...Bucățile de fructe, măr, caise, căpșuni, zmeură, portocală, lămâie și umpluturi decremăde ciocolată sunt potrivite pentru congelare și gătit.
Umpluturile decremă pot fi folosite cu prăjituri și tarte în orice mod dorit.
...Croissante umplute manual cu cremă patissière, 100% fabricate în Italia, cu ingrediente italiene doar. Versiunile standard sunt disponibile în 43 de grame (croissante mini), 95 gr și 100 gr. De asemenea, oferim posibilitatea de a personaliza greutatea în funcție de nevoile dumneavoastră. Cutii standard conțin 90 de croissante mini sau 75 de croissante normale. De asemenea, sunt disponibile cutii mai mici care conțin 40 de bucăți.
...Cremele BELLO sunt creme de înaltă calitate, cu un gust sublim și intens, densitate adecvată și aplicație versatilă.
Aceste creme sunt realizate din materii prime naturale, fără adăugarea de coloranți artificiali, fără conservanți și fără grăsimi trans.
Acestea pot fi folosite pentru:
- umpluturi, traducerea produselor depatiserie și gastronomice
- ca bază pentru umpluturi, ganache-uri...
...Paste crocante la care nu adăugăm zahăr. Doar cu ulei de floarea-soarelui și maltitol. Sunt perfecte pentru gustări și cafele, o gustare ideală în orice moment al zilei. Le poți da o altă aromă întinzându-le cu gem, unt sau cremăde cacao, după cum îți place.
Sunt fără lapte (fără lactoză, fără proteine din lapte) și fără nuci.
Poate conține urme de soia și muștar.
...Fără fierbere pentru un sos delicios
Cremapatiserie, sos pentru musaca, pastitsio, sufleu
Ideal pentru supermarketuri cu pachete mici
Ambalaj: sac de 15 kg...
...Îndulcitorul Prebiosweet Vanilie este conceput pentru a înlocui zahărul în deserturi și produse depatiserie.
Oferă alimentelor un gust dulce și aroma tradițională de vanilie a produselor depatiserie dulci. Fără calorii și carbohidrați. Economisire: de 10 ori mai dulce decât zahărul. Lingură de măsurare în fiecare pachet. Pachetul de 150 g înlocuiește 1,5 kg de zahăr! Este ușor să reduci...
... o pungă depatiserie, această seringă vă permite să depuneți cu precizie cantitatea de aluat, cremă sau spumă pe care ați ales-o.
Tubul are o rezistență la temperatură de 100°C / 212°F.
REF:GATUBP75
Material principal: plastic alimentar fără BPA
Alt material: inox
Capacitate (l.): 0,75
Fabricat în: Franța
Lungime: 38,4 cm
Lățime: 10,5 cm
Înălțime: 7,5 cm
Greutate netă: 440 g...
...Mașinile din seria „TWIN” permit realizarea unei game foarte largi de produse, cum ar fi înghețate, sorbeturi, granita, cremădepatiserie, mousse, bavarez, fructe poșate, zabaglione, siropuri, budinci și multe altele.
Capacitate / Producție: Ciclu 2 până la 6 kg / 35 kg/h
Tensiune: Tri 400 T+N
Putere: 9 kw
Condensator: apă
Înălțime: 138 cm
Lățime: 55 cm
Adâncime: 70+18 cm
Greutate netă: 310 kg...
...
- Preparări pentru mousse bavaroise (o gamă foarte variată de arome)
- Preparări pentru cremăde unt (100% unt)
- Mixuri pentru cremăde migdale
- Premixuri variate (chec, tort de ciocolată, brioșe, biscuiți, ...)
- Mixuri de genoise naturale sau de ciocolată
- Numeroase mixuri (meringue, vafe, clătite, gogoși, ...)
- Glazuri (naturale sau aromatizate)...
...Fie pentru decorarea sau umplerea torturilor și produselor depatiserie, fie pentru îmbunătățirea fructelor sau deserturilor, Lecker’s Bio Sahnestark oferă stabilitate frișcăi bătute – și asta fără aditivi chimici.
Glucidele obținute din amidonul de porumb au proprietatea de a lega umiditatea, asigurând astfel stabilitatea frișcăi pe o perioadă mai lungă de timp.
Ingrediente: Amidon de porumb*, Glucoză*
*=din producție ecologică controlată
Alergeni: nu conține
Vegetarian: Da
Vegan: Da...
...Tort Tiramisu cu căpșuni 1900 g. Pe un blat de muffin închis la culoare se află alternativ cremăde Tiramisu și blaturi de pișcoturi înmuiate în cafea.
O strat de preparat din fructe de căpșuni face ca acest tort să fie un adevărat punct de atracție gustativă. Presărat cu cacao și decorat cu rulouri de ciocolată pe margine.
Număr articol: 107364
Dimensiuni: 28 cm diametru
Sugestie de porționare: 4 x 16...
... curățate eficient. Caracteristici principale: · Procesarea produselor cu vâscozitate medie până la mare și materii prime în diferite piețe: Industria alimentară, pastă de roșii, maioneză, muștar, gem, miere, caramel, piure de legume, piure de carne, concentrate de fructe, cremădepatiserie, sosuri etc. Industria cosmetică și farmaceutică, șampon, pastă de dinți, gel, cremă solară, scrub pentru corp...
...Pudra depatiserie mată sau polen (colorant alimentar uscat) Velvet KREDA este utilizată pentru colorarea unor părți ale deserturilor și altor produse depatiserie. Aceasta poate evidenția elemente importante, sublinia conturul sau scoate în evidență anumite detalii. Face ca florile sau petalele de flori realizate din cremă, ciocolată sau marțipan să arate mai realiste.
Cum se aplică pudra Velvet...
... ca aperitiv cu foie, brânzeturi albastre, pateuri și plăcinte morune. De asemenea, se potrivește bine cu deserturi, pionono, patiserie, prăjituri și cremă catalană.
Anchurón se află în provincia spaniolă Granada. Viile se întind pe versanții Sierra Nevada, Parcul Natural Sierra de Huétor și Parcul Natural Sierra de Baza, la o altitudine medie de 1.000 de metri deasupra nivelului mării, făcând parte din Înaltă Andaluzie. Procesele de elaborare combină tradiția spaniolă cu cele mai recente progrese tehnologice, resurse energetice regenerabile și practici respectuoase cu mediul.
... ciocolată (fondant, cremă…)
Sfaturi de degustare
Ciocolată de acoperire pentru patiserie.
A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină.
Ingrediente
Zahăr din trestie*, pastă de cacao*, unt de cacao*
*provenit din Agricultura Ecologică...
...Pentru înlocuirea parțială sau completă a untului în rețetele diverselor semifinite (creme, umpluturi și straturi de torturi, rulouri și produse depatiserie, sufleuri pentru torturi, produse depatiserie și dulciuri "Laptele Păsărilor"), margarinii pentru creme din marca MTK "Ecocrem" sunt ideale.
Cândva, cremade unt era norma. Cu toate acestea, din motive economice și datorită procesării mai...
...Florile de regina pădurii sunt atent măcinate în fulgi pentru o utilizare ușoară și practică.
Gustul lor delicat de vanilie-almondă aduce o notă rafinată deserturilor tale preferate. Presară pur și simplu acești fulgi peste preparatele tale dulci pentru a le oferi un parfum subtil și irezistibil.
Fie că ești un pasionat depatiserie sau un bucătar pasionat, regina pădurii în fulgi este...
...Pigmenții principali sunt Norbixin, solubil în apă, și Bixin, solubil în ulei. Puncte de notat: Annatto se precipită la pH acid, dar versiuni rezistente la acid sunt disponibile în gama Roha. Annatto poate fi amestecat cu E100 Turmeric pentru a oferi o nuanță galbenă mai naturală.
Aplicații:
Grăsimi și uleiuri, margarine, acoperiri pe bază de grăsime și umpluturi decremă, brânză, produse de gustare, înghețată și conuri de înghețată, membrane pentru cârnați, preparate din fructe, produse depatiserie, amestecuri uscate.
...cacao pudră, carbonat, amestecuri de praf gata pentru supă, amidonuri, făină de porumb, jeleu depatiserie și cremă, și bulion (chiftele, mortar de pui, mortar de pește etc.). Vă rugăm să verificați www.usergida.com.tr...
MECO produce și distribuie o gamă variată de ingrediente alimentare pentru industria de panificație și produse depatiserie. Clienții noștri țintiți sunt producători de bunuri de consum, cum ar fi morile de cereale, mari fabrici de pâine, dar și firme de catering (restaurante), lanțuri de fast-food și brutării din supermarketuri. Amestecul de produse MECO constă în îmbunătățitori de pâine...
...Compania Theodor Rietmann GmbH este specialist în domeniul premixurilor și concentratelor.
Theodor Rietmann oferă:
-Vormixuri: Pâine & Toast, Chifle & Baguette, Produse depatiserie fine, cum ar fi:
Pâine cu zer; Pâine cu semințe de dovleac; Pâine tip Suedia; Chifle cu iaurt de spelta; Chifle multicereale; Rulouri de biscuit; Gogoși de tort; Cremăde umplutură vanilie; Amestec pentru brioșe cu ciocolată; Bile de brânză de vaci...
-Vormixuri fără gluten
-Vormixuri cu conținut ridicat de proteine: Chifle cu albuș de ou, Pâine de seară cu albuș de ou, Wrap, Panini, Crackere, Wafe, Clătite…...
Produse pentru brutării și cofetării, fabricarea pâinii, fabricarea produselor depatiserie proaspete și a torturilor.
Oferim produse congelate de înaltă calitate, atât necoapte, cât și coapte: sandvișuri ambalate și biscuiți din ovăz, produse sărate (plăcinte, rulouri, plăcinte, quiche-uri, budinci, aluat și coji), alimente de calitate (snack-uri, torturi, deserturi, tex mex, clasice britanice...
... fructe, apă minerală naturală și altele) Toate tipurile de alimente și produse depatiserie: Industria de curățenie și cosmetice: (Șampon, umidificator de cameră, detergent, parfum, cremăde mâini, ojă și altele) Industria petrochimică și altele (Toate tipurile de uleiuri de motor, modele de carduri textile, ceară pentru încălțăminte și altele) Marcaje cu mânecă shrink în material PET și PVC Etichete...
Compania noastră, activă în Bursa din 1977, produce și ambalează diverse produse depatiserie, cum ar fi gem, halva, rahat, cremăde alune cu cacao, melasă și tahini.
„ZIV” Ltd. este o companie bulgară, producătoare de biscuiți, napolitane și alte produse depatiserie și sărate. O companie complet privată, care activează pe piața internă și externă. Suntem recunoscuți prin mărcile noastre comerciale - Sweet Plus și Salza, precum și prin multe mărci private pentru mari lanțuri internaționale. Compania a fost certificată de: ISO 22000, ISO 9001, Standardul...
Kockartz este o companie de panificație și patiserie care oferă: pâini și crocante (grâu, secară, mix de cereale, pâine integrală,…), produse depatiserie (eclere, plăcinte cu fructe, croissante cu fructe și cremăde vanilie, bile de Berlin, vafe cu fructe) și tarte (cu orez sau cu fructe, în funcție de sezon), patiserie fină (torturi tradiționale, ușoare, fructate și prăjituri belgiene), gustări...
... pulbere pe bază de gelifianți și emulgatori pentru prepararea la cald sau la rece a înghețatelor din lapte sau fructe. Compoziția lor conferă înghețatei moliciune, cremozitate și o excelentă creștere în volum.
Tuttacrema este o linie de paste clasice potrivite pentru a aromatiza înghețatele din lapte și cremă, mousse-uri, creme depatiserie și semifreddo: un ansamblu de ingrediente purissime, dozate cu atenție conform rețetelor tradiției venețiene.
Albert srl a obținut certificarea sistemului de calitate conform normei UNI EN ISO 9001 în 1996.