... asemenea, un aspect astringent. Atenție, în Franța și în Europa există arbori din aceeași familie numiți „sumac veninos”: acesta este toxic! Utilizare: Astfel, aroma și culoarea sumacului nostru în boabe se vor păstra mai mult timp. De asemenea, îl puteți măcina la cerere cu ajutorul unui pistil sau al unei mori. Recomandăm utilizarea sumacului ca un condiment și evitarea gătitului pentru a păstra toate proprietățile și gustul său. Sumacul în boabe se folosește ca o floare de sare presărată pe un preparat. Sac: 10Kg...
Franța, Maubeuge
...La Bonne Épice vă propune acest amestec complet de condimente care vă va permite să preparați merguez ușor picante și bogate în aromă. Măcelari, profesioniști din domeniul agroalimentar sau particulari, acest condiment vă va ajuta să creați merguez delicioase cu o culoare roșie aprinsă. Condimentul pentru merguez Star, o adevărată celebritate! Când trebuie să ne ridicăm la un nivel superior, la...
Franța, Wissous
...Condiment din Lemn Indian în Semințe Ref: EPI014 Conținut: 100 g...
Franța, Paris
...Le Zaatar sau Za’atar, care înseamnă „cimbru” în persană, este într-un fel iarba de Provence a bucătăriei levantine. Este un condiment din Orientul Mijlociu care există de mai multe secole. Deși ingredientele variază de la o regiune la alta, zaatarul conține cel mai adesea cimbru, oregano sau măghiran, sumac și semințe de susan. În unele bucătării, veți putea găsi, de asemenea, mentă, tarhon sau chiar usturoi granulat sau semințe de coriandru. Zaatarul este un amestec destul de versatil, cu un număr mare de utilizări în bucătărie. Dimensiuni: 5 x 4 x 4 cm Greutate netă: 10 g Volum: 30 ml...
Franța, Guérande
... sau roșu: verde când este cules înainte de maturitate, roșu la maturitate, în momentul în care se deschide și lasă să iasă cele două semințe negre pe care nu le consumăm deoarece sunt prea dure și amare. Piperul de Sichuan crește pe un arbust numit Clavalier. Uscat la soare, doar coaja sa este folosită pentru a constitui acest condiment bine cunoscut de marii bucătari. SKU:FSPS150...
Franța, Mietesheim
... manual. Ingrediente: Rădăcini de hrean, maioneză 39% (ulei de floarea-soarelui, apă, muștar (apă, semințe de muștar, oțet, sare, conservant: bisulfit de sodiu), amidon modificat, gălbenuș de ou deshidratat, sare, oțet, proteine din lapte, zahăr, acidifiant: acid citric, antioxidanți: acid ascorbic, ascorbat de sodiu, arome naturale, agent de îngroșare: gumă xantan, conservant: disulfit de sodiu), apă. Există în borcan de 100g și în găleată de 1kg.
Franța, Olivet
...Evreii au folosit mult timp acest fals anason ca mijloc de zeciuială în biserici. Chimenul este o condiment menționată în Biblie. Conform unei practici menționate încă din antichitate, era necesar să se blesteme și să se înjure semințele de chimen în timp ce erau semănate, pentru a obține o recoltă frumoasă și a îndepărta ochiul rău. Romanii atârnau pungi cu chimen deasupra patului lor pentru a preveni coșmarurile. Pliniu (scriitor și naturalist roman) povestește că studenții beau ulei de chimen pentru a părea palizi și a face să creadă că au studiat toată noaptea. În Evul Mediu,...
Franța, Sault
...Pentru povestea scurtă: Este o condiment foarte vechi, folosit încă din Evul Mediu pentru virtuțile sale digestive. Era inclus în compoziția multor preparate. Pentru informații: Iată câteva proprietăți ale uleiului esențial de Chimen: Este folosit pentru căile respiratorii. Ajută și îmbunătățește digestia și astfel reduce gazele și balonările. Este un ulei neurotonic. Conținut: 10 ml Origine: Ungaria Partea distilată: semințe Componente principale: Carvonă, limonenă...
Franța, Ham
...Semințele întregi de mărar sunt recoltate din planta anethum graveolens L. Mărarul este o condiment foarte apreciat în bucătărie pentru aroma sa distinctivă de anason. Semințele de mărar sunt deosebit de delicioase ca acompaniament pentru peștele la grătar sau afumat, brânzeturile proaspete, salatele, legumele, carnea, pachetele, sosurile, prăjiturile, compoturile și gemurile. Aroma lor de anason...
Franța, Paris
...Pentru început, semințele sunt bogate în proteine și lipide. Ele sunt consumate în mai multe țări din Africa. Folosite în preparate ca condiment tradițional, după gătire și fermentare, sau ca aperitive. Uleiul bogat în acizi grași nesaturați este extras din semințe, floarea de bissap este folosită tradițional în bucătărie în Ciad și în Tanzania, de exemplu. În Africa subsahariană, frunzele verzi...
Franța, Saint Romain La Motte
...Cuminul provine de o plantă ale cărei semințe de culoare brună, cu formă alungită, sunt uscate. Originar din Orientul Apropiat, această condiment a reușit să se impună și ocupă acum un loc de frunte în cele mai mari bucătării ale lumii datorită parfumului său însorit și picant. Este adesea folosit întreg sau măcinat în amestecuri de condimente precum Garam Masala în India sau în orice alt tip de...
Franța, Guenange
... se ocupă de parfumul delicat al rețetei. Îl poți folosi ca condiment, ca supliment de sos, pentru paletele tale la Diavol, pentru woks de legume și, mai ales, pentru pui! Ingrediente: MUȘTAR din Alsacia 41% (apă, semințe de MUȘTAR, oțet, sare, condimente, arome naturale, bisulfit de sodiu), miere IGP din Alsacia 20%, suc de lămâie, oțet, usturoi, sare, ghimbir, ierburi de Provence. Fabricat în Franța 250 ml 0 (Scara Scoville)...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play