Franța, Merville
...Caramelele aromatice sunt folosite pentru a aduce un gust de caramel unei aplicații finale. În funcție de modul în care sunt gătite și de zaharurile utilizate, ele pot oferi arome diferite: dulce, amar, acru etc... Acestea sunt foarte utilizate în industria agroalimentară pentru a aduce un gust plăcut de caramel produsului finit și pentru a-i conferi o anumită rotunjime. Caramelul aromatic se...
Franța, Yssingeaux
...Caramel Aromatic Cafea instant: spray uscat, liofilizat – Arabica, Robusta – diferite origini. Licoare solubilă Marc de Champagne Anetol Păstăi de Vanilie Vanilină 100% pură Pudră și Boabe de Vanilie...
Franța, Feurs
...Caramelul aromatic este un lichid sau solid de culoare brun deschis până la brun închis, obținut exclusiv prin acțiunea controlată a căldurii asupra zaharurilor alimentare, iar destinația sa principală este aromatizarea produselor alimentare. Caramelul aromatic poate fi îngroșat, neutralizat, aromatizat, sub formă de pulbere, bucăți sau lichid, fiind de asemenea disponibil într-o gamă BIO. Utilizări posibile: PRODUSE LACTATE ÎNGHEȚATE SUPORTURI DE AROME PÂNTECE ȘI AJUTOARE PENTRU PÂNTECE SOSURI ȘI MÂNCĂRURI GĂTITE APERITIVE ȘI LICORI...
Franța, Saint Orens De Gameville
...Ceai negru din China afumat cu rădăcini de pin. Clar în ceașcă, foarte aromatic, se potrivește ideal cu preparatele sărate sau picante. Ingrediente: Ceai negru Parfum: Afumat Moment ideal: Vă recomandăm să consumați acest ceai dimineața. Timp de infuzare recomandat: Vă sugerăm să-l lăsați să infuzeze 3 minute în apă clocotită între 85°C și 90°C. Odată infuzat, capătă o culoare caramel mai mult sau mai puțin închisă.
Franța, Vourles
...%.","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100 g":"Valori nutriționale medii pentru 100 g: Energie 344 kcal/1436 kJ - Grăsimi 8,5 g - din care grăsimi saturate 2,1 g - Carbohidrați 36 g - din care zaharuri 7,2 g - Fibre alimentare 31 g - Proteine 16 g - Sare urme - Calciu 269 mg - Fosfor 617 mg - Magneziu 134 mg - Fier 6,9 mg - Zinc 7 mg","Aspect":"Pulbere, prezența particulelor fine și a particulelor fibroase. Acest lucru poate varia în funcție de","Profil aromatique":"Profil aromatic: Cereale, note de caramel, ușor prăjit, aduce rotunjime."}...
Franța, Poitiers
...La nivel aromatic, găsim notele caracteristice de caramel și vanilie ale Jack Daniel’s, mărul aducând o dulceață suplimentară și note acrișoare.
Franța, Nogent-Sur-Seine
...De peste 40 de ani, compania GAGET (certificată Bio Ecocert) își dezvoltă expertiza în conceperea de arome unice pentru industria agro-alimentară. Aceasta realizează, în laboratorul său de înaltă tehnologie, arome speciale, extracte de cafea (Arabica, Robusta, amestecuri Arabica/Robusta), carameluri (Caramel lichid aromatic, Caramel cu unt sărat, Caramel cu lapte) și preparate din fructe (Citrice...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play