Spania, Totanes
...Brânza de oaie este elaborată din laptele colectat de la diferite ferme din zona Montes de Toledo, producând astfel un lapte peculiar care contribuie la oferirea unui gust bogat și caracteristic acestui produs. Se produce pe tot parcursul anului. Facem distincția între brânza semicurată și cea maturată în funcție de perioada de maturare. Prima are o perioadă de maturare de minimum 60 de zile...
Franța, Paris
...Un condiment de legume (dovlecei, ceapă, ardei) prăjite într-un sos dulce-acrișor, care însoțește atât brânza, mezelurile, cât și salatele. Crocanța acestor legume bio reprezintă o bună alternativă de gust la castraveții murați și îi încântă atât pe cei mici, cât și pe cei mari! Dimensiuni: 120*71 Greutate netă: 570g Volum: 420g...
Franța, Les Rues-Des-Vignes
...Ușa de intrare a berilor noastre de mănăstire: Blondă ușoară în alcool, dar plină de gust Amărăciunea sa delicată la final o face o bere foarte răcoritoare. Culoare blondă cu un ușor tulbure natural și bule fine, omogene. Un aspect floral răcoritor care invită la degustare. Stil: Bere Blondă Alcool: 5° Malțuri: Pilsen, Munich 25 și Grâu Hamei: Brewer’s Gold și Strisselspalt IBU: 14 Carne albă: waterzoi de pui Brânză: chaource, brillât savarin, Tome de Brebis Preparat: Midi cu cartofi prăjiți sau varză murată...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... înseamnă altceva decât spumă. Și exact această spumă, cu consistența sa inegalabilă, poate fi preparată în câteva minute cu un aparat de Espuma. Folosiți Siphonul dvs. pentru Espumas o dată pentru a crea delicii ușoare din brânză de capră. Rețetele pentru spray-uri cu smântână oferă o varietate de idei diferite pentru utilizarea Siphonului de Espumas. Isi Gourmet Whip permite aromatizarea pufoasă a preparatelor dumneavoastră. Ceea ce înainte era considerat extrem de complicat și adesea necesita mult timp, este acum realizat în câteva minute cu Gourmet Whip.
Italia, Radicofani
...Este un brânză produsă din lapte de oaie pură. Greutatea sa este de aproximativ 7,500 kg. Canestrato păstrează și mai intens gustul antic al brânzei. Tradiția este mereu vie în producția noastră, datorită dedicării noastre de a căuta și a îngriji ceea ce este mai prețios și de neuitat, transmis din cultura agricolă străveche în domeniul lactatelor. De fapt, în produsele noastre se pot regăsi acel gust și aromă poate astăzi puțin uitate, iar canestrato poate fi dovada acestui lucru. Maturarea sa este de minimum 4 luni și poate fi disponibil și în ambalaj vidat, greutăți de 1/2, 1/4, 1/8.
Italia, Dorgali
... ce se maturizează, oferind un echilibru perfect între delicatețe și intensitate. Produs exclusiv din lapte de capră provenit din Ogliastra, o regiune renumită pentru creșterea caprinelor, această brânză este un omagiu adus calității și excelenței sarde. Cu o formă cilindrică, o crustă netedă și consistentă de la maro deschis la închis și o crustă necomestibilă, Mudosu este o brânză specială, perfectă pentru cei care caută un gust unic, plin de eleganță și rafinament.
Belgia, Nivelles
...Pentru a răspunde cererii consumatorilor preocupați de o alimentație mai responsabilă și durabilă, Loicq.be elaborează acum alternative vegetale la brânză, carne, pește, ouă sau produse lactate. Datorită echipelor noastre de cercetare științifică, dezvoltăm produse vegane cu un gust unic. De altfel, acesta este cazul brânzei noastre Vébio, care oferă tot plăcerea unei brânze tartinabile, în...
...Gorgonzola este un brânză cu pastă crudă de culoare albă-pălărie, a cărei striuri verzi se datorează procesului de erborinare, adică formării mucegaiurilor. În versiunea Dolce, este cremos și moale, cu un gust special și caracteristic, ușor picant. În versiunea Piccante, are un gust mai pronunțat și puternic, iar pasta este mai erborinată, consistentă și friabilă. Este produsă din lapte pasteurizat provenit din ferme situate în zona de origine, cu adăugarea de culturi lactice și mucegaiuri selectate, fiind în mod natural lipsită de lactoză. Este disponibilă în formatele clasice.
Elveția, Hendschiken
...Produse congelate semi-preparate, 76g Ingrediente: Roșii 29%, (agent de acidifiere acid citric), făină de grâu, apă, brânză 10%, ciuperci (antioxidanți acid ascorbic), grăsimi și uleiuri vegetale nehidrogenate (grăsime de palmier (sustenabil), ulei de rapiță), amidon, drojdie, șuncă (sare de conservare nitrit E250, stabilizator E452, acid de gust E331), ceapă, sare de bucătărie, făină de soia...
Spania, Malaga
...De la mini quiche-uri pentru o gustare la cele mai mari pentru a fi împărtășite, în Preco Food le facem cu o bază crocantă de unt și umplute cu ingrediente naturale și proaspete, întotdeauna și doar de prima calitate. Caprese (roșii proaspete, busuioc și brânză Edam) Brânză, ceapă și bacon Spanac proaspăt și brânză de capră Șuncă și brânză Brânză și ceapă CATEGORIE: Quiche-uri...
Țările de Jos, Vianen
...Marca Perro Léon a fost prima din Olanda care a comercializat tapas vegane. Delicioase gustări sărate care se potrivesc bine cu vinul sau alte ocazii. Cuburile de nocheese vegane au acel gust tipic de Gouda.
Germania, Bad Camberg
... cartofi, grăunțele de grâu sau orez, sunt folosite pentru a conferi un gust identificabil și atrăgător produsului de bază. Leguminoasele sau fasolea pot fi adăugate pentru a satisface gusturile locale distincte. În mod similar, pot fi adăugate materiale cu un conținut ridicat de fibre pentru a crește valorile nutriționale specifice. Proces: Procesul poate fi împărțit în 3 etape. Pre-extrudare - O...
Germania, Bad Bentheim
...Boabe de Piper Roz Brazilian Rămase din regiunile umede și calde ale Braziliei, boabele de Schinus cresc pe arbuști și copaci și au un gust dulce, fructat, cu o ușoară asprime, făcând parte din așa-numitele ardei false. Nu este piper...? Datorită gustului său ușor aspru și formei asemănătoare cu un piper, este adesea denumit greșit piper roz. Aplicații pentru Piperul Roz Piperul roz este...
Germania, Hamburg
...Răsfățați-vă simțurile cu farmecul savuros al produselor secundare de pui, o comoară culinară plină de arome și texturi inconfundabile. Aceste gustări delicioase, obținute din diferite organe interne ale puiului, promit o experiență culinară de neuitat pentru gurmanzii aventuroși. Fiecare bucată de organ intern este suculentă și fragedă, oferind un profil de gust unic care satisface chiar și cele mai exigente palate. De la esența bogată și pământie a ficatului de pui, la dulceața delicată a inimii și complexitatea delicioasă a stomacelor, fiecare îmbucătură este o revelație excepțională.
Franța, Carpentras
...Una dintre cele mai recente creații ale noastre, cârnațul uscat cu Comté. Un gust delicios și generos care te va face să te topești! Pentru iubitorii de brânză, ne-am gândit la voi! Acest cârnaț umplut cu bucăți generoase de Comté AOP va însoți cu stil platourile voastre aperitive și va impresiona oaspeții! Mic + : Cârnațul uscat cu Comté se va savura perfect cu un vin roșu bun. La fel ca fratele...
Grecia, Eleftherio
...Brânza de capră este un produs tradițional care a fost prezent pe „masa” grecească încă din antichitate. Este făcută din 100% lapte de capră pur, provenit de la capre care trăiesc la pășunat pe munții Thessaliei, și are o culoare albă tipică. Este extrem de bogată în nutrienți, vitamine, calciu, având în același timp un gust bogat și o aromă plăcută, distinctă. Ambalare Toate produsele noastre sunt disponibile în: pachete de 15 kg, 7 kg, 4 kg, 2 kg, 1 kg, 400 gr, 200 gr, precum și în cuburi sau porții.
Franța, Paris
... culturi de tip GreenHouse, adică sub seră. Plantele sunt cultivate de fermieri francezi care nu folosesc îngrășăminte chimice sau pesticide. Terpenii din plantă protejează natural florile de atacurile externe. Mod de consum: Infuzie, vaporizare, gătit Dominanță: Hibride Conținut de CBD: 6% Conținut de THC: Mai puțin de 0,2% Mod de producție: Greenhouse Gust: fructat, cheesy (brânză) Efect: Calmante și relaxante...
...Poziționat într-un segment mai gourmet și cu o textură fină, brânza Senras Premium trece printr-un proces de maturare de 6 luni, care îi conferă un gust puțin mai intens și prelungit. Greutate: 0,5 kg Greutate: 0,8 kg Greutate: 1,2 kg...
Germania, Bonn
... peste 100 de ani și pot continua să producă fructe. - Mango-ul este fructul național al Indiei, Pakistanului și Filipinelor. - La nivel mondial există peste 1.000 de soiuri de mango, fiecare cu un gust și un aromă unică. - În India, se sărbătorește anual „Festivalul Internațional al Mango-ului”, unde sunt prezentate peste 500 de soiuri. 15. Trivia Mango-ul este, după banană, cel mai consumat...
...-service pentru produse de proteină și pulberi de înaltă calitate, precum și pentru alternative vegane! Descoperiți selecția noastră variată de soluții de pulbere instant, apă proteică clară și milkshake-uri proteice care susțin un stil de viață activ. Băuturile noastre inovatoare îmbogățite sunt perfecte pentru gurmanzii moderni. Extindeți-vă gama cu alternativele noastre vegane de brânză, care impresionează prin gust și consistență. Provocați-ne astăzi cu cererea dumneavoastră de proiect – împreună vom aduce produse de succes pe piață și vom încânta clienții dumneavoastră!
...Flavour Drops sunt upgrade-ul pentru alimentele fără gust, cum ar fi iaurtul natural, brânza de vaci, Skyr sau proteina din zer neutră. Astfel, toate preparatele și băuturile preferate pot fi transformate cu ușurință în aroma dorită cu câteva picături, fără calorii, vegane și fără zahăr.
Franța, Saint-Etienne
...Brânza de capră maturată are o crustă albă la exterior, o textură ușor friabilă, un parfum și un gust pronunțat de capră. Este un ingredient ideal pentru brânză și se potrivește perfect în numeroase aplicații: pizza, preparate gătite, quiche-uri, tarte și plăcinte sărate, sandvișuri, panini, salate..
Italia, Martina Franca
...Brânza cu Nuci este un brânză maturată din lapte de vacă, îmbogățită cu miez de nuci de calitate. Aromele care pătrund în această brânză sunt deosebit de delicate, cu o persistență medie și o senzație de căldură moderată. Pasta compactă și cremoasă este îmbogățită de miezul de nucă de culoare bronzată, amestecat în interior, oferind o experiență gustativă unică. La gust, dulceața brânzei este urmată de arome vegetale și fructate, cu nuca mereu în prim-plan. Această brânză este ideală pentru cei care caută un gust rafinat și distinctiv, perfect pentru a îmbogăți preparate și aperitive.
...Scamorza di Bufala este un brânză produsă exclusiv din lapte de bivolă. Spre deosebire de scamorza din lapte de vacă, are o crustă mai moale și mai albă, o consistență mai umedă și un gust mai pronunțat, datorat laptelui de bivolă. Tipuri și Formate Alb și afumat Format: de la 250 g la 500 g ambalat vidat Cod: FERRSCA1 DURATA DE CONSERVARE: 30 ZILE...
Țările de Jos, Amsterdam
...Pudra de curcuma bio are un gust cald și amar și este adesea folosită pentru a condimenta sau a colora pulberile de curry, muștarul, untul și brânza. Conține o substanță chimică de culoare galbenă numită curcumin, motiv pentru care curcuma este frecvent utilizată pentru colorarea alimentelor și cosmeticelor.
Germania, Schoenebeck
... bine și cu preparatele din brânză și cu deserturi dulci, cum ar fi sorbeturile. Ca majoritatea uleiurilor virgine, presate la rece, uleiul de semințe de dovleac dezvoltă substanțe amare dacă este supus unei încălziri excesive, fiind astfel nepotrivit pentru prăjit. Uleiul nostru de semințe de dovleac bio are o culoare verde până la verde închis și un aromă tipică, nucoasă. Presăm cu grijă la rece semințele de dovleac prăjite și neprajite din culturi biologice controlate pentru a obține uleiul nostru de semințe de dovleac bio.
Franța, Gisay La Coudre
...Hidromelul este fabricat din Miere de Măceș. Nu este nici prea dulce, deoarece este semi-sec, nici cu un gust prea pronunțat (ca majoritatea hidromelurilor!) Notele sale de miere sunt bine echilibrate și vor încânta mai multe palate! Acest elixir poate fi savurat ca aperitiv sau pentru a acompania un foie gras sau brânză. Este oferit în sticle de tip „spirtoase” de 50 cl. Se păstrează până la 1 an după deschidere, la rece. Hidromel semi-sec 50 cl Hidromel obținut 100% din Mierea stupinelor noastre Referință:HYDR50...
...„Brânză tradițională din Allgäu”; brânză tare din lapte crud cu minimum 50 % grăsime în produs; fabricată tradițional, manual; maturată minimum 5 luni; Gust: fin picant până la aromatic, ușor nucos Conținut de grăsime: 50 % Gust: fin picant până la aromatic, ușor nucos...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play