Italia, Milano
...Produs în martie, este un miere care tinde să cristalizeze rapid. În stare lichidă are o culoare ambrată închisă cu reflexe roșiatice, iar în timpul cristalizării capătă nuanțe maro-portocalii. Mirosul este mediu intens și proaspăt, amintind de caramel, pudră de cafea, mușețel, șofran. Aroma este mediu intensă și persistentă de bomboane mou, tamarind, lemn dulce. ABBINAMENTI În bucătărie poate fi asociată cu brânzeturi maturate și picante, cu mezeluri proaspete și condimentate, porchetta și cotechino sau pur și simplu pentru a fi întinsă pe pâine sau felii prăjite pentru micul dejun.
...Mezeluri din carne de porc, tipice pentru Emilia. Carnea provine din gâtul porcului, umplută manual în intestine naturale și maturată timp de cel puțin 90 de zile, are un gust dulce și plăcut și este protagonistă în aperitive și aperitive.
Franța, Bordeaux
...{"Dégustation":"Cu o culoare rubinie închisă, acest vin se deschide cu un nas intens fructat, cu note picante caracteristice Cabernet-urilor Sauvignon bine coapte. În gură, taninurile sunt moi și calde. Structura este amplă, cu note de fructe de pădure și un final moale. Acest vin va fi foarte apreciat la aperitivele dumneavoastră, alături de platouri cu mezeluri și brânzeturi.","Commentaire...
Franța, Caromb
...Cépages : 100% Caladoc Age des vignes : 15 ani Terroir : Argilo-calcaros Vendange : Mașină Dégustation : • Robe : Roșu profund, reflexii violacee • 1er nez : Fructe roșii • 2ieme nez : Note picante • En bouche : Fructe roșii, echilibru și prospețime • Caudalie lungă Accord mets/vins : Plăti regionale, carne, mezeluri Garde : 4 până la 5 ani Vinification : Eraflare/Foulare. Plan de macerație 10 zile la 24° pentru a conserva prospețimea și fructul. Marc presat și adăugat la sucul de picătură. FML pe drojdie fină în timpul iernii până la îmbuteliere.
Spania, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrica de Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. Fabricare artizanală de produse precum: El Botillo del Bierzo, Chorizos picante și dulce, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, Bacon afumat, Lacón Braseado (Produs Gourmet) printre altele... Dispunem de asemenea de carne proaspătă de porc precum: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, Jamón Fresco, Codillo proaspăt, și bineînțeles, produsele sărate și proaspete precum: Oreja, Rabo, Espinazo, Cabeza de Cerdo, Morro, Pata de Cerdo.
Belgia, Bruxelles
Suntem o companie comercială de export de produse agroalimentare, congelate și FMCG (scutece, bandă adezivă,…). Suntem prezenți în Europa și în Africa. De-a lungul anilor, ne-am extins considerabil gama de produse și am extins rețeaua noastră de distribuție pentru plăcerea clienților noștri dragi. Exportăm în întreaga Africa subsahariană cu controlul câmpului/fabricii (UE, America,…) până la livra...
Italia, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc di Lavigna Santo E. C. din Mesoraca, în provincia Crotone, se ocupă cu producția proprie și artizanală, cu ambalare, de mezeluri tipice, printre care cârnați, capocollo și pancetta. Datorită personalului pregătit și cu experiență acumulată în domeniu, Salumificio Lavigna reușește să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi.
Franța, Carquefou
... bucată este apoi învelită într-un prosop și presată între două plăci, conferindu-i astfel forma sa paralelipipedică. Acest jambon este întotdeauna prezentat fără os. Feliile sunt de culoare roșie deschisă. Textura sa este moale și fragedă. Mirosul fructat al alcoolului și notele picante îi conferă un aromă caracteristică. Jambonul de Vendée este consumat în principal crud, în felii subțiri. Totuși, poate fi apreciat în mod tradițional gătit în felii mai groase și însoțit de moghete.
Franța, Auxerre
...preparate picante, brânză cu pastă presată sau mucegăită sau moale, brânză proaspătă, desert Vinificare Macerația pre-fermentativă durează 10 zile la 8°C. Fermentația alcoolică este urmată de o vinificare clasică cu ușoare remontări zilnice pentru a favoriza extracția. După fermentația malolactică în butoaie, maturarea pe drojdii durează 4 luni. Œil:roba profundă impresionantă Sfaturile oenologului...
Franța, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%). TERROIR : Limons argileux. VINIFICARE ȘI ÎMBĂTRÂNIRE : Struguri recoltați la o maturitate foarte bună. Macerație de 24 de ore la temperaturi scăzute. APPELLAȚIE : AOP Rosé d'Anjou. NOTE DE DEGUSTARE : Culoare roz somonat. Nas armonios de fructe roșii mici. Gust plăcut, delicat, cu un final plin de fructe și note picante de piper. ACORD MÂNCARE/VIN : Aperitiv, mezeluri, pizza, deserturi cu fructe. TEMPERATURA DE SERVIRE : Între 6 și 8°C. Carton de 6 sticle de 75cl...
Italia, Dorgali
... de fructe roșii și boabe, vișine și mirt, însoțite de o atingere de note picante conferite de învechirea în butoaie de stejar francez. În gură, impactul cald este urmat de o prospețime importantă, de o sărătate pronunțată și de o taninitate elegantă, care se îmbină armonios în structura moale și catifelată. Intensitate și persistență bună. Atha Ruja se potrivește cu brânzeturi cu pastă semidură de intensitate medie, mezeluri savuroase și preparate din carne roșie de structură medie, fripturi și vânat.
...Salumificio Sant'orso se află în Calltreno, în provincia Vicenza, la poalele platoului Asiago. Produciem salamuri fără OMG, fără derivate din lapte, fără gluten, fără alergeni. Produția noastră constă într-o gamă completă de salamuri dulci și picante, precum și într-o selecție variată de pancete crude și fierte, toate ambalate pentru o utilizare mai eficientă. Vă invităm să vizitați site-ul nostru: www.salumisantorso.it...
Franța, Colmar
...notele de citrice ale unui sauvignon, notele de tutun și cedru ale unui mare bordeaux… Și dacă, la farfurie, am putea acompania aceste vinuri foarte alese cu alte descoperiri frumoase de terroir, jambonuri de excepție, mezeluri fine, aranjamente artizanale rare? Și dacă, într-un alt concept de Bar à vins la Colmar, wine-bar, weinbar, am putea pleca într-o explorare senzorială inedită...
...topping pentru pizza, mezeluri italiene, vinuri italiene, brânzeturi italiene, cârnați fierți în vacuum, sfeclă în felii și rasă la conservă și borcan, morcov în felii și rasă la conservă și borcan, măsline negre și verzi feliate, țelină rasă, fasole mung, ulei de floarea-soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, ulei special pentru prăjit la conservă, creveți fierți și congelați, deliciile mării, file de pangasius, ton la bucată. Am început să vindem în Portugalia, iar astăzi suntem prezenți și în Angola, Mozambic, Capul Verde și Guineea Bissau.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play