Italia, Misano Adriatico
..."Mixul de brânzeturi rase Fattoria, compus dintr-o varietate de brânzeturi proaspete și maturate, oferă un gust unic și autentic pentru fiecare preparat. Realizat cu ingrediente de înaltă calitate, acest mix de 1kg de brânzeturi este perfect pentru a adăuga un strop de savoare și cremozitate preparatelor tale."...
Italia, Milano
... prăjită. Pe palat, este amar și evocă lichioruri precum genziana și rubarbar. Prezintă note de cafea, boabe de cacao și frunze de tutun. ASOCIERI Gustul său atât de peculiar permite asocieri cu alimente la fel de amare precum anghinare, țelină, cicorie; se potrivește cu brânzeturi de mare calitate, maturate îndelung, poate chiar picante; cu lardo de colonnata. Cu peștele, de încercat în asociere cu pește spadă și ton roșu; cu deserturile, pentru a garnisi mousse de ciocolată, în înghețată și în salata de fructe.
Italia, Martina Franca
...Caciocavallo al Fieno este un brânză maturată, produsă din lapte de înaltă calitate și învechită în fân pentru un gust puternic și rustic. Această brânză se caracterizează printr-un gust intens și un aromă inconfundabilă, care o fac perfectă pentru a fi savurată singură sau ca parte a unui platou de brânzeturi. Caciocavallo al Fieno este un produs artizanal, realizat conform metodelor tradiționale și cu ingrediente autentice. Procesul său de fabricație artizanală și gustul său unic îl fac un produs de excelență al tradiției lactate italiene.
Bertelli Formaggi S.r.l., prezent pe piață de patru generații, propune brânzeturi maturate și proaspete de calitate excelentă. Suntem un punct de referință pentru multe activități europene în furnizarea nu doar de Parmigiano Reggiano maturat de la 12 luni până la 60 de luni, ci și de brânzeturi de capră și oaie din tradiția italiană. Suntem furnizori și de mezeluri tipice precum salame, fiocchetto...
Italia, Radicofani
Producția de Cacio di Pienza este o tradiție cu origini foarte vechi, care s-a transmis din generație în generație până în zilele noastre. Producătorii de lapte s-au reunit în Cooperativa de Cotignano, folosind și conservând metodele tipice de prelucrare: aprovizionarea cu lapte cu arome speciale conferite de ierburi tipice pășunilor din Val d'Orcia, tehnici rafinate de maturare și, mai ales, o at...
Italia, Sizzano
...Denominație de Origine Controlată (DOC) TIPOLOGIE Vin Roșu VITIGNO Nebbiolo 100% ABINARE Preparaturi din carne la cuptor sau la grătar Preparaturi din carne albă Brânzeturi maturate CULOARE Roșu rubiniu PROFUM Intens și persistent Zmeură Violete și flori de portocal Fructe roșii GUST Sec Bună corpolență TEMPERATURA: 18-20 °C ALCOOL: 13% vol...
Italia, Castellazzo Bormida (al)
... pește. Condimente: Excelent pentru producția de uleiuri, unturi și sosuri cu trufe. Antipasti și Brânzeturi: Se potrivește splendid cu bruschete, brânzeturi maturate și mezeluri. Contactează-ne pentru o Ofertă Personalizată Dacă cauți cele mai bune trufe negre uncinat, Valtrebbia Tartufi este alegerea potrivită. Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și pentru a descoperi cum putem...
...Ingrediente: Miere, trufă albă mică (Tuber borchii Vitt. - origine Italia) 2,5%, trufă albă (Tuber magnatum Pico - origine Italia) 1%, aromă. Ideal pentru a fi asociat cu brânzeturi proaspete/mediu maturate și lardo sau pentru prepararea de deserturi.
Italia, Barletta
...Macerarea pe pieli se desfășoară la temperatură controlată și durează 20 de zile. Vinul trece apoi în butoaie de lemn de stejar, unde se maturizează timp de cel puțin 12 luni, urmat de încă un an în sticlă pentru a obține un mare echilibru și bogăție aromatică. Barbera este generoasă și de mare structură, robustă, importantă, care fascinează prin notele complexe de condimente, fructe roșii mici, pădure, mentă, vanilie și lemn dulce. Barbera de excelență care se potrivește perfect cu carne roșie și brânzeturi maturate, pentru o experiență gastronomică încântătoare.
Italia, Noci
Caseificio Ignalat este o medie întreprindere de familie din Puglia, activă pe piață din 1948 și specializată în producția de lactate realizate exclusiv din lapte de vacă selectat din Puglia. Ignalat produce diferite tipuri de lactate: proaspete, afumate, maturate și diverse specialități tipice pugliese, cum ar fi mozzarella nodino și treccia, burrata, burrata afumată prin afumare naturală în cupt...
Italia, Venezia
...Exquisit de puternic. Bere cu fermentație înaltă, cu un corp plin și moale. Aroma sa este dulce și perfect echilibrată cu o spumă cremoasă și compactă. Patru malțuri de orz special și două varietăți de hamei nobil îi oferă note elegante de fructe uscate și lemn dulce. Excelentă alături de carne roșie gătită sau friptă, carne la grătar, pește afumat, brânzeturi maturate, brânzeturi de capră condimentate și tort Sacher.
Italia, Nave
... Carne roșie, vânat, ciuperci porcini, trufe și brânzeturi maturate. Note Conține sulfiți. Capacitate: 0.75l Cod: 07003 Categorie: Roșii Gradare: 15% vol. Națiune: Italia Regiune: Piemonte Viței: Nebbiolo 100% Culoare: Granat intens...
...% Asociere gastronomică: vin rafinat care însoțește preparate la fel de aristocratice, cum ar fi fondue, preparate din vânat și anumite brânzeturi maturate. Se servește la o temperatură de aproximativ 18°C. Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast Importer Connection 2018 rating 86 Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG International Wine Awards Spania 2017 medalie de argint...
...). Cu utilizarea lamelor netede, poate tăia porții standard de brânzeturi mai puțin maturate (de exemplu, caciotte). Extrem de rapid: producție medie orară de 32 de bucăți de 1 kg din aproximativ 55 de roți de brânză de tip Parmesan. Permite setarea tipului de tăiere în funcție de: Porții standard: 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32 din roată. Porții speciale: 1/10, 1/12, 1/20, 1/24, etc. (cu înlocuirea imediată a plăcii de tăiere și recunoașterea automată de către PLC). adâncime: 855 mm Lățime: 950 mm înălțime: 2200 mm...
Italia, Firenze
...Ingrediente: Miere, trufă albă mică (Tuber borchii Vitt. - origine Italia) 2,5%, trufă albă (Tuber magnatum Pico - origine Italia) 1%, aromă. Ideal pentru a fi asociat cu brânzeturi proaspete/mediu maturate și lardo sau pentru prepararea de deserturi.
Italia, Dorgali
... nuanțe violacee, la nas se deschide măreț cu note de piatră de foc, grafit și mici fructe de pădure negre. Pe palat își dezvăluie căldura, urmată de o textură de taninuri moi și catifelate, dezvăluind note de cacao neagră. Vin nefiltrat, eventualele sedimente nu compromit calitatea, ci exalță tipicitatea și atestă integritatea și naturaletea procedurilor noastre enologice. Excelent în acompaniament cu preparate bogate și structurate, cum ar fi feluri principale din vânătoare, carne roșie și brânzeturi maturate.
Italia, San Donaci
...Vin obținut din struguri 100% Primitivo. Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Vinificare în roșu cu condiționare termică a procesului fermentativ. Se caracterizează prin finețea taninurilor sale și persistența gust-olfactivă. La olfactie se evidențiază note de fructe roșii coapte, cum ar fi căpșuni, zmeură și mure, inclusiv sub formă de jeleuri. Ideal cu brânzeturi maturate precum Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, paste cu ragù bolognez, carne albă la cacciatora.
Italia, Marciano Della Chiana
... roșu rubiniu. Datorită gustului suculent și plin, este perfect de consumat singur sau cu ciocolată. Se potrivește excelent cu brânzeturi maturate. Format: 0,5 lt. Tip de vin: Pasit. An: 2019. Țară: Italia. Regiune: Toscana. Strugure: 100% Aleatico. Maturare: 6 luni în butoaie mici de lemn - 6 luni în sticlă. Culoare: Roșu rubiniu intens. Aromă: Căpșună, Prună, Trandafir sălbatic. Temperatură: 12° C. Ideal cu: Ciocolată, brânzeturi maturate.
Italia, Schio
...Ciliegiolo... o bere diferită din Toscana. Vizual, roșu intens, aproape impenetrabil, fructat, cu note plăcute de gem de cireșe, mure coapte, ușor condimentat, tutun alb, piper negru în prim-plan. La gust, este catifelat, echilibrat, armonios, elegant și fin, lăudabil este taninul mătăsos. O băutură foarte plăcută, se poate asocia cu vânat cu blană, un mistreț somptuos în sos cu mămăligă și brânzeturi maturate, un pecorino toscan maturat.
...Culoare: roșu rubin intens. Arome: ample și persistente, cu un pronunțat parfum de cireșe și note de vanilie. Gust: corpolent, rotund, cu taninuri moi și echilibrate. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri: excelent pentru a acompania fripturi de carne roșie, vânat și brânzeturi maturate. Vinificare: după desfacerea strugurilor, mustul rămâne în macerație cu cojile timp de 6-7 zile la o temperatură de 24-26°C. După finalizarea fermentației malolactice, o parte este maturată în barrique, iar cealaltă în oțel. Capacitate de învechire: 2 ani și mai mult, în funcție de recolta.
Italia, Maruggio
... auriu Buchet: Foarte plăcut fructat Gust: Sec și răcoritor Temperatura de servire (celsius): 8° -10° C Recomandat: Aperitive, gustări, supe și carne roșie fiartă delicată, carne albă, pește, fructe de mare, brânzeturi maturate.
Italia, Sant'ilario D'enza
... burrata și brânzeturi maturate potrivite și pentru vegetarieni, cum ar fi Spinoro (produs 100% italian realizat cu cheag microbian). Toate referințele sunt atent selectate de parteneri de încredere care împărtășesc aceleași valori și standarde de calitate și pe care le propunem în diferite tăieturi și ambalaje.
Italia, Aidone
... umplute, brânzeturile maturate sau pur și simplu mozzarella, care se disting prin autenticitate, gust și siguranță igienică. Compania există de mai bine de un secol. În semn de cea mai calificată tradiție, selectează cel mai bun lapte din provincia Enna și din Sicilia, "sfrutând" factorul climatic pentru maturarea naturală a produselor lactate numite "istorice", larg răspândite pe piața națională și europeană. PRODUCEM CEL MAI BUN FORMAGGIO SICILIANO.
Italia, Montelibretti
... favorizează consumul produselor din lapte de capră. Fabrica de brânză a companiei are marca CE (IT F8W1G CE). Compania este specializată în producția de brânzeturi proaspete, cum ar fi primul sărat, stracchino și robiola, brânzeturi maturate și ricotta. De asemenea, se produc iaurt alb și cu fructe, precum și lapte pasteurizat. Propunerea noastră comercială se concentrează pe brânza Orazio, o brânză...
Italia, Paina Di Giussano
... piemontesi, fiind selectate direct de noi, bazându-ne pe experiența acumulată în ani de activitate în domeniu. Mai jos, câteva produse pe care le veți găsi întotdeauna în magazia noastră: Gorgonzola d.o.p. la lingură și felii, peste 30 de tipuri diferite de Erborinati pe bază de Gorgonzola; mezeluri de calitate superioară, brânzeturi proaspete din Valsassina (LC), brânzeturi maturate de vacă și capră...
Italia, Cornegliano Laudense
...Născută în anii '80, compania a progresat constant, datorită angajamentului neîntrerupt al muncitorilor îndreptați spre căutarea continuă de soluții în conformitate cu tehnologiile specifice menite să îmbunătățească continuu produsele lactate, respectând în același timp tradiția și specificitatea. BIOTEC FERMENTI S.R.L asigură o gamă largă de fermenti lactici capabili să satisfacă toate cerințele de producție pentru brânzeturi moi, maturate, paste filate și lapte fermentat; în plus, promovează și furnizează medii de cultură, cheag natural, polimeri și aditivi alimentari.
... micii producători locali, creând o colaborare activă cu consumatorii. Excelențele lor gastronomice de înaltă calitate trebuie să supraviețuiască pentru a menține vie tradiția. Propunem gustul artei brânzeturilor cu brânzeturi maturate și proaspete și bunătatea rețetelor făcute în mod tradițional, pentru a fi împărtășite acasă cu cei dragi. Bbuono a selectat companii care produc produse tipice...
Italia, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi este specializată în maturarea și porționarea brânzeturilor italiene și nu numai. Suntem capabili să oferim un pachet complet de brânzeturi: Grana Padano Dop și Parmigiano Reggiano Dop în diverse maturări, porționări și rase. Multe DOP italiene: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio, DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, brânzeturi elvețiene, brânzeturi tari, brânzeturi moi, brânzeturi de capră și oaie, Provoloni, brânzeturi de lăptă tinere, semi și super maturate.
Italia, San Salvatore Telesino Bn
Caseificio Iaquilat, cunoscut pentru produsele sale lactate, s-a specializat în ultimii ani în producția de brânzeturi maturate, precum celebrul: Grottone Beneventano, cu un gust tipic al peșterilor de tuf, și brânza Mono-razza din lapte de Pezzata rossa italiană. Toate produsele noastre sunt realizate cu ingrediente naturale, respectând tradiția artizanală. Este întotdeauna posibil să degustați brânzeturile noastre la sediul companiei.
Brutăria noastră produce brânzeturi proaspete și maturate din lapte de oaie și vacă, folosind lapte proaspăt de la propria fermă.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play