... regăsește astăzi în acest vin. VINIFICARE Recoltare manuală la maturitate optimă Vinificare conform metodelor specifice denumirii: Presare, prima fermentare, prindere de spumă și a doua fermentare în sticlă Îmbătrânire pe lăci timp de minimum 12 luni CÉPAGES Merlot Cabernet Franc DÉGUSTARE Villa Bordeaux Rosé prezintă o rochie roz strălucitoare cu reflexe ușor rubinii. Nasul oferă note elegante de coacăze negre și fructe confiate.
Franța, Bordeaux
...Comentariu Tip de sol: pietriș și nisip, Vinificare: Recoltare manuală, Macerare: 3 săptămâni. AOC Lalande de Pomerol este situată în regiunea Libournais, la aproximativ 30 km est de Bordeaux. Este separată de Pomerol prin râul Barbanne. Este amplasată pe două comune: Lalande de Pomerol și Néac. Aproape de confluența dintre Isle și Dordogne, se află la mai puțin de 100 km vest de oceanul Atlantic...
Franța, Saint Emilion
...CEPAGE : 85% Merlot ; 10% Cabernet Sauvignon; 5% Cabernet Franc CULTURĂ ȘI ÎNVEȚARE : Cultură rațională, defoliere manuală, recoltare verde. Vinificare în cuve de beton termo-regulate. Fermentație malolactică în butoaie de stejar. Învățare în butoaie noi. ETICHETĂ HVE 3 2018 : J SUCKLING : 92-93/100 „Inimă de fructe coapte, mereu proaspete și lineare. Mediu corpolent cu taninuri ferme și...
...Culoare: Niellucco 40%, Syrah 40%, Sciacarellu 20% - Sol: Areni granitice în pante Recoltare: manuală 10.000 de sticle. Vinificare: struguri parțial despuiați, cuvă inox termoregulată Macerare la rece înainte de fermentare 4 până la 5 zile. Creșterea temperaturii și adăugarea de drojdie. Fermentare 24 până la 28°C. Pigeaj zilnic și remontări la aer. Macerare 4 până la 8 săptămâni în funcție de soiuri pentru acest an de recoltă. Decuvaj și presare. Îmbătrânire: 30 de luni pe drojdii fine fără sulfite. Îmbuteliere februarie 2023.
Franța, Auxerre
...Vinificare Recoltare manuală. Dezgropare parțială. Macerare de 28 până la 35 de zile cu controlul temperaturilor (între 26° și 30°). Presare pneumatică la presiune joasă (sub 1 bar). Îmbătrânire de 18 până la 24 de luni în cuve de beton. Îmbuteliere realizată de noi, în cramele noastre. Îmbătrânire în sticle, 6 luni înainte de comercializare. Acord met-vin feluri de mâncare picante, carne roșie...
Franța, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Champagne Assemblare : Chardonnay Potencial de păstrare : Aproximativ 4 ani Vinificare : Recoltare manuală, presare ușoară și progresivă, fermentație alcoolică în cuve din inox, asamblare a cuvée-urilor și apoi adăugarea lichiorului de tiraj. Maturare de 15 luni și degorjare înainte de adăugarea lichiorului de dozare.
Franța, La Cadière-D'azur
...Cultură raționată. Recoltare manuală în lădițe. Decapsulare totală, Fermentare în cuve inox cu temperatură controlată. Îmbătrânire în cuve inox cu temperatură controlată, Dop tradițional din plută. DEGUSTARE OCHI: Culoare somon, pal. NAS: Fructat, arome de fructe roșii, arome de condimente. GUST: Proaspăt, generos, moale, note de citrice, note de fructe roșii, moale, corp ușor, bună intensitate, bună persistență. Culoare: Carignan (30%) / Cinsault (20%) / Grenache (20%) / Mourvèdre (30%) Alcool: 13% Volum: 75 cl...
Franța, Bordeaux
...Istorie: Château Brane-Cantenac este un domeniu situat în podgoriile Bordeaux, pe apelarea Margaux. Proprietate de 75 de hectare, renumită pentru vinurile sale elegante și fine. BriO de Cantenac este al doilea vin al Château Brane-Cantenac, situat în inima apelării Margaux. Culoare: 29% Cabernet Sauvignon, 62% Merlot, 9% Cabernet Franc Vinificare: Recoltare manuală Îmbătrânire: butoaie de...
Franța, Saint-Vérand
... vie sunt efectuate integral manual și la spate. Densitate de plantare : 8.500 de plante/hectar. Tăiere : Guyot. Vârstă : 45 de ani Recoltare : Manuală Randamente : Între 40 și 45 hectolitri la hectar, în funcție de an. Struguri supramuriți voluntar. Vinificare : Vinificare foarte lungă, la rece pe drojdie fină. (între 15 °C și 20 °C) Îmbătrânire : 100% îmbătrânire în butoaie de stejar de 1 până la 3 vinuri. Îmbătrânirea în butoaie durează între 9 și 12 luni.
Franța, Villeurbanne
... ceea ce privește virtuțile și aroma. Denumire INCI: Kaempferia galanga root powder N° Lot: NE / GINP / 0720 Calitate: 100% pură și naturală Data de producție: Aprilie 2020 Data de expirare: Aprilie 2022 Procedeu de obținere: Recoltare manuală a frunzelor de moringa, uscare și reducere în pulbere Partea plantei utilizată: 100% frunze Granulometrie: 100 mesh Utilizare: Alimentară, cosmetică Țara de origine: India Conservare: Într-un loc bine închis, ferit de lumină și căldură Ambalare: Condiționare în 1 / 5 / 10 sau 25 kg...
Franța, Lys Haut Layon
... întreținere a solului sunt efectuate cu precizie, respectând în totalitate viața microbiană. Protecția fitosanitară se bazează pe o observație fină a vegetației și o mare reacție. Recoltare: Recoltare manuală în cutii de 20 kg cu fante. Strugurii sunt riguros selectați la vie, în stadiul auriu, și sunt lipsiți de orice putregai. Vinificare și maturare: Presare pneumatică fracționată. Fins de presare sunt eliminate. Fermentațiile: alcoolică și malolactică se desfășoară în butoaie de 228l. Culoare: 100 % chenin Temperatura de servire: 8-10 °C...
...Bazată pe metoda de cultivare a ciupercilor în containere, liniile de culegere manuală fabricate de SERMATEC sunt constituite, în minimum, dintr-un dezambalator de containere, un conveior de containere și un ambalator de containere. Personalul alocat culegerii ciupercilor este postat în apropierea conveiorului de containere. Dispunerea containerelor și vitezele de avans permit o muncă în...
Franța, Roubia
...Cultură biologică. Recoltare manuală și mecanică. Dezgropare totală, Fermentare în cuve inox cu temperatură controlată, Utilizarea de drojdii indigene. Îmbătrânire în cuve inox cu temperatură controlată, Dop tehnic din plută. Soluri argilo-calcaroase. Ochi Culoare violet, intensă, reflexii violet. Nas Arome ușoare de coacăze negre, arome ușoare de fructe proaspete, arome subtile de zmeură. Asocieri gastronomice Carne roșie la grătar, Carne albă la grătar Temperatura de servire: 16° - 17° Culoare: Roșu Culoar: Cinsault, Syrah Alcool: 12,5% Volum: 75 cl (Sticlă)...
Franța, Saint Cannat
...TERROIR & ESTATE Marlă nisipoasă și cobalt, sol stâncos. Climă mediteraneană, alterată de vântul Mistral. Vie organică situată lângă satul Visan. GRAPE VARIETIES Grenache 85% Mourvèdre 10% Syrah 5% VINIFICAȚIE Recoltare manuală, parțial desciorchinată. Macerare aproximativ 2 săptămâni. Maturare completă în butoaie pe drojdii fine înainte de îmbuteliere (nefiltrat). NOTE DE DEGUSTARE Acest vin are...
Franța, Saint-Benoir-Sur-Loire
Fabricant de mașini pentru agroalimentar, mașini pentru pepiniști, mașini pentru pomicultori. Fabricant de spălătoare de morcovi cu presiune înaltă, de spălătoare cu perii pentru morcovi, de pupitre de periere manuală a legumelor. Fabricant de benzi de recoltare a legumelor. Trémies de stocare a legumelor. Mașini de smuls bulbi și tuberculi. Linii de spălare a legumelor. Benzi de recoltare a...
Franța, Sainte-Cécile-Les-Vignes
Suntem producători de uleiuri esențiale bio de Rozmarin cu Verbénon și de Cimbru Linalol. Ne aflăm în Vaucluse, deci în Franța, și veți beneficia de o calitate excepțională a uleiului. Acordăm o mare importanță muncii noastre în agricultură, de la plantarea plantei până la recoltare, suntem alături de pământurile noastre și le oferim un maximum de muncă manuală. De asemenea, vă putem furniza Hidrolat Bio. Prețurile noastre sunt competitive și lucrăm cu respect față de plantă și natură.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play