Spania, La Llagosta-Barcelona
...•Dozează băuturi lichide și semi-lichide. •Înlocuiește cu mult avantaj poșta de patiserie: este mai rapidă, mai confortabilă, mai precisă, nu afectează aluatul, aparatul nu picură și tăvile nu se murdăresc. •Dozare volumetrică exactă, ușor de reglat. •Transformă un proces lent într-un proces semi-automat. •Cu doar apăsarea piciorului pe pedala electrică, umplem o linie de brioșe în tavă. •Avansul...
Spania, San Vicente Del Raspeig-Alicante
... populară printre iubitorii de gătit sănătos. În plus față de gustul său delicios, Pasta de Almendra Natural este bogată în nutrienți esențiali. Conține grăsimi sănătoase, proteine și fibre, ceea ce o face o alegere excelentă pentru cei care caută o dietă echilibrată. Acest produs este o sursă naturală de energie și este ideal pentru a fi consumat în orice moment al zilei. Procesul său de elaborare atent asigură că fiecare înghițitură este o experiență de gust inegalabilă.
Spania, Tafalla
...Paste crocante la care nu adăugăm zahăr. Doar cu ulei de floarea-soarelui și maltitol. Sunt perfecte pentru gustări și cafele, o gustare ideală în orice moment al zilei. Le poți da o altă aromă întinzându-le cu gem, unt sau cremă de cacao, după cum îți place. Sunt fără lapte (fără lactoză, fără proteine din lapte) și fără nuci. Poate conține urme de soia și muștar.
Spania, Granada
... ca aperitiv cu foie, brânzeturi albastre, pateuri și plăcinte morune. De asemenea, se potrivește bine cu deserturi, pionono, patiserie, prăjituri și cremă catalană. Anchurón se află în provincia spaniolă Granada. Viile se întind pe versanții Sierra Nevada, Parcul Natural Sierra de Huétor și Parcul Natural Sierra de Baza, la o altitudine medie de 1.000 de metri deasupra nivelului mării, făcând parte din Înaltă Andaluzie. Procesele de elaborare combină tradiția spaniolă cu cele mai recente progrese tehnologice, resurse energetice regenerabile și practici respectuoase cu mediul.
Spania, Torrent
...Pigmenții principali sunt Norbixin, solubil în apă, și Bixin, solubil în ulei. Puncte de notat: Annatto se precipită la pH acid, dar versiuni rezistente la acid sunt disponibile în gama Roha. Annatto poate fi amestecat cu E100 Turmeric pentru a oferi o nuanță galbenă mai naturală. Aplicații: Grăsimi și uleiuri, margarine, acoperiri pe bază de grăsime și umpluturi de cremă, brânză, produse de gustare, înghețată și conuri de înghețată, membrane pentru cârnați, preparate din fructe, produse de patiserie, amestecuri uscate.
Patiserie Artizanală. Elaborăm și distribuim produsele noastre oferind un serviciu profesional și prețuri competitive pentru brutării, patiserii, restaurante și sectorul HoReCa. Deserturile noastre, prin calitate și varietate, sunt complementul ideal pentru produsele din brutării și patiserii. Ele reprezintă o garanție a succesului în meniul de deserturi al restaurantului dumneavoastră și finalul...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play