...Syrah 40% - Grenache 40% - Cinsault 20%
DEGUSTARE VIN
Un vin plăcut în care aromele oferă un buchet deosebit de fructat. Pe palat, echilibrul aromelor produce un gust voluptuos și proaspăt, în care intensitatea căpșunilor sălbatice predomină. O combinație proaspătă și parfumată.
...Vinificare tradițională: presare, decantare,
îmbăiere pe drojdie fină în cuve inox cu temperatură controlată
pe parcursul a aproximativ douăsprezece luni.
NOTE DEDEGUSTARE
Culoare frumoasă galben aurie, limpede, cu reflexii strălucitoare. Nasul
reveală un buchet intens, amestecând cu delicatețe
arome de fructe exotice (mango, ananas) și de fructe
uscate (alune, migdale). Atacul în gură este dens...
... hectare.
Struguri: 60% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot, 10% Cabernet Franc
Vinificare: Recoltare manuală, cuve din inox și beton
Îmbătrânire: 12 luni în butoaie (20% noi, 80% dintr-un sau două vinuri)
Degustare: Deschizându-se cu un buchet de fructe negre bine coapte, Chevalier de Lascombes încântă prin atacul său franc. Concentrat, palatul se remarcă prin subtila sa alianță între putere și eleganță.
... întinde pe 100 de hectare de vie: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, cu un supliment de cabernet franc și petit verdot. Condus de familia Albada Jelgersma din 1995, domeniul își continuă căutarea excelenței datorită dinamismului lui Alexander van Beek.
Degustare
Rich, cărnos, Haut-Médoc de Château Giscours se remarcă întotdeauna prin finețea taninurilor și o puritate aromatică remarcabilă...
...permite obținerea unui vin cu taninuri echilibrate, fructat și cu o mare prospețime în gură.
2016 : MEDALIE DE AUR GILBERT ȘI GAILLARD 2018
„Culoare granat deschis. Nas discret fructat (căpșună, coacăză). Gustul prezintă o textură fină, un fruct moale și simplu, o prospețime plăcută. Un an de recoltă gata de utilizare alături de o carne la grătar.”
2015 : Medalie de Aur Concursul de la Lyon 2019
„Culoare rubinie intensă. Nas profund, note florale și de fructe roșii mici. În gură, un Bordeaux moale, plăcut, care pune accent pe fruct.”...
... regăsește astăzi în acest vin.
VINIFICARE
Recoltare manuală la maturitate optimă
Vinificare conform metodelor specifice denumirii:
Presare, prima fermentare, prindere de spumă și a doua fermentare în sticlă
Îmbătrânire pe lăci timp de minimum 12 luni
CÉPAGES
Merlot
Cabernet Franc
DÉGUSTARE
Villa Bordeaux Rosé prezintă o rochie roz strălucitoare cu reflexe ușor rubinii. Nasul oferă note elegante de coacăze negre și fructe confiate.
...brioche și alune se îmbină cu note de fructe coapte (piersici, pere) pentru a se încheia cu o finală care evocă florile albe. Bula este de o mare finețe și ne transportă printr-un moment dedegustare deosebit. Superb, pur și simplu! Domeniul: Casa Pertois-Moriset se află în Mesnil-sur-Oger, chiar în inima Côte des Blancs. Fondat de Yves Pertois și Janine Moriset în 1951, domeniul familial este astăzi...
...Această gamă de băuturi spirtoase va fi noul teren de joacă al Maestrului-Artizan prin crearea asocierii unei sau mai multor condimente!..
Pentru primul parfum, o macerație de un an a două păstăi de vanilie bourbon premium, puse direct în sticle, îmbogățite cu o notă de zahăr din floare de cocos bio echitabil, pentru o degustare vie și plină de rotunjime.
... franceze fantastice. Îmbunătățește-ți experiența cu o farfurie de brânzeturi sau mezeluri de consumat în timp ce te bucuri de vin.
- Degustă șase vinuri din diferite regiuni ale Franței, cum ar fi Bordeaux, Sancerre și Champagne
- Învață cele mai bune tehnici dedegustarede la ghidul tău expert
- Descoperă cum este fabricat Champagne-ul și ce îl face atât de special
- Savurează brânză franceză și mezeluri de calitate pentru a însoți vinul (dacă opțiunea este selectată)...
...Culoare: Vermentinu 20 ani 25 hl/hec 6 500
sticle.
Recoltare: matinală și manuală
Vinificare: Presare directă fără sulfite / Decantare la rece 48h00 / Fermentare și levurare 14-15°C
Îmbătrânire pe drojdii fine 6 luni la temperaturi naturale.
Filtrare, sulfitare ușoară și îmbuteliere.
Îmbuteliere primăvara.
Degustare:
- Culoare galben strălucitor;
- Intensitate aromatică puternică caracterizată prin fructe cu pulpă albă și flori galbene de maquis;
- Gust viu, rotund și tensionat. Retroolfacție în armonie cu nasul.
...terdézom] este un vin alb bio ușor și echilibrat. Este ușor de descoperit, se potrivește perfect pentru un public larg. "Este un vin de băut așa cum ne place."
Degustare
Acest vin prezintă o frumoasă rochie aurie cu un buchet de fructe exotice. O prospețime în gură și un echilibru subtil între aciditate și dulceață.
Ambalaj de 3 litri...
... dominat de fructe.","APPELATION":"AOC BLAYE COTES DE BORDEAUX","Origine des raisins":"100% domeniul Manoir de Valette","ALCOOL/ Alcool":"13 %Vol","PALETTE":"Palet VMF 100 x 120 cu 720 sticle, 120 cutii de 6","Blaye cotes de Bordeaux":"75 cl","Elevage":"50% în butoaie de stejar de 225 litri","COULEUR":"Roșu","DOSAGE":"Niciun adaos","MILLESIME":"100% 2016 îmbuteliat în 09/2017."}...
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir.
TERROIR : Argilo-sableux.
VINIFICARE ȘI ÎMBĂTRÂNIRE : Struguri recoltați cu atenție manual în ladite. Vinificare conform metodei tradiționale. Prindere de bule și odihnă pe drojdie timp de 12 luni în pivniță.
APPELLAȚIE : AOP Crémant de Loire.
NOTE DEDEGUSTARE : Bule fine care se ridică deasupra unei robe roz somon. Nas fructat cu note florale. Gust proaspăt, fructat și elegant.
ACORD MÂNCARE/VIN : Aperitive festive, cocktailuri, tartă cu căpșuni.
TEMPERATURA DE SERVIRE : Între 7 și 9°C.
Carton de 6 sticle de 75cl...
...Apéritivul final este rezultatul unui amestec de vin din soiuri nobile și de macerație de smochină naturală uscată. Astfel, în degustare se regăsește dulceața smochinei și puterea aromatică a soiurilor nobile. Apéritiv dulce care poate însoți foie gras. Se servește bine rece, dacă este posibil fără gheață.
GREUTATE: 1.4 kg
STICLĂ: Sticlă 75cl
SKU: BCOUCHASAC075...
...Terroir: Sol argileux graveleux pe șisturi
Situație: Haut layon
Strugurii sunt culeși manual prin selecții succesive.
Vinificare
Fermentația alcoolică se realizează în butoaie, iar maturarea durează 18 luni în butoaie.
Zaharuri reziduale: 210 g/litru
Grad: 12.5
Degustare între 10 și 12°C
Nas: Galben
Nas: Note de gutui
Gust: Fructe confiate, gutui cu un final bogat
Potencial de păstrare: 20 de ani...
...IGP Pays d'Oc 2023 (34 Hérault)
butelia de 75cl
13%/vol
Grenache
- Notă dedegustare :
Culoarea este roz pal cu reflexii violet, catifelate și profunde.
"Vin de plăcere, totul în ușurință, viu și pe fruct"
Proaspăt cu note fructate
- Vinificatorul :
Respectul pentru Natură și pentru munca omului impregnează vinificatorii îndrăzneți.
Comportamentul lor responsabil și transparent se reflectă în obținerea de etichete și certificări care garantează voința lor.
... termo-reglată în jur de 16-18°C.
NOTE DEDEGUSTARE
Culoare roz pal, gust fructat proaspăt. Rafinat și delicat în gură, un an bun. Un vin gastronomic.
Veți aprecia în mod deosebit vinul nostru rosé Bandol cu pește, carne la grătar, bouillabaisse, păsări de curte… Sau ca aperitiv.
Servit la aproximativ 13°C...
...Descoperiți realizările noastre originale: mese, gravuri, suporturi pentru sticle. De asemenea, statuia Sfântului Vincent, patronul vinificatorilor, setul dedegustare Tasté, sculptura Cina cea de Taină etc.
Putem realiza gravura dumneavoastră personalizată, nu ezitați să ne trimiteți ideea dumneavoastră prin e-mail sau prin poștă.
...Degustare: O rochie frumoasă de aur cu reflexii argintii. Nasul dezvăluie multă finețe cu note de flori albe, caise, citrice. Gura este echilibrată, plină, rotundă, voluptoasă, cu un final ușor acidulat.
Domeniu: CHÂTEAU DU DONJON
Denominație: IGP COTEAUX DE PEYRIAC
Regiune: LANGUEDOC ROUSSILLON
Culoare: Alb
Struguri: Colombard, Sauvignon
Mod de cultură: Agricultură rațională
Conținut: 75cl
Greutate: 1 kg
Caracter: Sec
An de recoltă: 2020...
...6 sticle
1 Sylvaner,
1 Riesling,
1 Pinot Gris,
1 Muscat,
1 Gewurztraminer și
1 Pinot Noir
(vezi fișele tehnice)
Îți va permite să guști fiecare soi de struguri alsacian și să te familiarizezi cu fructuozitatea vinurilor din Alsacia.
Un suvenir excelent din Alsacia.
...Maxime Blin înscrie ADN-ul terroir-ului său și al soiurilor de struguri în inima fiecărei creații spumante. Situată în departamentul Marne, la doar 10 km de Reims, regiunea istorică oferă un climat răcoros propice elaborării vinurilor delicate și minerale. Gama Maxime Blin, fin aromată și memorabilă, promite o experiență dedegustarede neuitat.
După 36 de luni de învechire, Cuvée Grande...
...Encépagement: Macabeu - Muscat
Côtes Catalanes
Medalie de aur de la Gilbert și Gaillard
Soli: Argilo-Calcaroase
Vinificare: Presare directă, decantare statică și fermentare în cuve de inox la 14" / 16" timp de 15 până la 20 de zile, apoi maturare pe drojdie fină până la îmbuteliere
Degustare:
Culoare galben pal și strălucitor,
Nasul oferă arome de fructe proaspete,
citronate și exotice, precum și note florale frumoase.
Viu și proaspăt în gură, tipicitatea muscatului
este dominantă în final.
...goblet, foarte scurt, permite controlul randamentelor.
Recolta: manuală.
Vinificare:
Metodă tradițională Beaujolais, semi-carbonică,
în ciorchine întreg. Cu o macerație de 8 zile în medie.
Îmbătrânire în cuvă timp de 6 până la 8 luni.
Degustare:
Un vin care nu se ferește de nimic!
Nasul este marcat de arome caracteristice
de bujor și cireșe. În gură, este solid, cărnos.
Taninii sunt prezenți fără a fi aspri.
Rotunjimea soiului se prezintă aici cu o frumoasă profunzime.
... structurat și intens datorită prezenței Syrah-ului. Absența sulfiților adăugați permite o exaltare a fructului.","Cassoulet, plats méditerranéens":"Cassoulet, preparate mediteraneene","Nous n'ajoutons aucun SO2 à aucun moment de la préparation du vin.":"Nu adăugăm SO2 în niciun moment al pregătirii vinului.","Contenance (L):0,75":"Capacitate (L): 0,75","DEGUSTATION":"DEGUSTARE","Degré : 12.5°":"Grad...
...datorită zdrobirii manuale a pomului și a remontărilor scurte, pentru a păstra prospețimea aromelor. Vinul este apoi maturat timp de aproape doi ani în rezervor sau în oală de lut înainte de îmbuteliere.
Degustare: acest vin 100% Syrah este o explozie de fructe negre (boboci de coacăze) și condimente, totul cu ușurință (piper, cuișoare). Echilibrul acestui vin oferă o gură moale și delicioasă, pe măsura acestui podgorie de altitudine.
Anii de recoltă disponibili: 2014, 2015, 2016...