Italia, Marmirolo
...Amestec de făină de grâu moale tip '1' cu rafinare scăzută, semolă de orez, făină de soia prăjită cu un putere mare de absorbție (amestecul absoarbe peste 80% apă). Fermentare naturală cu maia în amestec. Este ideal pentru producția de pizza românească, alveolată, crocantă și ușoară, cu un gust delicat, ideal pentru a evidenția garnitura și aroma. 10 KG...
Italia, Giuliano
...Pan di spagna, amestec de ouă pasteurizate, zahăr granulat, făină "0", făină americană, apă, cacao amar 22/24%, arome. FARCITURA: Smântână proaspătă, mascarpone pudră (33%), gălbenuș de ou pasteurizat, zahăr. BAGNA: Apă, zahăr, aromă cafea 70°, cafea liofilizată. Conservare la -18° Produs de decongelat.
Italia, Sabaudia
...Făinurile noastre de ovăz sunt obținute prin măcinarea fulgilor de ovăz, un proces care conferă o digestibilitate ridicată produsului și îl face potrivit pentru preparate culinare ca înlocuitor pentru făina albă rafinată obișnuită, pentru rețete atât dulci, cât și sărate. Toate făinurile pot deveni preparate pentru clătite.
...Obținută prin măcinarea grâului dur de varietate "Cappelli" produs de fermele agricole din regiunea Puglia. Făina este obținută prin aburarea (extragerea tărâței și a tărâței fine din făină prin intermediul buratului) tărâței fine și grosiere. "Senator Cappelli" este un grâu antic și bio, superior din punct de vedere nutrițional altor tipuri de grâu: conține o cantitate mai mare de flavonoide și antioxidanți, proprietăți antiinflamatorii și chiar capacitatea de a reduce colesterolul. Este mai ușor de digerat și reduce inflamațiile intestinale definite ca intoleranțe la gluten.
Italia, Crotone
...Făină măcinată la piatră: făină tip "0" 35% + făină tip "1" 35% + semolă de grâu dur 30%...
...Vinetele și roșiile: combinația care evocă amintiri ale prânzurilor în familie sau între prieteni în zilele însorite de vară. Toate acestea le-am păstrat într-o rețetă gata de utilizare, dominată de gnocchetti din făină de semolă, pentru un fel principal de savurat oricând.
Italia, Fisciano
...Pastele noastre proaspete umplute conțin carne, șuncă uscată, ricotta și spanac, ciuperci porcini, toate învelite într-un strat subțire și ușor din făină și ouă de găini crescute la sol.
Italia, altamura
... respecta standardele de excelență ale companiei. Produs și ambalat conform legislației în vigoare. Bază PIZZA ROȘIE POMODORO Ingrediente: Semolă de grâu dur, apă, făină de cartofi, sare marină, ulei de măsline extravirgin, drojdie de bere, lecitină de soia. Condiment de roșii. Conține gluten.
Italia, Catania
...SPECIALITATE ALIMENTARĂ PE BAZĂ DE SEMOLĂ DE GRÂU DUR ȘI FĂINĂ DE SEMINȚE DE CANABIS 6%. Cerealele utilizate sunt cultivate în Sicilia. Pastele sunt rezultatul unei lucrări artizanale, sunt extrudate la bronz, uscate lent și ambalate manual. INGREDIENTE: Semolă de grâu dur sicilian, făină de semințe de canabis siciliană 6%, apă. Informații despre alergeni: Conține GLUTEN. Greutate netă 500 g.
Industria Molitoria Mininni s.r.l. reprezintă astăzi una dintre cele mai importante realități industriale la nivel național în domeniul măcinării grâului dur pentru producția de semolă rimacinată și semolă pentru paste de înaltă calitate. Pentru a atinge acest obiectiv, a fost necesară construirea unei noi instalații, bazate pe tehnologiile moderne din sectorul măcinării dezvoltate de Buhler, cu...
Italia, Caraglio
... precum fulgi de cartofi, făină de grâu "00", semolă de grâu dur, ouă și carne selectată. Acestea sunt congelate instantaneu și aduse la temperatura de -18°C, fără niciun fel de conservant, garantând un produs autentic și de calitate superioară. Printre noutăți găsiți: sosuri congelate gata de utilizare și supă de legume congelată gata de utilizare.
Italia, San Sperate
Producție de semolă pentru panificație Comerț cu făinuri și cereale Măcinăm doar grâu dur sarde...
Italia, San Gavino Monreale
...-un proces artizanal, acestea sunt decorticate și măcinate la piatră în moara noastră și transformate în făinuri și semolă. Produse care sunt sufletul rețetelor noastre sarde și italiene, substanța marii noastre tradiții culinare. Ne aflăm în San Gavino Monreale, în Provincia Sud Sardegna și în inima Campidano. O câmpie care se mândrește cu o istorie importantă în cultivarea cerealelor, a...
Italia, Cesenatico
Terre di Romagna, bogate în tradiții, pasiuni și arome, dă naștere Pastificio La Fenice, unde utilizarea materiei prime este esențială pentru menținerea unei calități superioare. Printre materiile prime cele mai importante și utilizate se numără Făina Certificată Românească și Semola de Altamura, Parmigiano Reggiano și Grana Padano, ambele cu DOP, și ouă exclusiv de producție italiană. Avem...
Italia, Chieuti
Suntem o filieră scurtă care cultivă grâu Cappelli și cu acesta produce semolă, făină rimacinată, semolă integrală și tipuri de făină; paste uscate, biscuiți de mic dejun, taralli, năut și, datorită fânului nostru, ovăz și in. Grâul nostru este sănătos și bogat în proteine, ideal pentru diete, intoleranțe și o alimentație sănătoasă și bună. Suntem o mică realitate, dar tocmai din acest motiv, suntem controlați biologic și atenți la sustenabilitatea mediului și la alimentația sănătoasă.
Făină de grâu moale și semolă pentru producătorii de paste. Producția de semolă organică.
Italia, Racale
Având grijă de teritoriul înconjurător, producem alimente care respectă tradiția noastră, folosind ingrediente tipice din Puglia. Ne extindem de la produse de panificație la producția de ulei și vin, precum și paste făcute manual în laboratoarele noastre. Lucrăm cu mai multe tipuri de făină: grâu, grâu ars, semolă, semolă integrală, orz, pentru a oferi un produs de înaltă calitate și de maximă...
Italia, Manfredonia
... și Biscuiterii cu silozuri sau cisterne care conțin materiale precum: făină, zahăr, semolă, grâu, orz, ovăz, cafea, drojdii, vin etc., care, în vederea aplicării Reg. CE 852/04, necesită o intervenție specializată și recunoscută pentru certificarea de dezinfectare a silozurilor lor.
Pianelli Trasporti reprezintă o excelență în domeniul transportului pentru terți. Oferă servicii pe întreg teritoriul național și internațional. Competențele specifice acumulate de-a lungul anilor au condus la specializarea în segmentul alimentației umane, iar mai exact, se transportă făină, semolă de grâu dur și zaharuri. Transportul se efectuează prin utilizarea de cisterne special concepute...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play