Spania, Guijuelo-Salamanca
... grăsime. Proporția de peste 56% acid oleic în grăsimile sale îi conferă o textură cremoasă și fină, care "se topește" pe palat. Acest lucru face ca Paleta de Bellota Alimentată cu Bellotas 50% Ibérica să fie un aliment deosebit de sănătos pentru inimă. Paleta de Bellota Ibérica Alimentată cu Bellotas este obținută din încrucișări selectate ale porcului iberic, atingând un procent de 50% rasă iberică...
Spania, Guijuelo-Salamanca
... transport: La temperatura camerei nu există restricții. Dacă este ambalat în vid la o temperatură inferioară de 5ºC. Pentru consum, temperatura recomandată este de 15º-18ºC. Procesul de Elaborare: Tăiere la cald, răcire, tăiere în v, sărare, uscare naturală și odihnă în pivniță. Ingrediente: Umăr de porc de bellota și sare marină.
Spania, Guijuelo (salamanca)
... Mediterraneus, autohtone din celebrele deheșe spaniole, localizate în principal în Salamanca. Procesul de Sărare La Ibéricos Brisa, toate piesele sunt acoperite cu sare marină pentru a favoriza deshidratarea și conservarea acestora, contribuind astfel la dezvoltarea culorii și aromelor tipice ale produselor afumate. Acestea rămân în camera de sărare o zi pentru fiecare kilogram de greutate al piesei...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play