Franța, Bordeaux
...{"Dégustation":"Cu o culoare rubinie închisă, acest vin se deschide cu un nas intens fructat, cu note picante caracteristice Cabernet-urilor Sauvignon bine coapte. În gură, taninurile sunt moi și calde. Structura este amplă, cu note de fructe de pădure și un final moale. Acest vin va fi foarte apreciat la aperitivele dumneavoastră, alături de platouri cu mezeluri și brânzeturi.","Commentaire...
Franța, Caromb
...Cépages : 100% Caladoc Age des vignes : 15 ani Terroir : Argilo-calcaros Vendange : Mașină Dégustation : • Robe : Roșu profund, reflexii violacee • 1er nez : Fructe roșii • 2ieme nez : Note picante • En bouche : Fructe roșii, echilibru și prospețime • Caudalie lungă Accord mets/vins : Plăti regionale, carne, mezeluri Garde : 4 până la 5 ani Vinification : Eraflare/Foulare. Plan de macerație 10 zile la 24° pentru a conserva prospețimea și fructul. Marc presat și adăugat la sucul de picătură. FML pe drojdie fină în timpul iernii până la îmbuteliere.
Franța, Carquefou
... bucată este apoi învelită într-un prosop și presată între două plăci, conferindu-i astfel forma sa paralelipipedică. Acest jambon este întotdeauna prezentat fără os. Feliile sunt de culoare roșie deschisă. Textura sa este moale și fragedă. Mirosul fructat al alcoolului și notele picante îi conferă un aromă caracteristică. Jambonul de Vendée este consumat în principal crud, în felii subțiri. Totuși, poate fi apreciat în mod tradițional gătit în felii mai groase și însoțit de moghete.
Franța, Auxerre
...preparate picante, brânză cu pastă presată sau mucegăită sau moale, brânză proaspătă, desert Vinificare Macerația pre-fermentativă durează 10 zile la 8°C. Fermentația alcoolică este urmată de o vinificare clasică cu ușoare remontări zilnice pentru a favoriza extracția. După fermentația malolactică în butoaie, maturarea pe drojdii durează 4 luni. Œil:roba profundă impresionantă Sfaturile oenologului...
Franța, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%). TERROIR : Limons argileux. VINIFICARE ȘI ÎMBĂTRÂNIRE : Struguri recoltați la o maturitate foarte bună. Macerație de 24 de ore la temperaturi scăzute. APPELLAȚIE : AOP Rosé d'Anjou. NOTE DE DEGUSTARE : Culoare roz somonat. Nas armonios de fructe roșii mici. Gust plăcut, delicat, cu un final plin de fructe și note picante de piper. ACORD MÂNCARE/VIN : Aperitiv, mezeluri, pizza, deserturi cu fructe. TEMPERATURA DE SERVIRE : Între 6 și 8°C. Carton de 6 sticle de 75cl...
Franța, Colmar
...notele de citrice ale unui sauvignon, notele de tutun și cedru ale unui mare bordeaux… Și dacă, la farfurie, am putea acompania aceste vinuri foarte alese cu alte descoperiri frumoase de terroir, jambonuri de excepție, mezeluri fine, aranjamente artizanale rare? Și dacă, într-un alt concept de Bar à vins la Colmar, wine-bar, weinbar, am putea pleca într-o explorare senzorială inedită...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play