...•Dozează băuturi lichide și semi-lichide.
•Înlocuiește cu mult avantaj poșta depatiserie: este mai rapidă, mai confortabilă, mai precisă, nu afectează aluatul, aparatul nu picură și tăvile nu se murdăresc.
•Dozare volumetrică exactă, ușor de reglat.
•Transformă un proces lent într-un proces semi-automat.
•Cu doar apăsarea piciorului pe pedala electrică, umplem o linie de brioșe în tavă.
•Avansul...
...Paste crocante la care nu adăugăm zahăr. Doar cu ulei de floarea-soarelui și maltitol. Sunt perfecte pentru gustări și cafele, o gustare ideală în orice moment al zilei. Le poți da o altă aromă întinzându-le cu gem, unt sau cremăde cacao, după cum îți place.
Sunt fără lapte (fără lactoză, fără proteine din lapte) și fără nuci.
Poate conține urme de soia și muștar.
... ca aperitiv cu foie, brânzeturi albastre, pateuri și plăcinte morune. De asemenea, se potrivește bine cu deserturi, pionono, patiserie, prăjituri și cremă catalană.
Anchurón se află în provincia spaniolă Granada. Viile se întind pe versanții Sierra Nevada, Parcul Natural Sierra de Huétor și Parcul Natural Sierra de Baza, la o altitudine medie de 1.000 de metri deasupra nivelului mării, făcând parte din Înaltă Andaluzie. Procesele de elaborare combină tradiția spaniolă cu cele mai recente progrese tehnologice, resurse energetice regenerabile și practici respectuoase cu mediul.
...Pigmenții principali sunt Norbixin, solubil în apă, și Bixin, solubil în ulei. Puncte de notat: Annatto se precipită la pH acid, dar versiuni rezistente la acid sunt disponibile în gama Roha. Annatto poate fi amestecat cu E100 Turmeric pentru a oferi o nuanță galbenă mai naturală.
Aplicații:
Grăsimi și uleiuri, margarine, acoperiri pe bază de grăsime și umpluturi decremă, brânză, produse de gustare, înghețată și conuri de înghețată, membrane pentru cârnați, preparate din fructe, produse depatiserie, amestecuri uscate.
Patiserie Artizanală. Elaborăm și distribuim produsele noastre oferind un serviciu profesional și prețuri competitive pentru brutării, patiserii, restaurante și sectorul HoReCa. Deserturile noastre, prin calitate și varietate, sunt complementul ideal pentru produsele din brutării și patiserii. Ele reprezintă o garanție a succesului în meniul de deserturi al restaurantului dumneavoastră și finalul...