Italia, MILANO
... baza sa osoasă, tăiat astfel încât să capete o formă „în formă de pară”. Sărarea se face exclusiv prin metoda uscată, ambalarea se face în vezică naturală, iar legarea se efectuează manual cu sfoară. Ingrediente: pulpă de porc, sare, condimente. Conservant: nitrat de potasiu. KG 2,676 GREUTATE NETĂ PREȚ PE KG EURO 29,00 IMBALARE 2 PZ MINIM DE COMANDĂ 50 IMBALAJE DIN 2 PZ DATA LIMITĂ 26/04/2025...
Italia, Pasturo
...Este un brânză moale D.O.P. produsă exclusiv din lapte de vacă integral pasteurizat. Are formă cilindrică cu fețe plate, margine dreaptă și o greutate medie de cca. 12 kg, cu variații în funcție de tehnicile de producție. După sărarea uscată timp de câteva zile, formele sunt plasate în spații adecvate de maturare; în această perioadă, care poate dura între două sau trei luni, pasta este perforată...
Italia, Mesoraca
...Prosciutto crudo este un produs tradițional italian obținut prin sărarea la uscat a pulpei de porc, în special de la animale care au atins o greutate de aproximativ 130 kg. Carnea este masată cu atenție manual, este tăiată pentru a-i da forma dorită și apoi este condimentată conform rețetei noastre vechi. Perioada de uscare a prosciutto-ului depășește 180 de zile și este cea mai delicată fază...
Italia, Annone Di Brianza
...Mașini ideale pentru laboratoare sau producții mici. Mașini ideale pentru laboratoare sau producții mici. Studiate atât pentru masaj, cât și pentru sărarea cărnii, cum ar fi: șuncile de gătit, carnea albă etc. În plus, este posibil să o folosiți, datorită accesoriilor incluse, pentru amestecarea condimentelor și/sau drogurilor. Echipament electric de comandă cu reglare electronică a vitezei și setarea timpilor ciclurilor de lucru prin PLC. Seria ME-V cu posibilitate de vid.
Italia, Montelibretti
... semi-maturată, potrivită pentru consumul la masă și comercializată după câteva săptămâni de maturare. Sărarea la uscat și maturarea în spații naturale o fac unică datorită caracteristicilor sale senzoriale.
Italia, Cremona
...dar toate sunt neprețuite, ca în rețetele de odinioară. Maturarea îndelungată, zi de zi, la „distanța potrivită” pentru a oferi un parfum și un gust inconfundabile, cu sărarea și legarea manuală. Controalele zilnice ale calității, atenția maniacală pentru îngrijirea excelenței, alegerea exclusivă a cărnii nobile de înaltă calitate italiană selectată. Ingrediente valoroase pe care le punem în...
Italia, San Demetrio Corone
Nata special pentru producția de mezeluri, cum ar fi capocollo și pancetta D.O.P., Madeo Industria Alimentare se ocupă și cu producția de șuncă și salam din porcul negru din Calabria. Tehnicile utilizate sunt în principal artizanale, cum ar fi sărarea, care este încă realizată manual în saramuri tipice, la fel ca odinioară. Totuși, acolo unde este necesar, nu se ezită să se recurgă la cele mai moderne tehnologii, astfel încât uscarea este încredințată unor mașini entalpice, care profită de condițiile climatice externe pentru a reproduce în interior ventilația ideală.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play