Spania, Salamanca
...Pielile de oaie sărate umede Entrefina Dimensiune 7/+ (7/+ sqft) Medie: 9 / 9,5 sqft ...
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Brânză elaborată din lapte crud de oaie. Gustul său este plin și persistent, untos, având o notă ușor uleioasă. Caracteristici senzoriale Gustul său este plin și persistent, untos, cu o notă ușor uleioasă, având un punct perfect de sare. Interiorul este compact, cu mici găuri neregulate de origine mecanică, de culoare pai și pastă scurtă, dar nu friabilă. Origine: Zamora Tip de lapte: Întreg și crud de oaie Tip de elaborare: Coagulare enzimatică Cheag: Cheag animal de miel Tip de familie: Maturat de pastă presată, necoaptă, coajă mucegăită/spălată Maturare: Între trei și cinci luni.
Spania, Cuarte De Huerva
...Brânză de Oaie Îmbătrânită „Rezerva” de la Boffard Brânza de tip „Rezerva” este o brânză maturată, produsă folosind 100% lapte crud de oaie, conform vechii tradiții castiliene. Procesul de maturare, riguros controlat, durează minimum 8 luni (pentru un produs cu greutatea de 3 kg) sau 4 luni (pentru unul de 1 kg), timp în care brânzeturile sunt extrase de 3 ori din depozit pentru a fi stropite cu...
Spania, Malagón
...Brânză presată din lapte de oaie pasteurizat și coajă de rozmarin, cu o perioadă minimă de maturare de 180 de zile.
Spania, Fresno De La Vega (león)
...Brânză fabricată în sudul provinciei León din lapte de oaie, disponibilă în variantele ÎMBĂTRÂNIT, MURAT, SEMI-MURAT și MOALE. Disponibilă în unități de 1 kg sau 3 kg ambalate în vid. Oferim, de asemenea, brânză de capră și un amestec de brânză de oaie și vacă.
...Brânza iberică este o brânză cu pastă presată, elaborată dintr-un amestec de trei tipuri de lapte (vacă, oaie și capră). Este cea mai populară brânză din Spania și, conform proporțiilor stabilite în secțiunea 4 din anexa I a Decretului Regal 262/2011, din 28 februarie, prin care se aprobă normele de calitate pentru brânzeturi și brânzeturi topite. Orice brânză comercializată cu denumirea „Iberică” trebuie să fie elaborată din lapte proaspăt în următoarele proporții: maximum 50% lapte de vacă, minimum 15% lapte de capră și minimum 15% lapte de oaie.
Spania, Madrid
...natura este originea calității tuturor brânzeturilor noastre. Varietăți: Brânză amestec maturată (V-C-O) Brânză amestec semimaturată (V-C-O) Brânză elaborată din lapte de oaie Brânză de oaie maturată Brânză de oaie rezervă Brânză mini semimaturată de oaie Brânză mini semimaturată amestec (V-O)...
Spania, Badajoz
...Brânză de lapte de oaie 100% manchego, cu o crustă naturală galbenă, cremoasă, de culoare fildeș, se caracterizează prin aroma și gustul său bun, disponibilă în diverse tipuri de maturare.
Spania, Salteras
...Produsează brânză Manchego DOP din lapte pasteurizat/lapte crud 3, 6, 8, 12 LUNI...
Spania, Cijuelas (granada)
...PINCHOS DE ACEITUNAS  Pincho de Anchoa con Boquerón  Pincho de doble Boquerón  Pincho de Caballa  Pincho de Jamón y Queso  Pincho de Mejillon  Pincho Salmón y Queso  Pincho de Sandinas con Pimiento  Pincho de Boquerón y Pimiento Procesul nostru de fabricație ne permite să producem orice pincho conform gustului clientului.
Spania, Totanes
...Brânza iberică este o brânză cu pastă presată, elaborată dintr-un amestec de trei tipuri de lapte (vacă, oaie și capră). Conform proporțiilor stabilite în secțiunea 4 din anexa I a Realului Decret 262/2011, din 28 februarie, orice brânză comercializată cu denumirea „Iberică” trebuie să fie elaborată din lapte proaspăt în următoarele proporții: maximum 50% lapte de vacă, minimum 15% lapte de capră...
Spania, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO este o companie specializată în brânza Manchego, formată din persoane cu o mare experiență. Gama noastră se completează cu brânzeturi de capră, de oaie și iberice (50% vacă, 25% capră și 25% oaie), toate elaborate din lapte de cea mai bună calitate. Brânzeturile noastre DANSO și CANTARERO sunt de pastă fermă, aroma și gustul sunt blânde la cele mai tinere (semicurate), mai...
Spania, Villamayor De Calatrava
Suntem Quesos Finca La Cruz, producători de brânză artizanală pură din lapte de oaie. Produsele noastre sunt realizate din lapte pur de la oile noastre, ceea ce permite oferirea unui rezultat omogen în calitate, aromă și textură. În plus, sunt ambalate la vid și închise cu pânză de in pentru o mai bună deshidratare.
Spania, Casar De Cáceres
Brânzeturi handmade Brânzeturi artisanale Brânzeturi cu DOP Torta del Casar Brânzeturi din lapte de oaie Furnizor de brânzeturi Grup de producători de brânzeturi Cheag vegetal Lapte crud Brânză naturală, făcută cu tehnici tradiționale Alergeni: fără gluten...
Spania, Porzuna (ciudad Real)
La Agrovillaserra S.L. producem Ulei de Măsline Extra Virgin și Brânză Manchego Artizanală D.O.P. de mai bine de 20 de ani. Brânzeturi artizanale cu Denumire de Origine Protejată disponibile în diferite maturări. Ulei de Măsline Extra Virgin, ulei cu o mare personalitate și gust, disponibil în diferite formate și varietăți. Brânza Villajos este elaborată din Lapte de Oaie Manchegă, materie primă...
Spania, Madridejos
Suntem localizați în Madridejos (Toledo - SPANIA), în inima La Manche. Într-o zonă strategică, înconjurată de pășuni excelente și în leagănul brânzei manchego. În prezent, colectăm lapte de oaie de la peste 50 de ferme selectate. Fabricăm diverse tipuri de brânză, în funcție de maturare. Distribuim în toată Spania, dar cea mai mare parte a vânzărilor noastre se concentrează pe piața...
Suntem o companie de brânzeturi, specializați în brânzeturi proaspete și Burgos. Avem o fabrică pentru a produce brânză cremă și cremă de brânză de toate tipurile. Oferim o gamă de brânzeturi în formă de cuie, cuie tăiate și tapas, de asemenea, în brânzeturi presate de brânză spaniolă în toate variantele, vacă, capră murciană și oaie, atât 100% pur cât și amestec. Ne aflăm pe locul 30 în clasamentul companiilor de brânzeturi, într-o piață de peste 3000 în Spania.
Spania, Fuente el Fresno
Elaborarea uleiului de măsline extravirgin, nuci (fistic și migdale), legume, brânză în ulei de măsline, gemuri și sosuri. Distribuția brânzei de oaie manchegă și de capră și a produselor de patiserie. Produse naturale pentru consum sau pentru utilizare în cofetării și cadouri de afaceri.
Vă oferim magazinul nostru gourmet specializat în produse din centrul sudic al mesetei din Spania, cunoscut sub numele de „La Mancha”. Este în acest teritoriu vast de o mare frumusețe unde animalele sunt crescute în totală libertate, unde se află „Parcul Național Cabañeros” și produsele noastre sunt din: diverse tipuri de brânză de oaie, cârnați de cerb (foarte apreciați datorită conținutului lor...
Fabricăm produse lactate ecologice sub marca El Cantero de Letur din 1990. Iaurt, kefir, brânză, lapte proaspăt, băuturi, deserturi lactate. Elaborate cu lapte de capră, vacă și oaie. Produse de înaltă calitate cu certificare ecologică. Producător și de marcă albă. Clienți în marii distribuitori și canalul specializat. Vânzare în toată Spania și export. Certificate SHC Ecologic, IFS, BRC.
Spania, Almagro ( Ciudad Real )
Fabricarea și distribuția brânzeturilor Manchego. Companie dedicată elaborării brânzeturilor Manchego artizanale, brânză maturată, semi-maturată și proaspătă, recunoscute de Consiliul de Denumire de Origine Brânză Manchego, brânză pură din lapte de oaie de rasă manchegă. Oferim distribuție telematică și distribuție online de produse manchego, precum și vinuri din Rioja și vin din Rias Baixas, lichioruri de țuică galiciană. De asemenea, puteți găsi conserve și delicatese naționale, vinete de Almagro sau alte produse în magazinul nostru online.
Spania, Zamora
... elaborarea brânzeturilor din lapte crud, atât de oaie, cât și din amestec (oaie, capră și vacă), evidențiind brânzeturile de oaie cu Denumirea de Origine DO "Queso Zamorano" și brânza noastră CASTELLANO care deține IGP "Castellano". De asemenea, merită menționată specialitatea noastră, brânza "Ibérico". Elaborată cu un amestec special de lapte crud de oaie, capră și brânză. De asemenea, producem brânzeturi din lapte pasteurizat.
Spania, Coreses-Zamora
Brânză din lapte de oaie crud. Brânză moale-semi-maturată-maturată-rezervă-mare rezervă.
Spania, Villamayor De Santiago
O companie de familie cu o lungă tradiție în creșterea oilor și cu peste 40 de ani de experiență ca producători de brânzeturi. Activează astăzi prin cele două divizii în cele două unități din Villamayor de Santiago, Cuenca: BRÂNZETURI și GASTRONOMIE. În vechea brânzărie SANABRIA QUESOS se produce Brânza Manchego DOP și specialități din lapte de oaie, capră și amestec, așa cum s-a făcut...
Spania, Santa Olalla
Suntem o fabrică artizanală de brânzeturi, specializați în brânza de oaie tip manchego, din lapte crud și pasteurizat. Fabricăm, de asemenea, brânză mixtă și de capră. Suntem producători de brânză manchego artizanală și, desigur, producem brânzeturi din lapte de capră și lapte mixt. Lapte crud și pasteurizat.
Spania, Sevilla
... maturate atât din lapte de oaie, cât și din lapte de capră, creme de brânză și, în cele din urmă, din mare avem anșoa, plăcintă de cabracho, centollo și anșoa, sardine și toate aduse din Cantabrica, unde se obține cea mai bună anșoa din lume. Iar produsele noastre deosebite sunt derivatele din gâscă, precum confit de gâscă, gât de gâscă, fioe de gâscă, micuit.
...Din 1999, familia Ridao Belmonte produce în fabrica lor de brânză situată în Guillena, un oraș la 20 km de Sevilla, în Ruta de la Plata, cele mai bune brânzeturi artizanale "Torrelareina" produse cu lapte selectat de capră, oaie și vacă.
Spania, Granada
...respectând tradiția și având grijă cu atenție de toate etapele vieții brânzeturilor noastre, de la elaborare până la momentul în care ajung pe masa clienților noștri. Brânzeturi de Oaie, de Capră și de Vacă, brânzeturi proaspete, moi, maturate, urdă. Avem brânza care se potrivește cu masa dumneavoastră, cu afacerea dumneavoastră.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play