Suntem o companie de brânzeturi, specializați în brânzeturi proaspete și Burgos. Avem o fabrică pentru a produce brânză cremă și cremă de brânză de toate tipurile. Oferim o gamă de brânzeturi în formă de cuie, cuie tăiate și tapas, de asemenea, în brânzeturi presate de brânză spaniolă în toate variantele, vacă, capră murciană și oaie, atât 100% pur cât și amestec. Ne aflăm pe locul 30 în clasamentul companiilor de brânzeturi, într-o piață de peste 3000 în Spania.
Spania, Fuente el Fresno
Elaborarea uleiului de măsline extravirgin, nuci (fistic și migdale), legume, brânză în ulei de măsline, gemuri și sosuri. Distribuția brânzei de oaie manchegă și de capră și a produselor de patiserie. Produse naturale pentru consum sau pentru utilizare în cofetării și cadouri de afaceri.
Vă oferim magazinul nostru gourmet specializat în produse din centrul sudic al mesetei din Spania, cunoscut sub numele de „La Mancha”. Este în acest teritoriu vast de o mare frumusețe unde animalele sunt crescute în totală libertate, unde se află „Parcul Național Cabañeros” și produsele noastre sunt din: diverse tipuri de brânză de oaie, cârnați de cerb (foarte apreciați datorită conținutului lor...
Fabricăm produse lactate ecologice sub marca El Cantero de Letur din 1990. Iaurt, kefir, brânză, lapte proaspăt, băuturi, deserturi lactate. Elaborate cu lapte de capră, vacă și oaie. Produse de înaltă calitate cu certificare ecologică. Producător și de marcă albă. Clienți în marii distribuitori și canalul specializat. Vânzare în toată Spania și export. Certificate SHC Ecologic, IFS, BRC.
Spania, Almagro ( Ciudad Real )
Fabricarea și distribuția brânzeturilor Manchego. Companie dedicată elaborării brânzeturilor Manchego artizanale, brânză maturată, semi-maturată și proaspătă, recunoscute de Consiliul de Denumire de Origine Brânză Manchego, brânză pură din lapte de oaie de rasă manchegă. Oferim distribuție telematică și distribuție online de produse manchego, precum și vinuri din Rioja și vin din Rias Baixas, lichioruri de țuică galiciană. De asemenea, puteți găsi conserve și delicatese naționale, vinete de Almagro sau alte produse în magazinul nostru online.
o companie italiană care se ocupă cu distribuția unor dintre cele mai importante excelențe ale scenei agroalimentare italiene principalele produse puse la dispoziția clienților sunt: mozzarella, brânză de bivol DOP, brânzeturi de vacă și de oaie, ulei de măsline extravirgin 100% made in Italy, paste, sos de roșii, conserve ..... și alte produse alimentare compania caută clienți și parteneri clienți care pot fi, de asemenea, distribuitori alimentari.
Spania, Zamora
... elaborarea brânzeturilor din lapte crud, atât de oaie, cât și din amestec (oaie, capră și vacă), evidențiind brânzeturile de oaie cu Denumirea de Origine DO "Queso Zamorano" și brânza noastră CASTELLANO care deține IGP "Castellano". De asemenea, merită menționată specialitatea noastră, brânza "Ibérico". Elaborată cu un amestec special de lapte crud de oaie, capră și brânză. De asemenea, producem brânzeturi din lapte pasteurizat.
Italia, Vaiano-Loc. La Foresta
... gastronomice selectate, cu un gust unic și inconfundabil, respectând pe deplin tradiția agricolă originală și pe cei care își desfășoară activitatea cu pasiune și dedicare. Prosciutto, salamuri, cârnați, capocollo, finocchiona, pancetta, brânzeturi de oaie și vacă sunt doar câteva dintre numeroasele specialități alimentare produse de companie. Învață să te îngrijești și redescoperă aromele de odinioară, într-o viață sănătoasă și naturală, unde cele mai autentice și emoționante momente se împletesc cu parfumul amintirii și al tradiției.
Expediem în întreaga Europă cele mai bune produse tipice din Sardinia: Brânză de oaie; Brânzeturi de vacă; Vinuri (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Lichior de mirt; Bomboane tradiționale; Paste tradiționale (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Clienții noștri sunt privați și revânzători. Expediții rapide!!
Spania, Coreses-Zamora
Brânză din lapte de oaie crud. Brânză moale-semi-maturată-maturată-rezervă-mare rezervă.
Grecia, Larisa
Suntem o companie care produce brânză de oaie grecească tradițională și autentică (FETA) și care livrează în aproape toate țările din UE de 3 decenii. În fiecare săptămână, 2 camioane pleacă din fabrica noastră către diverse destinații din Europa.
Croația, Kolan
Suntem producători de diferite tipuri de brânză, dintre care una este celebra PASKI SIR (brânză de oaie din Pag). Produsele noastre sunt recunoscute cu diverse medalii și premii în întreaga lume.
Spania, Villamayor De Santiago
O companie de familie cu o lungă tradiție în creșterea oilor și cu peste 40 de ani de experiență ca producători de brânzeturi. Activează astăzi prin cele două divizii în cele două unități din Villamayor de Santiago, Cuenca: BRÂNZETURI și GASTRONOMIE. În vechea brânzărie SANABRIA QUESOS se produce Brânza Manchego DOP și specialități din lapte de oaie, capră și amestec, așa cum s-a făcut...
Portugalia, Vila Nova De Famalicão
... tuturor normelor de calitate impuse de piața actuală. În gama noastră, găsiți cele mai variate tipuri de brânză - flamengo, edam, gouda, mozzarella, cheddar, emmental, capră, oaie, havarti, printre altele. Căutăm să oferim o gamă completă clienților noștri, care să corespundă nevoilor lor.
Polonia, Pieniazkowice
Fabrica de prelucrare a laptelui Ryszard Smolenia se află în Pieniążkowice, în județul Małopolska. Activitatea noastră se desfășoară neîntrerupt din 2005. Ne ocupăm cu producția și vânzarea de brânzeturi montane naturale. Oferim brânzeturi atât din lapte de oaie, cât și din lapte de vacă. Vă încurajăm să gustați biluțele, brânzica și brânza în variantă naturală sau afumată. Avem, de asemenea...
Turcia, Talas/kayseri
... din prima zi, datorită abilității kunefe transmise din tată în fiu și a reușit întotdeauna să mențină gustul la cel mai înalt nivel cu arome inovatoare. Secretul nostru de aromă; Produs de producători locali pentru compania noastră, provine din untul de oaie din câmpia Sanliurfa, arahidele super brun ale regiunii Urfa & Antep, zahărul din sfeclă și brânza din Antiohia, iar toate produsele sunt de...
Franța, Roquefort
Fondată în 1906, compania de familie GABRIEL COULET se transmite din generație în generație. Compania produce brânză de oaie, Roquefort, și oferă o gamă largă de brânzeturi. Într-o preocupare pentru calitate și măiestrie, brânzeturile respectă un proces de fabricație precis. Dovadă a calității, Roquefort GABRIEL COULET este în mod regulat medaliat la concursuri franceze și europene.
Franța, Bardos
Situată în Țara Bascilor, compania BASTIDARRA produce iaurturi artizanale. Aceasta fabrică o gamă completă de iaurturi, inclusiv iaurturi din lapte de vacă pasteurizat sau bătut, iaurturi din lapte de oaie pasteurizat și brânză de oaie. Brânza de oaie este un tip de brânză proaspătă specifică Țării Bascilor. Visele noastre sunt Prim’Holstein. Oile noastre sunt Manex cu cap roșu, o rasă locală...
Spania, Santa Olalla
Suntem o fabrică artizanală de brânzeturi, specializați în brânza de oaie tip manchego, din lapte crud și pasteurizat. Fabricăm, de asemenea, brânză mixtă și de capră. Suntem producători de brânză manchego artizanală și, desigur, producem brânzeturi din lapte de capră și lapte mixt. Lapte crud și pasteurizat.
Franța, Les Aldudes
LA FROMAGERIE DES ALDUDES și Cooperația Laitieră din Țara Bascilor reunește o sută de crescători de oi și vaci, toți provenind din Țara Bascilor. Astfel, oferim o gamă largă de brânzeturi inedite, compusă din brânză de oaie, de capră și de vacă. Crescătorii noștri de oi sunt angajați într-o abordare AOP Ossau-Iraty, iar crescătorii de vaci într-o abordare Bleu-Blanc-Cœur.
Spania, Sevilla
... maturate atât din lapte de oaie, cât și din lapte de capră, creme de brânză și, în cele din urmă, din mare avem anșoa, plăcintă de cabracho, centollo și anșoa, sardine și toate aduse din Cantabrica, unde se obține cea mai bună anșoa din lume. Iar produsele noastre deosebite sunt derivatele din gâscă, precum confit de gâscă, gât de gâscă, fioe de gâscă, micuit.
Franța, Roquefort Sur Soulzon
...Din 1906, braseria PAPILLON este specializată în producția de brânzeturi. Braseria produce Roquefort, brânză de oaie pură și, de asemenea, ulei de măsline BIO. Ca o garanție a calității, compania PAPILLON deține numeroase certificări, cum ar fi certificarea "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Denominație de Origine Protejată" și "Agricultură Biologică".
...Lapte de capră, Lapte de vacă, Lapte de oaie sau Lapte de bivoliță. Alegeți din diverse tipuri de brânză presată, cu coajă florată, cu mucegai albastru, cu coajă periată și multe altele. Vă așteptăm cu nerăbdare pentru a vă împărtăși pasiunea noastră. Angajamentele noastre Selecționăm în fiecare zi cele mai bune produse de la agricultorii și furnizorii noștri care respectă un caiet de sarcini...
...Din 1999, familia Ridao Belmonte produce în fabrica lor de brânză situată în Guillena, un oraș la 20 km de Sevilla, în Ruta de la Plata, cele mai bune brânzeturi artizanale "Torrelareina" produse cu lapte selectat de capră, oaie și vacă.
Magazinul nostru online vă oferă o selecție delicioasă și colorată de biscuiți pentru câini, cu și fără cereale, carne, pește, brânză, vegetarieni și vegani, idei de cadouri pentru animale, suveniruri pentru câini și stăpâni, ceramică minunată, săpunuri din lapte de oaie și multe altele... :O)...
Portugalia, Alcáçovas
Producători tradiționali de brânză de oaie maturată și brânză de capră maturată, axându-se pe inovația tradiționalului pentru piața gourmet.
Germania, Köln
...PRODUSE LACTATE. Sos Bearnaise 1 litru. Crema Fraiche 38% 5 kg. Iaurt / 5kg găleată cu 3,5% grăsime. Iaurt cu 10% grăsime. Brânză DOC cu 40% și 48% grăsime. Brânză MILRAM 48%. Brânză combinată 16kg. Lapte 3,5% grăsime 1 litru. Mozzarella (bastonaș) / 1 kg. Brânză Parmigiano. Brânză Parmigiano. Quark / 5kg găleată. Brânză de oaie. Brânză de oaie. Smântână 30% grăsime. Smântână de bucătărie 20...
Franța, LANNE EN BARETOUS
...VÂNZARE DE BRÂNZĂ DE OI (AOC OSSAU-IRATY), VACĂ, MIXT (capră/oaie), BRÂNZĂ DE CAPRĂ DE FERMIER. Producători din cele 3 văi Béarnaise: Aspe, Ossau, Barétous...
COOPERATIVA DE BRÂNZA A PĂSTORILOR DIN LARZAC este o cooperativă fondată în 1996, care permite astfel 20 de producători din „LARZAC” și din „muntii LEVEZOU” din AVEYRON să se reunească pentru a crea o gamă de brânzeturi de oaie cu caracter. Pentru aceasta, tombele lor sunt afinate într-o peșteră naturală cu 4 niveluri sub pământ, ceea ce le conferă un gust și o crustă florală „unică”. De mai bine de 11 ani, toate brânzeturile lor există și în variantă „BIO”.
Spania, Granada
...respectând tradiția și având grijă cu atenție de toate etapele vieții brânzeturilor noastre, de la elaborare până la momentul în care ajung pe masa clienților noștri. Brânzeturi de Oaie, de Capră și de Vacă, brânzeturi proaspete, moi, maturate, urdă. Avem brânza care se potrivește cu masa dumneavoastră, cu afacerea dumneavoastră.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play