... metode moderne VARIETĂȚI DE STRUGURI 60% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 10% Cabernet Franc NOTE DE DEGUSTARE Cu o robe rubinie frumoasă, Château La Gasquerie dezvăluie un buchet plăcut de fructe roșii proaspete, ușor condimentate. Gustul este neted, cu o rotunjire plăcută, evoluând într-un final elegant. ASOCIERI CULINARE Château La Gasquerie se potrivește armonios cu carne roșie prăjită sau la grătar, vânat și brânzeturi precum Brie de Meaux, Gorgonzola sau Livarot. Se servește între 16°C și 18°C. PREMII 2017: Medalie de Aur – Competiția Gilbert & Gaillard 2018...
Franța, Marseille
...Grossist de produse alimentare italiene. Produse Italiene AOP. Importare directă din Italia. Specialist în distribuția de brânzeturi italiene: Parmigiano Reggiano AOP, Grana Padano AOP sau Pecorino Romano AOP… Mascarpone, gorgonzola, ricotta sau mozzarella di bufala… Grossist de mezeluri italiene: mezeluri italiene tipice: Șuncă San Daniele AOP, coppa, speck. Importare de sosuri italiene...
Franța, Le Puy Ste Reparade
... - Final: prăjit, vanilat, persistent Asocieri culinare: - Homar la grătar cu sos de coniac. - Coq au vin blanc tradițional. - Quasi de vițel cu hribi și ciuperci chanterelle. - Fructe de mare. - Platou de brânzeturi cu caracter.
Franța, Cournon D'auvergne
...Morcovi*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (lapte de vacă pasteurizat) (14%), sare, culturi lactice și de maturare), ulei de floarea-soarelui*, ceapă*, sare, făină de orez*, oțet de mere*, piper negru* *Ingrediente provenite din Agricultura Ecologică - Alergen Sfaturi de utilizare Ideal pentru a întinde pe felii de pâine proaspătă, pentru a acompania bețișoare de legume sau grisine. De asemenea, puteți...
Franța, Esquiule
...Fromageria Balaka este specialistul în brânza Ossau Iraty fermier. Cumpărăm brânzeturi proaspete, pe care le maturăm între 4 și 8 luni în pivnița noastră din Țara Bascilor. Aceste brânzeturi sunt produse exclusiv de ciobanii din Țara Bascilor și din munții Béarn. Maturare manuală și artizanală. Această brânză beneficiază de o AOP. Denumire de origine controlată.
Franța, Saint-Etienne
CENTRALE D, un magazin situat în Saint-Etienne, este un grossist alimentar pentru profesioniști și particulari. CENTRALE D vă oferă o gamă largă de produse alimentare și ambalaje atât pentru profesioniști, cât și pentru particulari. La CENTRALE D, veți găsi o întreagă gamă de produse alimentare: - în Spațiul nostru Proaspăt: brânzeturi, produse lactate, fructe și legume, carne și pește, mezeluri...
Franța, Malataverne
...DÉGUSTARE OCHI Culoare aurie-verde, strălucitoare, reflexii galben-verzi. NAS Aromatic, expresiv, arome ușoare de iasomie, arome ușoare de flori albe, arome subtile de grepfrut, arome generoase de pară, arome de bomboane englezești. GUST Fructat, bogat, moale, moale, ușor mineral, corp puternic, bună intensitate, bună persistență. SERVIRE TEMPERATURA DE SERVIRE Între 11° și 14° ASOCIERI MÂNCARE ȘI VINURI Destinat aperitivelor, Stridii, Pești la grătar, Brânzeturi cu pastă tare...
Franța, Roubia
... pal, reflexii argintii. Nas plăcut de flori și fructe albe, note de mentol. Atac în gură bine definit. Evoluție pe note de lămâie și o mineralitate răcoritoare în final.\n\nACORDURI MÂNCARE-VIN\nScoici Saint-Jacques prăjite în unt. Brânzeturi cu pastă tare de tip Comté.\nVin rar. De consumat ideal între 10 și 12°C.\n\nContență (L):0,75\nGreutate Brut (kg):1,5\nGrad Alcool (%):13"}...
Franța, Brissac Loire Aubance
... roșie puternică, granat. Nas fin, arome delicate de fructe roșii, coacăze și zmeură. Structură plăcută și echilibrată. ASOCIERI CU MÂNCAREA: Mezeluri, carne roșie, brânzeturi blânde. TEMPERATURA DE SERVIRE: Între 15 și 17°C. Cutie cu 6 sticle de 75cl...
Franța, Saint Cannat
...se va potrivi bine cu bucătăria exotică, cum ar fi puiul chop suey, preparatele picante și, desigur, un platou de brânzeturi delicioase!","WINEMAKING":"VINIFICARE\nStrugurii sunt culeși manual, sortați și dezgoliți pentru a realiza o fermentație tradițională cu o macerație care durează aproximativ 5 săptămâni; o metodă alternativă utilizată este și macerația carbonică.\nVinul este învechit timp de 18 luni (în butoaie timp de 12 luni plus o perioadă suplimentară de 6 luni în rezervoare).","GRAPES VARIETIES":"VARIETĂȚI DE STRUGURI\nSyrah 50%\nGrenache 40%\nMourvèdre 10%"}...
Franța, Brue Auriac
... condimente dulci și vanilie. Evoluează apoi spre note de condimente piperate și boabe roz. În gură, atacul este rotund și cărnos, cu note picante, apoi evoluează spre note delicioase de fructe negre și note lemnoase care susțin o finală frumoasă și lungă. ACORD MÂNCARE-VIN: Carne roșie, carne în sos, ciuperci, brânzeturi SERVIRE: 18-20°C CONSERVARE: De băut acum sau va continua să se îmbunătățească în următorii 5 ani...
Franța, Hélette
...cărămidă de oaie, brânză de oaie cu ardei Espelette, tomme capră-oaie, brânză de oaie AOP Ossau-Iraty din lapte crud frecat cu ardei Espelette, tomme capră. Casa Agour oferă brânzeturi întregi, brânzeturi semidegresate, porționate, tăiate în felii.
Franța, Montmorot
... brânzeturilor Comté în roată sau preambalate, brânzeturi franceze Comté AOP, brânzeturi de Comté preambalate, Gruyère de Comté în roată sau preambalate. RIVOIRE JACQUEMIN comercializează și exportă diferite brânzeturi franceze de Franche-Comté de înaltă calitate: Morbier, Mont d'Or, Tomme du Jura, Bleu de Gex. Din 1860, Rivoire Jacquemin se ocupă de maturarea brânzeturilor franceze cu pastă tare de...
Franța, La Vernelle
... de brânzeturi Ste Maure de Touraine AOP. Brânzeturi Sainte Maure de Touraine AOP în blister. Sainte Maure de Touraine AOP leagăn. Ste Maure de Touraine AOP fermier. Fabricant de crottins de Chavignol AOP fermier. Producător de crottins de Chavignol AOP fermier în blister. Fabricant de crottins de Chavignol AOP fermier albastru, crottins de Chavignol AOP fermier galben. Fabricant de tomme de capră...
Franța, Les Aldudes
LA FROMAGERIE DES ALDUDES și Cooperația Laitieră din Țara Bascilor reunește o sută de crescători de oi și vaci, toți provenind din Țara Bascilor. Astfel, oferim o gamă largă de brânzeturi inedite, compusă din brânză de oaie, de capră și de vacă. Crescătorii noștri de oi sunt angajați într-o abordare AOP Ossau-Iraty, iar crescătorii de vaci într-o abordare Bleu-Blanc-Cœur.
...În inima Thiérache, braseria LESIRE ET ROGER produce brânzeturi cu coajă spălată, printre care se numără Maroilles, singura AOP din nordul Franței. Braseria LESIRE ET ROGER produce 800 de tone de brânzeturi în fiecare an, dintre care 80% sunt Maroilles, dar și Boulettes d'Avesnes, Vieux Lille, Dauphin și alte specialități picarde, cum ar fi Cœur Lesire sau Rollot de Picardie. LESIRE ET ROGER colaborează în principal cu GMS, dar și cu rețele de grossiști și revânzători, sub propriile sale mărci sau sub mărci de distribuitori.
Franța, Rungis
Fondat în 1969, grupul Fromi este o afacere de familie independentă. Activitatea noastră are ca obiectiv promovarea specialităților tradiționale din brânză și, mai specific, a brânzeturilor din lapte crud, a AOP-urilor și a produselor de delicatese din regiunile noastre. Fromi, cu gama sa de brânzeturi și delicatese, este prezent în cele mai bune puncte de vânzare din cele 10 țări care constituie nucleul său de piață și este recunoscut de clienții și furnizorii săi ca un partener deosebit de de încredere și performant.
...La Fromagerie du pays Welsche -HAXAIRE ;" La Graine au Lait " este affineur din 1929. Fabrica noastră de brânzeturi produce și affinează Munsters AOC, precum și specialități din brânză alsaciene. Este singura brânzărie care produce și affinează Munster în Alsacia. Brânzeturile noastre: Munster AOP din Lapte Pasteurizat Munster AOP Fermier din Lapte Crud Munster AOP Bio Graine au Lait® Le Welsche au Marc de Gewurztraminer Holunderkas...
Franța, Maurs
...Grupul nostru de producători de lactate a creat marca „L'éleveur Occitan” pentru a valorifica produsele sale. Comercializăm diferite produse, printre care un Cantal AOP „Fleur d’Auvergne” din lapte crud și lapte pasteurizat (tânăr și între două). Cantalul nostru între două este garantat cu un minim de 4 luni de maturare pentru a asigura un gust constant consumatorilor. Elaborăm, de asemenea...
Franța, GRANGES NARBOZ
Fromageriile Marcel Petite sunt specializate în elaborarea comté-ului. Această afacere de familie s-a angajat rapid în agricultura ecologică. Obiectivul Fromageriilor Marcel Petite este de a oferi un produs autentic. Produsele noastre: 35 de Cruri de Comté Morbier (AOP) Bleu de Gex (AOP) Mont d’Or (AOP) Raclette Tome din lapte crud.
Franța, Rennes
... pulberi de lapte: pulbere de lapte degresat, pulbere de lapte semi-degresat, pulbere de zer, pulbere de lapte pentru sugari. Paleta de produse FIT este imensă și asigură o mare satisfacție: izolate de proteine, minerale din lapte, hidrolizate de proteine, proteină din lapte, lactoferrine, caseinati și produse formulate. Toate produsele sunt utilizate în gestionarea greutății, alimentația de efort, sănătatea și bunăstarea, precum și în alimentația infantilă. FIT oferă brânzeturi: cheddar, emmental, edam, gouda, gruyère, mozzarella și brânză de vaci.
Din 1956, Cooperativa agricolă de lapte din Saint Bonnet de Salers produce brânză. Aceasta fabrică CANTAL cu Apel de Origine Controlată din lapte crud. De asemenea, produce un CANTAL AOP din lapte crud, realizat exclusiv din lapte de vacă de rasă Salers.
Franța, Alvignac
Franța, Riom Es Montagnes
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play