Italia, Marmirolo
MOLINO MAGRI - FAINA, SEMILAVORATE ȘI ÎMBUNĂTĂȚITOARE PENTRU O PIAȚĂ ÎN CONTINUĂ EVOLUȚIE Molino Magri, fondată în 1929 și situată în Marmirolo, Mantova, de cinci generații transmite de la tată la fiu pasiunea pentru Arta Măcinării. Molino Magri este o companie de morărit care, din prelucrarea grâului moale selectat, produce o gamă largă de făini destinate utilizării profesionale pentru panificaț...
Italia, Guardiagrele
...Produs semifacturat pentru producția de pinsa romana. O amestec pe bază de făină de grâu, soia, orez și maia. Format: 25 kg Dozare: 100%...
Regatul Unit, Stoke On Trent Tunstall
...Bază de pinsa cu maia pre-coaptă, artizanală, realizată din grâu de înaltă calitate, făină de orez și făină de soia. Fără OMG, Vegan, Halal, Kosher. 10 pinsa în interiorul cartonului, congelate IQF. Dimensiune bază 19x30x2cm 250g Durata de valabilitate: 360 zile Temperatura de depozitare: – 18°C Metoda de preparare: Decongelați baza timp de 3-4 minute, adăugați toppinguri și finalizați coacerea...
...Dacă nu ai loc în frigider... nicio problemă!! Suntem singura companie care produce și comercializează Pinsa Romana la temperatura camerei, cu o durată de viață de 6 luni! Preț interesant, livrare în întreaga lume!
Italia, senigallia
Italia, Albano Laziale
Pinsa Romana este un preparat bogat în istorie, ale cărui origini datează din Roma Antică. Revizuirea rețetei a făcut ca acest produs să fie unic în felul său: aluatul este compus dintr-un amestec de făinuri, precum grâu, orez și soia, cu un procent ridicat de apă, maia și fără adăugarea de aditivi și conservanți. Principalele caracteristici sunt: - forma ovală - fragilitatea marginii crocante - digestibilitate ridicată obținută datorită fermentației de 48-72h Proiectul Pinsa 2.0 își propune să realizeze un produs al tradiției într-o cheie modernă, accesibil tuturor!
Italia, Rocca Grimalda
... grâu spart fără drojdie și din spelta. Suntem o Pinserie certificată. Pinsa romană este o pizza de formă ovală, foarte digerabilă, realizată din făină de grâu, soia și orez, crocantă la exterior și moale în interior, hipocalorică și hipoglicemică. Pe lângă pizza tradițională clasică, suntem specializați în pizza în pala. Ingredientele pe care le folosim pentru umplutură sunt de cea mai bună calitate...
Suntem un Laborator Artizanal situat în Lombardia, în comuna Seveso, la aproximativ 22 km nord de Milano, în zona de jos a Brianzei, complet dedicat producerii bazei precocate pentru Pinsa în toate formatele sale. Prin producție ne referim în detaliu la: dozarea ingredientelor, frământarea, dospirea, întinderea, coacerea și ambalarea produsului. Din sediul nostru ne ocupăm de satisfacerea...
Țările de Jos, Amsterdam
Pinsa’s a fost fondată de Marie și Danilo. Mama și fiul italian au învățat tainele meseriei de pizzar în țara lor natală și au decis să aducă dragostea pentru pizza tradițională în Olanda. Cu respect pentru rețetele originale, pasiune pentru ingrediente proaspete și atenție pentru oaspeți, au deschis în 2009 restaurantul lor pe pitoreasca Stradă Spaarndammer din Amsterdam. La Pinsa’s alegi pizza i...
Compania noastră oferă produse tipice din tradiția italiană de panificație, cum ar fi: Farinata de năut, Focaccia cu brânză, Pizza înaltă, Pizzata Ligure, Focaccia Genovese și Pinsa Romana. Materiile prime sunt toate selectate, iar produsele noastre nu conțin conservanți sau alte substanțe pentru menținerea produsului. Produsele, odată ce sunt semi-preparate, sunt răcite rapid și congelate, după care sunt păstrate la -18 grade.
Spania, Pinsà 6, Residencial Pont-Sec
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play