Italia, Guardiagrele
...Aditiv fără emulgatori pe bază de maia deshidratată. Întărește rețeaua de gluten, asigurând volum produselor finite. Format: 25 kg Dozare: 1 - 2 %...
Italia, Giuliano
...Făină "00", apă, maia (drojdie naturală din făină de grâu moale tip 0 în pulbere, drojdie, făină de cereale malțate), sare, ulei de floarea-soarelui, ulei de măsline, roșie, mozzarella asiago, fontina, emmental, ulei de măsline extravirgin.
Italia, Marmirolo
... conferă plasticitate aluatului, permițând realizarea întinderii tradiționale sau contemporane. Cu MAGRI FREE Napoletana, se obțin pizza și pâini cu alveolare dezvoltată, pufoase și cu o aromă delicată, comparabile cu un produs de panificație realizat din făină de grâu moale, dar 100% fără gluten. Disponibil în format sac cu fund pătrat de 1 kg, în cutii de 12 bucăți.
... ceapă. Toate produsele noastre sunt vegane și se caracterizează printr-un gust tipic și inconfundabil, dat de procesul special de fabricație și de clima particulară a colinelor Euganei. După o fermentație naturală de 12 ore, aluatul este lucrat cu maia și ingrediente naturale selectate, iar după timpul corespunzător de odihnă al aluatului, deliciile sunt lucrate manual de către maeștrii noștri brutari, una câte una.
Panificiul Le Bontà Trecchinesi, de peste douăzeci de ani, își propune produsele unei clientele care s-a atașat în timp și este în continuă creștere. De-a lungul anilor, panificiul Le Bontà Trecchinesi și-a diversificat produsele, oferind utilizatorilor nu doar pâine, ci și frese, tozzetti, pizza albă și roșie, panetone, pâine și pesmet. Dar care este secretul aromelor acestui pâine? Simplu: ingrediente naturale precum făină, apă, sare și maia, lucrate cu pasiune și măiestrie, conform învățăturilor transmise de maeștrii brutari de odinioară.
... Baze de pizza pinsate, focacce pinsate, panini pinsati: create cu aluat din făină de soia, făină de orez, ulei de măsline extravirgin, sare, maia etc. Datorită „pinsaturii”, gazele sunt eliberate, făcând produsul și mai digerabil. Linia Snack sărate: de ronțăit în orice moment al zilei, excelente pentru aperitive, de acompaniat cu salate etc: •Crefolini sfogliati •Crefolini sfogliati integrali...
Panificiul patiserie Pietro Quercia din Montecosaro (MC), un sat situat între colinele macerate, produce o pâine cu maia, realizată din făinuri locale, nerafinate și ecologice. Patiseria (brownies, muffins, zeppole, cannoli sicilieni) a fost creată din ideea de a combina bunătatea cu bunăstarea, folosind făinuri nerafinate pentru a reduce conținutul de zahăr. Panificiul patiserie Pietro Quercia...
Italia, Velletri
Livrăm zilnic, în câteva ore, în toată Italia, pâine de casă de tip deschis sau închis, coaptă la cuptor cu lemne, sub formă de pâini sau baghete. Această pâine, produsă în Castelul Romani, se caracterizează prin utilizarea drojdiei naturale, făinii de grâu moale semi-integrale și coacerii în cuptor cu lemne. Fermentarea se obține cu maia și puțină drojdie de bere. Ingredientele se frământă timp...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play