...W: 330 ÷ 360. Amestec profesional de făină de grâu moale obținut din transformarea completă a cerealelor. Aceasta păstrează tărâțele la scară mare și fin, precum și fibrele și germenul de grâu 100% viabil.
IN3 este FUORI DAGLI SCHEMI și din clasificări deoarece această făină are un conținut de cenușă mai mare de 0,95% dar mai mic de 1,30% în comparație cu făinurile de grâuintegral.
IN3 combină caracteristici nutriționale excelente cu o procesabilitate superioară față de făina integrală.
...Cuscusul integral bio (sau cu grafia franceză "couscous") este un aliment tipic din Nordul Africii și, în Italia, din Sicilia de vest și sud-vestul Sardiniei. Numele său înseamnă „tăiat (sau redus) în bucăți foarte mici”: acest lucru se datorează faptului că se prezintă sub formă de granule mici de semolă de grâu dur integral, prelucrată cu apă și gătită la aburi. Comparativ cu grâul moale...
La Eli.S.An Natural Food este o companie tânără cu idei inovatoare, dar cu o convingere profundă: suntem ceea ce mâncăm. Astfel, dintr-o selecție atentă a materiilor prime, ia naștere Pastaelisan, un produs, riguros made in Italy, care îmbină tradiția, inovația și cercetarea. Grâu dur 100% italian, forme din bronz, apă microbiologic pură, uscare lentă, producție artizanală și idei noi: acestea sun...
...cu un parfum clar și proaspăt.
Această amestecare fermentată de boabe de soia, grâu, sare și ciupercă koji este unul dintre cele mai utilizate condimente în Japonia, un sos versatil potrivit pentru a condimenta supele de noodles, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu și multe altele.
Nu există cu adevărat un substitut pentru sosul de soia.
Există multe varietăți din care să alegi, inclusiv sos de soia închis, sos de soia deschis, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și sos de soia integral sau marudaizu.
...Produse profesionale pentru masaj pe bază de uleiuri naturale pure „oleicos”.
Albicocca nocciolo – Sâmburi de caise
Avocado integrale – Avocado integral
Argan – Argan
Borragine – Borago
Cacao – Cacao
Cocco – Nucă de cocos
Canapa – Canabis
Crusca di riso – Tărâțe de orez
Enotera – Oregano de seară
Germe di grano – Germeni de grâu
Girasole – Floarea-soarelui
Jojoba – Jojoba
Lino (semi) – Semințe...
... între un minim de 40 și un maxim de 55 de grade Celsius, protejând astfel valorile nutriționale și rezistența în timpul fierberii. Produse pasta proaspătă și uscată, organică și convențională, din Farro dicoccum, din grâu dur Senatore Cappelli, integral, aromatizată cu produse deshidratate și naturale. Produsele noastre sunt prezente pe piața italiană, de la sectorul en-gros la cel de retail, și pe piața externă, predominant în Spania, Portugalia, Germania, Anglia, Canada, Brazilia, Australia și SUA.