Franța, Nice
... tone pe hectar, acest vin roșu sec vintage oferă o concentrare și o calitate excepționale. Cu un conținut de alcool de 12,5% și un an de recoltă din 2015, Gozauri Saperavi este gata de degustare acum, dar promite, de asemenea, un potențial de învechire excepțional, îmbunătățindu-se de-a lungul decadelor. Producția totală este limitată la 11.000 de sticle de 0,75 L, ceea ce îl face o achiziție valoroasă pentru orice iubitor de vin. Vinificare: Gozauri Saperavi 2015 a fost elaborat cu o atenție deosebită.
Franța, Orange
... recoltare. Datorită acestui climat exceptional, strugurii ating o maturitate ideală și o concentrare optimă, creând condiții perfecte pentru a elabora cuvées-urile noastre. Châteauneuf-du-Pape roșu provine dintr-un clos de 23 de ari situat la est de denumirea de origine, în comuna Bédarrides. Această vie, datând din anii '60, oferă o recoltă de cantitate mică, dar de mare calitate. Galeții rotunjiți...
Franța, Rauzan
Compania noastră, Caves de Rauzan, a fost înființată în 1933 și reunește acum 3 locații de vinificare în regiunea Bordeaux: Rauzan, Romagne, Nérigean. Suntem o cramă cooperativă, producători de vinuri din Bordeaux. Vinificăm în cramele noastre recolta celor 312 viticultori (4060 ha de vii) sub denumirile: - Bordeaux AOP roșu, alb, dulce, roz, clairet - Bordeaux Supérieur AOP - Entre-Deux-Mers AOP...
Franța, La Chapelle Heulin
...Astăzi, fiul lor, Jean-Louis BOSSARD, conduce domeniul din 2007, perpetuând cu brio moștenirea familială. Secretul nostru pentru a produce Muscadet-uri de excepție constă în combinația de terroare unice, o recoltă atent selectată și fermentații lente și controlate. Acești factori ne permit să creăm Muscadet-uri cu un caracter bine definit, bogate și suple, dotate cu o lungime frumoasă în gură. Unele...
Franța, Duravel
... asamblare, precum și butoaie din stejar - dintr-un spațiu de depozitare cu condiții optime pentru conservarea și învechirea vinurilor noastre Tehnologiile MARCEL MEZY au permis podgoriei să obțină certificarea Agricultura Biologică încă din anul de recoltă 2015. Pasionat de viticultură, Marcel MEZY pune accent pe o abordare calitativă în realizarea vinurilor sale. Atenție: consumul excesiv de alcool este periculos pentru sănătate, se recomandă consumul cu moderație.
Franța, Saint Jean De Vedas
... gastronomice sau bistronomice, în căutarea unor bijuterii frumoase care respectă terroir-urile și anii de recoltă, cu cantități limitate? Suntem făcuți să ne întâlnim! Vă propunem vinuri de întâlnire, de împărtășire, de convivialitate și de plăcere. Domenii recunoscute de presa specializată de două decenii, alături de tineri viticultori plini de talent… surprize frumoase pe care vă invităm să le descoperiți: Domaine des Homs, Château La Croix des Pins, Rodolphe Duculty, Domaine Canet Valette, Domaine Saint-Antonin etc.
Franța, Bordeaux
... de a elabora o cuvée de calitate din recolta anului, extrăgând ce este mai bun din fiecare parcelă. Odată asamblată, tehnicienii noștri și enologul nostru acordă cele mai atente îngrijiri la maturarea în cramele noastre. Compania procedează în final la îmbuteliere, respectând cele mai stricte condiții de igienă și trasabilitate a produselor, garantând calitate și autenticitate. Astfel, Duval și...
Franța, Saint-Loubes
... Rațională din 1998. Produse o mare diversitate de vinuri albe seci, dulci, roze și roșii, cu specificitatea noastră: vânzarea de vinuri roșii de păstrare în anii de recoltă decalati. Vinurile noastre sunt fructate, rotunde și sunt premiate regulat în întreaga lume la concursuri de degustare. Nu ezitați să ne contactați direct prin telefon sau prin email la bois.malot@free.fr Abuzul de alcool este periculos pentru sănătate. A se consuma cu moderație.
Franța, Banyuls Dels Aspres
... pentru mediu, care favorizează biodiversitatea și menținerea unor randamente scăzute. În prezent, aflându-ne în al doilea an de conversie Bio, producția noastră va fi certificată pentru anul de recoltă 2023. Vinurile noastre sunt vinificate, maturate și îmbuteliate la proprietate în crama noastră echipată cu cuve din inox termo-regulate și un chai pentru butoaie. Castelul Montana, pe lângă activitatea sa viticolă pe care o descoperiți prin vizite și degustări, vă propune să închiriați sala și gîte-urile sale, putând găzdui orice tip de eveniment.
Franța, Bisseuil
... mai importante structuri de "Producător Recoltant Manipulant" din Champagne și ne-a permis să producem peste 446.000 de kilograme de struguri la recolta din 2009. Aceasta reprezintă un total de aproape 380.000 de sticle (în echivalent 75cl). Vignoble-ul din Marne este plantat aproape exclusiv cu Chardonnay (strugure alb) și parțial cu Pinot Noir (strugure negru). Vignoble-ul din Aube este plantat în principal cu Pinot Noir. În 2009, vârsta medie a viilor noastre era de aproximativ 22 de ani, având în vedere reînnoirea parțială efectuată în fiecare an.
Franța, Saulchery
... delicatețe. - Pinot Noir: Suplețe și fructuozitate, aducând rotunjime asamblajului. - Pinot Meunier: Arome de fructe roșii și o structură bine definită. Acesta aduce corp și putere asamblajului. Recolta este complet manuală de secole pentru a garanta o recoltă de calitate și artizanală. Abuzul de alcool este periculos pentru sănătate, băuturile alcoolice trebuie consumate cu moderație. Vânzarea de băuturi alcoolice minorilor sub 18 ani este interzisă.
Franța, Beaumes-De-Venise
... sat. Datorită acestui muncii de finețe în cultivare și reamenajare, pe o superbă proprietate de 25 ha (principal plantată cu Muscat) s-au stabilit fiul lor Thierry și soția sa Marina. Beneficiind de un astfel de avantaj, aceștia decid să construiască propria cramă în care primul an de recoltă va apărea în 1996. Situat în inima Provencei și a văii Rhône, Domeniul se întinde pe patru denumiri prestigioase: Muscat de Beaumes de Venise, Vacqueyras, Côtes du Ventoux și Côtes du Rhône. Într-un cadru magnific de...
Franța, Mercues
CHATEAU DE MERCUES dispune de o cramă de vinificare și învechire grandioasă, unică și perfect funcțională: cuveria sa modernă din inox primește recolta în fiecare an de vin și controlul riguros al temperaturilor este optimizat. Vinul de la Château este un vin concentrat, puternic, cu arome complexe de fructe negre și taninuri de catifea. La CHATEAU DE MERCUES, ne dorim să atingem excelența.
Franța, Monein
Situat în sud-vestul Franței, în inima Béarn-ului, cu fața spre Pirinei, domeniul Cauhapé produce vinuri de Jurançon. Vinurile elaborate sunt vinuri albe seci și vinuri albe dulci cu arome fructate și complexe. Podgoria domeniului se întinde pe 43 de hectare, iar soiurile de struguri sunt Petit Manseng, Gros Manseng, Courbu, Camaralet și Lauzet. La domeniul Cauhapé, recolta se face manual. De mulți ani, cultura este foarte aproape de bio. Ca o garanție a calității, domeniul Cauhapé este recompensat în mod regulat în ghiduri și concursuri.
Franța, Porte De Benauge
Proprietate de familie de 4 generații, vinificator independent în producție HVE, situată în Bordeaux și mai specific în Haut Benauge (denumire de 9 comune) pe partea dreaptă a Garonnei, producem vinuri albe seci și vinuri roșii, vinificate tradițional și în butoaie pentru Bordeaux Supérieur Haut Benauge. Participând la târgurile Vignerons Indépendants din întreaga Franță, vinurile noastre sunt...
...Le Château Rioublanc este un domeniu viticol de familie de 47ha situat în apelarea Bordeaux. Viile sunt plantate la o densitate mare (5000 de butași/ha) și sunt cultivate ecologic, fără erbicide sau produse de sinteză. Soiurile de struguri roșii prezente sunt merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc și malbec. La alb: sauvignon, sémillon și colombard. Château-ul produce vinuri de Bordeaux roșii...
Franța, Soussans
... limitează semnificativ tratamentele. Solurile câștigă astfel în echilibru și se întăresc natural împotriva agresiunilor. Vița de vie, la fel ca strugurii, beneficiază pe deplin de aceste condiții privilegiate. Defolierea și recolta verde asociate permit, de asemenea, controlul randamentelor și optimizarea calității vinului, care este maturat în butoaie de stejar francez timp de 12 luni. Vinul Château TAYAC este comercializat către negociantul din Bordeaux, vinării, restaurante, precum și direct la export.
... direct în presa. Sucul obținut, numit must, este dus în pivniță după sedimentare și pus în butoaie, în care va avea loc fermentația alcoolică. Pentru vinurile roșii, strugurii sunt parțial despuiați (scopul fiind separarea boabelor de ciorchini); ei macerează apoi în cuvă (preferabil din lemn) timp de o săptămână sau mai mult, în funcție de anii de recoltă. Această fază permite extracția taninurilor și a culorii conținute în coaja strugurelui. Când cuvele ajung la o temperatură de aproximativ 16-18°C, activitatea drojdiilor începe și fermentația alcoolică.
Franța, La Cadière D'azur
Domeniul viticol bandolais Gros Noré, mereu deschis pentru vizite și degustări, își primește clienții pentru a le arăta calitatea vinurilor produse în podgoria sa: roșu, alb, roze, an de recoltă. Filosofia comună este respectul pentru Terroir, o dovadă incontestabilă a tradiției și vârstei viilor Gros Noré.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play