Franța, Nousty
...Veți regăsi în gemurile noastre de Cireșe Griotte toată plăcerea fructului întreg pentru a însoți, în special, brânzeturi locale delicioase... Gemul de Griotte se va potrivi perfect cu un Crottin de Chavignol, un Pouligny St Pierre (brânză de capră AOC din Berry) sau o brânză de oaie cu caracter din Pirinei...
Spania, Salteras
...Produsează brânză Manchego DOP din lapte pasteurizat/lapte crud 3, 6, 8, 12 LUNI...
Spania, Cijuelas (granada)
...PINCHOS DE ACEITUNAS  Pincho de Anchoa con Boquerón  Pincho de doble Boquerón  Pincho de Caballa  Pincho de Jamón y Queso  Pincho de Mejillon  Pincho Salmón y Queso  Pincho de Sandinas con Pimiento  Pincho de Boquerón y Pimiento Procesul nostru de fabricație ne permite să producem orice pincho conform gustului clientului.
Franța, Rungis Cedex
...BUISSON este un distribuitor de brânzeturi de terroir, vânzare de produse lactate cu o gamă de brânzeturi de excepție la Rungis. BUISSON: brânzarul profesioniștilor. Compania noastră de brânzeturi BUISSON, situată la Rungis, furnizor de brânzeturi la Rungis, vă oferă de asemenea livrarea de brânzeturi la export.
Portugalia, Vale De Cambra
...Brânză untos, maturată, cu pastă foarte moale și de culoare albă, cu coajă moale și gălbuie. Are un gust și un aromă intense și pronunțate. Formate de vânzare: De la 75g la 1,5Kg (Standard: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg) Formă cilindrică (tip farfurie)...
Franța, Marseille
...un brânză tipică din centrul-sudul Italiei și din insule, făcută din lapte de oaie întreg, proaspăt și coagulată cu cheag vegetal sau animal (de miel sau de ied), sărată și aromatică dacă este maturată câteva luni, cu o aromă picantă caracteristică dacă condimentarea a fost mai lungă; Mai multe varietăți disponibile: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscan și pecorino Sicilian.
Franța, Ascain
...PUNCTELE CHEIE Caracteristici Apéritiv pe bază de must de măr, rachiu sagarno și 4% vin roșu basc AOC Irouleguy. Are 17% Alc.vol. Ambalare Sticlă de 75 cl, capac cu filet. Punctul de vedere al maestrului de pivniță: Culoare strălucitoare, vermilon. Taninurile moi ale mărului aduc rotunjime și lungime în gură. Irouleguy lasă note de ardei uscat și montane. Sugestii de degustare Servit bine răcit, ca aperitiv pentru a însoți orice stil de pintxos. Și de ce nu, ca desert cu un tort basc sau un brânză de oaie cu nuci, un tort de ciocolată sau o tartă tatin.
Franța, Paris
...lingură de brânză de lux, ediție limitată. Lingură de brânză din piele de oaie autentică, conținând o sticlă de vin alb Mouton Cadet Rothschild. Placă metalică gravată, pandantiv auriu. Ambalaj vin: Mouton Cadet Rothschild. Design: Delatour Design Paris. Producție: Royal River...
Spania, Totanes
...Brânza iberică este o brânză cu pastă presată, elaborată dintr-un amestec de trei tipuri de lapte (vacă, oaie și capră). Conform proporțiilor stabilite în secțiunea 4 din anexa I a Realului Decret 262/2011, din 28 februarie, orice brânză comercializată cu denumirea „Iberică” trebuie să fie elaborată din lapte proaspăt în următoarele proporții: maximum 50% lapte de vacă, minimum 15% lapte de capră...
Franța, Objat
...Ingrediente: Făină de grâu origine Franța, unt, drojdie de grâu, 14.32% roquefort (lapte crud de oaie, sare, cheag, ferment lactat, penicillium roqueforti), sare, 0.22% cimbru. Valori nutriționale pentru 100g: Energie 1999 Kj, 480 Kcal, grăsimi 34g, din care acizi grași saturați 24g, carbohidrați 36g, din care zahar 0.9g, proteine 7.6g, sare 0.68g.
... de cunoscători! Se potrivește excelent cu paste, în crema de brânză, cu brânză de oaie, în omletă, la o gustare pe o pâine de țară proaspătă sau cu brânză, precum și în marinada pentru salate. Imaginația nu are limite! Pur și simplu încercați!
Italia, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato este un brânză tradițională, caracterizată printr-o pastă tare obținută din lapte de oaie pasteurizat, cu adăugare de cheag și sare. Pecorino Toscano DOP Stagionato are o maturare minimă de 120 de zile și este indicat pentru a îmbogăți preparatele din tradiția italiană.
Turcia, Istanbul
...Fiecare bucată cântărește 150 de grame de brânză Tulum, realizată manual cu multă migală. Aromă - Această brânză este una dintre cele mai prețioase din brânzeturile Ariste, produse prin metode tradiționale în aceste ținuturi, iar brânza Tulum din Erzincan este fabricată în ferme moștenite din generație în generație. În ultimele decenii, nu s-au făcut multe încercări de a înființa noi ferme...
Franța, La Roche-Des-Arnauds
...O albă pură cu grâu și ovăz. Aici găsim și ne lăsăm atrași de dualitatea amărăciunii IPA-ului și fumului demn de un dulce foc de lemne. Luata direct din cuva de infuzare, nu este filtrată și nu va fi niciodată. O infuzie de dragoste care ne poate însoți pe tot parcursul unei seri fără a ne distruge bugetul. Această mică albă are doar 4 grade alcool; putem demonstra că se poate face o bere care are gust și este săracă în alcool. Perfectă pentru un cadou pentru un prieten care iubește băuturile tari și afumate. Asocieri: BBQ, brânză de tip oaie și capră, falafel.
Franța, Aix En Provence
...SARRIETTE - Satureja Savurare ușor piperată, care amintește atât de mentă, cât și de cimbru. De asemenea, numită piper de măgar. Plante Sarriette - Satureja. Bucătărie Sosuri, vânat, brânză proaspătă de capră și oaie, legume uscate, fasole, dovleci și dovleac, mazăre. Formă / Cantitate Ierburi fine BIO UȘOR USCAT / 40g - 220g. Origine Franța - Plantă 100% organică. Virtuți Digestivă, anti...
Franța, Auxerre
...Degustare Proaspăt și fructat, cu note foarte expresive de flori, citrice și fructe exotice. Accord mâncare-vin Se savurează la 11°C alături de beignets de calamar, hering marinat, andouillette cu vin alb sau brânză de oaie. Vigneron Domeniul Gilles Copéret este condus de doi pasionați și epicurieni, Annie și Gilles Copéret. Situat în inima Beaujolais, la Régnié-Durette, acești doi îndrăgostiți...
Germania, Hamburg
... neagră are un aspect exotic și are un gust și mai crocant și mai nucos decât quinoa roșie. Quinoa neagră se combină bine cu preparate curry, salate sau brânză de oaie. Semințe minunate ale INCAȘILOR Quinoa - una dintre cele mai vechi plante cultivate ale omenirii și unul dintre cele mai bogate în nutrienți alimente din lume! Conținutul de proteine și anumite minerale (în special calciu, magneziu...
...Trahana este o pastă tradițională. Este considerată unul dintre cele mai vechi alimente neperisabile din istoria greacă. Fiecare grec cunoaște Trahana și își poate aminti de momentele plăcute în care a fost servită la prânz, cină, ca gustare între mese sau chiar în timpul răcelilor. Trahana este de obicei gătită sub formă de supă și este însoțită de brânză de oaie.
Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră! Ați făcut alegerea corectă. Fie pentru gospodărie, hobby sau fermă; fie de la capră, vacă sau oaie - a face brânză merită. Ca parte a unei alimentații conștiente, ca o completare utilă la auto-suficiență, ca o extindere a gamei de produse de la fermă sau pur și simplu din plăcerea de a face singur - a face brânză este la modă. Și pentru asta este...
Franța, Hélette
...cărămidă de oaie, brânză de oaie cu ardei Espelette, tomme capră-oaie, brânză de oaie AOP Ossau-Iraty din lapte crud frecat cu ardei Espelette, tomme capră. Casa Agour oferă brânzeturi întregi, brânzeturi semidegresate, porționate, tăiate în felii.
LACTOVIL este o companie de referință în sectorul lactatelor din Portugalia, dedicată producerii și comercializării diverselor tipuri de brânzeturi: Brânzeturi din lapte de oaie, Brânzeturi din lapte de capră, Brânzeturi din lapte de vacă, Brânză de oaie. Brânzeturi tip platou, Brânzeturi maturate, Brânzeturi cremoase, Brânzeturi picante, Brânzeturi semi-grase, Brânzeturi light, Brânzeturi...
Spania, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO este o companie specializată în brânza Manchego, formată din persoane cu o mare experiență. Gama noastră se completează cu brânzeturi de capră, de oaie și iberice (50% vacă, 25% capră și 25% oaie), toate elaborate din lapte de cea mai bună calitate. Brânzeturile noastre DANSO și CANTARERO sunt de pastă fermă, aroma și gustul sunt blânde la cele mai tinere (semicurate), mai...
Spania, Villamayor De Calatrava
Suntem Quesos Finca La Cruz, producători de brânză artizanală pură din lapte de oaie. Produsele noastre sunt realizate din lapte pur de la oile noastre, ceea ce permite oferirea unui rezultat omogen în calitate, aromă și textură. În plus, sunt ambalate la vid și închise cu pânză de in pentru o mai bună deshidratare.
Spania, Casar De Cáceres
Brânzeturi handmade Brânzeturi artisanale Brânzeturi cu DOP Torta del Casar Brânzeturi din lapte de oaie Furnizor de brânzeturi Grup de producători de brânzeturi Cheag vegetal Lapte crud Brânză naturală, făcută cu tehnici tradiționale Alergeni: fără gluten...
Spania, Porzuna (ciudad Real)
La Agrovillaserra S.L. producem Ulei de Măsline Extra Virgin și Brânză Manchego Artizanală D.O.P. de mai bine de 20 de ani. Brânzeturi artizanale cu Denumire de Origine Protejată disponibile în diferite maturări. Ulei de Măsline Extra Virgin, ulei cu o mare personalitate și gust, disponibil în diferite formate și varietăți. Brânza Villajos este elaborată din Lapte de Oaie Manchegă, materie primă...
Cu o echipă de zece persoane, braseria Gros-Chêne produce peste treizeci de tipuri diferite de brânză din lapte crud bio de oaie și vacă, precum și din lapte crud de capră (bio sau nu), colectat din fermele din regiune. Cu brânzeturi cu pastă tare, pastă moale, pastă presată, pastă înflorită, pastă cu mucegai sau chiar pastă proaspătă, produsele artizanale răspund tuturor gusturilor.
Spania, Madridejos
Suntem localizați în Madridejos (Toledo - SPANIA), în inima La Manche. Într-o zonă strategică, înconjurată de pășuni excelente și în leagănul brânzei manchego. În prezent, colectăm lapte de oaie de la peste 50 de ferme selectate. Fabricăm diverse tipuri de brânză, în funcție de maturare. Distribuim în toată Spania, dar cea mai mare parte a vânzărilor noastre se concentrează pe piața...
Fabricant francez de brânzeturi albe, de faisselles bio, de iaurturi bio. Fabricant de brânzeturi albe din lapte de vacă, din lapte de capră, din lapte de oaie. Fabricant de faisselles 0% cu sos de fructe de pădure. Fabricant de iaurturi din lapte de capră. Fabricant de faisselle din lapte de capră. Fabricant de brânză albă din lapte de capră. Fabricant de brânzeturi albe din lapte de oaie, de...
Suntem producători de brânză feta din lapte de capră, oaie și vacă din 1957. Produse în condiții igienice în facilități moderne conform standardelor TSE, Codul Alimentar Turc, ISO 9001 și HACCP. Vă invităm la fabrica noastră.
Belgia, Acremont
La bergeria d’Acremont este specializată în creșterea oilor pentru lapte. Oferă o gamă largă de produse: lapte de oaie crud, iaurt natural, iaurt cu fructe, iaurt de băut, tzatziki, brânză proaspătă, brânză proaspătă cu ceapă verde, crottin din lapte de oaie, ricotta, zer, fetarella, budincă de vanilie, orez cu lapte, gem de lapte, gouda de oaie, miel, bècherin, bleu de scailton, înghețată, carne de oaie, săpunuri,… Pentru recepțiile, deserturile și mesele cu brânză, putem pregăti platouri cu brânză.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play