Italia, Formigine
...Cacaoa este un aliment derivat din semințele plantei de cacao, cunoscută științific sub numele de Theobroma cacao. Această plantă este originară din regiunile tropicale ale Americii Centrale și de Sud și este cultivată în principal în Africa de Vest, Asia și America Latină. Semințele de cacao, cunoscute în mod obișnuit sub numele de boabe de cacao, sunt ingredientul principal pentru producția de ciocolată și diverse alte produse pe bază de cacao.
Polonia, Brzozów
... complicată. Este a doua cea mai scumpă condiment din lume, după șofatul. Vanilia din Laski este mult mai aromatică decât uleiul, extractul sau vanilia pudră. <strong> Utilizarea </strong> vaniliei este un condiment dulce și extrem de aromatic, cu arome parfumate. Este ideală pentru a condimenta prăjituri și alte produse de patiserie, fiind de asemenea folosită pentru producția de ciocolată sau înghețată. Vanilia se combină și cu preparate sărate. În special ca ingredient în sosurile de pește și carne. Se potrivește bine cu scorțișoară și cuișoare.
Spania, Barcelona
...CBD: < 15% THC: < 0.2% Aromă: Citrice, pin și ciocolată Dominant: Indică Intensitate: Medie spre mare (4) Gorilla Glue este o varietate hibridă de CBD, cu dominanță indică, care combină virtuțile multor dintre cele mai bune genetici din lume. Cultivată în seră, Gorilla este o plantă compactă, densă și de înălțime medie, cu frunze ușor ascuțite, dar fără frunzele tipice cărnoase și late ale...
Turcia, Orhangazi /bursa
...Baztaş se specializează în sisteme de țevi cu jachetă pentru fabricile de ulei și ciocolată, asigurând sisteme de transport controlate de temperatură care îmbunătățesc eficiența și calitatea produsului.
Germania, Hamburg
...Frunza de dafin, cunoscută științific sub numele de Laurus nobilis, este o plantă aromatică care este adesea folosită în bucătărie datorită gustului și mirosului său pronunțat. Originară din zona mediteraneană, frunza de dafin provine de la arborele de dafin veșnic verde. Frunzele sunt de un verde închis și lucioase, având o textură de piele. De obicei, acestea sunt folosite întregi și adăugate...
Produse corespunzătoare
Frunză de dafin
Frunză de dafin
Alte produse
Ciuperci
Ciuperci
... să se coacă, sâmburele crește atât de repede încât aproape că va exploda din coaja care îl înconjoară. Fisticul va fi prăjit în coajă și este comercializat sărat. Acești sâmburi verzi delicioși nu sunt consumați doar ca gustare, ci pot fi găsiți și în tipuri speciale de cârnați sau deasupra bomboanelor de ciocolată – fiind întotdeauna o adăugare delicioasă. Origine Fisticul este cultivat pe suprafețe extinse în Iran, Turcia, Pakistan și India. Statele Unite au acum, de asemenea, o ramură industrială enormă în producția de fistic.
Italia, Ferrara
...În magazinul nostru online, veți găsi peste 1000 de produse, inclusiv ceaiuri, infuzii și plante medicinale, dar și capsule compatibile și originale, articole dedicate și cadouri, cafea de calitate și multe dulciuri precum biscuiți, ciocolată și miere. Cumpărați cu încredere din magazinul nostru online pe www.storiediteecaffe.com, livrări rapide și gratuite dacă atingeți minimul de comandă indicat pe site. Consultați fișele tehnice pentru fiecare ceai, infuzie sau plantă medicinală, acestea vă vor fi de mare ajutor în alegerea produsului pe care îl căutați.
Franța, Paris
...Petale de porumb, ulei de măsline, sare roz din Himalaya, piper negru și Népita Alergeni: urme de gluten DETALII DESPRE ARTICOL Pesmet ideal pentru paneurile de carne, pește, brânzeturi. Népita este o plantă din Corsica care seamănă cu menta, mai subtilă și rară, se potrivește foarte bine cu vițelul.
Franța, Poiroux
...En infuzie: turnați echivalentul unei linguri de plantă la o cană de apă caldă și lăsați să infuzeze 5 până la 10 minute. Beți 1-2 căni după mese. Precauții de utilizare Contraindicat femeilor însărcinate și copiilor sub 6 ani. Nu depășiți doza zilnică recomandată de medicul dumneavoastră. Se recomandă, pentru o mai bună conservare, să le păstrați departe de lumină, căldură și umiditate. Calitate...
Franța, Perpignan Cedex
...Mentă chocolate este o varietate de mentă pătrunjel, o plantă proaspătă care are temperament! Foarte parfumată, este ingredientul de bază al celebrului ceai de mentă oriental. Este o plantă care nu îi lipsesc avantajele, deoarece acționează asupra tulburărilor digestive, afecțiunilor respiratorii, oboselii fizice și mentale și chiar asupra mâncărimilor. Un studiu a demonstrat că, preparată sub...
Spania, Nerja
...Mentă ciocolată este o varietate interesantă de mentă datorită gustului său real de ciocolată. Este folosită în patiserie. Acest tip de mentă are un miros mai puternic decât menta verde, utilizată în mod obișnuit ca plantă aromatică și medicinală. Varietatea de mentă ciocolată este deosebit de interesantă în bucătărie datorită gustului său de ciocolată mentolată, care amintește de celebrul gust al ciocolatei englezești.
Franța, Levallois Perret
...Mentă este o plantă aromatică, erbacee, cu frunze verzi foarte parfumate. Utilizări ale mentei în bucătărie: În deserturi, parfumează înghețate, sorbeturi și diverse dulciuri. Combinația de mentă cu căpșuni și ciocolată este un deliciu! Aromatizează flanuri, salate de fructe, băuturi (ceai, mojito…) Menta parfumează nenumărate preparate, atât salate, cât și feluri de mâncare cu legume, cereale (tabbouleh) sau carne… Beneficiile mentei: Are proprietăți calmante, anestezice sau analgezice.
Italia, Sovicille
... panfortai. Conștienți că produsele de pe masă sunt o parte esențială a culturii și stilului de viață al unei comunități, dulciurile senese reprezintă, de asemenea, semnele distinctive ale caracterului, culturii și stilului de viață al oamenilor din Siena: simplu, sincer, original și natural. Fabbrica del Panforte se simte, așadar, ca o mică plantă dar viguroasă, care, adâncindu-și rădăcinile în pământul Sienei, știe să extragă hrană pentru a produce fructe sănătoase, atrăgătoare și de mare calitate.
Belgia, Namur
Produse BIO și echitabile care îmbină calitatea cu plăcerea gustativă. Produse agricole de origine pură, excepționale, provenind din terroiruri unice și fabricate cu respect pentru un savoir-faire local. Pentru binele corpului dumneavoastră, al oamenilor și al naturii. De la cafele la ciocolată, trecând prin sucuri, condimente și chipsuri de banană, Ethiquable dezvoltă constant rețete inovatoare...
... (Mozzarella, Gorgonzola, Mascarpone, Ricotta, Pecorino, Parmesan), englezești (Cheddar). Pe lângă brânzeturi, oferă unt, smântână, iaurt, iaurt cu fructe, brânză de vaci și brânză cu fructe, deserturi, orez cu lapte, lapte bătut, brânză tartinabilă, dar și unt cu ierburi, smântână proaspătă, smântână culinară, ciocolată, ciocolată light, mousse de ciocolată, budincă din diferite mărci (Danone, De Lelie, Meylandt, Inza, Paschca, Stroobloem, Nazareth, Becel, Planta, Solo, Debic, Goudkuipje, Philadelphia).
Stunnigsea LDA face parte din grupul EPHOKA, care se află pe Coasta de Fildeș, unde migdalele de cacao sunt procesate, rezultând 3 produse: lichior, unt și tortă de cacao. Planta noastră din Portugalia, situată în MARF - Faro, este responsabilă pentru micronizarea tortei de cacao și pentru distribuția produselor în întreaga Europă.
Serbia, Zemun/belgrade
... de fructe pe bază de miere, cafea, ciocolată, caramel, vanilie… COACĂZ NEGRU CONGELAT - puternic, delicios și o plantă medicinală Coacăzul negru congelat este cel mai sănătos dintre toate coacăzele. Acest fruct cu un conținut scăzut de calorii, care este de asemenea foarte delicios, de o culoare distinctă, este bogat în vitamine, minerale, fibre, carbohidrați, proteine, pectină, taninuri...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play