli
Cu peste 20 de ani de experiență și calitate; -În domeniul textilelor, firelor, vopsirii țesăturilor, -Împotriva înghețului, -În sărarea pielii, -În sectorul detergenților, -În unitățile de dializă și producția de medicamente, -În sistemele de purificare a apei, -În industria furajelor, -În producția de săpun, brânză de măsline, pastă de tomate -În procesele de separare a semințelor de susan...
Belgia, Jumet
Specialist în somon afumat artizanal de calitate. Sărarea manuală, cu sare uscată, precum și afumarea ușoară la temperaturi scăzute, fac din acesta un produs de înaltă calitate recunoscut internațional de specialiștii din domeniu. Dincolo de somonul afumat tradițional, somonul fiert și afumat la cald, precum și somonul belle-vue au devenit, de asemenea, un must. Tăierea manuală realizată constant...
Spania, Barbastro
În facilitățile noastre de 12.000 de metri pătrați, ne ocupăm în principal cu sărarea, uscarea și maturarea jamonului (cu garanția CONSORȚIULUI JAMON SERRANO și a SPECIALITĂȚII TRADITIONALE GARANTATE - ETG), precum și a paletelor. Procedăm la dezosarea și tăierea acestora (jamonuri și palete dezosate întregi și pe jumătate, cu piele, fără piele și complet lustruite, precum și jamon și paletă...
Italia, San Demetrio Corone
Nata special pentru producția de mezeluri, cum ar fi capocollo și pancetta D.O.P., Madeo Industria Alimentare se ocupă și cu producția de șuncă și salam din porcul negru din Calabria. Tehnicile utilizate sunt în principal artizanale, cum ar fi sărarea, care este încă realizată manual în saramuri tipice, la fel ca odinioară. Totuși, acolo unde este necesar, nu se ezită să se recurgă la cele mai moderne tehnologii, astfel încât uscarea este încredințată unor mașini entalpice, care profită de condițiile climatice externe pentru a reproduce în interior ventilația ideală.
Spania, Zamora
...-automate - Unități de fabricație și manipulare. În gama de echipamente fabricate se regăsesc: Linii complete de recepție, Schimbătoare de căldură, Unități CIP de curățare, Sisteme de umplere, Prese pneumatice, Sărarea, Tratamentul scoarței, Paletizare/Depaletizare, Etichetatoare și Formatoare de cutii.
Spania, Bustarviejo
... nevoilor cerute de piața actuală. Bacalao sărat pe care îl comercializăm la El Buen Bacalao de Feroe este bacalao sărat exclusiv de calitate superioară provenit din Insulele Feroe și sărat în mod artizanal în Galicia de o mică companie de familie cu peste 30 de ani de experiență specializată în sărarea bacalao-ului, cu care avem un acord de distribuție exclusiv pentru produs în Comunitatea Madrid.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play