...Cremade cocos HMW superfină și cremade cocos BIO HMW sunt materii prime de culoare albă până la cremă, care au un gust foarte aromatic de nucă de cocos. Produsele standardizate, 100% pure din cocos sunt emulsionate fin printr-un proces special după deshidratare și sunt livrate sub formă de bloc solid în găleți de 20 kg sau 18 kg. Aceste materii prime din cocos au un punct de topire excelent...
...Kinder Bueno este un produs depatiserie popular care a avut originea în Italia și este acum savurat în întreaga lume. Acesta constă dintr-un wafer crocant umplut cu o cremăde alune de pădure, acoperit cu ciocolată fină de lapte. Combinația de texturi și arome creează o delicatesă care atrage atât copiii, cât și adulții.
Coaja de wafer oferă un crunch satisfăcător, în timp ce umplutura cremoasă...
... cosmeticelor pot fi realizate cu o precizie ridicată. Astfel, sistemele sunt utilizate, de exemplu, în domeniul panificației și al produselor depatiserie pentru decorare. De obicei, se dozează glazură sau fondant, dar și umpluturi precum cremăde vanilie sau ciocolată.
Avantajele dumneavoastră:
- Tuburi de umplere specific adaptate pentru diverse aplicații de umplere
- Aplicare și dozare în...
...Kinder Bueno este un produs depatiserie popular, care își are originea în Italia și este savurat astăzi în întreaga lume. Acesta constă dintr-un vafe crocant umplut cu o cremăde alune de pădure, învelit în ciocolată fină cu lapte. Prin combinația de texturi și arome, se creează o delicatesă delicioasă, care atrage atât copiii, cât și adulții.
Coaja de vafe asigură o crocantă delicioasă, în...
...MIXCREMA-Cremekocher sunt mașini complet automate pentru fabricarea cremei depatiserie, a masei de ciocolată, a bazei de înghețată, a umpluturilor de toate tipurile, a nougatului și a gemurilor.
Curățare ușoară datorită furtunului de duș retractabil.
Lățime: 650 mm
Adâncime: 850 mm
Înălțime: 1330 mm
Conexiune V/HZ/W: 400V/3/50Hz/6,7kW
Greutate: 250 mm
Răcire: răcire cu apă...
...Fie pentru decorarea sau umplerea torturilor și produselor depatiserie, fie pentru îmbunătățirea fructelor sau deserturilor, Lecker’s Bio Sahnestark oferă stabilitate frișcăi bătute – și asta fără aditivi chimici.
Glucidele obținute din amidonul de porumb au proprietatea de a lega umiditatea, asigurând astfel stabilitatea frișcăi pe o perioadă mai lungă de timp.
Ingrediente: Amidon de porumb*, Glucoză*
*=din producție ecologică controlată
Alergeni: nu conține
Vegetarian: Da
Vegan: Da...
...Compania Theodor Rietmann GmbH este specialist în domeniul premixurilor și concentratelor.
Theodor Rietmann oferă:
-Vormixuri: Pâine & Toast, Chifle & Baguette, Produse depatiserie fine, cum ar fi:
Pâine cu zer; Pâine cu semințe de dovleac; Pâine tip Suedia; Chifle cu iaurt de spelta; Chifle multicereale; Rulouri de biscuit; Gogoși de tort; Cremăde umplutură vanilie; Amestec pentru brioșe cu ciocolată; Bile de brânză de vaci...
-Vormixuri fără gluten
-Vormixuri cu conținut ridicat de proteine: Chifle cu albuș de ou, Pâine de seară cu albuș de ou, Wrap, Panini, Crackere, Wafe, Clătite…...