Exim GmbH East-West Trade este o companie de frunte în domeniul comerțului internațional, specializată în schimbul de bunuri și servicii între Europa de Est și Europa de Vest. De la înființarea sa, Exim GmbH a jucat un rol esențial în conectarea companiilor din ambele regiuni și în ajutarea acestora să acceseze noi piețe. Cu o înțelegere profundă a particularităților și cerințelor comerțului inter...
Polonia, Warszawa, Poland
...Amidonul de porumb este utilizat pe scară largă în producția de dulciuri, produse de patiserie, fast-food, cârnați, marinade, sosuri, glazuri, supe uscate, premixuri pentru sosuri și preparate gata de consum. În plus, amidonul de porumb este aplicat în industria hârtiei, textilelor, cartonului și adezivilor. În utilizările farmaceutice și medicale, amidonul de porumb este folosit, de exemplu, ca...
Franța, Fondettes
...Glazuri de stâncă, glazuri cu oglindă, glazuri magice, glazuri pentru drip cake... Transformă-ți torturile, deserturile, biscuiții și cupcakes-urile în adevărate opere de artă! La fel de frumoase pe cât sunt de delicioase!
...O mașină de umplere semi-automată cu cântar electronic pentru umplerea lichidelor care fac spumă, sunt gazoase sau generează electricitate statică, ex: agenți de curățare, solvenți, lichide chimice, uleiuri minerale, glazuri. Mașina vă oferă: ■ o umplere calibrabilă aproape fără spumă, sub nivel ■ curățare rapidă a valvei (zona în contact cu produsul constă din 3 părți) ■ o schimbare rapidă la...
Franța, Bernin
...aspicuri, terine, flanuri, sosuri, glazuri…) destinate a fi consumate reci sau încălzite. Fiindcă nu este degradat de enzimele microorganismelor, AGAR BIO poate texturiza și alimente vii (produse lactate, brânzeturi vegane…).
Germania, Bad Bentheim
...Rădăcini extrem de vechi Arrowroot sau rădăcina de săgeată (Maranta arundinacea) este o plantă perenă mare din genul Maranta și se găsește în pădurile tropicale. Arrowroot era deja cultivat de oameni acum 11.000 de ani. Arrowroot este, de asemenea, numele amidonului ușor digerabil obținut din rizomi. Praf de arrowroot este un excelent agent de legare pentru sosuri cremoase și glazuri cu gust...
Germania, Buxtehude
...Siropul de glucoză este o materie primă importantă pentru industria dulciurilor și a gemurilor, precum și pentru patiserie și cofetărie. Siropul de glucoză de 45° poate fi modelat în formă de bilă cu mâna, deoarece are un conținut mai mare de substanță uscată, ceea ce îl face mai ferm. Astfel, poate fi utilizat, de exemplu, pentru glazuri de torturi, praline, ciocolată de modelat, bomboane și înghețată.
Franța, Ploërmel Cedex
...Echivalent cu 66 de gălbenușuri de ou pe kg. Gălbenușurile de ou pasteurizate sunt folosite pentru a face creme, glazuri, quiche-uri, prăjituri și multe altele. Fabricat din ouă depuse în Franța.
Spania, La Pobla Tornesa-Castellón
...Granulele sunt produse dintr-o varietate largă de glazuri. Ele sunt compacte și rotunde ca formă. Sunt suficient de rezistente pentru a fi manipulate și utilizate. Așa cum se întâmplă și în cazul granito-ului, granulele sunt fabricate în intervale standardizate de dimensiuni ale particulelor și îmbunătățesc atât aspectul, cât și proprietățile fizice ale piesei la care sunt aplicate. Cele mai uzuale dimensiuni oferite sunt inferioare la 2, 1.5, 1, 0.75 și 0.5 mm.
Austria, Fürnitz
...Sulfatul de cobalt heptahidrat (CoSO₄ .7H₂O) este un compus versatil care a câștigat recunoaștere în diverse industrii datorită proprietăților sale unice. Sulfatul de cobalt heptahidrat se caracterizează prin aspectul său cristalin vibrant, de la roz la roșu. Utilizarea comună a sulfatului de cobalt heptahidrat este aplicată în fabricarea pigmenților, mai specific în producția de glazuri ceramice...
Franța, Talant
DECO RELIEF este specialistul în echipamente și ingrediente pentru patiserie și ciocolată. DECO RELIEF este o marcă de calitate profesională. Formele noastre din silicon au numeroase avantaje (flexibilitate, demontare...). Asociind formele cu coloranții și aromele mărcii noastre, veți putea realiza lucrări de zahăr atrăgătoare, cu o gamă largă de culori și arome. DECO RELIEF este, de asemenea, u...
Țările de Jos, Delft
NanoProfs Holland este cea mai dedicată companie de aplicare a (nano) acoperirilor din Olanda. Suntem entuziaști și pasionați de tot ceea ce facem, colaborăm cu clienții pentru a obține rezultate optime și nu ne ferim de provocări. Suntem deschiși și cinstiți: Ce vezi, aceea primești, iar dacă putem împărtăși cunoștințele noastre cu clienții, cu siguranță nu ne vom abține. Noi suntem NanoProf's H...
Germania, Düsseldorf
De la înființarea companiei în anul 1970, suntem un furnizor competent de materii prime pentru industria alimentară. Printre clienții noștri din întreaga Europă se numără, printre altele, o serie de firme renumite din industria dulciurilor, produselor de panificație, înghețatei și alimentelor congelate. Ne concentrăm pe o structură de furnizori serioasă la nivel mondial, pe calitatea de top a prod...
Belgia, Seneffe
...Glazura de ciocolată face parte din gama noastră de glazuri calde. Este compusă din ciocolată neagră belgiană (10 %) și pudră de cacao (9 %), conform unei rețete tradiționale artizanale. Datorită vâscozității sale specifice, puteți crea cu ușurință un strat subțire cu o finisare perfectă și strălucitoare de ciocolată. Este gata de utilizare după ce a fost încălzită la 40-50°C/104-122°F (în...
... aplicațiile de topire și menținere la cald, fiind destinat utilizării în instalații de cuptoare cu încălzire prin ulei, gaz și electricitate prin rezistență. Syncarb Z2e² dispune de glazuri interne și externe rezistente la oxidare, proprietate a companiei, pentru a preveni oxidarea la temperaturi scăzute, care apare în aliajele de aluminiu și alte aliaje la temperaturi joase. Domenii de aplicare...
Portugalia, Leiria
...Serviciul de masă și textile pentru acasă Capricho prezintă o gamă de farfurii hexagonale din gresie fină, decorate cu glazuri reactive.
... crocante pentru sufleuri. Cups-urile, care sunt coapte doar dintr-un amestec de făină de grâu și secară, ulei de rapiță, apă, sare, fără aditivi sau glazuri, în calitate bio-vegană, sunt astfel versatile - fără comparație cu bolurile de vafe care se înmoaie rapid, bolurile din porumb sau amidon de cartofi, sau farfuriile din tărâțe de grâu.
Germania, Hamburg
... coloranți pentru a produce culori unice, care altfel nu sunt ușor de obținut. Utilizarea sa este oarecum controversată, deoarece unii susțin că poate migra din glazuri în alimente și băuturi. Pentru a oferi un agent de utilizare sigur, BaO este adesea folosit sub formă sinterizată. În industria cărămizilor, plăcilor, porțelanului și ceramicii, carbonatul de bariu este adăugat la argile pentru a precipita săruri solubile (sulfat de calciu și sulfat de magneziu) care cauzează eflorescențe.
Germania, Waldkappel
...PYREX©, SIMAX© etc.) sticlă neutră (FIOLAX© și DUROBAX©) sticlă de silicat de aluminiu (Schott 8252/8253) sticlă cu plumb (conținut de plumb de până la 28%) glazuri de etanșare pentru diverse metale, cum ar fi: kovar, molibden, oțel, argint, platină, paladiu Procesul de producție În timpul procesului de producție al capilarelor conice, un tub sau capilar drept este încălzit și tras. Prin tragerea...
Germania, Berlin
...Ceaiul poate dezvălui o aromă plăcută în ele. De asemenea, sunt potrivite pentru telul de matcha pentru a spuma ceaiul matcha. Toate bolurile de ceai sunt garantat realizate cu glazuri sigure pentru alimente. Lucrat manual: Bol de ceai...
ufs.country_names.RU, Alekseevka
...Compania EFKO produce substituenți de unt de cacao lauric și non-lauric. ZMK de tip lauric - substituenți netemperați pentru unt de cacao, destinați producției de glazuri de patiserie dure și fragile, corpuri de bomboane și figuri goale. "Ecolad" de tip non-lauric - substituenți de unt de cacao obținuți prin metoda de fracționare "uscată". Aceștia sunt destinați producției unei game largi de glazuri de patiserie: de la dure la plastice.
Franța, L'union
... - Preparări pentru mousse bavaroise (o gamă foarte variată de arome) - Preparări pentru cremă de unt (100% unt) - Mixuri pentru cremă de migdale - Premixuri variate (chec, tort de ciocolată, brioșe, biscuiți, ...) - Mixuri de genoise naturale sau de ciocolată - Numeroase mixuri (meringue, vafe, clătite, gogoși, ...) - Glazuri (naturale sau aromatizate)...
Spania, Torrent
... sub formă de pulbere și lichid. și lichid și poate fi considerată un produs clean label de culoare albastră naturală. Deși sensibilă la pH-uri scăzute și temperaturi ridicate, spirulina este utilizată în sectoarele de cofetărie și produse lactate. Aplicații: Cofetării, înveliri și glazuri pentru deserturi, înghețate, iaurturi.
Italia, Messina
...Pignolata messinese este o rețetă tipică a tradiției siciliene, care este preparată în special cu ocazia sărbătorilor de Crăciun sau a Carnavalului. Este vorba despre bucăți mici de aluat care sunt prăjite (sau, în unele cazuri, coapte la cuptor) și glazurate, acoperindu-le cu două glazuri diferite, una albă cu aromă de lămâie și una neagră din ciocolată neagră. Combinația dublă de culori este una dintre caracteristicile indispensabile pentru a da viață acestui desert.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play